Serigala


 

Deel
 

 From The Shadows

Ga naar beneden 
Skylar

Skylar


From The Shadows Empty
BerichtOnderwerp: From The Shadows   From The Shadows Emptydo jan 12, 2017 8:27 pm

- SEAN

Ze zette voor de tweede keer in haar leven voet buiten Dalrey. Ze was moe van alle donkere bomen en wou afwisseling, dus was ze naar Hallow Tower gegaan. Ze was er al eerder geweest, maar in het gezelschap van haar zusjes, broertje en moeder. Ze had hun vader en zusje nu al een tijd niet gezien. En daarmee bedoelde ze niet Cordelia. Helaas. Xena, het minder opvallende dier, had nooit veel gezegd. En nu was ze weg. Compleet van de aardbodem verdwenen. Bijna iedereen zocht haar, en ook Skylar hield haar gele ogen goed open.
Ze was niet alleen maar hier om te zoeken naar haar zusje. Ook om uit te buurt te zijn van haar andere zusje, de eerstgeborene. Cordelia dacht dat ze perfect was. Dat was al meteen waar de pup de mist in ging. Niemand was perfect. Iedereen moest leren. En mocht dat nou eens zijn wat het dier had afgeslagen. Skylar had gretig de training aangenomen. Ze moest en zou beter worden. Sterker. En als haar zus zo door zou gaan... Well, laten we maar zeggen dat Cordelia dan niet zo heel oud zou worden. Egoïstisch zijn was niet echt een goede eigenschap en haar zelfbeeld was veel te perfect. Cor zou het niet overleven in de wereld zonder vechtkennis. Vooral niet in de buurt van Skylar, die hard trainde.
De geur die het jonge dier had opgevangen was een bekende, al was de herinnering aan het vervagen. Haar gele ogen lichtten op en ze snoof diep en langzaam. Sean! De opstandige jonge wolf die toen Dalrey Forest was binnengekomen voor zijn speeltje! Zou hij hem nog steeds hebben? Of was hij hem weer kwijt? Ze had hem het speeltje uiteindelijk gegeven, vlak voor hij wegging. Sean was iets ouder dan zij. Dat wist ze. Hun tijd samen was echter kort van duur geweest. Zayn bemoeide zich ermee, Cor flirtte met het arme dier. Ze had zo'n medelijden met hem dat Cordelia hem aandacht had geschonken. Natuurlijk, hij was de enige reu van hun leeftijd, maar ze waren nog geen jaar oud! En Sean was zo verward geweest. Het was bijna zielig voor Cor, maar dat maakte het niet minder grappig. Sean had er niks van begrepen. Cors acties waren dan ook nogal onvoorspelbaar. En onbegrijpelijk.
De pup liep op het gebouw af, maar stopte even bij de ingang. Het was een gigantisch gebouw, gecreëerd door mensen. Mensen was ze nog niet tegengekomen, en van wat ze had gehoord waren die hier ook niet. Maar ze had verhalen gehoord, die vertelden van een soort die joeg op hen. Wolven waren roofdieren, wat waren mensen? Ze waren absoluut niet dierlijk, van wat ze had gehoord. Ze liepen op twee poten, dus werden ze door sommigen ook Tweepoters genoemd. Maar wat waren ze nu? Skylar bedacht dat waarschijnlijk geen wolf een idee had. Ze zette voet in het stenen ding en liep een half afgebrokkelde trap op. Helemaal tot het hoogste punt. Het hoogste, bereikbare punt. Hier had ze een mooi uitzicht en kon ze zien of Sean zou komen.

_________________
From The Shadows 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


From The Shadows Empty
BerichtOnderwerp: Re: From The Shadows   From The Shadows Emptyvr jan 13, 2017 7:44 pm


Wat hem precies naar de Low Lands had gebracht wist Sean niet precies. Misschien was het de kou die in zijn botten was gekropen en hem aanspoorde om in beweging te blijven. Of misschien was het de verveling, niemand hebben om mee te spelen of te chillen, dat hem automatisch deed zoeken naar de plek waar hij een tijdje terug de zwarte welp had gevonden. Skylar. Hij was haar niet vergeten, en al helemaal niet de woorden die ze tegen hem had gezegd. 'Als ik uit dit gebied mag, kan je me weer zien.' Dat betekende dat het niet verboden was om haar op te zoeken, vond hij. Zolang hij het donkere bos maar niet binnen wandelde, want dan zou de grote grijze wolf hem weer wegjagen. Hij snoof.
De herinnering aan de keer dat hij met zijn zusje Cinder naar de enorme stenen toren was gegaan borrelde op in zijn gedachten. Hier had hij zijn Rolbol gevonden! Opgetogen zette hij koers naar het gebouw, door mensenhanden gemaakt. Wie wist of hij nog iets interessants kon vinden tussen alle rotzooi.
Sean hief zijn staart hoog en draafde in een pittig tempo naar de toren toe, ondertussen zijn omgeving in de gaten houdend. Zou Skylar op hem wachten? Hij schudde zijn kop, hoe moest ze weten dat hij juist vandaag weer in de buurt zou zijn? Niet dus. De jonge wolf vroeg zich af hoe hij in 's hemelsnaam haar aandacht moest trekken zónder haar hele roedel achter zich aan te krijgen.
Zuchtend wandelde hij het gebouw in en werd verzwolgen door de duisternis. Zijn gekleurde ogen gleden in het rond, over de spullen achter gelaten door de mensen. Misschien kon hij iets interessants vinden voor Skylar! Vond ze zijn Rolbol leuk? Misschien kon hij er ook eentje voor haar vinden.
Opgetogen begon hij rond te snuffelen tussen het puin, ondertussen vanalles omgooiend en lawaai makend. Het deerde hem niet, hij was op schattenjacht!
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


From The Shadows Empty
BerichtOnderwerp: Re: From The Shadows   From The Shadows Emptyvr jan 13, 2017 9:42 pm

Hij was er. Sowieso. Niet alleen de geur vertelde het haar, maar ook al het lawaai van beneden. Natuurlijk, iedere wolf kon lawaai maken, maar niemand had precies die geur en maakte lawaai. De zwarte pup grinnikte zacht en draaide zich om. Haar vriend was een koppige; ze vroeg zich af wat hij nu wou. Langzaam slofte ze richting de trap. Haar ouders wouden niet dat ze socialiseerde met wolven buiten de roedel, maar waarom? Iedereen in de roedel was of veel te oud om bevriend mee te zijn, of het was een van haar siblings, en die waren vervelend. Behalve Loki. Die kon nog grappig zijn. Hmm. En Xena kende ze maar half. Zat er een verhaal achter Kai's wantrouwen? Of was het geen wantrouwen en dachten Craig en Kai gewoon dat wolven buiten de roedel niet goed genoeg waren? Skylar had genoeg regels overtreden, als in eentje. Ze moest het lievelingetje worden van het nest. Dat moest gewoon. Maar ze kon niet overleven met alleen familie en roedelwolven in de buurt. Sean was een vriendelijke, vrolijke wolf en leuk om mee om te gaan. Dus waarom zou het niet mogen? Ze waren buiten Dalrey.
En daar was de jonge, zwarte reu. Hij zat met zijn snuit in het puin, stof vloog alle kanten op en ook voorwerpen en stenen vielen om de zoveel tijd. Skylar lachte. "Wat zoek je?" Haar stille pootstappen waren onhoorbaar geweest op de trap en ook nu stapte ze stilletjes naast hem en stak ze haar eigen snuit in een stofhoop, om er vervolgens in te blazen.

_________________
From The Shadows 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


From The Shadows Empty
BerichtOnderwerp: Re: From The Shadows   From The Shadows Emptyza jan 14, 2017 7:23 pm


Zonder waarschuwing stond de jonge wolvin vlak naast hem. 'Wat zoek je?' lachte ze ineens, en blies een stofwolk op. Van schrik sprong Sean op, hij had haar niet aan horen komen. Hij stootte zijn kop, waardoor er een stapel rotzooi met een luid geraas instortte. De welp nieste en hoestte door al het stof dat plotseling vrijkwam. Happend naar adem probeerde hij haar antwoord te geven, maar na de zoveelste poging besloot hij zijn bek maar te houden.
'Een nieuwe Rolbol. Voor jou,' grijnsde hij zodra hij enigszins op adem was gekomen. 'Of iets anders waarmee we kunnen spelen.' Vrolijk keek hij haar aan en nam haar gestalte in zich op. Ze was ontzettend gegroeid, en haar eerder nog donkere ogen waren geel gekleurd. Over ogen gesproken...
Onzeker wendde Sean zijn blik af en keerde Skylar de rug toe. Hij was nog niet gewend aan het feit dat zijn ogen verschillende kleuren hadden, en wist niet wat de rest van de wereld ervan dacht. De enige die hem zo hadden gezien waren zijn ouders en de witte wolvin die hem jachtlessen gaf. Misschien wilde Skylar hem wel niet meer zien omdat hij een afwijking had. Die gedachte vervulde hem met een groot verdriet. Had hij eindelijk een speelmaatje gevonden, wilde ze niets van hem hebben. Haar ouders mochten hem al niet eens...


_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


From The Shadows Empty
BerichtOnderwerp: Re: From The Shadows   From The Shadows Emptyzo jan 15, 2017 12:08 am

De reu hoestte en nieste terwijl hij op adem probeerde te komen na haar stof-aanval. Ook Skylar kon een niesje niet onderdrukken. "Een nieuwe Robol, voor jou," beantwoordde hij uiteindelijk haar vraag. De Rolbol was dat ene speeltje. Had hij die hier gevonden? "Of iets anders waarmee we kunnen spelen." Hij keek haar vrolijk aan en Sky grijnsde.
Ineens draaide de reu zich onzeker om. Skylar trok een "wenkbrauw" op, maar besefte toen dat dit geen grapje was en ze liep om hem heen, terug naar zijn gezichtje. Bezorgd keek ze hem aan. Hij was ook ouder geworden, merkte ze. Hij was groter, en had ook zijn nieuwe oogkleur. Of zeg maar liever; oogkleuren. Hij had een groen en een blauw oog. Net zoals Loki, wie een rode en een gele had. In vergelijking met hen was zij heel normaal. Maar dat vond ze jammer, het had iets bijzonders en magisch, die ogen. "Wat is er?"

_________________
From The Shadows 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


From The Shadows Empty
BerichtOnderwerp: Re: From The Shadows   From The Shadows Emptywo jan 18, 2017 11:02 am


Hij bevroor toen hij hoorde hoe Skylar in beweging kwam. Haar pootstappen maakten nauwelijks geluid op de ondergrond, maar hij wist dat ze om hem heen liep. Toen ze uiteindelijk ook in zijn blikveld verscheen, wist hij niet hoe te reageren. Enigszins afwachtend bewoog hij zich niet, liet toe dat Skylar hem van kop tot teen scande, waarna haar gele kijkers op zijn ogen bleven hangen.
'Wat is er?' vroeg ze uiteindelijk. Sean liet opgelucht zijn adem ontsnappen, zich niet eens realiserend dat hij die had vastgehouden.
'Vind je het niet...' Wat moest hij zeggen? 'Raar? Mijn ogen hebben verschillende kleuren.' Heck, de eerste keer dat hij het ontdekte was hij volledig in paniek geweest. Een voorzichtig grijnsje speelde rond zijn lippen toen hij terugdacht aan het moment waarop hij zijn vader had wakker gemaakt, gegrepen door de stress. Ja, dat was best wel beschamend geweest.

Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


From The Shadows Empty
BerichtOnderwerp: Re: From The Shadows   From The Shadows Emptywo jan 18, 2017 2:19 pm


Sean liet zijn adem ontsnappen, die hij blijkbaar had ingehouden. "Vind je het niet..," begon hij. Hij twijfelde een beetje. "Raar? Mijn ogen hebben verschillende kleuren," zei hij. Skylar schoot in de lach. "Het is mooi, sufferd," lachte ze. "Misschien ben ik ook een tikkeltje... Jaloers..," fluisterde ze. Het effect van het fluisteren ging echter verloren door haar lach. Het stond hem geweldig! Ze moest eraan wennen, ja, maar het was zo mooi. De pup grijnsde naar hem. "Mijn broertje heeft het ook, alleen dan met geel en rood. Verschillende kleuren in je ogen is bijzonder," stelde ze hem gerust. Toen draaide ze zich om en ging ze met veel lawaai met haar snuit tussen allerlei brokstukken door.

_________________
From The Shadows 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


From The Shadows Empty
BerichtOnderwerp: Re: From The Shadows   From The Shadows Emptydi feb 07, 2017 6:49 pm


Skylar's lach verdreef al zijn zorgen en twijfels. 'Het is mooi, sufferd,' grijnsde ze hem toe. 'Misschien ben ik ook een tikkeltje... jaloers..,' fluisterde ze vervolgens, al eindigden haar laatste woorden in nog een lach. Sean durfde weer rechtop te gaan zitten en haar aan te kijken. Voorzichtig begon hij te kwispelen. 'Mijn broertje heeft het ook, alleen dan met geel en rood. Verschillende kleuren is bijzonder,' zei ze vriendelijk. Dat stelde hem gerust, hij was niet de enige met de afwijking! Hij zou haar broertje graag eens een keertje ontmoeten, om hem te vragen wat hij ervan vond, dat zijn ogen verschillende kleuren hadden. Schrok hij ook zo de eerste keer dat hij het merkte?
Skylar draaide zich ineens om en deed hem na; duwde met haar neus allerlei rotzooi weg dat de mensen achter hadden gelaten. Ha, was ze op zoek naar een Rolbol? Hij grijnsde, en deed haar na. De twee maakten vreselijk veel lawaai, maar dat vond hij juist het mooie!
'Je hoeft echt niet jaloers te zijn, hoor,' vertelde hij haar, 'jouw blik is cool. Je kan kijken alsof je iedereen de strot door wil bijten, maar ook vol nieuwsgierigheid en... liefde?' Hij wist het niet precies. Wel wist hij dat hij Skylar erg graag mocht. Hij had in ieder geval een maatje gevonden waarmee hij tijd kon doorbrengen!


_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


From The Shadows Empty
BerichtOnderwerp: Re: From The Shadows   From The Shadows Emptywo feb 08, 2017 3:35 pm


Sean volgde haar voorbeeld en stak zijn neus ook weer tussen de brokstukken. "Je hoeft echt niet jaloers te zijn, hoor," zei hij. "Jouw blik is cool. Je kan kijken alsof je iedereen de strot door wil bijten, maar ook vol nieuwsgierigheid en... liefde?" Ze haalde haar snuit uit het stof en grijnsde. "Eigenlijk wil ik mijn zusje de strot door bijten," mompelde ze. "Ze is vervelend," zei ze giechelend. Ah, Cor. Er zou een dag komen dat ze niet meer samen kunnen leven. En een van hen zou de andere doden... Of op z'n minst wegjagen. En zij zou eindelijk van de pretty princess afzijn. "Hoe is jouw familie?" vroeg ze. De hare was... apart. Haar broertje was ondeugend, haar zus haatte viezigheid en wou zelfstandig zijn, haar andere zusje was verdwenen en haar ouders waren alfa.

_________________
From The Shadows 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


From The Shadows Empty
BerichtOnderwerp: Re: From The Shadows   From The Shadows Emptyzo maa 05, 2017 5:59 pm


Terwijl hij druk aan het zoeken was naar interessante spullen tussen het puin, hoorde hij Skylar grijnzen. 'Eigenlijk wil ik mijn zusje de strot door bijten. Ze is vervelend,' giechelde ze. Sean snoof, blies een wolk stof op. Had ze het over de zus die hij kort had gezien die dag dat hij zijn Rolbol was komen halen? Ze had hem wel aardig geleken. Het liefst zou hij haar nog een keer ontmoeten en er zijn eigen oordeel over vormen, maar voorlopig moest hij maar aannemen dat ze geen leuke zus was. 'Hoe is jouw familie?' vroeg Skylar na een tijdje. Sean hield even op met herrie schoppen zodat hij een fatsoenlijk antwoord kon geven.
'Mijn ouders zijn tof. Mams is lief en paps is groot en sterk. Later wil ik net zo zijn als hij,' vertelde hij trots. 'Maar mijn zusje is... vreemd. Ze hoort dingen die ik niet kan horen, en is heel onvoorspelbaar. Tenminste, dat vind ik.' Hij schudde zijn kop nadenkend. 'Een tijdje geleden was ze weggelopen, maar nu is ze terug. Echt vervelend is ze niet, hoor,' grijnsde hij bij zijn laatste woorden. Een glimmend voorwerp in een berg oude lappen trok zijn aandacht. Terwijl hij verwoed probeerde om het speeltje te pakken te krijgen schoot hij de vraag terug. 'Hoe zit het met jou?'

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
From The Shadows Empty
BerichtOnderwerp: Re: From The Shadows   From The Shadows Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: