Serigala


 

Deel
 

 Lets explore this place.

Ga naar beneden 
Khuolema

Khuolema


Lets explore this place. Empty
BerichtOnderwerp: Lets explore this place.   Lets explore this place. Emptyvr feb 05, 2016 10:43 pm

Het was enkele dagen geleden dat de gespierde zwarte reu in dit gebied, dat Sergalia werd genoemd, was gearriveerd. Khuolema - wiens vacht helder en glanzend stond en zijn ogen fel en gifgroen - krabbelde over de bosgrond en schudde zijn schouders om zijn pels weer goed te leggen. Hij was weggegaan uit zijn oude, vertrouwde gebied, Wolf Story, om het Onbekende te ontdekken. Trouwens was zijn bedoeling niet geweest daar te blijven, probeerde de zwarte reu de steek in zijn buik te verdringen. Hij was op Doorreis geweest.
Herinneringen flitsen door zijn kop; hoe hij Icador naar de Slechte Kant had getrokken en hoeveel spijt hij daar van had, het verliefde, warme gevoel van Vamp en ontmoetingen; Kana, Kai, Djin, Kyerean, Yngnar, Vamp... En nog eindeloos veel andere. Ontmoetingen waar hij soms niet wist waar hij mee moest, anderen wist hij niet hoe hij zonder mee moest leven en sommige had de zwarte reu liever niet beleefd.
Khuolema schudde zijn brede, pikzwarte kop en krabbelde met een poot over de grond. Zou Vamp al terug gekeerd zijn? Of Kana? Hij liet een diepe korte jank horen, ten teken dat de reu had gemerkt dat er iemand in de buurt was.

(Open!)
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Lets explore this place. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lets explore this place.   Lets explore this place. Emptyvr feb 05, 2016 11:34 pm


Al met al leek dit wel een plek waar ze kon overleven, afgezien van de sneeuw die er nu lag. Een dikke deken van sneeuw bedekte de bodem van dit landschap. Het voelde niet alleen onprettig aan je voetkussentjes, maar het maakte lopen niet echt gemakkelijker op. Bij grote afstanden raakte je sneller vermoeit. Bovendien was jagen nu alleen maar meer een opgave, maar toch moest ze maar eens een poging wagen. Ze had al een sneeuwwit konijntje ontdekt. Niet echt een vetpot, maar voor nu nam ze dat even voor lief. Ze had nou eenmaal nu trek en geen zin om er een hele zoektocht aan vast te hangen. Toch werd ze afgeleid door een huil die ze opeens hoorde. Blijkbaar zocht iemand naar aandacht. De geur van de desbetreffende wolf kon ze niet meteen plaatsen, maar kwam haar verdacht bekend voor. Even poolshoogte nemen? Ondertussen was het konijntje toch al wel weer ontsnapt.

Al snel ontdekte ze dat het een bekende was van haar. Niet zo zeer iemand die ze echt goed kende, maar de reu had wel eens meegevochten met de Shads, die destijds nog een andere naam droegen. Dat was dan ook het enige goede wat ze over hem te zeggen had. Ze kon zich er nog iets van herinneren dat deze reu haar niet helemaal was bevallen. "Zelfs mijlen ver van Wolf Story zie ik nog bekenden," merkte ze op toen ze op de reu kwam aflopen. Ergens vlak voor hem bleef ze stilstaan. Hij zou haar toch vast nog wel herkennen?

_________________
Lets explore this place. 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


Lets explore this place. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lets explore this place.   Lets explore this place. Emptyza feb 06, 2016 9:46 am

De sneeuw prikte onaangenaam in zijn vacht toen Khuolema wachtte wanneer de vreemde wolf tevoorschijn zou komen. De koude en de sneeuw had al zijn zintuigen in verwarring gebracht, dus moest de reu doen wat hij het meeste haatte; afwachten. Maar nu het gekraak van poten op ijs en sneeuw klonk en de wolf dichtbij was, kon hij nog een glimpje van een O zo bekende geur ruiken; Shadow's.
Waren die rotzakken ook al naar hier getrokken? Khuolema verstijfde en hij zette instinctief al zijn vacht overeind toen een zwarte teef in zijn gezichtsveld kwam, zodat hij een stukje groter leek, en trok zijn lippen kort naar achteren in een grom. Haar geur kwam hem al te goed bekend voor, maar op dit moment kon de zwarte reu er geen gezicht bij plakken.
Zijn emotieloze, koude blik vestigde zich in haar ogen, en de zwarte reu bestudeerde haar gezicht aandachtig. Die rode, brandende blik... Kwam hem zo bekend voor... Was het... Die Shadowalfa? Hij kneep zijn ogen tesamen tot twee felgroene spleetjes. Kai, ja, Kai, was haar naam. 'Zelfs mijlen ver uit Wolf Story zie ik nog bekenden,' sprak de zwarte teef en liep op hem af. Khuolema gromde diep en sloeg zijn nagels in de grond, maar deinsde niet terug. 'Jammer genoeg wel,' siste hij door zijn opeengeklemde kaken door om ze niet in Kais vacht te slaan. 'Wat moet jij hier?'

_________________
Lets explore this place. 2hqdszs
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Lets explore this place. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lets explore this place.   Lets explore this place. Emptyza feb 06, 2016 1:45 pm


Ze werd in ieder geval niet echt met open armen ontvangen, zoals ook wel verwacht. Wat hadden sommigen nou tegen haar? Ze werd verwelkomd met een grom en aan de houding van de reu te zien kon ze elk moment een aanval verwachten, maar ze had niet het idee dat de reu zo dom was. "Jammer genoeg wel," zei hij toen ze eenmaal voor hem stond. Een klein grijnsje verscheen even kort op haar gezicht. "Wat moet jij hier?" werd er tegen haar gesist. Ze vroeg zich echt af wat ze deze reu ooit misdaan had. Hij had zelfs aan haar kant gevochten tijdens de oorlog tegen The Rising Heroes. Misschien had hij daar spijt van gekregen? Ze kon eigenlijk niet veel anders bedenken. Achja, echt van waarde was de reu ook niet geweest. Zonder hem hadden ze die schoothondjes ook wel verslagen. "Jagen. Een wolf moet eten," antwoordde ze. Ze had het idee dat hij zelf wel kon bedenken wat ze hier precies deed. Het was geen toeval dat er meerdere wolven hier rondliepen uit Wolf Story. Het gebied was hier niet ver vandaan en het was een logische plek om heen te vluchten. "Vanwaar kijk je zo moeilijk?" Nu was ze daar oprecht wel nieuwsgierig naar.

_________________
Lets explore this place. 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


Lets explore this place. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lets explore this place.   Lets explore this place. Emptyzo feb 07, 2016 8:52 am

'Jagen. Een wolf moet eten,' antwoordde de teef, maar Khuolema bleef haar blik ijskoud vasthouden. Wie weet sprong het kreng op een of andere manier achter zijn rug om hem aan te vallen, dus hield hij haar nauwlettend in het oog. 'Ga dat dan maar ergens anders doen,' beet de zwarte reu haar toe met een scherpe ondertoon. Shadow's in zijn jachtgebied kon hij missen als de pest, niet alleen omdat ze zijn prooi opvraten maar ook omdat het veradelijke, irritante vachtballen waren, die best wel gemene beten konden achterlaten op zijn vel - dat had hij al ervaren.
'Vanwaar kijk je zo moeilijk?' vroeg Kai vervolgens. Bah. Vrouwelijke nieuwsgierigheid. Khuolema zwiepte met zijn staart; waarom zou hij op deze vraag antwoorden? 'Waarom zou ik informatie loslaten aan een wilvreemde teef, snoesje?' gromde de reu met extra veel nadruk op de twee laatste woorden, die hij een beetje sarcastisch uitsprak.

_________________
Lets explore this place. 2hqdszs
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Lets explore this place. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lets explore this place.   Lets explore this place. Emptydi feb 09, 2016 5:57 pm


Haar werd geadviseerd om dat jagen maar ergens anders te gaan doen. Ze kon een klein lachje niet onderdrukken. Hoe graag deze reu ook had dat ze elders zou gaan jagen, dat was ze niet van plan. Sowieso niet omdat deze snotneus het zo graag wilde. De rest van wat hij zei klonk ook niet al te vriendelijk. Hij gebruikte het woord ‘snoesje’ in de hoop waarschijnlijk dat ze het beledigend zou vinden. ”Jij bent ook snel op je teentjes getrapt..” mompelde ze. Erg amuserend hoe deze reu zich kon opwinden. Simpelweg door haar aanwezigheid.

_________________
Lets explore this place. 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Lets explore this place. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Lets explore this place.   Lets explore this place. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: