Serigala


 

Deel
 

 Domenico

Ga naar beneden 
Domenico

Domenico


Domenico Empty
BerichtOnderwerp: Domenico   Domenico Emptyma dec 05, 2016 8:24 pm


▲ General Information
× Naam: Domenico
× Roepnaam: Nic, Nico
× Geslacht: Reu
× Leeftijd: 3 jaar
× Partner: Geen
× Roedel: Geen

▲ Appearance
× Domenico is een slank gebouwde wolf, die hoog op zijn poten staat. Zijn schofthoogte is ongeveer 70 cm. Hij heeft een brede borstkas en na jarenlange training heeft hij ook flinke spieren.
× Zijn vachtkleur is veelal grijs en bruin. Op zijn wangen zitten lichtere vlekken. Zijn vachtharen zijn niet bijzonder lang of kort, en in de winter krijgt hij zijn gebruikelijke wintervacht. In deze maanden lijkt hij nog groter dan hij werkelijk is.
× Domenico is gezegend met sprankelende gouden ogen. Er straalt een soort minachting uit zijn blik, alsof hij de wereld niet zozeer serieus kan nemen.
× Op zijn linkerschouder lopen vier langgerekte littekens die hij heeft overgehouden aan een gevecht met een poema, en ook op zijn achterhand zitten flinke littekens. Behalve dat is hij niet heel gehavend voor een gemiddelde vechtersbaas.

▲ Personality
× Domenico lijdt aan een zeker gehalte van arrogantie. Hij is niet snel onder de indruk van anderen, en laat dit ook zeker merken.
× Domenico is ontzettend intelligent. Van de twee broers heeft hij de brains gekregen. Enzio volgt zijn commando's op, wetende dat zijn broer altijd een plan achter de hand heeft. Je houdt hem niet snel voor de gek, hij heeft de nare eigenschap om in één oogopslag te begrijpen wat er speelt.
× Daarnaast is Domenico ook aardig dominant. Hij heeft graag dat iedereen precies doet zoals hij zegt, zonder te vragen of het wel een goed plan is.
× Geen uitdaging gaat aan Domenico voorbij, hij grijpt iedere kans aan om zijn skills te laten zien. Je zou het een verslaving kunnen noemen, al zou hij het zelf nooit zo zeggen.

▲ History
× Domenico en zijn broer zijn geboren in een Maffia-roedel in een gebied buiten Serigala, waar ze werden getraind en opgeleid tot uitstekende vechtersbazen.
× In hun roedel zat ook een teefje, genaamd Cirina. De broers waren ontzettend goed met haar bevriend. Toen ze werd vermoord door een wolf uit een rivaliserende roedel, werden ze beiden gevuld met woede. Hun wet, de Vendetta, leert hen dat het hun recht was om Bloedwraak te nemen.
× De moordenaar was echter al ontkomen tegen de tijd dat Domenico en Enzio in het vijandelijke territorium binnen drongen. In hun woede hebben ze de helft van de roedel uitgemoord, voordat ze terugkeerden naar hun uitvalsbasis.
× Door de moordpartij kregen ze wel de rest van de vijandelijke roedel achter zich aan. Bang waren ze echter niet, hun familie was namelijk sterker en had meer leden. Zo lang ze in de buurt van de rest van de bende bleven, durfde niemand hen iets aan te doen.
× Maar hun Alpha begreep in welk gevaar hij zijn roedelleden bracht als hij de broers langer in de buurt liet blijven. Om de rest te beschermen heeft hij Domenico en Enzio verbannen. Mochten ze ooit terugkeren, dan werden ze vogelvrij verklaard en mocht iedereen hen doden zonder consequenties.
× Nu de broers plotseling in hun eentje tegenover de moordzuchtige wolven kwamen te staan, beseften ze dat ze hopeloos in de minderheid waren. En hoe goed ze ook konden vechten, dat gevecht konden ze onmogelijk winnen. De beslissing om te vluchten naar veiliger oorden was dan ook snel genomen. Domenico en Enzio lieten hun geboorteland achter en reisden verder, tot ze in Serigala aankwamen.

▲ Quotes
× “I imagine death so much it feels more like a memory.”
× “Keeping us down is impossible, because we’re unstoppable.”
× “History has its eyes on me.”

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: