Serigala


 

Deel
 

 . Unstoppable [Domenico] .

Ga naar beneden 
Enzio

Enzio


. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Emptyma dec 05, 2016 6:37 pm

You'll remember when I say
We can be heroes everywhere we go


Eindelijk waren ze er dan. Met een vermoeide blik in zijn gloeiende zilveren ogen klauterde Enzio op de hoogste kei van de verdomde bergen. Eerst zag hij niets, want de regen spatte in zijn ogen, maar niet lang daarna merkte de grijzige reu dan toch iets op. Aha! Een land! Een kleintje wel, vanaf hier. Maar het was een land! 'Fratello! Get your brutto* butt over here!' grauwde Enzio met een luide stem over zijn schouder. Terwijl hij achterom keek, loerde zijn felle ogen al weer af naar de zacht prikkende brandwond op zijn heup. Cazzo! Het zal nog eeuwen duren voordat de bloederige vlek geen pijn meer deed. Ongeduldig sprong de stevige, kleine reu van zijn steen af, en beetje geïrriteerd trapte hij met zijn achterpoot tegen een steen. Was broertje lief dan echt zo sloom? Of was hij weer dramatisch aan het dromen over hun babe? Konden ze, terwijl ze trainde voor hun Vendetta, niet gewoon een nieuwe babe zoeken? Alle teven waar hetzelfde, dus nog een vrouwtje meer of minder kon geen kwaad. Het zou hen alleen maar sterker laten voelen. Sterker, zodat ze hun Vendetta zonder moeite konden nemen.

Keeping us down is impossible
Cause we're unstoppable

* brutto = ugly

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
. Unstoppable [Domenico] . Enzio_12
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Emptyma dec 05, 2016 7:56 pm


Vanbinnen borrelde het. De woede, de pijn, het verdriet om het verlies van zijn geliefde tesoro dreven hem voorwaards, gaven hem de kracht om pootstap na pootstap te zetten. Domenico klom achter zijn broer aan, de berg op. De regen viel gestaag, doordrenkte zijn vacht. De littekens op zijn schouder waren extra duidelijk te zien, al besteedde hij er geen aandacht aan. Het enige dat telde was een veilig gebied bereiken, om daar een nieuw leven te beginnen. Al voelde dat onmogelijk, nu Cirina niet meer op deze aardbodem wandelde. Hoe kon zijn broer zo koelbloedig denken aan een volgende teef? Niemand was te vergelijken met haar schoonheid, haar zo temperamentvolle karakter, haar prachtige ogen. Hij haatte de moordenaar, het feit dat hij was ontkomen. Zijn familie had ervoor geboet. De barbonico was gevlucht, laffaard die hij was. Maar hij kreeg hem wel. Al was het het laatste wat hij deed.
'Fratello! Get your brutto butt over here!' grauwde zijn broeder van boven hem. Domenico onderdrukte een geïrriteerde grom en sprong de laatste meters omhoog, tot hij naast Enzio kwam te staan. Hij beet voor de grap in de richting van zijn brandwond op zijn achterste.
'My butt looks far better than yours,' merkte hij droogjes op. De regen moest ongetwijfeld prikken in de wond. 'What's up?' Domenico liet zijn blik over zijn omgeving glijden. Het leek erop dat ze nu echt bovenop de bergrug stonden, in plaats van op een van de duizende plateaus die ze al gepasseerd waren. En beneden hun poten lag een uitgestrekte vallei, die er ondanks de regen toch groen uitzag. Een vonkje van hoop vlamde op in zijn borstkas. Was dit dan het "beloofde land"?

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Enzio

Enzio


. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Emptyma dec 05, 2016 8:32 pm

You'll remember when I say
We can be heroes everywhere we go


Daar kwam hij dan: de beruchte Domenico. Zijn broertje, die bijna twee keer zo groot was als hij. Maar Enzio wist dat hij de sterkste was! De sterkste, niet de grootste, maar wel de sterkste! Hij was-.. In een snelle beweging voelde hij hoe zijn broertje richting zijn achterwerk knauwde, dus snel draaide de grijze reu zijn kont opzij, en ontblootte zijn tanden in een kwade grauw. Hij stond op het puntje om de vuile flikker-.. 'Vaffanculo!' grauwde Enzio toen maar, zich realiserend dat zijn broer bespringen geen zin had. In zijn eentje de Vendetta nemen had niet veel zin. Zijn broer en zijn 'geniale plannen' waren zo nu en dan best nuttig. 'My butt looks far better than yours. What's up?' Langzaam voelde de stevige grijze Wolf hoe zijn woede weer wegebde. Het kwade, brandende gevoel in zijn borst smolt weg, maar het brandende gevoel op zijn heup bleef. De regen maakte het alleen maar erger. Die vermoeiende, nutteloze en verdomde regen!! Geïrriteerd snoof Enzio richting de wolken, en begon toen op een wat minder agressieve toon tegen zijn broer: 'It's sweet lil' country, pappamole!' Was 'Nico blind? Had de poema ook zijn nagels in de 'magische gouden ogen' gestoken? 'Maybe the stupid little barbonico is hidin' down there, ah?' Hij hoopt stiekem van wel. Hoe eerder ze de stinkende rat vermoord hadden, hoe eerder ze hun prachtige Cirina gewroken was. Dan konden ze de jacht openen op prachtige nieuwe babe. Misschien wel een voor ieder! Ahaha!!

Keeping us down is impossible
Cause we're unstoppable

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
. Unstoppable [Domenico] . Enzio_12
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Emptydi dec 06, 2016 5:29 pm


Zijn broer leek zijn grap niet te kunnen waarderen. 'Vaffanculo!' schold hij, maar de daadwerkelijke aanval bleef uit. Een tevreden grijns verscheen op Domenico's snuit. Enzio was verstandig. Langzaam doofde het felle licht van woede in zijn felle ogen en wendde hij zijn blik af. De kleinere reu snoof geïrriteerd, maar liet het verder rusten.
'It's sweet lil' country, pappamole!' sprak Enzio sarcastisch. Domenico liet zijn gouden ogen over het stukje land glijden, dat er veelbelovend uitzag. Een uitgestrekte sneeuwvlakte kwam hen het eerste tegemoet, wat langzaam overging in de tundra, de taiga en vervolgens het loofbos. Helaas verhinderde die stupido regen dat hij de lucht kon proeven en geuren op kon vangen. Hoe mooi een landje ook kon zijn, als er niets te vreten was konden ze beter meteen doorreizen.
'Maybe the stupid little barbonico is hidin' down there, ah?' Dat ontlokte een duivelse grauw aan Domenico's lippen. Iedere gedachte aan die moordenaar deed de woede in zijn borstkas weer opvlammen. Het beeld van de levenloze Cirina, bedekt met bloed, verscheen weer voor zijn ogen.
'If he is, we will make him burn,' sprak hij duister. 'And regret the day he fell out of his mother.' Onbewust waren zijn nekharen gerezen en had hij zijn bovenlip opgetrokken. Hij zou zijn tesoro wreken, zonder genade. Daar twijfelde hij niet aan.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Enzio

Enzio


. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Emptywo dec 07, 2016 5:40 pm

You'll remember when I say
We can be heroes everywhere we go


Fratello had het blijkbaar nog steeds moeilijk met het verlies van Cirina. Misschien moest Enzio hem daar wel gelijk in geven.. maar het feit dat dood was maakte minder impact op hem dan het feit dat ze door een lafaard gedood was. Hun prachtige babe was simpelweg om zeep geholpen door een of andere rat. 'If he is, we will make him burn. And regret the day he fell out of his mother,' grauwde 'Nico met een duister gezicht. Wat? De rat kon er toch niets aan doen dat hij geboren was? Het was de schuld van de moeder.. of wacht-.. toch niet? Enzio schudde verward met zijn kop en hapte toen maar richting fratello's oor. 'Yeah yeah sure! Let's get down first!' Met een woeste sprong vloog de stevige grijze reu van het plateau af, en kwam met zo'n ongemakkelijke landing neer dat hij bijna zijn enkelbanden scheurde. Luid getier en gevloek in een niet-bestaande taal gaf aan dat hij alleen geïrriteerd was, en niet gewond. Hopend op het zwijgen van 'Nico besloot Enzio dan maar verder te stappen. Wie weet dacht broertje lief nog dat hij een watje was en te veel pijn had om verder te gaan.

Keeping us down is impossible
Cause we're unstoppable

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
. Unstoppable [Domenico] . Enzio_12
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Emptydo dec 08, 2016 6:08 pm


Enzio leek niet te begrijpen waar hij het over had. Hij schudde verward met zijn kop, wat Domenico met zijn ogen deed rollen. Zijn lieve broertje had niet het grootste gedeelte aan hersenen gekregen. Om zijn onbegrip te verbergen beet hij maar naar Nico's oor. 'Yeah yeah sure! Let's get down first!' Strijdlustig sprong Zio van het plateau af, veel te hard natuurlijk. Hij zakte haast door zijn poten, en liet zijn ongenoegen dan ook duidelijk merken. Vloekend en tierend schold hij, niet bepaald één iemand aansprekend. Kopschuddend nam Domenico een veiligere weg naar het niveau waar zijn fratello was, zonder kleerscheuren of verdere problemen. Hij gaf zijn broer een schouderduwtje.
'Let's go down without breaking a leg or two,' snoof hij met een grijns. Als ze gewond zouden raken konden ze de jacht op de moordenaar niet voortzetten. Tijd verspillen om te genezen was niet iets waar hij op zat te wachten. Er was werk aan de winkel.
Met een vastberaden pas begon hij aan de afdaling. De koude wind sneed in zijn gezicht en trok aan plukken van zijn grijze vacht. Het deerde hem niet, zolang hij maar een plek kon vinden waar hij veilig was. Bang was hij niet, maar het idee dat er een strijdlustige roedel achter je aanjoeg was niet bepaald geruststellend. Gelukkig waren hij en Zio samen. Niemand kon hun pact breken.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Enzio

Enzio


. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Emptyvr dec 09, 2016 8:22 am

You'll remember when I say
We can be heroes everywhere we go


Op zijn gemakje drentelde fratello de heuvel af, zonder botten te breken of poten te kneuzen. 'Let's go down without breaking a leg or two,' snoof hij met een bekende Domenico-grijns. Een grijns die zei dat hij beter was dan de rest. Vaffanculo! Iedereen wist en kon wel zien dat broertje Nico niet sterker was dan zijn 'kleine broertje'! Als het moest, zou Enzio het nog bewijzen ook. Geïrriteerd hield hij zijn bek maar dicht, en beende hij met zekere stappen verder over de koude rotsen. Nutteloze regen. Het maakte alles glad! En zijn brandwond deed er ook nog meer pijn van. Waar was het goed voor? Als ze dorst hadden, dronken ze wel uit een meer. Nors liet de compact Wolf zijn glinsterende zilveren ogen over het landschap glijden. Hij zag een Tundra, een Taiga en wat bossen. Ergens had hij ook het idee dat hij een meer zag, maar zeker was Enzio daar niet van.

Keeping us down is impossible
Cause we're unstoppable

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
. Unstoppable [Domenico] . Enzio_12
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Emptyzo jan 01, 2017 5:21 pm


Enzio besloot wijselijk zijn muil te houden. Geërgerd beende hij weg, verder over de spekgladde rotsen. Zelf volgde Domenico op een afstandje, in een iets trager tempo. Als zijn fratello graag halsbrekende toeren uit wilde halen dan was dat zijn eigen keus. Hij bleef liever met zijn vier poten op de grond.
De regen stroomde hinderlijk in zijn ogen. Nic gromde zachtjes en schudde zijn vacht. Dat hielp nauwelijks, al hingen zijn haren niet langer in zijn gezicht. Het werd tijd dat ze een schuilplaats zouden vinden. Hij spande zijn spieren aan en haalde zijn broer in. 'I say shelter first,' begon hij. Een vraag was het niet, Enzio zou wel begrijpen dat dat het beste was dat ze konden doen. 'Food next.' Onbewust likte Domenico zijn lippen af. Ja, een mals prooidier klonk hem wel aangenaam in de oren. Het vooruitzicht van warm en vers vlees stemde hem onmiddellijk een stuk vrolijker. Ze moesten aansterken, de reis had een flink deel van hun reserves gekost. Bij hem in ieder geval, hij had het idee dat zijn grijze vacht niet meer zo glansde als tevoren, en dat zijn ribben te tellen waren. Tijd om daar verandering in te brengen. Nic had zo het idee dat er flink wat prooidieren in de bossen in de verte vertoefden. Misschien was het verstandig om daar naartoe trekken, en ondertussen zien wie of wat ze tegenkwamen. Wie wist was de moordenaar van zijn geliefde tesoro wel in de buurt. Hij grijnsde.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Enzio

Enzio


. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Emptydo jan 12, 2017 7:53 am

You'll remember when I say
We can be heroes everywhere we go


Stuiterend op z'n lange stelten kwam Nico voorbij. Oh, had fratello haast? Een beetje geïrriteerd snoof de compacte reu wat water uit zijn neus. Vroeger was hij de snelste Wolf van De Familie geweest. En nu haalde zijn broer hem zonder enig respect in! Zo zag je maar weer wat het verlaten van De Familie met je deed! Het haalde je hele eergevoel we-.. 'I say shelter first,' begon Domenico ineens. Oh ja, natuurlijk! Enzio knikte en ontblootte kort zijn tanden toen de regen zijn brandwond irriteerde. 'Food next.' Klonk als een plan. Enzio knikte opnieuw en haalde toen zonder moeite zijn broer in. Regen kletste in zijn pels nu hij rende, en zijn brandwond begon naast alleen te prikken ook nog te branden. Hij zag wat. Een grotje, in de rotswanden. Het was meer een soort spleet, maar groot genoeg voor twee Wolven. De pijn in zijn geblakerde heup werd ondertussen erger en erger... tot hij uiteindelijk gedwongen werd om te stoppen. Hijgend en kwaad grommend stond de kleine maar stevige Enzio voor de opening van hun 'shelter'. Nu nog wachten op Nico.

Keeping us down is impossible
Cause we're unstoppable

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
. Unstoppable [Domenico] . Enzio_12
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Domenico

Domenico


. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Emptyza feb 04, 2017 8:27 pm


Enzio kwam weer naast hem rennen. Zij aan zij doorkruisten de broers de bergen, al hield Domenico zijn pas enigszins in om zijn fratello de kans te geven om bij te blijven. De brandwond op zijn achterhand werd al genoeg belast, ze hoefden niet ook nog eens een wedstrijdje te houden wie de snelste was. Dat kon later wel weer.
Al was Zio het daar blijkbaar niet mee eens. Zonder reden waarom spurtte hij er plotseling vandoor, richting een hoge rotswand. Omdat Nic wel begreep wat hij wilde hield hij zijn pas constant, om verder gestuntel of een gebroken poot te voorkomen. Hij had zin nog tijd voor die ellende.
Zijn broer bleef staan voor een spleet tussen de rotsen, een spleet die er niet al te groot uitzag, maar genoeg ruimte bood voor de twee. 'Great,' bromde hij, voordat hij naar Zio knikte dat hij voor mocht gaan. De gewonde wolf moest het beste plekje krijgen, zodat hij voldoende aan kon sterken. Als dat betekende dat hij half in de regen moest zitten, moest dat maar. Zo waren de regels van zijn Branco di Lupi*, en al was hij verbannen, hij zou zich aan die regels blijven houden.

*Branco di Lupi: pack

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Enzio

Enzio


. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Emptyzo feb 12, 2017 3:22 pm

You'll remember when I say
We can be heroes everywhere we go


Wat was zijn fratello toch een heer! Toen de langpotige grijze reu de grot bereikt had, was hij zo vriendelijk zijn broer eerst naar binnen te laten gaan. Hij was hier diegene met een enorme brandwond op zijn flank. De kleine, compacte Enzio grijnsde even zijn tanden bloot en kroop toen in het donkerste, diepste hoekje van de 'grot'. 'Great,' klonk Nico's commentaar. Kon die niets anders dan klagen? Als hij niet klaagde over de dood van de tesoro, ging hij wel uit zijn dak omdat het koud was, warm was of dat hij honger had. Enzio boeide het allemaal niet zo. Hij moest gewoon iets hebben waar hij zijn (simpele) brein op kon richten. Iets zoals een Vendetta zou hem wel een paar jaar zoet houden.
Keeping us down is impossible
Cause we're unstoppable

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastige RPG'er sinds 2014
. Unstoppable [Domenico] . Enzio_12
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Unstoppable [Domenico] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Unstoppable [Domenico] .   . Unstoppable [Domenico] . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: High North :: Acrine Mountains-
Ga naar: