Serigala


 

Deel
 

 The Trickster is a Prankster

Ga naar beneden 
Loki

Loki


The Trickster is a Prankster  Empty
BerichtOnderwerp: The Trickster is a Prankster    The Trickster is a Prankster  Emptydi nov 29, 2016 4:51 pm

De jonge pup was nu alweer bijna drie maanden oud en een heel stuk gegroeid. Hij was niet langer meer dat kleine hummeltje dat zich in de vacht van zijn moeder moest verschuilen om warm te blijven. Hij was nu een jonge wolf die kon rennen en de beginselen begon te leren van het harde leven, maar voor hij in die hel dook, was hij nog een pup die van kattenkwaad hield, en dat was dan ook precies waar hij zich de afgelopen dagen al mee bezig had gehouden. Stiekem sloop hij 's nachts de grot uit om het woud af te zoeken en zijn plannetje voor te bereiden. Een tijdje geleden had hij een nogal interessante bosbewoner gevonden en na die eerste ontmoeting, was hij verschrikkelijk stinkend thuis gekomen. Zijn zussen hadden hem uitgelachen en Cor had een paar dagen lang een uitdruk van walging op haar gelaat gedragen iedere keer dat ze hem tegen kwam. Nu was het tijd voor sweet revenge.
Zijn zussen zouden na het voorval waarschijnlijk nooit nog eens het beest opzoeken, maar als het kon worden gebruikt voor zijn eigen doeleinden, deinsde de kleine reu niet zomaar terug. Nee, de afgelopen nachten had hij het beest weer opgespoord, zijn eerste jachtlessen in zijn achterhoofd, en had het beest van een afstandje gadegeslagen en soms getest op bepaalde reacties, zoekend naar iets anders dat hij nog kon gebruiken. Er waren een aantal interessante dingen waar hij achter was gekomen en die nieuwe kennis was hij nu mooi aan het gebruiken. Met insecten en wormen die hij al een tijde aan het verzamelen was geweest en had verstopt tussen de rosten, ver weg van Blackwich Cave waar een deel van zijn roedel nu lag te tukken, was hij nu een spoor aan het maken richting zijn thuis. Aan het andere uiteinde zat het zwart en wit gestreepte dier wat hij een tijdje lang had bestudeerd. Het spoor legde hij helemaal uit tot in de grot, voorzichtig niet per ongelijk een ziel te wekken. Af en toe moest hij als een gek terug rennen naar zijn verstop plek om nieuw lokaas te halen, maar met een kleine moeite kreeg hij het dier waar hij het wilde hebben binnenin de grot. Stilletjes, sloop hij voorbij het beest, wetende dat zijn zicht niet zo geweldig was als die van hem en kroop terug naar de uitgang van de grot waar hij zijn 'ontsteking mechanisme' had liggen: een kiezel. Een greens verspreidde zich over zijn gezicht toen hij zijn zwarte poot achter de steen legde. Toen het dier eenmaal aan zijn laatste insect begon, sloeg de pup de kiezel weg naar het beest. Het kletterde er vlak naast op de stenen grond en het dier schrok. De bom werd gelost en de pup verstopte zich snel om de hoek van de grot, proberend niet in lachen uit te barsten.


[Open voor Shadows]

_________________
The Trickster is a Prankster  Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Trickster is a Prankster  Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Trickster is a Prankster    The Trickster is a Prankster  Emptydi nov 29, 2016 5:38 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Het was in de holst van de nacht toen ze opeens uit haar slaap gewekt werd door een onbekend geluid. Het geluid klonk dof en kwam naar alle waarschijnlijkheid uit een van de grotten. Toen ze naar beneden keek zag ze daar in plaats van vier pups, maar drie liggen. Cordelia was aanwezig en had het beste plekje weten veroveren vlakbij een van de tepels en haar buik. Skylar lag er vlak naast en Xena moest het doen met de plek die bekend stond als het minst comfortabel. Maar waar was Loki? Voorzichtig en zo geruisloos mogelijk kwam ze in de benen. Ze wilde haar drie andere pups niet wakker maken, want dan had ze straks sowieso een probleem. Ondertussen had ze zich al naar de ingang van de grot gesneld, maar daar hield ze al snel halt. Wat was dit? Een zeer onaangename geur drong haar neus binnen. En nee, dit was niet de geur van een Okami. Misschien was deze wel een tikkeltje erger. Ergens had ze de neiging om zo snel mogelijk weer terug te gaan waar ze vandaag kwam om de geur te vermijden, maar ze moest Loki zien te vinden. Probleem was echter dat de sterke stankgeur het vrijwel onmogelijk maakte voor haar om nog andere geuren waar te nemen. Uiteindelijk had ze zich er zelf toe gedwongen om naar buiten te stappen. Haar reukvermogen mocht dan wel verminderd zijn in deze toestand, maar haar oren waren er niet minder op geworden. Ergens hoorde ze geluid wat verdacht veel leek op Loki. ”Waar denk jij dat je mee bezig bent,” sprak haar strenge stem. Wat had hij nu weer uitgehaald?
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
The Trickster is a Prankster  2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest :: Blackwich Cave-
Ga naar: