Serigala


 

Deel
 

 . Freedom [SCARLEG] .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptydi nov 22, 2016 8:12 pm

Man's red flower
It's in every living thing

Genietend nam de bleke gedaante nog een ferme hap uit de vis. Het slijmerige huidje brak open, en de aroma's van de wilde zee stroomde haar bek binnen. Ah... vis was een goeie maaltijd. Het herinnerde haar altijd aan de wilde avonturen bij de rivier, terug in Schotland. Da stond erom bekend dat hij angstloos door het ijskoude water ploegde om als een beer een vis te vangen. Een echte, angstloze reu, dat was hij wel. Terwijl Amatariseu haar smakelijk hap inslikte, voelde ze haar mondhoeken krullen. Da was een geweldige vader. Misschien niet 's werelds grootste en sterkste reu, maar wel headstrong, dapper en enorm humoristisch. Alles zou anders geweest zijn als McGregor hem niet te grazen had genomen. Hell, als hij nog zou leven zouden Ama en haar broertje met hun luie kont in de Highlands zitten. Ver verwijderd van de half-broers en zussen, de Shadows en hun eindeloze gezeik en... gewoon... de ellende. De ellende die Amatariseu toch ergens nog teisterde, terwijl ze dat niet liet merken. Ze droeg altijd haar droogkloterige, onbevreesde masker, maar diep vanbinnen wist de massieve Albino maar al te goed wat voor een watje ze was. Ondanks dat haar gedachtes weer waren afgedwaald naar die onnozele shait, bleef Ama toch grijnzen. Yeah, that's life. Er waren ook genoeg geinige en leuke dingen zoals..

.. haar Mate! Vreemd, die had ze al 'n tijdje niet gezien. Ze vroeg zich af of hij al die waanideeën over roedels nog in z'n knar had zitten. Amatariseu scheurde nog haastig een sappige hapje vis los, en klom toen weer op haar gespierde, massieve poten die als een soort witte pilaren onder haar kolossale torso stonden. Ze was niks vergeleken met Beerebeer, maar goed, dat was geen Wolf. Behalve Beerebeer's collega's, waarschijnlijk. Mensen waren rare edjit's die het blijkbaar leuk vonden om Wolven te muteren. Vreemde snuiters. Op haar gemakje liep Amatariseu de grot uit, waar Emaya nog zo'n halve maan geleden had zitten mokken. Het gaf haar geen nostalgie of zo, maar het was gewoon een prettig plekje om te relaxen. Emaya was haar 'nostalgie' niet waard. Ze was niet meer dan een zeikerd poedeltje die vast zat in haar 'tragische' verleden. Pff. Wat nou tragisch? Ze was naar de Shadjes gesleurd en had haar wilde haren verloren in een kleine ontdekkingsreis met Eila. Wat was dan het probleem? Had ze haar zoontje dood aangetroffen? Had ze haar vader verscheurd zien worden? Had ze haar broertje's bloedende lichaam voor een laatste keer voelen sidderen? Nee. Nou dan. Zwakkeling. In gedachten verzonken tuurde Amatariseu over het strand. Ze rook Scarry wel. Nog maar de vraag waar 'ie nou precies uithing. Haar piepkleine verkoudheid belemmerde haar reukzin wel 'n beetje.


Mind use your power
Spirit use your wings

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Freedom [SCARLEG] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptyvr dec 02, 2016 6:21 pm

(Sorry, voor mijn late reactie)

Scarleg herinnerde het zich als de dag van gisteren, dat hij met zijn vader lol had. Maar nu, was hij op de vlucht voor een beer, die hem nu waarschijnlijk achterna zat. Het leven was zo oneerlijk. Z'n vader had hem verteld over die moordmachines de beren, ze deinsde nergens  voor terug en jij was de prooi als je niet uitkeek. De witte albino sprong op een rots, en hijgde even uit. Even stak hij zijn neus in de lucht, en rook of het beest nog achter hem aanzat. Zo te ruiken wel. Kijkend achterom zag hij niks bewegen. Rustig liep hij naar de beek en dronk wat. Maar toen de witte wolf geritsel hoorde, aarzelde hij geen moment en zette het weer op een lopen. Waarom moest dit hem overkomen. De gedachte aan zijn familie kwamen weer naar boven. En dat maakte hem dat hij harder ging lopen. Even huilde de albino in de lucht. Maar kreeg geen antwoord terug. Een blad schuurde langs zijn witte vacht en haalde het open. Een kleine grom van pijn was te horen, en deed wat vogels schrikken. 'Mooi' zei Scarleg tegen zichzelf. Nu weet de beer zeker waar hij was. Een plan bedenken was niet zo makkelijk. De beek stroomde met hem mee. De albino keek ernaar, en besloot er doorheen te rennen, in de hoop dat zijn geur zou ophouden. Het water was koud, en de stroom was sterk. Met al zijn kracht in zich wist hij de overkant te halen. Schudde zich even uit en rende toen weer door. Zijn wond pikte van het water, maar daar gaf de wolf niks om. Hij rende zo hard hij kon door. Tussen de grote bomen door, en door de struiken. Een koude wind blies langs zijn vacht, en maakte zijn snee zichtbaar. NA een tijdje rennen, plofte hij neer bij Ironmill Rocks. Deze plek was bekend. Hier was hij met zijn broer nog geweest. De gedachte eraan deden hem rillen. Zijn broer en hij vluchtte toen weg voor het onweer. Met zijn kop schudde hielp, om de gedachte kwijt te raken. Ineens werd alles zwart voor zijn ogen, en hij viel neer

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptydo jan 05, 2017 2:24 pm


Man's red flower
It's in every living thing

Buiten klonk een zucht en een plof. Wow. Ging er iemand dood of zo? Nieuwsgierig krabbelde Amatariseu langs een steen, en haar blik gleed brandend rood over het zand. Korrels, stenen, branding... Scarleg! Haar Mate lag slapjes op het zand, zonder te bewegen. Of toch wel? Langzaam sloop Ama op haar knuffeldier af, voorbereid om een enorme sprong te maken... and there she goes! Met de enorme kracht van haar bonkige achterpoten lanceerde de Albino zichzelf de lucht in, om vervolgens klunzig en met veel geluid bij haar partner neer te komen. Pfieuw, ze was bijna op z'n ribben beland. Dan was het einde Scarleg, maar gelukkig-.. Wacht eens. Geen reactie. Ama voelde hoe er een koude, bezorgde rilling langs haar ruggengraat naar beneden gleed. Shait. Dit was geen grapje. Ze rook nu pas de bittere geur van zijn bloed. Gericht en alert likte Ama over Scarry's wang, en drukte toen haar brede snoet tegen zijn hals aan. Goed. Ze had een hartslag. Hij leefde nog wel, maar er was meer aan de hand. Zonder enige moeite duwde ze Albino haar knuffeldier met een poot op zijn andere zij. Ai... daar was de wond. Blinkend, rood en rauw. Hij was vers, maar net niet vers genoeg. Nog even en hij zou gaan ontsteken. Gelukkig voor Scarry had Ama behoorlijk wat ervaring met wonden. Nog gelukkiger voor Scarry was dat hij vlak naast de branding van zijn stokkie was gegaan. Zeewater was een geweldig ontsmettingsmiddel. Daarom had Amatariseu de leden van de Ignis Squad altijd verplicht om na de training even te badderen in de zee. Ontstoken wonden was iets waar je als Wolf niet op zat te wachten. Teder greep Ama haar Mate bij zijn nekvel, en zo kalm als ze kon - niet erg kalm dus - sleepte de massieve Wolvin haar schatje de branding in. Golven klotste tegen haar poten, die als stevige pilaren om Scarleg heen stonden. Zo, die kon niet meer wegdrijven. Nu nog maar hopen dat een slokje zout water hem wakker zou schudden.


Mind use your power
Spirit use your wings

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Freedom [SCARLEG] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptywo jan 11, 2017 4:41 pm

Ineens kwam er zout water zijn neus binnen, en dat maakte hem wakker. Zijn zij prikte heel erg, en zijn neus prikte van het zoute water. Even keek hij rond en zag zijn mate langs hem zitten. Scarleg glimlachte even, en keek om zich heen. Plots zag hij de wond in zijn zij. Dat kwam waarschijnlijk door die tak. Zat de beer nog achter hem aan? Wat als hij hun zou vinden? Die vragen schoten meteen door zijn hoofd. Een golf klotste tegen zijn gezicht aan en deed hem niezen. Even schudde hij zijn kop, om het zout uit zijn ogen te halen, maar echt veel hielp het niet. Zijn ogen bleven prikken, gelukkig kon hij nog wel zien. Voorzichtig stond hij op, en schudde zich uit. Een luide piep verliet zijn bek van de pijn, Scarleg liep naar zijn mate toe, en ging naast haar zitten. En gaf haar een lik over haar kop.

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptywo jan 11, 2017 8:04 pm

Man's red flower
It's in every living thing

De verwonde reu, die net nog zo zwak en slap als 'n lijk bij lag, leek in een keer weer wakker te worden. Het koude zeewater had zeker z'n effecten! Scarleg krabbelde kalm overeind, en strompelde toen de branding uit. Nieuwsgierig en lichtelijk bezorgd wandelde de gigantische witte Wolvin achter haar knuffeldier aan, die op zijn kont neerkwakte en haar een ferme lik over haar snoet gaf. 'Wat heb je nou weer uitgespookt, honey?' vroeg Amatariseu met een liefkozende omhelzing. Ze was nog steeds 'n beetje verbaasd dat Scarleg binnen no-time terug was gekeerd naar de wereld van de stervelingen... want hij zag er nog geen halve minuut geleden nog zo dood als 'n pier uit. Of was dit allemaal ingestudeerd en wilde hij met opzet z'n Mate de stuipen op 't lijf jagen?


Mind use your power
Spirit use your wings

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Freedom [SCARLEG] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptyvr jan 13, 2017 7:33 pm

Nog niet helemaal bij gekomen, staarde Scarleg maar wat voor zich uit. 'Wat heb je nou weer uitgespookt, honey?' en hij voelde een knuffel en een liefkozende stem. Zijn stem klonk nog altijd best zwak, en hij keek ook niet echt helder uit zijn ogen. Maar toch hoorde hij alles, het klonk nog wel zacht. Maar hij hoorde het wel 'Er zit een beer achter me aan'. Antwoordde de witte albino reu, zijn zij begon te prikken. Dus stond hij op, liep wankelend naar de zee toe, en ging met zijn zij in het water liggen. Het begon hevig te prikken, en er kwam ook een piep van de pijn uit zijn bek. Dit was niet het fijnste maar wel nodig, althans dat vond hij. Scarleg wou zijn gedachte ergens anders naartoe brengen dan naar de pijn. Daarom keek hij zijn mate aan, en vroeg ' Wat heb jij in de tussentijd gedaan'. Scarleg begon langzaam aan weer zwarte vlekken te zien.

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptyza jan 14, 2017 10:31 am

Man's red flower
It's in every living thing

Scarleg's energie begon weer langzaam te verdwijnen. Tjeez, dan had die edjit ook niet zo snel overeind moeten komen. 'Er zit een beer achter me aan,' luidde het antwoord na een tijdje. Amatariseu trok haar wenkbrauw op en zag hoe haar knuffeldier naar de zee strompelde. Hij ging op zijn zij in het klotsende zoute water liggen en piepte op een gegeven moment van de pijn. 'Wat heb jij in de tussentijd gedaan.' Hier was meer aan de hand. 'Yeah, the usual..' mompelde Amatariseu in een loos antwoord. Ze krabbelde weer overeind en liep met ferme passen naar de zee. Ay... dat zag er pislink uit. Scarleg's bloed deinde kalm over de rollende schuimkoppen in de branding. Een wond zo groot als deze was slecht nieuws, en aangezien hij waarschijnlijk amper kon lopen zonder flauw te vallen, had hij er nog een probleem bij: het was winter. Prooi was schaars, wat betekende dat Scarleg zich in zou moeten spannen. En dan kan nou eenmaal niet als je na drie stappen van je stokje gaat. 'Op deze manier overleef je de winter niet,' merkte Ama zo kalm als ze kon op. Oké, oké, het bleek uit haar gedrag niet vaak dat ze gevoelens voor Scarleg had, maar vanbinnen hield ze zielsveel van hem. Ze was gewoon geen type die haar liefde in stem en gezichtsuitdrukking kon uitten. 'Misschien kan je beter met mij mee komen naar Raska Hills binnenkort. In mijn roedel hebben we genoeg voedsel en iemand die naar je wond kan kijken.' Ze had hem geweigerd omdat ze hem geen Okami-type vond, maar dat wilde nog niet betekenen dat ze hem dood wilde hebben.


Mind use your power
Spirit use your wings

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Freedom [SCARLEG] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptyzo jan 15, 2017 10:45 am

'Wat heb jij in de tussentijd gedaan?' vroeg Scarleg toen hij met zijn zij in het zeewater lag 'Yeah, the usual..'luidde het antwoord. Amatariseu stond p en liep met flinke passen naar Scarleg toe, het bloed zag je op de golven drijven. Het werd koud, en het begon te waaien. De witte reu moest snel een plek vinden op het land op warm te blijven, en zijn wond te laten genezen. 'Op deze manier overleef je de winter niet,' zei zijn mate zo klam als ze kon zijn. Hier had ze wel gelijk in. Maar waar kon hij heen? De witte teef moest weer terug naar haar roedel, en hij was ervoor afgewezen. Omdat hij geen type voor Okami was. Hier ergens wist hij nog wel een grot, daar zal hij wel gaan liggen, om te slapen. 'Misschien kan je beter met mij mee komen naar Raska Hills binnenkort. In mijn roedel hebben we genoeg voedsel en iemand die naar je wond kan kijken.' Scarleg keek de teef aan ' Maar ik ben afgewezen, voor de roedel' De golven werden iets hoger door de wind. Scarleg zou dan ook snel het water uit moeten voordat hij het echt veel te koud kreeg.

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptyzo jan 15, 2017 1:42 pm

Man's red flower
It's in every living thing

Ama besefte zich op eenzame dagen dat ze een ramp was in het hebben van serieuze relaties. Broers, zussen, maatjes... die vriendschappen verliepen prima, maar ze was daarnaast ook een vreselijke moeder en partner. Ze had haar eigen dochter vlak voor de winter uit haar roedel gemieterd, had meer aandacht aan roekeloze buitenstaander dan aan haar bloedeigen kroost geschonken en had haar Mate afgewezen voor haar roedel, puur omdat ze hem eigenlijk nog een poedel vond. 'Maar ik ben afgewezen, voor de roedel,' sprak de bloedende reu onder haar. Amatariseu beet op haar roze tong. 'M'n roedel is ook niet vijandig naar buitenstaanders. Je hebt warmte, voedsel en onderdak nodig. Als je weer hersteld bent, kan je je altijd nog opnieuw proberen te bewijzen.' Scarleg was misschien nog een poedel in denken en doen, maar hij had een sterk en stevig lijf. Ama had kracht nodig, en met de juiste training zou Scarleg die uitstekend kunnen leveren. Niet iedere hond uit haar clubje hoefde de slimste van allemaal te zijn. Het draaide om attitude, vrijheid, creativiteit, openheid. Ook Wolven zoals Scarleg hoorden eigenlijk in haar roedel thuis, mits ze iets speciaals in zich hadden. Zelfverzekerd keek Amatariseu in de prachtige, oneindige ogen van haar knuffeldier. Misschien was het tijd om haar mening bij te stellen. After all was Scarry de enige die Icandor bevochten had na haar verraad. In een afbrandend bos nog wel!! De massieve Albino strekte haar nek en haakte haar krachtige tanden in haar knuffeldier's nekvel. Meer zout zou er niet komen. Meer kou wel. Voorzichtig trok de Wolvin haar partner het land op, lettend op dat zijn wond het zand niet raakte. Korreltjes in je wond was allesbehalve een prettig gevoel. Voorzichtig wurmde de gigantische bleekscheet zich tegen haar Mate aan, zodat ze hem kon ondersteunen. 'Er is 'n grotje daar. Je moet eerst even opwarmen.' De vuurrode kijkers van de teef loerde kort naar de lucht. Oei... daar kwam een ferme storm aan.


Mind use your power
Spirit use your wings

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Freedom [SCARLEG] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptyza jan 21, 2017 3:33 pm

Scarleg lag nog steeds in de zee met zijn zij, en keek om zich heen. 'Maar ik ben afgewezen voor de roedel' zei Scarleg, en keek omhoog naar zijn mate die op haar lip beet. 'M'n roedel is ook niet vijandig naar buitenstaanders. Je hebt warmte, voedsel en onderdak nodig. Als je weer hersteld bent, kan je je altijd nog opnieuw proberen te bewijzen.' Daar zit wat in. Maar nog snapte de reu niet, waarom hij eerst werd afgewezen. En nu als hij hersteld is, het weer mag proberen. Ze keek zelferzekerd in zijn straal blauwe ogen. Amatariseu rekte haar nek uit, en zette haar tanden in zijn nekvel, En Scarleg werd voorzichtig op het land getrokken. ZIjn mate probeerde om zijn wond niet op het zand te laten komen. Want zand in een open wond, was niet zo prettig. Was zijn ervaring. Voorichtig wurmde de witte albino teef zich onder de witte reu om hem zo te ondersteunen. 'Er is 'n grotje daar. Je moet eerst even opwarmen.' Opwarmen? Hoe kon dat nu als het best wel koud aan het waaien was. Ondertussen dat de twee wolven naar de grot aan het lopen waren, keek de witte reu naar de lucht. HIer kwam slecht weer aan. Detwee kwamen in de grot aan. Scarleg ging uit geput op de grond liggen, en keek naar zijn wond. Oke, Die zag er zeer slecht uit. Opeens schoot er iets door zijn hoofd. En hij keek Amatariseu aan 'Kunnen beren bloed ruiken?'. In de grot washet donker en stil, het waaide een beetje, maar niet zo heel hard. Dus je kreeg het niet koud. Op de achtergrond hoorde je het klotsen van de zee, en de meeuwen die er boven vlogen. Voorzichting ging de albino zitten, en waste zijn witte pezen

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptyza jan 21, 2017 5:01 pm

Toen ze aankwamen in het lage maar ruime grotje zakte Amatariseu door haar brede achterpoten, en gaf ze Scarleg de mogelijkheid om tegen haar aan te liggen. Werd hij ondersteunt en kon hij wat van haar lichaamswarmte aftappen als dat nodig was. Als zijn vacht opgedroogd was zou hij natuurlijk zelf voor wat opwarming moeten kunnen zorgen. Hij was geen foking reptiel. 'Kunnen beren bloed ruiken?' Hell, wat was dat voor vraag? 'Ja natuurlijk. Maar je moet niet zo paranoïde zijn. Beren zijn te dom voor wraakmissies and such. Hij zit je heus niet achterna, me furball,' zei ze met een grijns. Ze likte even stevig over Scarleg's wang, en legde toen haar kop neer op zijn borst. Hij kon met zijn kop op haar flank leunen, en de massieve Albino maakte zich het gemakkelijk op zijn borst. Relaxt luisterde ze naar het klotsen van de zee, het huilen van de wind en het bedaarde gebons in Scarleg's ribbenkast. Al liet ze het niet merken, dit waren momenten die ze nooit wilde vergeten.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Freedom [SCARLEG] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Emptyza jan 21, 2017 6:50 pm

Scarleg ging tegen Amatariseu aan liggen, zodat hij het warm kreeg. Als zijn vacht droog was, hoefde dat niet meer. Maar voor nu was het heel fijn. 'kunnen beren bloed ruiken?' vroeg Scarleg. 'Ja natuurlijk. Maar je moet niet zo paranoïde zijn. Beren zijn te dom voor wraakmissies and such. Hij zit je heus niet achterna, me furball,' zei de teef met een grijns. Ze likte even stevig aan zijn wang, de witte reu nestelde zich tegen zijn mate aan. En luisterde even naar de zee, en de wind. Amatariseu legde haar kop op zijn borst. De witte albino kreeg een glimlach op zijn snoet. Dit waren de momenten die hij nooit meer wilde vergeten. De momenten dat ze samen waren. Scarleg legde zijn kop op haar flank, en zuchtte even. Relaxed luisterde hij naar de zee en de vogels. Af en toe hoorde je het fluiten van de wind. Dit was genieten. Scarleg hoopte dat zijn vacht snel opgedroogd was. En dat zijn wond minder pijn deed

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Freedom [SCARLEG] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Freedom [SCARLEG] .   . Freedom [SCARLEG] . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Ironmill Rocks-
Ga naar: