Serigala


 

Deel
 

 Dear hunt ll Yngvarr

Ga naar beneden 
Mayla

Mayla


Dear hunt ll Yngvarr Empty
BerichtOnderwerp: Dear hunt ll Yngvarr   Dear hunt ll Yngvarr Emptydo feb 04, 2016 5:06 pm


Met een rustige blik en haar ogen liep de bruine teef door de open vlakte zij met haar bruine vacht en tussen alle witten sneeuw-viel erg op maar dat boeide haar niet, ze moest vast wel op ene behoorlijke afstand op een hertje lijken die zijn kudde kwijt was geraakt ach er zal vast niet een wolf zo stom zijn, Mayla lachte zachtjes dit was ook een van haar favoritie plek vooral in de lente dan met al die bloemen oh het was gewoon een prachtig gezicht! serigala was zoiezo een mooi gebied en zo vrij en was hier geen roedel die alles claimde nee hier was vrijheid iets waar Mayla zo van hield zo vrij als een volgel, zo diep in haar gedachten had de bruine teef niet in de gaten dat er een wolf haar kant op kwam en daarom liep de teef gewoon rustig door niet wetend.

Yngvarr first

_________________
Dear hunt ll Yngvarr 1fabk

Terug naar boven Ga naar beneden
Yngvarr

Yngvarr


Dear hunt ll Yngvarr Empty
BerichtOnderwerp: Re: Dear hunt ll Yngvarr   Dear hunt ll Yngvarr Emptydo feb 04, 2016 6:31 pm

Good or bad?


Yngvarr liep mank door de velden die hij nog nooit eerder had gezien. Eigenlijk had hij nog niets echt gezien in Serigala. Hij was niet kort uit WS. De gebroken poot van Yngvarr bleef omhoog en maar pijn doen. Dit onbekende gebied was wel mooi maar stil en koud, niet Yngvarr`s type dus. Zn andere poten zakten maar door de grond, en vervolgens moest hij ze weer omhoog trekken met moeite. Yngvarr ging zijn achterwerk laten zakken en ging liggen. Zijn poten waren het even zat. Hij keek omhoog, waar het begon te sneeuwen. Sneeuw dwarrelde zachtjes op hem. Hij liet zijn hoofd weer zakken in het sneeuw. Toen hij bijna in slaap viel kwam er een geur binnen. Er was een wolf in de buurt, heel dichtbij. Yngvarr zuchtte en stond op. Hij zag recht voor hem iets verder weg een teef. ‘’Goed of slecht? Ik verwacht geen bezoek van slechte. Anyways.. Ik ben Yngvarr..’’ Het laatste zei hij een beetje vriendelijk maar het eerste klonk zeker ook serieus. Hij hinktte naar de teef en ging voor haar zitten. Hij had nu zeker geen zin in ruzie.

ty ek

_________________
Dear hunt ll Yngvarr YngvarrOs1_zpsynedumvt
Terug naar boven Ga naar beneden
Mayla

Mayla


Dear hunt ll Yngvarr Empty
BerichtOnderwerp: Re: Dear hunt ll Yngvarr   Dear hunt ll Yngvarr Emptyvr feb 05, 2016 9:28 pm

Al snel kwam er een kreeg de teef in de gaten dat er een wolf haar kant op kwam, Een reu  ‘’Goed of slecht? Ik verwacht geen bezoek van slechte. Anyways.. Ik ben Yngvarr..’’ Het laatste zei hij een beetje vriendelijk maar het eerste klonk zeker ook serieus, Mayla haalde een wenkbrauw op en knikte langzaam ze deed een stap naar achter toen hij voor haar ging zitten niet omdat ze bang was nee gewoon hij was een vreemde en tja ze wilde gewoon een afstand houden,'Ik ben Mayla' stelde de teef zich rustig voor 'Ga er maar van uit dat ik goed ben hoor' grapte ze vervolgens, ze was ook goed nou ja als je goed tegen haar was wat je deed kon je terug verwachten ja zo simpel was het.

Dear hunt ll Yngvarr Aaaaa_Radomheid

_________________
Dear hunt ll Yngvarr 1fabk

Terug naar boven Ga naar beneden
Yngvarr

Yngvarr


Dear hunt ll Yngvarr Empty
BerichtOnderwerp: Re: Dear hunt ll Yngvarr   Dear hunt ll Yngvarr Emptyza feb 06, 2016 12:45 pm

Serigala.
...


De wolvin stelde zich voor als Mayla. Ze grapte vervolgens over dat hij er vanuit moest gaan dat ze goed was. Wat een goed teken volgens Yngvarr was. Mayla was anders helaas wel dat ze naar achteren stapte wanneer Yngvarr dichtbij kwam. Waarschijnlijk was er niet helemaal zeker van dat Yngvarr goed was, tenminste.. Hij was heel goed met vrienden maar met wolven die hij niet mocht was het een totaal ander verhaal. ‘’Kom je uit Serigala??’’ Vroeg Yngvarr nieuwsgierig. Hij kwam zelf namelijk niet oorspronkelijk uit Serigala. Hij wou eigenlijk niets weten over zijn geboorte plaats. Hij wist eigenlijk niet echt hoe het daar aan toe ging het enige weet hij dat het niet prettig was. Zijn ouders waren wel goed voor hem.

ty ek

_________________
Dear hunt ll Yngvarr YngvarrOs1_zpsynedumvt
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Dear hunt ll Yngvarr Empty
BerichtOnderwerp: Re: Dear hunt ll Yngvarr   Dear hunt ll Yngvarr Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Runswick Fields-
Ga naar: