Serigala


 

Deel
 

 /| E N O O K |\

Ga naar beneden 
Enook

Enook


/| E N O O K |\ Empty
BerichtOnderwerp: /| E N O O K |   /| E N O O K |\ Emptyma okt 31, 2016 3:52 pm

/| Enook |\

Name: Enook [Ai-noek]
Gender: V
Age: Toen ze in Serigala kwam, 3.
Type Wolf: Unknown.


/| Psychics |\

Fur color: Pikzwart met hier en daar bij de lies en oksels wat lichtere haren.
Fur: Dik, glad en verzorgd.
Fur texture: Zacht.
Build: Gigantisch ~> Enook is niet groot, of enorm, nee; ze is in een woord gigantisch - de schuld ligt voornamelijk bij de hormonenspuitjes die ze kreeg in haar tijd als wolf in de vechterring van ziekelijke mensen die haar beter wilden laten presteren. Ze steekt minstens twee koppen uit boven de gemiddelde reu van haar leeftijd en kan dit nuttig gebruiken in gevechten.
Extreem gespierd ~> Ook iets wat deze teef typeert, is haar onnatuurlijke hoeveelheid spieren, ook door de drugs die in haar lichaam werden gespoten door de mensen en zo haar spieraanmaak verdubbelde. Op haar schouders en heupen zijn er nu duidelijke spierbundels zichtbaar onder haar zwarte vacht die rollen bij elke stap.
Oogkleur: Geelachtig oranje.
Nose & Pawprints: Donkergrijs.
Scars: Velen verspreid over haar lijf en verborgen onder haar dikke pels. De meeste opvallende is een litteken over haar neus.


/| Mental |\
Inside: Aggresive ~> Van jongsaf was aggresiviteit er al ingestampt bij Enook totdat ze bijna tot waanzin gedreven werd. Door de ellenlange reeksen van slagen, prikken en spuitjes was het wel vrij logisch dat ze een bom van woede werd. Enook is vrij prikkelbaar en kan zomaar uitbarsten in een woedeaanval, meestal gevolgd door een gevecht. Naarmate de tijd verstreek kon ze zich beter leren inschatten en haar woede soms beheersen.
Cold & Hard: Het grootste deel van de tijd houdt Enook een kil en hard masker over haar gezicht getrokken waar ze maar weinig emoties door laat. Ze laat er niet in blijken of ze iets snapt of iets niet snapt en zegt ook niet erg veel, en als ze dan praat is het meestal recht uit de raap en hard. Ze is niet het soort wolf dat zomaar een blad voor de mond neemt en dult weinig tegenspraak.  
Unsure? Naarmate je Enook beter leert kennen zit er toch vanbinnen een klein, gevoelig plekje dat nog geen wolf ontdekt heeft. Desondanks haar hardheid, aggresiviteit en kilte kan ze best onzeker zijn, zeker als er plotseling iets gebeurd dat ze niet verwacht of ze plotseling in een andere leefomgeving gaat. In zulke ontwetende situaties kan ze zeker onzeker zijn, maar pas op: een onzekere Enook is meestal een kwade.
Intiligence: 67% Nope, Enook is zeker niet de slimste. Het enige wat ze in haar leven geleerd heeft is vechten, vechten en nog eens vechten, maar van jagen of emoties heeft ze nog nooit iets geleerd.
Fighting: 93% Haar hele leven is vechten, vechten en vechten er in gedrumd. Het is dus ook best logisch dat dat haar passie is en haar pluspunt.
Hunting: 0% Ze weet niks van jagen. Vroeger kreeg ze haar voer enkel in brokjes en bakjes.

/| History |\


0 -1,5 -> Van haar ouders kan Enook zich nauwelijks iets herinneren, want vanaf het moment dat ze geen melk meer nodig had werd ze weggehaald. Ze werd in een donkere kooi gezet met een bak honderbrokken en een kommetje water en vanaf dat moment begon het nog maar. Vanaf seconde nummero een werd ze gepest, geïrriteerd en geslagen. De woede en fustratie dreef haar net niet tot waanzin en zorgde ervoor dat ze haar woede afreageerde op alles en iedereen, niet beseffend dat dat juist de wil van haar mensen en trainers was. Zij wilden het haar laten opnemen tegen pitbulls, honden en andere wolfachtigen en haar uiterst agressief maken. Ze gaven haar knuffels en hondenspeeltjes waar ze zich op kon afreageren. Het duurde niet lang of alle dingen waren verscheurd tot kleine stukjes.

1,5 - 2,5 -> Vervolgens werd Enook volgespoten met medicijnen, hormonen en drugs die haar spierengroei zou moeten bevorderen. Het enige gevolg was dat ze kotsmisselijk werd en vaak moest braken. Ze kreeg ook veel koorts. Daarna kwam pas het echte werk; rond een leeftijd van 2 jaar werd ze in een ring gezet waar andere wolven in werden gezet waar ze tegen moest vechten. Dat deed ze maar al te graag, want na een eindeloze reeks van pesterijen voelde het maar al te goed om ergens je tanden of klauwen in te zetten. Het bleek dat Enook een natuurtalent was waardoor ze enkel nog harder werd getraind. Haar tegenstanders verlieten vaak de arena met een vacht waar je nauwelijks de oorspronkelijke kleur van kon zien door het bloed, of soms helemaal niet. Soms viel er een dode. Tot genoegen van Enooks eigenaars.

2,5 - current -> Na een tijdje voelde ze de effecten van de drugs steeds meer doordringen. Ze had moment dat ze zich plots slapper voelde, soms in het midden van een gevecht. Het aantal wonden en littekens per gevecht liep steeds meer op en als ze won was ze steeds meer uitgeput. Op een dag werd Enook in een klein kooitje gestopt, in een jeep geladen en ging ze een urenlange rit tegemoet in de auto. Daarna werd ze met kooi en al naar buiten gegooid, en achtergelaten voor dood.


In de RPG
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: