Serigala


 

Deel
 

 The horrific beast inside.

Ga naar beneden 
Aiyana

Aiyana


The horrific beast inside. Empty
BerichtOnderwerp: The horrific beast inside.   The horrific beast inside. Emptydi okt 25, 2016 2:30 pm

Ze had van haar nieuwe vriendin Emaya gehoord over haar broer Arthur. Ze was dolblij toen ze zijn naam had horen vallen. Naar welk eiland ze nou precies opzoek was wist ze niet helemaal, ze wist niet eens welke kant ze op moest. Het enige wat haar nog vaag was bijgebleven was dat het een eiland was en dat je er af en toe heen kon komen door het water en af en toe niet. Dat was vast niet moeilijk te vinden toch? Arthur had zich gevestigd in een roedel, Aiyana was niet helemaal een roedel 'type'. Meer the lone wolf. Maar wie weet, misschien begon ze zelf ooit wel een roedel, of ze joinde er één dat kon ook altijd nog. Alleen van de roedel The Shadow's had ze nog maar weinig van gehoord alleen dat het niet de leukste waren om tegen te komen. Al vreesde Aiyana daarentegen niemand. Niet omdat ze zo sterk was, of omdat ze zoveel vrienden had. Puur omdat ze niet tegen honden kon die dachten dat ze heel wat waren, al kon ze wel lachen om mede wolven die sarcastisch waren. Maar vaak kon ze dat zelf ook uitoefenen. Ze wandelde wat verder en ze kwam steeds dichterbij water, ze hief haar neus de lucht in en liet haar reuk zintuigen het werk doen. Eenmaal aangekomen aan de rand van de kust zag ze een eiland in de verte liggen. Daar was Arthur dus. Ze liet haar poot het water in zakken. Ze was niet erg fan van zwemmen...
//Arthur

_________________
|| Aiyana || Craig || Neveah ||
The horrific beast inside. SCyBJcH

The horrific beast inside. Tumblr_inline_nrmx61OywZ1rmc4sl_500
Terug naar boven Ga naar beneden
Arthur

Arthur


The horrific beast inside. Empty
BerichtOnderwerp: Re: The horrific beast inside.   The horrific beast inside. Emptyza okt 29, 2016 9:42 am

When the days are cold
And the cards all fold


Ziezo. Dat klusje was geklaard. Tevreden wandelde de bruinige reu over het strand, genietend van de smaak en de warmte van het duinhaasje in zijn bek. Het was een bijzonder geslaagde jacht geweest, iets wat Arthur niet verwacht had. Aangezien hij... tja, al dagen met zijn kop in de wolken zat. Het enige waar hij aan kon denken was Syren, en aan Syren alleen. Het spektakel bij de Aurora Cliff was een prachtig moment geweest voor hun beiden, en zelfs nu ze al een week verder waren dacht hij er nog aan. Ah... niets was mooier dan dat moment. Dan de lichtshow, dan de Cliff.. dan de prachtige Syren. Dromerig liep hij richting de branding, die woest keer op keer het strand op rolde. De eerste keer dat hij hier kwam vreesde hij het koude monster genaamd de zee, maar nu was hij dol op de geur en frisheid van het water. Ergens had hij het idee dat hij een heel andere Arthur was geworden door het roedelleven. Hij had meer motivatie, dat wist hij wel, puur omdat hij de gigantische Alpha tevreden wilde maken. De eerste dagen leek dat wel te lukken, en toen ze een rendier hadden gevangen terwijl ze onderbemand waren leek haar trots op een hoogtepunt te zijn... maar de laatste tijd zag ze er een stuk minder vriendelijk en humoristisch uit. Was er iets mis met de Alpha? Het liefste zou Arthur natuurlijk helpen, maar hoe kon dat als hij niet wist waar haar ontevredenheid vandaan kwam?

Wacht eens even. De pezige reu trok even met zijn linkeroor en kneep zijn ogen half dicht. Was dat... Ja. Een indringer die op weg was naar Belcrest. 'Ontdekkingsreizigers zoeken maar een ander eiland,' had Alpha Amatariseu hem laatst nog verteld. Geen vreemdelingen op Belcrest dus. Hoewel, misschien was het wel een nieuwe recruut? Zowel nieuwsgierig als ernstig draafde Arthur door de branding. Het schuim spatte tegen zijn buikharen, maar daar lette hij even niet op. Hij moest deze indringer-... Vlak voordat hij zou botsen met de witte Wolvin, hield hij zijn pas in. 'Aiyana?' klonk Arthur's stem schel en verbaasd. Bij de Goden.. wa-wat deed zijn zuster hier? Waarom was ze zo ver van Camelot verwijderd? Waarom was ze precies hier? Dit kon toch geen toeval zijn?

And the saints we see
Are all made of gold

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
The horrific beast inside. Arthur10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Belcrest Island-
Ga naar: