Serigala


 

Deel
 

 × Youth ×

Ga naar beneden 
Sean

Sean


× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: × Youth ×   × Youth × Emptyma okt 24, 2016 8:16 pm

× Youth ×


In het vroege ochtendlicht zat Sean langs de oever van Nimweth, te staren naar zijn reflectie in het stille water. Hij kon er nog niet aan wennen dat zijn ogen twee verschillende kleuren hadden aangenomen. Het was eng, abnormaal. De jonge wolf voelde zich anders dan de anderen, alsof hij een foutje van de natuur was. Zuchtend liet hij zijn kop hangen en sloeg met zijn voorpoot op zijn weerspiegeling, het gladde wateroppervlak zo in beroering brengend. Waterdruppels spatten hoog op en schitterden in het licht van de opkomende zon. Hij besteedde er geen aandacht aan, staarde alleen naar de rimpels op het water, die zich steeds verder uitbreidden. Hij volgde de kringels tot aan waar ze de andere oever bereikten. Hij was bang voor wat zijn moeder over hem zou zeggen.
Toen de geur van een andere Wolf in zijn neusgaten zweefde, hief hij met een ruk zijn kop op. Gespannen speurde hij zijn omgeving af, vastberaden om niet te laten zien dat hij een afwijking had. Het was alleen een kwestie van zijn soortgenoot altijd dezelfde kant toe te keren, tot zijn ogen weer normaal werden. Khuo had hem beloofd dat het goed zou komen. En zijn vader wist alles, dus hoefde hij tot die tijd alleen maar contact met anderen te vermijden.
[Kies maar met welke wolf je langs wil komen Garnaal c:]
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyma okt 24, 2016 8:36 pm

Cigarettes and tiny liquor bottles,
Just what you'd expect inside her new Balenciaga.


Misschien had ze wat tijd nodig om even over alles na te kunnen denken. Met een bijzonder grimmige blik in haar ogen draafde de kolossale Albino door het hoge gras, dat zag ritselend langs haar korte pels gleed. Nimweth was een plek waar ze zich het prettigst voelde. Er was verfrissend water dat haar een beetje wakker hield, het was er vaak rustig en de machtige bergen die om haar heen opdoemde lieten haar altijd denken aan Schotland. Aan de Highlands. Haar echte territorium. Soms vroeg Ama zich af waarom ze niet terug was gegaan toen TRH gevallen waren. Dan had ze wraak kunnen nemen op da en Clan McGregor kunnen laten boeten voor hun daden. Dan.. Nah. Misschien was het beter dat ze gebleven was, want zeker nu de Shadjes een nieuwe lading zooi binnen hadden gekregen konden ze een gevaar worden voor de Wolven van Serigala. Grappig. Minder dan een jaar geleden waren de inboorlingen een gevaar. En nu... waren ze weer terug bij af. Iets té erg terug bij af. Iedere dag werd Amatariseu's frustratie erger. Was haar roedel een mislukking? Hadden ze nu een slechte naam gekregen in dit land? En als dat zo was, waarom? De massieve Wolvin schudde haar kop even, en liep toen met een pokerface de oever op.

En kijk eens wat we hier hebben... Amatariseu probeerde haar kop niet te draaien terwijl ze zich over het water boog. Een reutje, ongeveer een half jaartje oud en bekleed met een zwarte pels. De geur zei al genoeg. Dit was vast Vamp's andere creatie! Langzaam flubberde Ama's tong naar buiten, en ze lepelde op een relaxt tempo slokjes bergwater naar binnen. Sean, dat was zijn naam, had Vamp gezegd. Maar waarom was 'ie zo zenuwachtig. Hehe... tijd om even wat contact te maken. Een vrolijk Wolvenwelp kon ze wel gebruiken na haar dagen van ellende met Emaya en babbeltjes met Shadows. 'Ha die Sean. Waarom zo zenuwachtig?' grinnikte Amatariseu alsof ze de reu allang kende. Was niet zo. Had ze wel gewild.. maar ja, Khuolema zou nooit toelaten dat ze zo dichtbij een pupsel van hem kwam.

Viral mess turned dreams into an empire.
Self-made success now she rolls with Rockefellers.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
× Youth × Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptydi okt 25, 2016 3:57 pm


Zijn gekleurde ogen vielen op een witte gestalte, een reusachtige witte wolvin waarbij hij in het niet viel. Ze had glanzende rode kijkers en was bijna net zo groot als zijn vader. Nerveus wendde hij zijn blik af, en bleef in het water staren. Op die manier was enkel zijn blauwe oog voor haar zichtbaar.
Gespannen wachtte hij af, waarna hij bijna zuchtte van opluchting toen de teef enkel wat slokjes water naar binnen werkte en hem verder met rust liet. Maar hij verslikte zich bijna toen ze hem ineens aansprak. 'Ha die Sean. Waarom zo zenuwachtig?' grinnikte ze. Stomverbaasd was de jonge welp. Hoe wist ze zijn naam? Hij was er namelijk heilig van overtuigd dat hij haar nog nooit eerder had ontmoet. Bovendien merkte ze de zenuwen in zijn lichaam op. Hij slikte opnieuw, en besloot haar vraag te negeren.
'Sorry als dit nogal bot overkomt,' begon hij, 'maar moet ik je ergens van kennen?' Hij had nog nooit een grote witte wolvin ontmoet. Sterker nog, hij had sowieso weinig andere wolven ontmoet. Skylar en Cerry waren de eersten, buiten zijn eigen familie om. Maar wie was dit dan? En hoe wist ze wie hijzelf was?
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptydo okt 27, 2016 8:02 am

Cigarettes and tiny liquor bottles,
Just what you'd expect inside her new Balenciaga.


Het reutje reageerde heel anders dan dat de kleine Cinder had gedaan, maar dat nam ze hem ook niet kwalijk. Ze was niet de normaalste teef van Serigala in uiterlijk, en het was ook best wel onaangenaam als je door een onbekende bij je naam werd uitgesproken. Hehe, ergens was het wel grappig om hem een beetje op stang te jagen. Sean slikte. 'Sorry als dit nogal bot overkomt, maar moet ik je ergens van kennen?' Nah. Ze kon zich wel voorstellen dat Vamp niet zou vertellen waar ze vandaan kwam. Over het hele gedoe met de Heroes. Dat was geen vrolijk verhaal voor pups om aan te horen. Maar binnenkort, wanneer ze in staat was haar roedel een beetje te hervormen, zou er veel leukere legende ontstaan die mamsels aan hun kroost konden vertellen. 'Eigenlijk niet, tenzij je ma wat over haar avonturen heeft verteld. Ik ben Amatariseu, een vriendin en de ex-Alfa van je moeder.' Ex-Alfa. Hell nah... wat voor Alfa was ze eigenlijk geweest? Ze had Kai's bloeddorstige gemekker aangehoord en was toen blindelings een oorlog met Elysion aangegaan. En toen ze verloren hadden.. had ze overduidelijk meer belangstelling voor haar zus dan voor haar familie gehad. De Shadjes beschreven het als 'met de staart tussen de poten op de vlucht slaan', maar zoals wel vaker was wat zij uitkraamden complete bullshait. Op zoek gaan naar een gevlucht familielid is iets heel anders dan zelf op de vlucht slaan. Hoe zou ze die arrogante houding toch eens van hun smoel kunnen rammen? Tja, heel gemakkelijk eigenlijk, want ze was een beer van een teef en ouder dan de meeste Wolfjes uit de 'duistere zooi'. Maar goed... geweld was geen oplossing. 'You must always fight war with peace, my young Kasai,' had Kizu haar zo vaak verteld. Shait... waar was die oude Shishan als ze 'em nodig had? Zelf zat ze vast in Serigala, want als ze zou vertrekken naar het buitenland zou haar roedel instorten. Misschien moest ze een klein team sturen. Een team die de oude Battlemaster op konden trommelen en hem naar Serigala konden begeleiden. Dat was dan meteen een grote test. Suru, Dameon en Victoria, de jongste Wolven van de roedel. Hm. Klonk dat als 'n ideetje?

Viral mess turned dreams into an empire.
Self-made success now she rolls with Rockefellers.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
× Youth × Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptydo okt 27, 2016 9:24 am


Sean luisterde naar de witte wolvin, die vertelde dat het geen schande was dat hij haar niet kende. 'Eigenlijk niet, tenzij je ma wat over haar avonturen heeft verteld. Ik ben Amatariseu, een vriendin en de ex-Alpha van je moeder.' Hij groef diep in zijn geheugen, en herinnerde zich een verhaal dat Vamp hem had verteld. Ja, hij had wel gehoord van Ama!
'Dan weet ik wel wie u bent,' grijnsde hij voor zich uit. Zijn moeder had vol respect verteld over de grote witte wolvin met de bloedrode ogen. Toch had hij bij zijn vader wat norsheid bespeurd, toen de teef ter sprake kwam. 'Al denk ik dat mijn vader u niet bepaald aardig vindt?' Hij vroeg zich af of dat gevoel wederzijds was. Want zijn vader was zijn grote voorbeeld. Betekende dat dan dat hij Amatariseu niet mocht ontmoeten?
Sean boog zich voorover en lepelde een paar slokken water op met zijn tong. Zo hoopte hij dat het niet opviel dat hij de witte wolvin nog niet aan had gekeken. Nog even staarde hij naar zijn reflectie in het deinende water. Zijn groene en blauwe oog staarden terug. Waarom had hij een afwijking?
Amatariseu wist zijn naam. Dat betekende dat ze of zijn vader, of zijn moeder ontmoet moest hebben. Ook hield dat in dat ze het veilig genoeg vonden om haar te vertellen hoe hij heette. Hij ontspande iets, wetende dat hij niets te vrezen had van de grote teef. Want groot was ze zeker. Hij kwam met zijn oren tot net boven haar schouders!

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Bear

Bear


× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptydo okt 27, 2016 6:23 pmAl grommend en grauwend schoot op hij de twee wolven af die bij de waterrand stonden. Ze blokkeerden zijn weg naar de visspot en dat was reden genoeg om ze te laten weten dat hij er niet van gediend was. Niemand, maar dan ook niemand kwam aan zijn visplekje.

Deze post mag ook genegeerd worden  

_________________
× Youth × 015
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptydo okt 27, 2016 7:16 pm

Cigarettes and tiny liquor bottles,
Just what you'd expect inside her new Balenciaga.


Ineens leek er een lichtje te gaan branden Sean's koppie. Hell, Vamp vond het het dus wel waard om te vertellen over TRH. Tja, ook al waren ze een horde poedels geweest toen, een gezellige horde waren ze wel! The Heroes waren meer een soort jongerenclubje. Een vriendengroep, die uit elkaar werd gerukt door een of andere ambitieuze vechttante. 'Dan weet ik wel wie u bent. Al denk ik dat mijn vader u niet bepaald aardig vindt?' U dit, U dat. Ze ging er op 'n dag nog dood aan. En dan die opmerking... Hehe, lekker kinderlijk. Daar hield ze af en toe wel van. 'Ga toch weg met je 'u', lad!' grinnikte Amatariseu. Haar brede schouderwerk schokte even kort en lichtjes. 'Yeah, je zou kunnen zeggen dat je vader me ziet als een bedreiging voor jou en je zusje. Maar ik weet zeker dat je moeder daar heel anders over denkt, ey?' Zo te zien was er een enorm verschil tussen Cinder en Sean. Sean was beleefder, vrolijker en een stuk minder... apart. Het jonge reutje keek naar het water en staarde diep naar het heldere goedje. Dat deed 'ie ook al toen ze aangekomen was. Was er iets boeiends te zien daar onderwater?

Viral mess turned dreams into an empire.
Self-made success now she rolls with Rockefellers.


[Gonna pass... Wink ]

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
× Youth × Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptydo okt 27, 2016 8:12 pm


Amatariseu leek niet van protocol en deftig gedoe te houden. 'Ga toch weg met je "u", lad!' grinnikte ze nonchalant. Sean haalde zijn schouders op. Zo had hij het geleerd van zijn ouders, dat je beleefd moest zijn tegen Wolven die respect verdienden. En al moest deze wolvin zijn respect nog winnen, hij besefte uit de verhalen die zijn moeder hem had verteld dat zij in ieder geval een hoge pet op had van Amatariseu.
'Yeah, je zou kunnen zeggen dat je vader me ziet als een bedreiging voor jou en je zusje. Maar ik weet zeker dat je moeder daar heel anders over denkt, ey?' De jonge welp knikte, zijn vaders punt begrijpend. Maar tot nu toe sprak er nog vrij weinig dreiging uit de houding van de grote teef, dus het zou vast wel meevallen. Bovendien was zijn moeder vrienden met haar, dus moest ze wel te vertrouwen zijn. Sean kwam tot de conclusie dat ze onschadelijk voor hem moest zijn. Hij kneep zijn groene oogje dicht, zodat zijn afwijking onzichtbaar was. Daarna keek hij haar geringschattend aan.
'Van de buitenkant zie je er wel heel tough en gehard uit enzo, maar ik wed dat je vanbinnen heel erg fluffy bent,' grijnsde hij haar toe. Vlug keerde hij zijn kop weer af. Jeetje, het ging nog een hele opgave worden om zijn verschillende oogkleuren voor de rest van de wereld te verbergen.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyvr okt 28, 2016 8:04 am

Cigarettes and tiny liquor bottles,
Just what you'd expect inside her new Balenciaga.


Sean leek wat struggles te hebben met zijn ogen. Hij draaide zijn kop constant van haar weg, en als hij haar aankeek, kneep hij een oogje dicht. Zou hij soms ook zo'n creepy, dood oogje hebben zoals Cinder? 'Van de buitenkant zie je er wel heel tough en gehard uit enzo, maar ik wed dat je vanbinnen heel erg fluffy bent.' Wacht, wat? Amatariseu snoof even alsof ze een homp rottend vlees in haar gezicht geduwd kreeg. 'Fluffy?' grauwde ze een beetje verbaasd en grinnikend tegelijkertijd. 'Dat heeft je vader zeker over me verteld?' Tot op de dag van vandaag wist Amatariseu niet waarom Khuo haar nog steeds zag als een vijand. Het was logischer dan Ama hém zag als háár vijand, maar dat hele gedoe was al jaren voorbij. Iedereen wist wel dat Kyerean niet meer te redden was en het ook niet waard was om gered te worden. Dus, waarom zat Khuolema, net zoals alle andere ex-WS'ers, nog zo vast in het verleden? 'Wat is er met je oog? Ye gotta tick or somethin'?' Ze had nog over weinig spastische Wolven gehoord, maar ze wist dat ze bestonden. Ergens zou ze het wel zielig vinden voor Vamp dat ze dan een spastische reu en een autistisch teefje ter wereld had gebracht. Maar goed, het bleven toch wel leuke pups om te zien.

Viral mess turned dreams into an empire.
Self-made success now she rolls with Rockefellers.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
× Youth × Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyvr okt 28, 2016 5:32 pm


Amatariseu leek zijn opmerking over haar fluffiness niet helemaal goed te kunnen plaatsen. Ze maakte een geluid dat zowel leek op een grinnik als een grom. 'Dat heeft je vader zeker over me verteld?' Hij hield zijn gezicht in de plooi en keek zo braaf mogelijk, wetende dat hij schijnheilig bezig was. Hij grijnsde zijn tanden bloot, zijn reactie boekdelen sprekend.
Toch was hij niet voorzichtig genoeg geweest, want de witte wolvin kreeg door dat hij zijn ene oog telkens afwendde. 'Wat is er met je oog? Ye gotta tick or somethin'?' vroeg ze nieuwsgierig. Vanuit de hoek van zijn blikveld zag hij een spoor van medelijden in de ogen van de teef verschijnen, wat hem niet lekker zat. Hij was niet zielig!
Koppig keek hij haar aan en maakte oogcontact, dit keer met beide kijkers open. Hij hoopte dat ze niet geschokt zou reageren op het feit dat zijn linkeroog blauw was en zijn rechteroog groen. Sean had niet eerder gehoord dat wolven verschillende oogkleuren hadden, misschien was hij wel gewoon uniek. Of hij had een enge ziekte die niemand kende. Hij wist het niet, maar zolang zijn vader zich geen zorgen maakte hoefde hij dat ook niet te doen. Khuo had hem beloofd dat alles goed zou komen. Daar vertrouwde Sean maar op.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyza okt 29, 2016 9:59 am

Cigarettes and tiny liquor bottles,
Just what you'd expect inside her new Balenciaga.


Stoer draaide de zwarte jong-Wolf zich naar haar toe, met zijn beiden ogen open deze keer. Well, twee verschillende kleuren. Dat was toch niet zo'n probleem. 'Nice, so that's yer problem?' grijnsde Amatariseu geamuseerd door de ernstige houding van de pup. Twee verschillende ogen hebben was geen groot probleem in deze wereld. Zijn zusje had het ook, maar het was wel een verschil dat háár rechteroog zwart, grillig en nutteloos was. 'Het ziet er eigenlijk wel cool uit. Gezonder dan wat je zusje op haar smoelwerk heeft.' Cinder leek er uitstekend mee te kunnen leven. Logisch, want ze wist niet beter. Op haar wereldreis kreeg Ama te horen van veel Wolven dat ze dingen konden zien die zij niet kon. Het bleek dat Albino's een slechtere ogen hadden dan normale Wolven: maar hé, tot haar 4de wist Ama dat dus niet en had ze er ook nooit last van gehad!

Viral mess turned dreams into an empire.
Self-made success now she rolls with Rockefellers.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
× Youth × Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyza okt 29, 2016 11:40 am


Van buiten misschien dapper lijkend, maar diep vanbinnen bang om veroordeeld te worden, wachtte Sean de reactie van Amatariseu af. 'Nice, so what's yer problem?' Verbijsterd staarde hij haar aan. Vond ze het dan helemaal niet raar dat hij anders was? 'Het ziet er eigenlijk wel cool uit. Gezonder dan wat je zusje op haar smoelwerk heeft.' Hij draaide zijn ene oor naar achteren. Ja, Cinder was half blind aan één oogje, maar dat had ze al heel haar leven. Bij hem was het later pas gekomen. Maar in ieder geval vond ze het cool, wat resulteerde in een klein grijnsje op zijn snuit.
'Dankuwel,' zei hij. Sean merkte zijn foutje pas later op. Hij kuchte. 'Ik bedoel, dankjewel!' Iets opgeluchter haalde hij diep adem. Hij hoopte maar dat iedereen dezelfde mening had als Amatariseu. Straks waren er wolven die hem een freak vonden. En wat zou Skylar van hem zeggen?
Hij schudde even zijn kop om zijn gedachten weer op een rijtje te krijgen. Niet aan haar denken... niet aan haar denken... Dat mocht pas weer als ze haar territorium mocht verlaten, anders werden haar ouders boos en kwam ze in de problemen. Dat wilde hij niet op zijn geweten hebben.
'Ik hoorde dat je opnieuw Alpha bent geworden?' vroeg hij tenslotte. Veel wist hij er niet over, helemaal niets zelfs. Maar aan de toon in de stem van zijn moeder hoorde hij dat ze bewondering had voor Amatariseu en haar nieuwe roedel. Daar moest hij meer van weten.

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyza okt 29, 2016 12:04 pm

Cigarettes and tiny liquor bottles,
Just what you'd expect inside her new Balenciaga.


Het was wel duidelijk dat Sean heel wat goede manieren had geleerd van zijn moeder. Of vader, maar daar ging ze niet van uit. Die fella was in haar ogen te chagrijnig om op z'n taalgebruik te letten. 'Dankuwel!' klonk het vrolijk. Sean was een van de weinige pups die een normale jeugd zou krijgen, verwachtte ze. Bijna iedere Wolf die ze kende had geen ouders meer, was heen en weer geslingerd tussen roedels of was volkomen gek geworden in zijn/haar eenzaamheid. Best triest, eigenlijk. 'Ik bedoel, dankjewel.' Amatariseu grinnikte en zakte toen relaxt neer op haar grote achterwerk. Ergens was ze wel blij dat de mensen de rest van haar staart weggehaald hadden. Zitten op een open wond was nou niet bepaald een pretje. Ze had nog geluk gehad dat de wond niet al te extreem was gaan ontsteken. Alle frutsels van de sjamaan op de savanne had dus toch heel wat geholpen. 'Ik hoorde dat je opnieuw Alpha bent geworden?' merkte Sean ineens op. Ama's blik zag er meteen wat duisterder uit. Ja. Zo zou je het kunnen noemen. Een maan geleden zou ze nog vrolijk en trots kunnen antwoorden, maar nu was dat een heel ander verhaal. Ōkami was in haar ogen een stuk achteruit gegaan. Maar aan de andere kant kon ze dat de roedel ook niet kwalijk nemen. Op alle ex-Heroes na waren al haar leden nog jong en fris. En in de kleingeestige ogen van de Shadows waren eigenschappen zoals enthousiasme een poedeleigenschap. Goed, Amatariseu wist dat ze zich niets van het gezeik van de Shadjes en haar dochter aan moest trekken, maar ze was nou eenmaal een type die snel aangebrand was.

Viral mess turned dreams into an empire.
Self-made success now she rolls with Rockefellers.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
× Youth × Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyza okt 29, 2016 2:09 pm


Zodra Sean was begonnen over de roedel van Amatariseu, zag hij een donkere emotie over haar gezicht trekken. Hij merkte onmiddellijk dat hij op een gevaarlijk onderwerp was gestuit. Wat was er mis mee? Hij wachtte braaf tot ze zou reageren, maar het bleef ongemakkelijk stil.
'Sorry,' zei hij beschaamd. Hij trok zijn oren plat en liet zijn blik zakken. 'Had ik dat niet moeten vragen?' Verdorie, nu had hij de wolvin verdrietig gemaakt. Hij miste haar vrolijkheid, haar houding alsof de hele wereld haar niets kon doen. Misschien kon hij nu maar beter gaan. Maar dat leek hem ook zo onbeleefd. Zuchtend volgde hij het voorbeeld van de wolvin en liet zich ook op zijn achterwerk zakken. Wat was het leven toch ingewikkeld. Hij verlangde naar wat meer activiteit in zijn leven. Was het een idee om zijn jachttechnieken te oefenen door op kleine prooidieren te jagen? Hij grijnsde vaagjes. Ja, dat leek hem wel wat. Straks, of anders morgen. Wie weet wilde Cinder wel meedoen! Konden ze samen spelen.
[Why so depressed? xD]
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyzo okt 30, 2016 3:00 pm

Cigarettes and tiny liquor bottles,
Just what you'd expect inside her new Balenciaga.


Deze kleine lad kon overduidelijk veel beter gevoelens inschatten dan z'n zus. Aan de blik in haar ogen leek Sean al te zien dat hij haar op een of andere manier geraakt had, en hij keek iets wat beschaamd nu. 'Sorry. Had ik dat niet moeten vragen?' Ooh, het lag niet aan zijn vraag. Het hele woord 'roedel' herinnerde haar gewoon aan Emaya's gezeik. Amatariseu voelde hoe de sfeer van enthousiast naar... minder enthousiast zoefde. 'Hm? Oh nee, lad. Net een ruzietje gehad met een lid, da's alles. Maar daar ga ik jou niet mee lastigvallen.' Het kwam er een stuk luchtiger uit dan ze had verwacht, en meteen voelde de kolossale Wolvin zich wat relaxter. Alle struggles met haar sombere dochter gingen hem geen flubber aan. 'Vertel me eens, Sean, kan jij al jagen?' Pups werden altijd opgewonden van jagen, dat wist ze wel. Zolang het maar ging om de spanning, om het sluipen en het rennen. Dieren doden waren nou het punt waar jonkies niet van hielden. 'Is Khuo een goeie leraar?' Ze ging er van uit dat Khuolema het jagen deed, want hij was de heer des huizes en ook nog een beer van Wolf. Maar goed, ze had de kans gekregen om Vamp's geheime talenten te aanschouwen back in the day.

Viral mess turned dreams into an empire.
Self-made success now she rolls with Rockefellers.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
× Youth × Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyma okt 31, 2016 5:19 pm


Amatariseu leek haar depressie van zich af te schudden. 'Net een ruzietje gehad met een lid, da's alles. Maar daar ga ik jou niet mee lastigvallen,' zei ze. Sean knikte enkel, niet goed wetend wat te zeggen. Tja, dat kon gebeuren. Hij en Cinder hadden ook wel eens ruzie. 'Vertel me eens, Sean, kan jij al jagen?' vroeg de grote wolvin. De jonge welp merkte dat hij bij het idee alleen al een stuk vrolijker werd. Hij begon zowaar te kwispelen en knikte enthousiast. 'Is Khuo een goede leraar?' Sean grijnsde.
'Papa kan heel goed jagen! Ik wil later net zo goed worden als hij,' vertelde hij trots. Maar extra jaaglessen kwamen altijd van pas. Met een schuin oog keek hij Amatariseu aan, zich afvragend waarom ze die vraag had gesteld. Wilde ze hem wat van haar trucjes bijbrengen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyvr nov 25, 2016 7:54 am

Cigarettes and tiny liquor bottles,
Just what you'd expect inside her new Balenciaga.


De zwarte jong-Wolf begon enthousiast te kwispelen en antwoordde met een trotse stem: 'Papa kan heel goed jagen! Ik wil later net zo goed worden als hij!' Ah. Net z'n ma. Sean was duidelijk een type Wolf die zowel met Ama als met Khuo om kon gaan zonder een van de twee niet te mogen. Misschien was dat ook gewoon omdat Khuo z'n pa was, maar toch. 'Niet beter?' vroeg Ama een beetje aansporend. Ze had er het volste vertrouwen in dat Khuolema echt wel wat trucjes kon. Of tenminste, meer trucjes dan de hondjes uit Dalrey. Maar goed, iedereen kon meer trucjes dan die chagrijnige papzakken. 'Zou je niet de beste jager van Serigala willen worden?' Nu had Ama ergens een vaag vermoeden dat Arthur wel hoog in de ranglijst stond. Het was de laatste tijd wel duidelijk geworden dat hij zijn gebrek aan moderne woordjes opmaakte in jachttalent.

Viral mess turned dreams into an empire.
Self-made success now she rolls with Rockefellers.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
× Youth × Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyzo dec 04, 2016 6:54 pm


Amatariseu leek het niveau van zijn vader niet goed genoeg te vinden. 'Niet beter?' pushte ze hem iets verder. 'Zou je niet de beste jager van Serigala willen worden?' Bij die woorden begonnen Sean's ogen te glimmen. Dat klonk uitdagend! Wie wist of hij dat kon.
'Ga jij het me dan leren?' vroeg hij hoopvol. 'Extra lessen, naast dat wat ik van pap leer?' Het leek hem een goed plan, een héél goed plan zelfs. Het leek hem niet meer dan logisch dat Amatariseu ontzettend goed was in de jacht, ze was immers een Alpha. Enthousiast kwispelde hij, al helemaal bedenkend hoe hij een grote prooi tegen de grond aan zou werken.
Tot hij zich plotseling ineens afvroeg wat zijn vader er van zou vinden. Mama zou het zonder problemen goedkeuren, maar Khuo had het niet zo op de grote witte teef. En waarschijnlijk al helemaal niet als ze zijn zoon stiekem les zou geven. Zuchtend liet hij zijn kop hangen, zich afvragend wat verstandig was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptydo jan 05, 2017 2:43 pm

Cigarettes and tiny liquor bottles,
Just what you'd expect inside her new Balenciaga.


Sean leek bij alles wat ze zei enthousiaster te worden. Aye, ze had nog nooit een jonge lad aangetroffen die kalm was. Eigenlijk waren kleine teefjes ook heel enthousiast, als je er over na dacht. Dat was een typisch kenmerkje van puppies. Obviously. 'Ga jij het me dan leren?' Oh, eh. Dat was niet wat ze bedoelde, maar waarom niet? Ze was zeker geen beroerde jager. Maar haar specialiteit lag vooral bij de grotere prooidieren. En jagen op een eland met een pup was geen snugger plan. 'Extra lessen, naast dat wat ik van pap leer?' Hoe kon ze hier nou geen nee tegen zeggen? Dam Dam zou het komende seizoen toch les krijgen van een ander lid, dus naast het trainen van de Ignis Squad zou ze vast wel wat tijd over hebben. 'Eh, natuurlijk,' zei Amatariseu met haar gebruikelijke grijns. Het schemerde toch door haar stem heen dat ze een beetje verrast was. Geheime trainingen... dat klonk als iets interessants!

Viral mess turned dreams into an empire.
Self-made success now she rolls with Rockefellers.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
× Youth × Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Emptyza jan 14, 2017 7:33 pm


Zijn twijfels werden weggenomen toen de wolvin - tamelijk verbaasd - toestemde. 'Eh, natuurlijk!' grijnsde ze hem toe. Sean's ogen begonnen te glimmen. Hij zou zijn vader trots maken! Hij sprong overeind en begon opgewonden te kwispelen.
'Wanneer beginnen we?' vroeg hij enthousiast. Dit klonk als iets interessants, extra training van een echte Alpha. Aan Ama's bouw en spieren te zien was ze goed in haar vak en kon ze hem dus veel leren. En of zijn vader trost op hem zou zijn! Als hij genoeg geleerd had kon hij zelfs het eten voor zijn gezin bij elkaar jagen, dát zou toch prachtig zijn!
Toen pas drong de gedachte aan de jacht tot hem door. Dan joeg hij met zijn drukke gedoe wel mooi alle prooien weg, en dat konden ze net niet hebben. 'Nu?' fluisterde hij stilletjes.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
× Youth × Empty
BerichtOnderwerp: Re: × Youth ×   × Youth × Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: