Serigala


 

Deel
 

 Where My Love Goes

Ga naar beneden 
Vamp

Vamp


Where My Love Goes Empty
BerichtOnderwerp: Where My Love Goes   Where My Love Goes Emptyma okt 24, 2016 8:09 pm


Met een tevreden gevoel had ze hun slaapplek verlaten, de pups lagen heerlijk te slapen wat Khuolema en haarzelf nu ook wat quality time met z’n tweeën gaf. Ze draaide zich nog voor een moment om, gewoon voor een laatste check om zeker te weten dat het tweetal toch echt naar dromenland was. Dit was natuurlijk wel het geval, minder dan een aantal minuten geleden had ze nog zorgzaam met haar neus door hun zachte haren gewoeld. Even schudde de witte wolvin met haar kop, haar moederinstinct liet haar twijfelen, alhoewel ze wist dat het onzin was. De pups konden best even alleen zijn en daarbij, Khuo en zijzelf waren dicht in de buurt te vinden. Als er toch iets zou zijn, konden ze makkelijk weer naar hun nest terug keren. Zichzelf geruststellend met de gedachte dat er niets zou gebeuren, tribbelde naar haar partner waar ze naar neus voor een paar poosje tegen de haren van  zijn kraag drukte. Een simpele aanraking maakte haar rustiger, zoals de reu altijd invloed op haar had. “Ze slapen,” murmelde ze, terwijl ze met haar hoofd die ze tegen hem aan leunend wat heen en weer wroette. Na al dat geknuffel hapte ze ook nog eens speels naar zijn oor, dit om te laten weten dat – ondanks ze Sean en Cinder had laten slapen, ze zelf nog niet erg moe was. Nu maar hopen dat het wederzijds was, ze wist natuurlijk ook wel dat Khuolema het de laatste tijd wat zwaarder had als vader zijne.. Regelmatig was hij het slachtoffer van de pups als speelonderdeel, of juist als leraar en neem daar ook nog bij dat hij vaak diegene was die met voedsel thuiskwam. “Jij niet hoop ik?” Grinnikend, herhaalde ze haar jolige actie en kreeg ze nog een keer Khuolema’s oor zachtjes tussen haar tanden.

[Voor Khuolema]

_________________
Where My Love Goes J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Khuolema

Khuolema


Where My Love Goes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Where My Love Goes   Where My Love Goes Emptyma okt 24, 2016 8:40 pm

Where My Love Goes.

Het voelde vreemd om alleen te zijn. Nee, hij was vertrouwd geraakt aan het gekwetter van de vrolijke Sean en de geheimzinnige blik van Cinder, dat hij die nauwelijks kon missen. Behalve dan voor zijn Vamp dan. Desondanks hij en Vamp er honderd procent zeker waren dat ze diep in dromenland klagen, voelde hij toch wel enkele zorgen opkomen zodra hij van hen weg keek. De grote gespierde reu wist dat Vamp hetzelfde voelde toen ze haar hoofd tegen hem had gelegd, en met haar kaak over zijn schouder wreef. "Ze slapen," klonk haar wondermooie stem, de stem waar hij een jaar en een half in was verdronken, zacht en murmelend. Khuolema tilde zijn kop langzaam op en legde zijn kin op haar voorhoofd nadat hij een teder likje tussen haar oren had gegleden. Nadat ze zo een tijdje hadden geknuffeld, kwam er nog een speelse hap in zijn oor waar hij grinnikte en haar een por in haar wang gaf op dezelfde speelse manier. De laatste tijd stond hij soms weer scherp en soms weer niet. Het vader zijn had zo zijn ups en downs - het ene moment kon Khuo omvallen van de slaap door de lessen met Sean en de jacht om zin gezin te voedden, het andere moment voelde hij zich zo fris als een visje en kon hij de hele wereld aan voor zijn pups, voor zijn partner. Gelukkig voor Vamp zat hij nu in zo'n fit momentje. "Jij niet, hoop ik?" grinnikte ze vrolijk en pakte zijn oor nog eens vast. Er kwam een grijnsje op de lippen van de grote reu en hij gromde geamuseerd. "Je moet veel doen om mij in slaap te krijgen," greens Khuo en keek in haar diepbruine ogen. Vanavond hadden zij eindelijk na vijf manen tijd voor elkaar, alleen. En de wolf had nog iets in gedachten ook. Hij stond op, rekte hem uit, schudde zijn vacht uit en wenkte nogal flirterig met zijn staart. Op zijn gezicht stond een liefdevolle, charmante uitdrukking zoals hij wel vaker op had als hij in Vamps buurt was. "Kom mee. Ik wil je iets laten zien."

_________________
Where My Love Goes 2hqdszs
Terug naar boven Ga naar beneden
Vamp

Vamp


Where My Love Goes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Where My Love Goes   Where My Love Goes Emptyma okt 24, 2016 9:23 pm


Realiserend dat Khuolema en zij voor het eerst sinds de geboorte van Sean en Cinder wat tijd voor hun tweeën had, genoot de witte wolvin extra van hun knuffel momentje. Ze vond het fijn om zijn warmte te voelen, met daarbij zijn zachte vacht die goed diende als een kussen. Toch brak ze het liefkozende ogenblik af  en plaagde hem even door speels naar zijn oren te happen. Zijn reactie op haar vraag, liet haar weten dat ze niet de enige was die nog een beetje energie over had. Khuo verklaarde dat er heel wat moest gebeuren mocht je hem in slaap zien te krijgen, al wist Vamp ook wel stiekem dat een warme slaapplek ook al voldoende kon zijn. Ze had de reu in beweging zien te krijgen, zo was hij opgestaan, rekte zich uit en schudde zijn vacht ook nog eens uit. Vamp werd al iets nieuwsgierig, het zag er naar uit dat haar partner iets in gedachten had. Al was het voor haar de vraag alleen nog wát. Een simpele beweging van zijn staart, gaf aan in welke richting hij op wou al was ze zelf nog even twijfelend. Ze hield haar kop iets scheef, benieuwd naar de bedoeling waar Khuolema heen wou gaan. “Kom mee. Ik wil je iets laten zien.” Vamps oren gingen naar voren staan, waarbij haar staart zachtjes begon te kwispelen. "Je maakt me nieuwsgierig.” Nog even ging er een blik naar achteren, waarna ze Khuolema achterna dribbelde. “Waar gaan we heen?” vroeg ze na enkele passen al opgewekt, geïnteresseerd wat er komen zal.  

_________________
Where My Love Goes J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Where My Love Goes Empty
BerichtOnderwerp: Re: Where My Love Goes   Where My Love Goes Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Runswick Fields-
Ga naar: