Serigala


 

Deel
 

 Sweet Child Of Mine [Loki]

Ga naar beneden 
Kai
Administrator

Kai


Sweet Child Of Mine [Loki] Empty
BerichtOnderwerp: Sweet Child Of Mine [Loki]   Sweet Child Of Mine [Loki] Emptydo okt 20, 2016 9:20 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Cordelia had ze al een keer apart meegenomen en nu werd het tijd voor Loki. Hij was de laatst geborene en enige reutje van het nest. Misschien dat ze daarom hem ook stiekem wat meer aandacht gaf dan aan de meiden die stuk voor stuk meer aan hunzelf dachten. Ze had vooral met Cordelia al een paar keer een woorden wisseling gehad. De pup moest weten dat ze respect moest hebben voor haar ouders en siblings, maar daar was tot nu toe weinig van te merken. De teef bleef stilstaan en keek over haar zoon nog steeds achter haar liep. Ondertussen stonden ze op een kleine open plek in het bos. Het was hier lichter dan elders, want hier was geen bladerdak wat het zonlicht tegenhield. ”Volgens mij vind jij het niet erg om even zonder je zusjes te zijn,” merkte ze met een klein grijnsje op haar snuit op. Het was nogal wat als je drie oudere zusjes had.  
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Sweet Child Of Mine [Loki] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Sweet Child Of Mine [Loki] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sweet Child Of Mine [Loki]   Sweet Child Of Mine [Loki] Emptyzo okt 23, 2016 10:31 pm

De afgelopen tijd ging de jonge wolf steeds vaker alleen op onderzoek uit in Dalrey om de wereld om hem heen verder te ontdekken en te leren kennen. De directe omgeving werd met de dag saaier en de wereld achter de bomen werd steeds interessanter. Toch dwaalde hij meestal niet erg ver van de grotten, maar zo nu en dan liep hij stiekem net wat verder dan de regels en grenzen die zijn ouders hadden opgesteld toestonden. Tot zover leken ze er nog geen weet van te hebben, wat voor Loki alleen maar goed nieuws was. Wie weet lieten ze hem wel niet meer op pad gaan als ze erachter kwamen. Dat zou verschrikkelijk zijn.
De zwarte pup liet zijn zacht blauwe ogen op de gedaante voor zich vallen: zijn moeder. Hij was nieuwsgierig naar waarom ze hem apart had genomen en waar ze hem naartoe bracht, maar wat de reden ook was, Loki was blij dat hij weg was van de grot. Elke kans om die plek te verlaten - al was het maar voor even - greep hij stevig beet. Het was niet zo dat hij de plek haatte met alles wat hij in zich had - totaal niet. Hij hield van de grotten; hij voelde zich er veilig en er was altijd iemand daar die in de koud van de nacht tegen hem aan kroop en haar - soms zijn - warmte met hem deelde. Het punt was echter dat hij soms knettergek werd van Cor en Sky's gezeik. Dat, en er was vrijwel niets te doen buiten achter steentjes en stukjes vacht die zijn ouders mee brachten, aan te hollen. Het werd saai.
De verandering in de hoeveelheid licht in de omgeving trok hem uit zijn gedachtengang en hij keek van de grond naar de omgeving om hem heen en zijn moeder die tot een halt kwam op een kleine open plek in het dichte woud. Hij ontmoette haar bloedrode blik. "Volgens mij vind jij het niet erg om even zonder je zusjes te zijn," greens ze. Loki verkleinde de afstand tussen hem en de grote wolvin en gaf haar eenzelfde grijnsje terug. "No kidding," grapte hij, "Zijn alle teven zo erg of is het gewoon die twee?" Dat was echt een vraag die al een tijdje in zijn koppie rondspookte. Xena leek niet zo erg, maar hij had nog niet echt veel interacties met haar gehad - buiten bovenop elkaar slapen dan.

_________________
Sweet Child Of Mine [Loki] Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Sweet Child Of Mine [Loki] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sweet Child Of Mine [Loki]   Sweet Child Of Mine [Loki] Emptyma okt 24, 2016 9:34 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Veel van haar puppytijd kon ze niet meer herinneren. Ze had er in ieder geval geen nare herinneringen aan gehouden en was met veel liefde opgevoed. Het was een kleine en bescheiden roedel geweest, maar dat had voornamelijk te maken met het gebrek aan voedsel in het gebied waarin ze leefde. Het had haar wel sterker gemaakt, want op jonge leeftijd wist ze al precies hoe ze moest jagen en toen ze eenmaal op eigen benen kwam te staan leerde ze ook van zich af te bijten. Het was nu misschien nog te vroeg, maar de bedoeling was natuurlijk dat haar kroost echte Shads zouden worden. Daar hoorde vanzelfsprekend een bikkelharde training bij.

”Zijn alle teven zo erg of is het gewoon die twee?” Het was overduidelijk dat Loki doelde op zijn oudere zusjes, Cordelia en Skylar. Dat ze vervelend waren daar was ze zelf nu ook al achter. ”Geloof me, die twee zijn een uitzondering.” Xena leek dan toch wel iets verdraagbaarder te zijn. Met Neveah had ze ook nooit problemen gehad, maar die had ze ook niet een aantal weken na de geboorte voor een lange tijd niet meer gezien.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Sweet Child Of Mine [Loki] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Sweet Child Of Mine [Loki] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sweet Child Of Mine [Loki]   Sweet Child Of Mine [Loki] Emptyvr nov 04, 2016 8:22 pm

"Geloof me, die twee zijn een uitzondering," was het antwoord dat zijn moeder hem gaf. Hij vulde zijn longen met een diepe teug adem en liet het in een diepe zucht weer los, terwijl hij met zijn reet op de grond plofte. "Gelukkig!" Hij hielt van Cor en Sky, maar al dat gekibbel en het gebekvecht was hem soms veel te veel, om nog maar te zwijgen over alle doodsbedreigingen die ze naar elkaar slingerde. In de eerste instantie had hij geloofd dat het halfhartige dreigementjes waren geweest. Gewoon, siblings onder elkaar en nooit 100% gemeend, maar de afgelopen tijd begon hij zijn twijfels te hebben. Wat nou als ze het meende? Wat nou als ze elkaar echt af wilde maken en er werk van gingen maken? Loki kon er niet aan denken wat hij zou doen als die twee voor het echt gingen knokken en elkaar vermoorden. Ze waren irritant, luidruchtig, egoïstisch en ontzettend trots, en hoewel hij ze soms het liefst van de rotsen duwde, kon hij ze ook niet missen. Het was zijn familie. De zwarte pup schudde zijn hoofdje kort om alle zorgen van zich af te werpen. Hij liet zijn ogen weer door de omgeving dwalen voor ze bleven hangen op de grote wolvin dat zijn moeder was. "Waarom heb je me hierheen gebracht, eigenlijk?" vroeg hij nieuwsgierig met een gekanteld hoofd. Er zou toch een reden moeten zijn, of wilde ze alleen maar een wandeling met hem maken?


_________________
Sweet Child Of Mine [Loki] Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Sweet Child Of Mine [Loki] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sweet Child Of Mine [Loki]   Sweet Child Of Mine [Loki] Emptyma nov 07, 2016 10:40 am


When you light a candle, you also cast a shadow.
Nu was het tijd om rustig te beginnen met trainingen voor de kleine pup. Hij was weliswaar jong, maar beter vroeg dan laat. ”Waarom heb je me hierheen gebracht eigenlijk?” vroeg haar zoon nieuwsgierig. ”Ik ga je vandaag wat belangrijke dingen leren die nodig zult hebben.” Het was nog te vroeg om te beginnen met vechten, maar voorzichtig konden ze al wel beginnen met de basis van jagen. Vechten kon later wel beginnen. Sowieso was het altijd beter als hij dat spelende wijs zou leren door te stoeien met zijn zusjes. ”Als we voedsel nodig hebben gaan we jagen. Dan zoeken wij een geschikt prooidier. Meestal zijn dit als je in je eentje bent de kleinere dieren.” Ze verwachtte niet dat hij binnen nu en een paar maanden al in staat was om iets groter dan een konijn neer te halen. ”We gaan samen op pad en dan laat ik je zien hoe je bijvoorbeeld een konijn vangt.” Nu was het natuurlijk hopen dat er eentje te vinden was in Dalrey.  
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Sweet Child Of Mine [Loki] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Sweet Child Of Mine [Loki] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sweet Child Of Mine [Loki]   Sweet Child Of Mine [Loki] Emptywo nov 16, 2016 2:59 pm

Zijn twee zwarte oortjes schoten overeind bij het horen van zijn moeders antwoord: "Ik ga je vandaag wat belangrijke dingen leren die je nodig zult hebben." Hij voelde zijn staartje heen en weer, van links naar rechts, zwaaien over de koude bosgrond in opwinding. Hij hoopte eindelijk te leren hoe volwassen wolven door het leven gingen, waar zijn eten precies vandaan kwam en hoe hij het moest vangen. Aan de hand van wat hij al had gehoord, wist hij dat een maaltijd niet zomaar voor je poten lag, anders dan wat hij gewend was. Eigenlijk wel jammer, maar achter dingen aan hollen was ook wel iets dat hij leuk vond dus een prooi vangen moest dan ook wel leuk zijn om te doen, toch?
"Als we voedsel nodig hebben gaan we jagen. Dan zoeken wij een geschikt prooidier. Meestal zijn dit als je in je eentje bent de kleinere dieren," vervolgde de grote zwarte wolvin. Loki knikte, maar begreep niet helemaal wat ze bedoelde met 'klein'. Kleiner dan de dieren die hij meestal te eten kreeg, of liepen er ook nog grotere dieren rond door het gebied? Hij fronste ietwat in gedachten, maar vroeg verder niets en liet zijn moeder uitpraten. ”We gaan samen op pad en dan laat ik je zien hoe je bijvoorbeeld een konijn vangt.” Bij deze woorden vloog de pup weer op zijn poten en rende hij met kleine, opgewonden sprongetjes naar zijn moeder toe. Een glimlach lag op zijn snoet. "Konijnen zijn die lelijke beesten met lange oren en grote tanden, toch?" vroeg hij ter bevestiging, terwijl hij opkeek met twee vragende oogjes. Oogjes die langzaam hun zacht blauwe kleur begonnen te verliezen zonder zijn weet.
Sweet Child Of Mine [Loki] Aaaaa_Radomheid

_________________
Sweet Child Of Mine [Loki] Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Sweet Child Of Mine [Loki] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sweet Child Of Mine [Loki]   Sweet Child Of Mine [Loki] Emptydo nov 17, 2016 6:53 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Nu het langzamerhand weer winter werd was het ook moeilijker om konijnen te vinden. Nu viel de kou in Dalrey nog wel mee, maar toch verstopten de meesten zich in hun holletjes. Vaak al helemaal als er wolven in de buurt waren. ”Konijnen zijn die lelijke beesten met lange oren en grote tanden, toch?” vroeg Loki. Kai greens even. Die beesten hadden in vergelijking tot  hun lichaam inderdaad lange oren. Daarnaast hadden ze inderdaad ook nog eens van de grote voortanden waarmee ze aan van alles en nog wat knaagden. ”Jup, maar dankzij hun kunnen wij wel lekker eten.” Konijn was op zich wel prima, alhoewel haar voorkeur ging naar everzwijnen. De structuur van het vlees was daarbij toch iets beter. Everzwijnen waren alleen niet zo makkelijk te pakken als je in je eentje was. ”Oké, laten we maar gaan,” zei ze, waarna ze aanstalten maakte om verder het bos in te trekken. Met een beetje geluk vonden ze er wel eentje.

Faalpost :’)
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Sweet Child Of Mine [Loki] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Sweet Child Of Mine [Loki] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sweet Child Of Mine [Loki]   Sweet Child Of Mine [Loki] Emptydi nov 29, 2016 4:11 pm

Met vragende oogjes keek hij op naar zijn moeder. "Jup, maar dankzij hun kunnen wij wel lekker eten," beantwoordde ze zijn vraag. "Uhu," zei hij. Konijn was best lekker, hoewel niet het best wat hij ooit had geproefd. Die prijs ging toch nog echt naar zijn moeders melk. Zo jammer dat hij daar niet meer zo veel van kreeg als voorheen.. "Oké, laten we maar gaan," onderbrak ze zijn gedachtengang en liep verder het bos in. Loki volgde haar op de voet, bijna letterlijk. Hij bleef de hele tijd slechts een paar van zijn kleine passen achter haar. Zijn zwarte oortjes draaide rond om alle geluiden uit de omgeving op te pikken, geluiden die hij nog niet allemaal een plaats en een naam kon geven, maar dat maakte hem niet zo uit. Hij wist dat hij er vroeger of later wel achter zou komen. En tenslotte was hij nu toch iets meer bezig met het zoeken naar konijnen. Hij wist hoe de dode exemplaren eruit zagen, maar wist nog altijd niet hoe ze bewogen en wat ze zoal deden, laat staan hoe je ze moest vinden in heel de wijde omgeving. De pup rende een paar passen vooruit zodat hij naast zijn moeder kwam te lopen. Hij keek op. "Hoe vind je een konijn?" vroeg hij nieuwsgierig. Als hij zo rond liep leek het wel een haast onmogelijke taak, maar toch kregen zijn ouders het elke keer weer voor elkaar er eentje te vangen. Hoe deden ze dat toch?_________________
Sweet Child Of Mine [Loki] Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Sweet Child Of Mine [Loki] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sweet Child Of Mine [Loki]   Sweet Child Of Mine [Loki] Emptydi nov 29, 2016 5:24 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Achter haar hoorde ze Loki's trippelende pootjes. Het kon nog wel even duren voordat ze op een konijn zouden stuiten, dus was het maar te hopen dat de jonge reu het vol kon houden. De pups waren nu oud genoeg om de grot uit te komen en de boel te verkennen, maar ze waren nog niet gemaakt voor verre afstanden. Mochten ze het geluk hebben dat ze een konijn zouden vinden, dan zou zij uiteraard voor het vangwerk zorgen. "Hoe vind je een konijn?" hoorde ze plots naast zich. Loki was ondertussen naast haar komen lopen. "Door je neus te volgen." Als je eenmaal wist hoe een konijn rook, dan was er eentje vinden niet zo moeilijk. Mits er natuurlijk eentje in de buurt was. Nu had ze op dit moment ook eentje in het vizier. Niet ver weg van de plek waar ze nu liepen. "Je neus is belangrijker dan jij misschien op dit moment denkt. Je kunt er niet alleen voedsel mee opsporen en mij ermee herkennen, maar ook roedels onderscheiden en andere wolven mee vinden." En zo waren er ook nog wel meer dingen die je kon doen met je neus. Hoe dan ook, het was een belangrijk onderdeel en vooral bij jagen. Een wolf met een slecht reukvermogen was waarschijnlijk geen goede jager. De teef hield plots halt toen ze merkte dat de afstand tussen hen en het konijn wel heel klein begon te worden. "Ik denk dat we vandaag geluk hebben," fluisterde ze zachtjes.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Sweet Child Of Mine [Loki] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Sweet Child Of Mine [Loki] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Sweet Child Of Mine [Loki]   Sweet Child Of Mine [Loki] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: