Serigala


 

Deel
 

 Deep In The Hole

Ga naar beneden 
Zayn

Zayn


Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptydi okt 18, 2016 5:54 pm


Volledig doorweekt stapte de robuuste reu uit het water. Even naar de overkant zwemmen klonk makkelijker dan dat het daadwerkelijk was. Je moest de stroming hier niet onderschatten. Achja, alles voor hun lieve alfa die nu ergens in een warme en knusse grot zat te slapen met vier pups tegen haar aan. Hij keek even achter zich waar zijn teamgenootjes waren. Gelukkig hoefde hij deze klus niet alleen te klaren. Hij greens even toen hij de verzopen katjes aan de kant zag komen. Ondertussen had hij zich al omgedraaid. Why the hell zou je hier willen verblijven? Hij was hier eerder geweest met Neveah, maar behalve stank van Okami leden had hij verder niet veel gevonden. De roedelhonden zelf waren in geen velden of wegen te bekennen geweest. Misschien lieten ze nu meer van zich horen.

Eerst Kova, Neveah en Pierce en dan mag de rest wel binnen komen vallen

_________________
Deep In The Hole 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptydi okt 18, 2016 6:35 pm

Deep In The Hole.

Met haar natte, zware vacht hangend langs haar dunne lichaam - en dus ook over haar ogen - verscheen Kova uit het water, druipnat en zonder een plekje op haar lijf dat nog droog was. Ze was er van verzekerd dat ze zeker tien liter water had ingeslikt op de tocht naar hier en dat het water hier een stuk zouter was dan in Niwmeth Lake - dat had ze zelf ondervonden. De stroming daar was bijzonder sterk geweest en dus was het moeilijk voor zo'n lichtgewicht als zij geweest om daar op haar poten te blijven staan of nog deftig in een rechte lijn te zwemmen. De witte, kleinere wolvin kokhalsde om de walgelijke zilte smaak van tussen haar tanden te krijgen en schudde haar dikke vacht uit haar ogen. Djeezes, waarom moesten die beesten nu per se op een eiland zitten? Konden ze niet een gewoon stuk land uitkiezen, zoals de Shad's hadden gedaan? Ze snapte nog steeds niet het nut van een geïsoleerd stuk grond. Er was nauwelijks iets eetbaars te vinden, en op expeditie gaan ging al helemaal niet gemakkelijk. Bah, het was ook niet simpel om er naar toe te gaan. Lekker handig als je een grote prooi wilde vervoeren naar hun kamp. Er ontsnapte een geïrriteerde grom uit haar bek toen ze haar poten uit het water zette en het zand dus rond haar vacht begon te klitten. Haar ijsblauwe blik gleed rond en behalve het robuuste gestalte van Zayn signaleerde ze Neveah en Pierce nog redelijk veilig en gezond. Kova schudde haar vochtige vacht uit en inspecteerde het braakliggende terrein voor hen voordat ze afwachtend naar haar roedelgenootjes keek. "Right. Waar beginnen we mee?"

_________________
Deep In The Hole 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptydi okt 18, 2016 6:55 pmVanuit het struikgewas bespiedde Syren de indringers, die de overtocht naar Belcrest hadden gewaagd. Vier wolven stonden op het strand, een paar meter lager dan de plek waar haar schuilplaats was. Aan hun geur te merken waren het Shadows. De veelkleurige teef rolde met haar ogen. Right. Voor leden van Ōkami waren de Low lands verboden terrein. En nu hadden ze het lef om zich in hun territorium te begeven? Hypocriet was het wel.
Het was puur toeval dat Syren nog op het eiland was gebleven. Ze had eigenlijk door Serigala willen struinen vandaag, maar tegen de tijd dat ze bij het strand was aangekomen stond het water te hoog voor een gemakkelijke overtocht. Verveeld was ze blijven hangen, en had de vier Shads zien arriveren. Ze moest een zachte grom binnenhouden toen ze Kova herkende. Die zou toch beter moeten weten.
In stilte nam Syren de vreemdelingen in zich op. Naast Kova waren er een reu en een teef van ongeveer haar leeftijd. Ook zag ze een oudere reu, die eruitzag als een echte veteraan. Vechten kon de jonge wolvin wel, maar ze besefte maar al te goed dat dit een flinke overmacht was. Tijd om de hulptroepen in te schakelen en ervoor te zorgen dat ze er niet meer alleen voor stond. Ōkami liet niet zomaar over zich heenlopen.
Voorzichtig, om nog steeds onopgemerkt te blijven, draaide ze zich om en sloop terug. Ze trok een sprintje naar het midden van het eiland, waar ze de open plek wist te vinden. Om een groter bereik te hebben sprong ze op de omgevallen zilveren naaldboom, waar vanaf Ama graag de roedel toesprak. Ze gooide haar kop in haar nek en stootte een doordringende huil uit, eentje die niet te negeren viel. Heel Ōkami wist nu dat er indringers waren en dat ze hun territorium moesten verdedigen.


_________________
Deep In The Hole 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptydo okt 20, 2016 6:59 pm

Movements come and movements go
Leaders speak, movements cease


Amatariseu was net op weg naar het kamp toen ze het hoorde. Een jank, een alarm dat door de lucht schalde en de leden van haar roedel moesten triggeren. De boodschap was wel duidelijk: ze hadden bezoek. De grote Albino twijfelde of ze hier nou wel of geen zin in had. Aan de ene kant stond haar uitgeputte lichaam, die nogal warm en krampachtig aanvoelde naar de keiharde training van net... maar aan de andere kant had ze ook wel zin om wat Wolfjes terug in zee te duwen. Nah. Ze was de Alpha! Natuurlijk moest ze dit tot op de bodem uitzoeken! Met alle energie die ze nog over had draafde Amatariseu over het strand, wachtend op een briesje dat wat geur van de indringers mee kon nemen. Helaas. De wind kwam vanaf zee en blies dus zowel haar als de indringers' geur naar het vasteland. However, het was al niet meer nodig. Ze zag de twee gelukkigen al staan. Een donkere reu van zo'n 2,5 á 3 jaartjes oud. Hij leek net op een mannelijke, zwarte versie van de papzak die haar staart gestolen had. En... was dat nou het witte grietje? Dat.. dat overserieuze teefje die wonder boven wonder tussen de 'Elites' rondwandelde? Hehe, deze invasie werd steeds interessanter, ondanks dat Amatariseu nu wist dat de Shadjes hadden besloten het eiland te gaan.. tja, wat probeerde de poezen hier eigenlijk? 'Hallo lieve kindertjes,' bromde Amatariseu met een droge grijns op haar smoel. 'Ik hoop dat jullie weten dat jullie op het verkeerde eiland terecht zijn gekomen?' Ze zou indringers nooit serieus nemen, zoals haar zogenaamde rivalen altijd deden. Veel Wolven wisten niet eens dat haar roedel bestond, laat staan dat ze wisten waar de theekrans huisde. Maar deze hondjes kregen alle informatie over Ōkami met de paplepel ingegoten, dus deze twee fellas waren dus met opzet naar het eiland gezwommen. 'Well, allemaal leuk en aardig dat jullie ons stekkie hebben gevonden, maar omdat ik geen zin in een of andere nutteloze ruzie met jullie leider is het tijd om jullie stinkende biezen te pakken en op te bokken.' De gespierde Wolvin torende boven beiden Shadows uit, en keek ze allebei even snel en neutraal aan. Hell, als deze twee echt zo intelligent waren als Shadows zeiden dat ze waren, zouden ze weten dat het een goed idee was om met de staart tussen de poten terug naar hun modderwoud te gaan.

When their heads are flown
'Cause all these punks
Got bullets in their heads

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Deep In The Hole Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Neveah

Neveah


Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptyvr okt 21, 2016 1:24 pm

Zayn, Pierce, Kova en Neveah hadden een lange toch moeten afleggen om zich te kunnen wagen op dit gebied. Neveah begreep daarentegen niet helemaal waarom de roedel Okami dit gebied uit had gekozen, het is nou niet bepaald ideaal om te leven. Vaak zul je er niet eens er bij kunnen komen door het water dat te hoog kan gaan staan. Wat moest je dan? Maar wachten tot de volgende dag? Lekker handig. Maar goed, niet haar probleem. "Right. Waar beginnen we mee?" Neveah keek de richting van Kova op nadat ze de woorden had uitgesproken, zelf wist Neveah ook niet bepaald wat ze moesten doen. De roedel bespieden? En wat nou als ze de hele dag niks doen. Niet veel later hoorde ze een teef een lange huil horen om de anderen roedelleden van Okami te waarschuwen dat Zayn, Kova, Pierce en Neveah hun territorium betreden hadden. Nou eerste plan was al mislukt om ook maar een stukje dichterbij de roedel te komen, ze hadden moeten opsplitsen in twee teams en niet met ze vieren het eiland maar oplopen en hun geur met ze vieren versterken. Neveah rolde met haar ogen, ze had hier eerder aan moeten denken. Maar ach de witte albino kwam al aangewandeld, de opper-poedel aanwezig! 'Hallo lieve kindertjes,' bromde de witte albino met een droge grijns op haar smoel. 'Ik hoop dat jullie weten dat jullie op het verkeerde eiland terecht zijn gekomen?' Een harde lach verliet Neveah's bek. "Nee echt?" Vol sarcasme sprak ze de worden uit en keek de teef met een strakke blik aan.  'Well, allemaal leuk en aardig dat jullie ons stekkie hebben gevonden, maar omdat ik geen zin in een of andere nutteloze ruzie met jullie leider is het tijd om jullie stinkende biezen te pakken en op te bokken.' Volgens mij was het niet alleen geen zin hebben, maar meer bang zijn voor gevolgen. Ach, ze kon haar niet blamen. Ze wilde natuurlijk niet dat The Shadow's haar dromen opnieuw zullen verpesten! Ze grinnikte maar liet haar opmerkingen maar verder voor zich.

_________________
Deep In The Hole Bfh0m9
Terug naar boven Ga naar beneden
Pierce

Pierce


Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptyza okt 22, 2016 8:09 pm

Dit...was af-schuw-lijk. Waarom had Kai hém nu weer juist uitgekozen, om dat nutteloze eilandje van die verrotte schoothonden te bezoeken? Wild plonsde hij met zijn voorpoten om te vermijden dat hij tot de bodem zakte. Zijn lange vacht ,die het water opzoog als een droge spons, maakte hem het er echt niet makkelijker op. Hier en daar geraakte hij in paniek,omdat de stroming hem dreigde naar beneden te sleuren. Hierdoor leek hij nog eens liters water in zijn longen op te zuigen. Meer geïrriteerd dan opgelucht sleurde de reu zijn eigen op het droge. Als Pierce één ding echt haatte, was dat zwemmen. En laat dat nog eens zijn, dat Pierce niet alleen naar het eiland toe moest zwemmen, maar ook nog eens terug. Hij perste al het overtollige water uit zijn longen door te proesten als een verdronken pup. Alsof deze situatie nog niet erg genoeg was geweest voor hem, werd het ook nog eens snel bekend dat al deze moeite voor niets leek geweest te zijn. Een luidde huil galmde door het gebied, en verder. Yeah, Right. Een luidde zucht verliet zijn longen, waarbij hij zijn kop lichtjes schudde. De witte malthezer kwam al snel aandraven en stelde haar op voor Zayn en Kova, waarbij ze probeerde om wat met hun te spotten. Wel, ja, probeerde. Want het leek of geen een van zijn roedelleden onder de indruk leken te zijn. Pierce kwam naar voren om zich naast Zayn op te stellen. De alpha der schoothondjes bleef maar doorratelen. Tijd om haar te doen zwijgen. Pierce bracht zijn lichaam in beweging en schudde zijn vacht uit, waardoor er grote druppels wegvlogen, en mocht dat nou juist bedoelt zijn op de witte teef schuins-voor hem. Toen hij stopte keek hij de teef droogjes en zwijgend aan. Tot nu toe had hij echt nog niet de behoefte gehad om zijn woorden vuil te maken, aan haar gezever. Wat wou ze nou juist bereiken? Hun wegjagen? Dat kon ze toch best op een ander manier doen...Want dit sloeg nergens op. Arrogant zette Pierce zijn eigen op zijn kont, op die manier liet hij blijken dat ze nog niet meteen zouden vertrekken. Hij wou op zijn minst een...Rondleiding. Dan was dit alles nog niet voor niets geweest .

_________________
Deep In The Hole 2qtyfsj
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptyzo okt 23, 2016 8:59 am

Movements come and movements go
Leaders speak, movements cease


Een van de poedels besloot op een nogal orginele manier te reageren. De reu, die even groot was als Ama zelf en een zwarte pels droeg, stond op en begon zich uit alle macht uit te schudden. Water spetterde in het rond en druppelde op Amatariseu's vacht. Oh... juist. Deze dieren waren dus nog dommer dan ze eruit zagen. Erg onder de indruk van haar leken ze niet, maar dat nam de massieve Alpha hen ook niet kwalijk. Tot nu toe had ze niet gedreigd of hen gewaarschuwd. Ze had ze alleen op een 'vriendelijke' manier gevraagd op te bokken. De reu ging weer zitten, en keek haar met een arrogante blik aan. Moest ze zich hier aan irriteren? Nah... Het was wel duidelijk dat de Shadjes van haar verwachtte dat ze hen met spierkracht en tanden van Belcrest joeg. Waarom zou ze? Ze was groter en breder dan 3 van de 4 showhondjes en ongeveer even groot als de reu die zich net zo cool aan het uitschudden was. Oftewel: het was wel duidelijk dat ze het gevecht ging winnen. De Shadjes waren in haar ogen zwakkelingen met grote praatjes. Schoothonden die overduidelijk niet eens begrepen wat een ander zij; ze kon in de ogen van de reu zien dat hij wilde merken dat het hem niet scheelde wat ze zei. Maar goed, het was nooit haar plan geweest om te spotten, alleen om deze trieste gedrochten vriendelijk te verzoeken het eiland te verlaten. Amatariseu besloot er even gemakkelijk bij te gaan zitten. Shadows stonden bekend als vechtlustige Wolven met het humeur van een rotsblok. Ze zou niet gaan vechten omdat ze dan een boze Kai op haar dak zou krijgen (die zou niet dol zijn op een paar dode roedelleden) én ze wist dat ze toch psychisch wonnen, want een gevecht uitlokken was precies wat ze wilde. 'Ik zou wat van m'n medepoedels kunnen roepen, maar wat voor zin zou dat hebben, ey?' grijnsde Amatariseu hoofdschuddend terwijl ze neerzakte in het zand. 'Het is wel weer duidelijk dat jullie liever een gevecht willen in plaats van mijn gezeik. Ik kan wel wat training gebruiken, dus wie biedt?' Even liet ze haar blik over de stapel hondjes glijden. De kleine witte was geen match voor haar.. hoewel... als blikken konden doden. De zwarte papzak (wie verdacht veel leek op Djiin) zou met zijn brede lijf vast wel redelijk ver komen. De grijzige, die wat gezichtstrekken van Kai leek te hebben was nog maar een half jaartje volwassen, dus dat was overduidelijk een nee. Eigenlijk was de beste match de schuddende reu. Goed, vanboven was hij misschien niet helemaa-.. Wacht eens even. Die kop... die arrogante houding. Dit was Pierce, de spion van Elysion... Pff. Die stelde dus ook niet meer voor dan een arrogant hoopje pels.

When their heads are flown
'Cause all these punks
Got bullets in their heads

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Deep In The Hole Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptyzo okt 23, 2016 11:39 am

Het leek angstig stil op het eiland. De enigen die aanwezig leken te zijn waren de vier Shadows die ondertussen het eiland opgestapt waren. Toch vertelde zijn neus hem iets anders. De opperpoedel en een van haar voetveegjes waren in de buurt. Kova leek te trappelen om het eiland te gaan verkennen, maar voordat ze een stap konden verzetten stond de grote lompe alfa al voor hun neus. Haar gezicht sprak boekdelen. Deze teef zat niet te wachten op bezoek en al helemaal niet van een stel Shads. Op een niet al te vriendelijke manier gebood zij het viertal om hun ommekeer te maken. Zayn greens even bij het horen van de woorden van de alfa. Ergens was het wel dapper dat ze een poging deed. Of was het niet gewoon dom? ”Nee, echt?” reageerde Neveah. En de alfa begon al snel verder te blaten. ”Ik zou wat van m'n medepoedels kunnen roepen, maar wat voor zin zou dat hebben, ey. Het is wel weer duidelijk dat jullie liever een gevecht willen in plaats van mijn gezeik. Ik kan wel wat training gebruiken, dus wie biedt?” Zayn deed een stap naar voren. Ergens had hij toch het idee dat hij deze missie leidde. ”Om heel eerlijk te zijn komen we hier voor een uitgebreide rondleiding,” sprak hij al grijnzend. Echter had hij niet het idee dat deze teef daar op zat te wachten.

_________________
Deep In The Hole 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptyzo okt 23, 2016 12:19 pm

Movements come and movements go
Leaders speak, movements cease


Djinn's zwarte clone deed een stapje voorruit, en Ama nam hem even snel in zich op. Uh-uh. 'Om heel eerlijk te zijn komen we hier voor een uitgebreide rondleiding.' Een rondleiding? Dan waren ze hier niet aan 't juiste adres. 'Een rondleiding, ey? Yeah, waarom niet?' sprak Amatariseu met diezelfde grijns. Haar kop kraakte vanbinnen. Ze voelde dat er een tweestrijd rondging in haar kop. Hen met geweld van het eiland jagen was een idee, maar wel iets wat Shadje zou doen. Als Amatariseu ze zonder geweld van haar stekkie af kreeg zou ze het gedaan hebben op wat... sterkere manier. Toen ze op haar wereldreis was geweest, had ze veel grote krijgers gezien die meer deden dan alleen vechten. Echte krijgers hadden respect, en probeerde ondanks dat ze getraind waren in vechten dingen op te lossen zonder geweld. Hmpf... geen Schotse stijl, maar wel een goeie. 'Volgen jullie mij maar dan,' zei Amatariseu droogjes terwijl ze op haar massieve poten krabbelde. Ze had wel een plannetje nu...

When their heads are flown
'Cause all these punks
Got bullets in their heads

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Deep In The Hole Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Pierce

Pierce


Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptyma okt 24, 2016 1:59 pm

Lag het aan hem of was Amatariseu nog steeds even vredelievend dan toen ze Alfa was van de RH? Had ze echt niks bijgeleerd? Oké, ze had meer pit in haar woorden gekregen, maar veel meer dan dat was ze niet verandert. Een normale Alpha had hun zonder pardon en met geweld het eiland afgejaagd. Koesterde deze witte wolvin dan echt zoveel angst voor hun massieve alpha, dat ze een rondleiding niet durfde te weigeren? Oké, ja, Kai was niet de eerste die je kwaad wou zien. Maar hey, ze mocht hen toch echt wel wat meer vechtlust laten zien. Dit was te gemakkelijk.  Pierce keek met een ruk Zayn aan. Het was inderdaad te gemakkelijk. Een echte Alpha liet hun domein niet zien aan de concurrentie, al zeker niet wanneer er zoveel haatgevoelens bij te kijken waren. Deze rondleiding zou een doordachte actie zijn van de witte teef.  En zou misschien verkeerd kunnen aflopen voor het kleine groepje, als ze niet voorbereid waren. Amatariseu ging voorop en begon het groepje te leiden. “Denk jij wat ik denk?” Fluisterde Pierce tegen de zwarte reu naast hem.

_________________
Deep In The Hole 2qtyfsj
Terug naar boven Ga naar beneden
Neveah

Neveah


Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptydi okt 25, 2016 4:19 pm

'Het is wel weer duidelijk dat jullie liever een gevecht willen in plaats van mijn gezeik. Ik kan wel wat training gebruiken, dus wie biedt?' Neveah wilde zonder aarzelen een stap naar voren stappen, maar Zayn was haar voor. De zoon van Djinn, ofcourse.  ”Om heel eerlijk te zijn komen we hier voor een uitgebreide rondleiding,” sprak hij al grijnzend. Ze keek hem vragend aan, waarom niet de opper-poedel aanvallen? Ze was duidelijk bang voor Kai, dat liet ze wel blijken in de eerst paar zinnen die ze uitkraamde. Maar misschien was het ook maar beter dat Zayn het niet deed, dan begon hij misschien een oorlog waar Kai niet op doelde op het moment dat ze ons hierheen stuurde. Al begreep ze niet waarom mevrouw hun niet gewoon wegstuurde. Als je ons echt zo graag er uit wilde schoppen zoals ze aan het begin al zei, was ze verrassend makkelijk over te halen met een soort 'rondleiding' ook al vertrouwde ze het niet helemaal wat er hier speelde. 'Volgen jullie mij maar dan,' zei Amatariseu droogjes. Neveah stapte achter haar aan maar langzaam ze stond nog half bij haar groepje, de dochter van Kai vreesde maar weinig althans stond ze nu achter de teef een verassing aanval kon eerder van Neveah komen dan van de teef haarzelf. Ze draaide haar nek om, ze hoorde Pierce wat naar Zayn fluisteren. Ze was wel benieuwd wat zijn plannetje was waarover hij sprak.

_________________
Deep In The Hole Bfh0m9
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptydo okt 27, 2016 6:19 pm


Amatariseu had het niet makkelijk. Er waren opeens vier Shads op het eiland en deze in haar eentje of zelfs met z’n tweeën verjagen ging niet zo een, twee, drie. Ze waren ook niet van plan om te vertrekken. Hij wilde informatie krijgen over de roedel en de stand van zaken en dat ging al ietwat gemakkelijker met iemand die er ook iets van wist. Iemand zoals een alfa bijvoorbeeld. ”Volgen jullie mij maar dan,” liet de lompe teef weten. Zayn grinnikte even en keek toen even links van hem waar Pierce stond. ”Denk jij wat ik denk?” fluisterde die opeens. ”Moet je ook al zo nodig pissen?” zei hij grijnend. Dit waren geen grappen, de reu moest echt nodig en er was geen betere plek om iets van je geur achter te laten dan midden in de crib van je vijand. Een beetje stiekem hief hij dan zijn poot omhoog om datgene los te laten wat hij dwars zat. Ondertussen leek Neveah enigszins wel geïnteresseerd in een rondleiding van Ama. ”Dus.. Waar chillen jullie zoal?” Hij was ondertussen vlak naast de Okami teef gaan staan en keek wat vragend om zich heen. ”En hoe kom je hier aan je eten?” Zoveel logische vragen en zo weinig onlogische antwoorden.

_________________
Deep In The Hole 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptydo okt 27, 2016 7:52 pm

Movements come and movements go
Leaders speak, movements cease


Ze hoorde nog wat gemurmel achter haar, maar wat de Shadjes nou dachten of zeiden boeide haar nou eenmaal niet zo veel. Iedere Wolf persoonlijk zou ze met gemak in zee kunnen smijten, maar als ze nu aan zou vallen, zouden ze rest van het kransje zich er mee gaan bemoeien. Drie papzakken kon ze aan, maar als die overserieuze zwarte veteraan aan kwam pappen tijdens het knokken, zou het een pittig zaakje worden. Bovendien was vechten best een domme oplossing. En eigenlijk vond ze het ergens wel grappig om deze fellas rond te leiden. Misschien kwam ze er nog achter dat toch wel wat humor en intelligentie in de koppies zat. 'Dus.. Waar chillen jullie zoal?' Ah. Goeie vraag. Dit was een eiland, en aangezien er veel mos en gras groeide hier waren er dus zat comfortabele plekkies. 'Op het strand, vooral. In het kamp hebben we ook een best wel relaxte lounge naast een omgevallen boom.' Naast de boom was haar favoriete plekje. Daar groeide 'n ferm bedje van mos, en dat was zolang het niet bevroren was nog zachter dan de buikharen van een pasgeboren pup. 'En hoe kom je hier aan je eten?' Ganzen stonden in deze tijd van het jaar vooral op het menu. Ze leken vooral de oostkant van het eiland te mogen, want daar groeide veel gras. Die beesten waren erg voedzaam, maar in je eentje jagen was meestal geen goed idee. De vette vogels waren extreem luidruchtig en als je er een te pakken had gekregen, had zijn doodskreet de rest van de groep al weer gealarmeerd. 'Maaltijden zoals ganzen, bevers of waterratten zijn hier makkelijk te vinden als je weet waar je moet zoeken. Zo nu en dan treft een van mijn poedels wel eens 'n waterree aan.' De Arthur-fella had er laatst nog eentje gevangen. Ergens verdiende die reu haar respect wel, maar door zijn irritante taaltje ook weer niet. Maar goed, ze zag hem veranderen. Hij leek een stuk zelfverzekerder dan eerst, dat wel.

When their heads are flown
'Cause all these punks
Got bullets in their heads

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Deep In The Hole Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Pierce

Pierce


Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptywo nov 02, 2016 1:17 am

Iets in hem zei dat ze zich niet al te gelukkig mochten prijzen, dat ze een gratis rondleiding zouden krijgen in het paleis, door de queen zelf. Nou ja, wat je een paleis kon noemen. Alleen leek de rest niet echt op hun hoede te zijn, integendeel leken hun roedelleden zich maar al te goed te voelen omdat ze dachten gewonnen te hebben. Zayn leek het zich nog gemakkelijker te maken. Pierce kon juist een lach onderdrukken. Dit kon je wel eens hebben met de zoon van Djinn. Ach ja, wat moest dat moest dan maar. Instinctief en deels door een bepaalde dominantie, hief ook Pierce zijn poot op. Kon hij niet aandoen dat dit nou eenmaal zijn aard was. Toch onderdrukte dat zijn argwaan niet. Je kon het laf noemen, maar deze reu was er nou eenmaal op getraind dat je situaties niet zo moest opvatten, dan hoe ze zich voordeden. Bijna onopmerkzaam voegde hij zich terug toe aan het groepje. Deze keer bevond hij zich naast Neveah, maar zei geen woord tegen de jonge teef. Daarvoor was hij zich te geconcentreerd aan het focussen op de wolven die de leiding namen, Amatariseu en Zayn. Netjes beantwoorde  de witte teef op de vragen van Zayn. “Dus...Waarom heb je deze omgeving voor je roedel uitgekozen?” Liever had de zwarte reu er nog aan toegevoegd, of ze wou voorkomen om anders verjaagt te worden uit een ander  omgeving door de Shadows. Want dat zou een logische verklaring zijn geweest. Maar dat liet hij nu maar voor wat het was. Nu was het doel om meer informatie vast te krijgen, en niet om een ruzie uit te lokken.  Niet dat het momenteel veel risico met zich zou meebrengen, als ze Amatariseu zouden afmaken. Het leek erop dat op dit moment geen enkel roedellid in de buurt was om Amatariseu ter hulp te schieten. Buiten dat eentje dan. Misschien was dat ook het beste voor de Alpha zelf, wat zouden haar roedelleden er wel niet van vinden, als ze haar betrapte met een groepje Shad’s op hun gebied. Pierce vroeg zich stiekem af of de roedelleden zich wel veilig voelde met zo’n alfa als deze?

_________________
Deep In The Hole 2qtyfsj
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptyma nov 07, 2016 10:34 am

Ondanks de nogal ongemakkelijkere sfeer stonden ze nog steeds op het terrein van de concurrerende roedel. Wie weet werden ze ooit nog vriendjes.. Ondertussen beantwoordde de teef braaf alle vragen die gesteld werden. Geen idee waarom, maar toch deed ze het. Ze vertelde onder andere precies waar ze zoal luierden en op hun gat zaten. Interessanter was de vraag hoe ze hier aan eten kwamen. ”Maaltijden zoals ganzen, bevers of waterratten zijn hier makkelijk te vinden als je weet waar je moet zoeken. Zo nu en dan treft een van mijn poedels wel eens ’n watterree aan.” Zayn lagde even. Watterreeën waren te vinden in moerrassen en zou je vast niet aantreffen bij zee. Al helemaal niet zwemmend naar een klein eiland waar je amper je kont kon keren. Bovendien gold datzelfde ook voor alle andere dieren die opgenoemd werden. Achja, misschien waren ganzen nog wel zo dom om hier tijdelijk aan te meren. ”Je hebt een rijke fantasie,” merkte hij droogjes op. Nee, deze won zeker niet alfa van het jaar prijs. Ondertussen stelde Pierce al de volgende vraag. ”Waarom heb je deze omgeving voor je roedel uitgekozen?” Zayn moest even lachen. Ja, waarom in vredesnaam. Het feit dat de Shadows zonder problemen hier konden komen zei al genoeg. Een beetje alfa zorgde voor een goed territorium voor zijn roedelleden. Een plek met genoeg schuilplekken, voedsel en ruimte. Zo moeilijk was het toch niet? De lompe alfa koos er echter voor om zich op een eiland schuil te houden. Bang om weg gejaagd te worden op alle andere plekken.

_________________
Deep In The Hole 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Emptyma nov 07, 2016 12:59 pm

Movements come and movements go
Leaders speak, movements cease


De dieren hingen een beetje om haar heen. De ene grinnikte een beetje dom, terwijl de andere schichtig en alert de omgeving scande. Het leek net alsof ze een kudde monken een rondleiding gaf. Maar dat verbaasde haar niet veel. Aangezien bijna alle Shadjes familie waren, was het wel vanzelfsprekend dat ze hier en daar een chromosoompje te veel hadden. 'Dus...Waarom heb je deze omgeving voor je roedel uitgekozen?' De donkere papzak naast haar stootte wat gehinnik uit. Ze moesten eens weten. Belcrest was al bijna een week lang neutraal terrein. Amatariseu was dan wel zo gluiperig geweest dat voor haar roedelleden te verbergen. Maar goed, vreemd genoeg vroeg niemand zich af waarom hun grote boze leider zo vaak van het eiland verdween. Een simpele wandeling door Raska zei al genoeg: overal rook het naar Amatariseu. Gelukkig voor haar leek Serigala steeds leger te woorden en dus was ze ook niet opgemerkt. 'Zodat de leden rustig aan elkaar konden wennen zonder dat nieuwsgierige hondjes hun kop om de hoek staken,' antwoordde Amatariseu grinnikend. Ze voelde zich op een of andere rare manier op haar gemak, want dit gesprek was komisch. Ook hoefde ze zich niet druk te maken over de bloeddorstigheid van deze hondjes, want ze kon hen alle drie met gemak aan. De overserieuze veteraan misschien met minder gemak, voor after all stelde die ook niet heel veel meer voor dan een chiuaua met een duistere achtergrond.

When their heads are flown
'Cause all these punks
Got bullets in their heads

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Deep In The Hole Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Deep In The Hole Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep In The Hole    Deep In The Hole Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Belcrest Island-
Ga naar: