Serigala


 

Deel
 

 Gray

Ga naar beneden 
Gray

Gray


Gray Empty
BerichtOnderwerp: Gray   Gray Emptyma okt 17, 2016 3:49 pmGrayName: Gray
Age: Six months
Gender: Male


Fur: Thick and gray
Eyes: Dark
Nose: Black
Claws: Sharp
Build: Large and Wide
Scars: None

Gray is een jonge grijze wolf met donkere ogen. Hij heeft een dikke vacht. Hij is groter dan de gemiddelde wolf van zijn leeftijd en is dan ook redelijk breed gebouwd, wat hem een sterke wolf maakt met ook nog is scherpe klauwen.Skills
●●●●● ○○○○○
Speed:  ●●●○○
Fighting: ●○○○○
Hunting: ●●○○○
Swimming: ●●●●●
Jumping: ●●●○○
Smart: ●●●○○

Zoals je kunt zien is het enigste wat Gray goed kan zwemmen. Van jongs af aan hield de pup al van zwemmen en ook nu doet hij het graag en kan hij het zelfs goed. Vechten kan de jonge reu totaal niet, ondanks zijn scherpe nagels heeft hij geen idee wat hij moet doen als het erop aan komt in een gevecht. Voor de rest zou je kunnen zeggen dat zijn vaardigheden rond het gemiddelde liggen.History:

Als jonge pup werd Gray geboren. Hij was uiteindelijk de enigste in het nest. Zijn jongere, en ook zwakkere, zusje stierf enkele dagen na de geboorte. Zijn vader heeft hij maar enkele keren gezien, een grote, grijze en sterke wolf, net zoals hij. Zijn moeder was en slankere, maar wel snellere, witte wolvin.
Toen Gray drie maanden oud was hebben zijn ouders hem achtergelaten, de reden daarvan is voor hem nog steeds niet bekend en daar zal hij hoogstwaarschijnlijk ook nooit meer achter komen. Een "vriend" van hem nam de grijze pup als zijn verantwoordelijkheid. Jong als hij was vermoedde de pup niks, ging met hem mee en zag hem als een vriend. Zodra zijn vriend hem wou trainen, zoals hij dat noemde, kwam de pup erachter hoe zijn "vriend" echt bleek te zijn. Die beste "vriend" bleek blijkbaar te horen bij de groep "slechte wolven". Ondanks dat de pup jong was, geen zicht had op de gevolgen van iets, besloot hij te vertrekken. De pup was vijf maanden oud, kende niks, maar blijven bleek ook niet echt een optie te zijn.
Uiteindelijk is Gray nu hier, een maand later en totaal nieuw in deze gebieden. Hij heeft zo goed als geen ervaring, maar tot nu toe heeft hij zich nog gered in zijn eentje.Personality

Gray is nog jong.
Over het algemeen is Gray eigenlijk toch een vriendelijke en rustige wolf. Meestal is hij wel wat gesloten. Hij lijkt soms wat "emotieloos" te zijn en snapt de emoties van anderen vaak niet. Sommige wolven zullen dat raar vinden, maar daar trekt hij zich niks van aan. Wat anderen van hem vinden kan hem niks schelen, voor de rest gaat hij wel makkelijk met anderen mee. Ideeën van anderen gaat hij dan eigenlijk altijd in mee, zowel de goeie als de wat slechtere ideeën. Een duidelijke eigen mening heeft hij niet. Gevaar kent hij ook niet, hij heeft totaal geen idee wanneer hij iets wel zou moeten doen of wanneer hij beter even niks kan doen en zijn mond dicht moet houden. Soms kan hij dan ook zo recht op het gevaar aflopen wat hem natuurlijk wel wat in de problemen brengt. Netjes is hij wel weer, hij heeft genoeg respect voor anderen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: