Serigala


 

Deel
 

 I'll Show You [Kai's Pups]

Ga naar beneden 
Kai
Administrator

Kai


I'll Show You [Kai's Pups] Empty
BerichtOnderwerp: I'll Show You [Kai's Pups]   I'll Show You [Kai's Pups] Emptydo okt 13, 2016 5:27 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Zo nu en dan wierp de teef een blik naar achteren om te kijken of haar kroost haar nog wel volgde. Ze waren alweer een maand oud, wat inhield dat ze zoveel mogelijk wilden verkennen. Het liefst had ze dat ze zo lang mogelijk bij de grotten bleven, want daar waren ze immers veilig. Ze kon alleen niet verbieden dat ze op ontdekkingstochten gingen. Tot nu toe zouden ze toch niet veel verder dan het hart van het Dalrey Forest komen.  Nu was het tijd voor een stapje verder. Hallow Tower lag tegen het Dalrey Forest aan en was redelijk goed bereikbaar. Voor zich zag de het bouwwerk al opdoemen en ze hield even halt. De kleintjes waren vast moe door al dat lopen. Het viel ook niet mee met die kleine pootjes. ”Zie hier de Hallow Tower.” Ze wilde dat haar pups leerden hoe Serigala in elkaar zat. Het zou ook niet lang duren voordat ze zou beginnen met trainingen. Eerst spelenderwijs, maar na een aantal maanden zou toch het echte werk moeten gaan beginnen. Echte Shadowpups kregen namelijk een vrij pittige training en dat was niet voor niets. ”Een tweebener’s hol. Ooit hebben ze hier gewoond, maar ze zijn waarschijnlijk al jaren weg en dat is maar beter ook. Mocht je ooit op een tweebeners stuiten kan ik je maar een advies geven, rennen!” Die wezens waren nou eenmaal onvoorspelbaar en daarmee ook gevaarlijk. Je had liever een beer voor je neus dan een mensenwezen.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
I'll Show You [Kai's Pups] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


I'll Show You [Kai's Pups] Empty
BerichtOnderwerp: Re: I'll Show You [Kai's Pups]   I'll Show You [Kai's Pups] Emptydo okt 13, 2016 6:44 pm

Met sierlijke poten liep de prachtige pup recht achter haar moeder aan, dit was de eerste keer dat ze samen met hun moeder buiten te grot gingen. Ze gingen de wereld buiten hun gebied verkennen en eerlijk? Cor was er helemaal opgewekt over, ook al wist ze dat ze niet echt ver gingen. Alles zag er zo anders uit, alle geuren roken zo vreemd en onbekend en de geluiden klonken ook allemaal no nieuw. Natuurlijk deed de pup haar best om haar zelf rustig te houden, ze moest immers wel het goede voorbeeld geven. Bij een groot...ding? stopte haar moeder met lopen, Cor stopte natuurlijk ook en keek de grotere wolvin aan.  ”Zie hier de Hallow Tower.” luidde de stem van haar moeder duidelijk. Oke dus het grote ding was een Hallow tower... en wat hield dat in? Even dacht de teef er aan om te vragen wat het eigenlijk was, maar bedacht zich al snel. Wat als het een domme vraag was? ze wilde zich zelf niet voor schut zetten! Cor luisterde aandachtig naar de worden van de oudere teef, ze vertelde over tweebener's en dat dit hun oude hol was. En dat ze erg gevaarlijk waren, Cor knikte aandachtig en gleed toen weer naar het grote hol. Die tweebeners moesten wel erg groot zijn al ze zoon grote hol nodig hadden. 'Zijn hier ook tweebener's?" vroeg ze toen voorzichtig in de hoop dat haar vraag niet dom klonk.

_________________
I'll Show You [Kai's Pups] Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


I'll Show You [Kai's Pups] Empty
BerichtOnderwerp: Re: I'll Show You [Kai's Pups]   I'll Show You [Kai's Pups] Emptydo okt 13, 2016 9:02 pm


W  R  E  A  K   H  A  V  O  C
Met trotse passen volgde Skylar haar moeder. Met weinig tot geen moeite hield ze haar moeders enorme passen bij, en ze negeerde haar siblings puur omdat de omgeving anders was. De duisternis maakte plaats voor iets wat ze nooit had gezien. Het was een enorm ding, wat ver boven hen uitstak. En het was licht, het deed pijn aan haar ogen die inmiddels al gewend waren aan de duisternis van haar thuis. Verwonderd bekeek de jonge pup het ding. "Zie hier de Hallow Tower," klonk haar moeders stem. Hallow Tower. Haar Engels was nog niet al te goed, deze woorden had ze dus nog nooit gehoord. Maar ze klonken Engels, dus ze waren Engels. "Een tweebener’s hol. Ooit hebben ze hier gewoond, maar ze zijn waarschijnlijk al jaren weg en dat is maar beter ook. Mocht je ooit op een tweebeners stuiten kan ik je maar een advies geven, rennen!" De jonge pup keek omhoog naar haar moeder. Rennen?! Dat was het advies van de onverschrokken Shadowcommander? Ze schudde licht teleurgesteld haar kop, waarna ze haar ogen weer op het ding richtte. Hallow Tower.. Zou er nog meer zijn? Achter Dalrey en dit? Haar poten zouden haar niet verder dan terug naar de grot kunnen dragen, dus voorlopig zou die vraag onbeantwoord zijn. "Zijn hier ook tweebeners?" vroeg Cordelia voorzichtig. Skylar kon het niet laten om zacht te grinniken. Haar zus was zelfs bang om vragen te stellen!
||"Wooooow"||SKYLAR||Tag: Kai, Cordelia||

_________________
I'll Show You [Kai's Pups] 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


I'll Show You [Kai's Pups] Empty
BerichtOnderwerp: Re: I'll Show You [Kai's Pups]   I'll Show You [Kai's Pups] Emptyzo okt 16, 2016 12:25 pm

Loki kon zijn opwinding bijna niet controleren. Eindelijk mochten ze eens verder dan Dalrey forest en de grot die al zijn hele leventje zijn thuis was geweest. Het was alleen jammer dat hij niet in z'n uppie alles mocht verkennen en onderzoeken. Dat was iets wat hij het liefst deed, de wereld om hem heen ontdekken en leren kennen. Hij had zich altijd al af gevraagd wat er voorbij die rijen aan bomen en duisternis was. Was er überhaupt wel iets anders of was er niets meer dan bomen en duisternis, hier en daar een beetje zonlicht? Nu kon hij daar eindelijk afkomen, ondanks dat zijn moeder had gezegd dat ze niet al te ver gingen.
Met een sprongetje in zijn passen hobbelde hij achter de desbetreffende wolvin en zijn oudere zussen aan. Loki bleef grotendeels van de trip achteraan lopen en liet de spotlights maar op Cordelia en Skylar vallen, die samen vlak achter hun moeder aan liepen. Hij was te druk bezig met om zich heen kijken en dwaalde soms een klein stukje af om iets wat hem opviel te onderzoeken, maar liet de afstand tussen hem en zijn familie net al te groot worden en rende snel weer terug als dat dreigde te gebeuren. Hij kon het niet helpen zich af te vragen waar hun moeder hen naar toe bracht, maar voor hij er erg in had wandelde ze een open veldje op met daar midden in een groot, vreemd uitziend object. Het leek op de rotsen rondom hun grot, maar de vormen waren heel anders en vreemd. Waren er meer van dit soort rotsen? Loki liep tussen de poten van zijn moeder door en bleef tussen haar twee grote voorpoten staan. Nieuwsgierig, met beide oortjes omhoog en vooruit gedraaid, keek hij op naar de reusachtige rotsen voor hem. Hij wilde zo graag dichterbij komen en op onderzoek uitgaan, dat hij bijna miste wat zijn moeder allemaal te vertellen had erover. Zijn aandacht was echter wel snel bij haar toen ze begon over tweebeners en rennen als je ze ooit zag. Hij kantelde zijn hoofd en keek op naar de onderkant van haar gezicht. Tweebeners? Zoals vogels? Moesten dan wel hele grote vogels zijn als dit hun hol was. "Zijn hier ook tweebeners?" hoorde hij een van zijn zussen vragen en hij keek eventjes om naar Cor voor hij weer naar het vreemde hol staarde. "En waarom moeten we rennen? Het zijn maar vogels, rennen die niet voor ons weg?" vroeg hij terwijl hij ging zitten en weer opkeek naar zijn moeder.  

_________________
I'll Show You [Kai's Pups] Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
I'll Show You [Kai's Pups] Empty
BerichtOnderwerp: Re: I'll Show You [Kai's Pups]   I'll Show You [Kai's Pups] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: