Serigala


 

Deel
 

 Better

Ga naar beneden 
Skylar

Skylar


Better Empty
BerichtOnderwerp: Better   Better Emptywo okt 12, 2016 10:12 pm

- CRAIG


W  R  E  A  K   H  A  V  O  C
Nadat ze de pup met zijn Rolbol had ontmoet en gezien hoe Zayn hem had weggejaagd, was Skylar teruggegaan naar de grot om vervolgens in slaap te vallen. Nu was ze weer wakker. Sky knipperde met haar donkerblauwe ogen en bleef nog even liggen, genietend van de warmte van haar moeder. De jonge pup sloot haar ogen weer, maar on de slaap niet meer vatten. Langzaam stond ze op, waarbij ze ervoor zorgde dat ze haar zusjes en broertje niet wakker maakte. Ze had geen zin in ruzie, maar in tijd voor haarzelf. Helaas zat dat er niet in. Zodra ze even alleen was, zag ze haar vader. Wetend dat ze aan iedereen moest laten zien dat ze beter was dan Cor. Maar subtiel, in tegenstelling tot de stereotypische "ik ben beter dan haar"-opmerkingen. "Hai pap," zei ze kalm, terwijl ze achter hem ging zitten. Ondanks haar grootte was ze een muis naast hem. Daar zou ze nog wel verandering in brengen. Nu was hij helpvol. Hij kon ervoor zorgen dat ze haar talenten kon ontwikkelen om een echte vechter te worden. Om daarna Cor te verslaan, en uiteindelijk haar ouders' roedel over te nemen als ze er te oud voor werden. Haar vader was nog maar net gepromoveerd tot Commander, en de rol voor the Hand stond vrij. Jammer genoeg hadden ze tegen de tijd dat zij oud genoeg was vast al wel een Hand gevonden.
||"I'm better"||SKYLAR||Tag: Craig||

_________________
Better 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Better Empty
BerichtOnderwerp: Re: Better   Better Emptydo okt 13, 2016 2:51 pm

Craig kon zoals altijd zijn nachtrust niet vinden, de maan stond al hoog aan de hemel en hij realiseerde zich nu pas echt wat voor een verantwoordelijkheden hij nu echt had. Pups, een roedel, roedelleden die naar hem opkeken het was nu tijd om de juiste beslissingen te nemen. Zich 'volwassen' te gaan gedragen. Hij was met de jaren al onwijs gegroeid, hij was breder dan anders. Cordelia had zijn trainingen en hulp geweigerd iets wat hem erg teleurstelde niet omdat ze het niet wilde puur omdat ze er niet voor open stond net zo hoog te groeien als Craig en Kai. Als ze er geen poot aan wilde vies maken dan was ze niet geschrikt als Commander van The Shadow's. Hij zuchtte even. Enkelen seconden later hoorde hij getik van nagels op de harde stenen van de grot achter zich waarnaar een kalme stem hem begroette. Hij draaide zich om en keek met zijn kop naar beneden. Het kleine zwarte pluizenbolletje keek hem recht aan. Hij glimlachte even zacht. Skylar. Sky en Cor hadden niet de beste relatie, ze wilde beide bewijzen dat ze beter waren dan de ander. Van Xena en Loki had hij nog niet zoveel gehoord over wie nou echt de beste was. Dit was puur omdat ze nog zo jong waren, later zullen ze toch echt bewijzen wie de beste was. Het was middenin de nacht, wat Sky zo laat nog wakker hielde baatte hem zorg. "Sky, kan je niet slapen?" Hij hees zijn achterpoten omhoog om zich om te kunnen draaien naar zijn pup toe. Hij keek haar iets wat vragend aan met zijn kop schuin hangend. Hij hees zijn kop weer omhoog om naar de grot te kunnen kijken, de rest van zijn pup's sliepen nog. Ze lagen allemaal opgerold tussen en op elkaar bij Kai. Dit voelde voor hem allemaal vertrouwd.

_________________
Better Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Better Empty
BerichtOnderwerp: Re: Better   Better Emptydo okt 13, 2016 4:19 pm


W  R  E  A  K   H  A  V  O  C
Sean, dat was zijn naam, bedacht Skylar ineens. Hij wou zo graag dat speeltje terug, dat Sky gewoon niet had kunnen weigeren. Craig draaide zich om en glimlachte zacht. De jonge pup vroeg zich af wat hij dacht, nu hij haar zo 's nachts tegenover hem zag zitten. "Sky, kan je niet slapen?" vroeg de reu. Was hij bezorgd, omdat ze niet goed sliep? Ze was 's middags gaan slapen. "Nee," antwoordde ze. Niet dat ze moe was, ze wou niet nog langer naast Cor liggen. En ze had geprobeerd om opnieuw in slaap te vallen, maar die poging was mislukt. Daarbij, ze moest haar band met haar vader verbeteren, zij wou wel sterker worden. Zij wou leren, om later aan haar zus te laten zien dat Commander worden toch echt meer voor haar was. Skylar the Commander, het klonk als muziek in haar zwarte oren. Maar nu nog leren. Van een van de besten. Craig. Zou hij al weten van Sean? Zou hij al weten dat zij niet gemeen tegen hem was geweest? Zou hij nu boos op haar zijn? Het leek niet zo. Maar hij was Zayns Commander, dus inmiddels zou hij er toch wel vanaf moeten weten? Of verborgen de Shads ook dingen, die ze onbelangrijk genoeg vonden?
||"Mweehh"||SKYLAR||Tag: Craig||

_________________
Better 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Better Empty
BerichtOnderwerp: Re: Better   Better Emptydo okt 20, 2016 12:19 pm

"Nee," antwoordde ze iets wat droogjes. Hij hief zijn kop weer omhoog. Wat dacht Skylar later te doen met haar leven, was ze net zo geïnteresseerd als Cor om The Commander te worden van de shadjes? Was Skylar wel van plan jaren en jaren van trainingen te volgen bij haar bloedeigen ouders? Skylar had de bouw en de attitude wel van wat hij van haar tot nu toe had gezien. Ze was in ieder geval niet bang haar vacht vies te maken en misschien een beetje bloed te laten verspillen. De eerste slacht van een mede-wolf zal nog zwaar vallen, maar wanneer de tweede en derde volgen zal het uiteindelijk allemaal wel mee vallen. Daar en tegen was Craig's eerste kill zijn eigen vader, tenminste dat dacht hij. Maar zijn eigen kroost zal goed opgevoed worden in plaats van dat ze zich zullen keren tegen Craig. Nu hij het over opvoeden had. Hij had gehoord van één van zijn roedelleden dat Sky iets te vriendelijk was geweest tegen een indringer. "Sky." Begon hij rustig, "wat doen we als er een indringer zich bevind op shadowgebied?" Vervolgde hij zijn zin. Hij keek haar met een strenge blik aan, Cor was er ook geweest hoorde hij. Met nog eens een grote bek tegen één van haar roedelleden. Cordelia had nog wel het meeste te leren van al zijn pups. Een zucht verliet zijn bek.

_________________
Better Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Better Empty
BerichtOnderwerp: Re: Better   Better Emptyzo okt 23, 2016 2:27 pm


W  R  E  A  K   H  A  V  O  C
Haar zusje, ooh, die zou nog zien wie hier de beste was. Ze was al bezig met ideeën bedenken over hoe zij dat kon bewijzen, en de beste keuze was nog steeds om Cordelia te doden zodra het in haar macht lag. Maar de teleurstelling die iedereen zou hebben weerhield haar ervan. Maar Cor gaf niet op, hoe arrogant ze ook was. "Sky." Sky haalde diep adem en keek haar vader recht aan. Zonder angst. "Wat doen we als er een indringer zich bevind op Shadowgebied?" Hij keek haar streng aan, maar Skylar keek hem onbevreesd aan. "Ze wegjagen," antwoordde ze droog. Ze kon niet kil praten over hem, maar ze moest toegeven dat ze Sean wel schattig vond. Jammer genoeg waren haar ouders ertegen, en vormde Cor (alweer) een blokkade. Damn, ze had hem uit het gebied gekregen! Dat was toch goed..?
Ze dwaalde weer af. Sky, blijf bij de les! Ze kreeg zin om zichzelf te slaan. Hmm, ze had nog steeds meer zin om Cors bloed te zien vloeien. Zou ze Sean daarmee afschrikken? Pff, het was lastig om een schattige reu te kennen en een irritante zus te hebben. Maar eh, sinds wanneer was leven niet moeilijk? Zolang leefde ze nog niet, maar nu had ze al last van meerdere problemen, de grootste toch echt wel Cordelia.
Toch, ondanks haar vele gedachten, flitste er alleen maar haat over haar gezicht, onzichtbaar voor de meesten, gericht aan Cordelia. En iets wat ze niet kende voor Sean. Genegenheid.

_________________
Better 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Better Empty
BerichtOnderwerp: Re: Better   Better Emptydi okt 25, 2016 4:06 pm

"Ze wegjagen," antwoordde ze droog. Hier was dus ook geen beginnen aan. Fijn. Maar goed ze waren nog jong neem ze zoals ze zijn. Hij knikte kort naar haar. Kai was al ervaren hier in ze had al een kroost gehad en die konden nu op eigen poten staan, hun eigen pad volgen, hun eigen ding doen. Hij stond op en draaide zich naar haar toe waarnaar hij zijn kop naar beneden moest houden. Dat moest hij bij zijn gesprekje met Cor ook al, kreeg die een beetje pijn van aan zijn nek. Het ergerde hem eerder dat ze nog zo naïeve waren. Dat ze nog allemaal dachten ik ben de beste, ik zal het worden, ik ben de gevreesde. Ach, ach. Hij zuchtte, weggesleept in zijn eigen gedachten. Voor een paar secondes was hij stil, waarnaar hij vervolgens weer recht in de ogen van Skylar keek. "Goed geantwoord. Ga je van woorden ook nog daden maken? Of ga je weer afspreken met je lieftallige indringer?" Zei hij op een sarcastische toon. Hij moest Sky en die indringer ook maar één keer samen zien, of van horen en hij zal de kop van de romp afrukken van het reutje en Sky verbieden om ook nog maar stap uit de grot te zetten. Maar hij hield zijn hoofd nog koel en dat was ook duidelijk te merken aan zijn lichaamshouding.

_________________
Better Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Better Empty
BerichtOnderwerp: Re: Better   Better Emptyzo okt 30, 2016 12:36 pm


W  R  E  A  K   H  A  V  O  C
Haar vader was er niet blij mee dat ze had gepraat met Sean. God, hoe had ze hem anders weg kunnen krijgen? Hij was koppiger dan Cordelia! Hij zou zich echt niet laten wegjagen door geweld. "Goed geantwoord. Ga je van woorden ook nog daden maken? Of ga je weer afspreken met je lieftallige indringer?" vroeg Craig sarcastisch. Skylar rolde met haar ogen. "My god, pap. Hij ging niet weg door geweld. Ik vroeg of hij weg kon gaan, en hij vertrok. Tadaa, mijn tactiek was beter." Onbevreesd staarde ze hem aan. Hm.. Wie zou haar trainen, eigenlijk? En wanneer? Ze kon niet wachten! Dan zou ze kunnen laten zien dat ze beter was dan Cor, want Cor was arrogant en ijdel, twee eigenschappen die botsten met de vechtkunst. Pff, het zou niet lang meer duren voor Cors vacht rood is van haar eigen bloed..

_________________
Better 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Better Empty
BerichtOnderwerp: Re: Better   Better Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest :: Blackwich Cave-
Ga naar: