Serigala


 

Deel
 

 Surprise in Your Face

Ga naar beneden 
Loki

Loki


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptyzo okt 09, 2016 6:24 pm

Zoals hun ouders hen hadden geleerd, wist Loki dat met het lichter worden van de grot uitgang, de dag langzaam aanbrak. Dat betekende meerdere dingen. De eerste was dat hun vader de grot zou verlaten om eten voor hun moeder te gaan halen (of ze zouden beide gaan). Het tweede was dat hij en zijn oudere siblings te eten zouden krijgen. Loki kon dus haast ook al niet wachten op goedkeuring. Zijn zussen waren vaak zo fanatiek en haast geobsedeerd dat ze hem, maar ook elkaar weg probeerde te duwen. Met elkaar aan de kant schuiven hadden ze vaak wat meer moeite dan met hem weg duwen. Hij was dus altijd de dupe van het geruzie. Maar niet dit keer. Daar zou hij wel voor zorgen.
De jonge, zwarte pup lag pal naast Skylar, zoals gewoonlijk een beetje aan de kant geduwd, maar hij deed net alsof er helemaal niets aan de hand was. Zijdelings keek hij haar aan terwijl hij genoot van de warme melk die zijn mond in stroomde. "Whey, Skywla," zei hij, zijn woorden ietwat misvormd omdat zijn mond vol zat. Loki nam een laatste teug melk en zodra zijn zus om zou kijken, spuugde hij alles wat in zijn mond zat recht op haar gezicht af. Beetje jammer van de melk, maar hij was er zeker van dat het het waard zou zijn. Daarna deed hij natuurlijk wat iedere, andere grote, sterke wolf zou doen: hij rende weg.


OOC: Eerste post voor Skylar, daarna open voor Shadows

_________________
Surprise in Your Face Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptyzo okt 09, 2016 8:24 pm


W  R  E  A  K   H  A  V  O  C
Moe van de ruzie met haar zusje was Skylar al snel in slaap gevallen. Ze had een mooie droom, waarin Cordelia er eindelijk achter kwam dat Sky beter was. Ze grijnsde in haar slaap. Die werd echter verstoord door de zoveelste beuk van Cors kant. Met een brom werd de jonge wolvin wakker. Ze vestigde haar ogen even op Cor, maar die sliep nog. Zonder geluid kroop ze iets dichter tegen haar moeder aan en begon ze te drinken. Vanuit haar ooghoek zag ze Loki naast haar liggen. Ah, hun broertje was wakker. Om eerlijk te zijn kende Skylar hem nog niet goed. Ze wist wel dat Lolo de perfecte bijnaam voor hem was. "Whey, Skywla," zei hij. Skylar slikte de melk door en liet los, waarna ze hem droog aankeek. "Hoi, Lolo," zei ze kalm maar met duidelijke slaap erin verwerkt. Dat ze naast Cor lag maakte het leven er niet zo geweldig op, moest ze toegeven. Eindelijk had Loki genoeg op, maar Sky kon de bollige wangen goed zien. Hij was iets van plan. Met de melk. Die hij niet had doorgeslikt. Ze hadden melk in overvloed, maar dat was simpelweg voedselverspilling. Snel dook ze opzij, waardoor een klein beetje melk over haar gezicht sproeide maar de rest in Cordelia's prachtige vacht landde. Skylar begon te lachen. Lo was allang weggerend en ook Skylar maakte dat ze wegkwam, in dezelfde richting als haar broertje. "Ik zou maar oppassen, ze wordt echt kwaad als haar vacht vies is," grinnikte ze tegen haar broertje. Oh, wat was het geweldig.
||Mood: Mweh||SKYLAR||Tag: Loki||

_________________
Surprise in Your Face 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptyzo okt 09, 2016 8:44 pm


Cordelia ❥


Rustig lag de teef op gekruld tegen haar moeder aan, op het eerste gezicht leek het alsof de teef sliep maar dat was niet zo. Ze was klaar wakker, en bezig met haar vacht. Ze was echt bijna klaar alleen haar voorpootjes nog en ze zag we weer tip top uit, haar licht blauwe ogen gleden even over de rest van haar vacht heen, het zag er zo glad en glanzend uit. Het was veel werk hoe kon het ook anders met die zwijnen naast je? vooral die...ugh Skylar, die maakte vast nooit haar vacht schoon. De teef snoof even geïrriteerd toen ze wat stemmen achter haar hoorde, haar broertje Loki aan die mut had je ook niks. Plus hij was de jongste; het minst belangrijk dus. De teef ging weer veder met haar pootjes...nog de laaste haartjes enn... Klaar! trost ging de teef recht op zitten niet wetend wat er achter haar afspeelde, en toen. Er iets over haar rug heen werd gespuugd, iets vloeibaars. Helemaal in schock draaide de teef haar kop om te zien wat er op haar rug zat. Haar ogen werden groot, het was wit en rook naar...melk? Cordelia was sprakenloos en keek haar zusje aan. In de hoek van haar ogen zag ze loki weg rennen. Had hij nou werkelijk melk over haar heen gespuugd? precies terwijl ze net klaar was met haar vacht schoon maken? dankzij haar broer kon ze weer helemaal over nieuw beginnen? Woede nam de kleine teef over, 'Ik ga hem vermoorde' klonk haar stem kil terwijl ze opstond en zich klaar maakte om achter haar broer te gaan. LOKI KOM TERUG HIER!' schreeuwde ze luid. 'IK MAAK JE HELEMAAL KAPOT HOOR JE ME?!' De teef deed haar best om haar jongere broertje in te halen, ze zal alle tanden uit zijn bek slaan.

_________________
Surprise in Your Face Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptyzo okt 09, 2016 9:44 pm

Met een droge "hoi, Lolo," keek zijn zus naar hem om. Hij trok een wenkbrauw op. Lolo? Serieus? Nu verdiende ze echt een gezicht vol melk. En nu al haar aandacht op hem was gevestigd, haar gezicht helemaal naar hem gekeerd, was dit het perfect moment om de bom los te laten. Hij ademde diep in door zijn neus en spuugde alle melk die hij in zijn mond had verzamelt naar buiten, recht op zijn zus af. Jammer genoeg had ze al in de gaten wat hij van plan was en dook zo opzij. Dit moest hij in het vervolg anders aanpakken. Notes made. Maar tot zijn grote vrees vloog het vloeibare voedsel recht op diegene achter Skylar af: Cordelia. De melk belandde in haar zwarte vacht, die ze zonder twijfel net schoon had gemaakt, haar kennende. Loki wist ook dus niet hoe snel hij overeind moest schieten en maken dat hij wegkwam. Cor was nooit blij als er iets met haar vacht gebeurde. "I'm screwed," mompelde hij tegen zichzelf terwijl hij het met een rotvaart op een lopen zette. Achter hem hoorde hij Skylar achter hem aan rennen. Die wilde waarschijnlijk ook niet in de buurt van hun oudste zus zijn wanneer ze echt goed kwaad was. "Ik zou maar oppassen, ze wordt echt kwaad als haar vacht vies is," hoorde hij haar zeggen. "Verdomme Sky! Die melk was voor jou bedoelt! Ik geef jou hier de schuld voor!" riep hij naar haar. De zin was nog geen paar passen over zijn lippen, of de stem van Cor donderde door de grot heen: "LOKI KOM TERUG HIER! IK MAAK JE HELEMAAL KAPOT, HOOR JE ME?!" Zijn ogen gleden over zijn schouder naar de woedende bal haar dat zijn zus was. De adrenaline gierde door zijn aderen en zijn hart raasde in zijn borstkas. Een lach schoot over zijn lippen en hij richtte zijn aandacht weer naar voor. De situatie was zowel griezelig als ontzettend hilarisch en hij kon het niet laten te lachen. Dat iemand zo kon flippen om een beetje melk in haar vacht! Zo'n grote mond had hij niet eens en Sky had ook nog was opgevangen, hij had het gezien op de zijkant van haar gezicht, maar blijkbaar maakte dat allemaal niet uit voor Cor. Ze was razend. Loki lachte nogmaals, dit maal niet omdat hij de situatie zo grappig vond. Sky en Cor waren beide sterker, Xena waarschijnlijk ook, dan dat hij was. Hij was fysiek de zwakste, maar zij waren beide trager dan hij, en daar ging hij nu mooi misbruik van maken. Loki stoof op de grot uitgang af, wetend dat hij niet voor eeuwig rondjes door de grot kon rennen en zich buiten maar moest gaan verstoppen tot orkaan Cordelia was uitgeraasd.

_________________
Surprise in Your Face Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptyzo okt 09, 2016 10:29 pm


W  R  E  A  K   H  A  V  O  C
Een enorme grijns speelde om haar lippen toen Cordelia overeind kwam. De oudste zus had niet eens door dat er ook melk op Sky's gezicht zat. Pff, want de oudste was natuuurlijk de belangrijkste. "Verdomme Sky! Die melk was voor jou bedoelt! Ik geef jou hier de schuld voor!" Skylar schoot in de lach. Ze rende naar een hoek van de grot en keek toe. Cor was echt woest. "LOKI KOM TERUG HIER! IK MAAK JE HELEMAAL KAPOT, HOOR JE ME?!" Yup. Woest. Loki schoot ook in de lach. Het was dan ook ech hilarisch hoe kwaad Cor was. Loki rende enorm hard op de uitgang af en Skylar volgde op een drafje. "Cor, ik heb er geen zin in dat mama en Xena wakker worden. Dusseh, niet zo schreeuwen alsjeblieft. Zo erg is het toch ook niet?" Sky liep op de schone delen van haar zus af en wreef de melk in haar eigen gezicht in de vacht van Cordelia. Toen rende ze met een lachje Loki achterna, wetend dat deze actie haar zus nog harder ging irriteren. Well done, Lo.
||Thought: "This is funny!"||SKYLAR||Tag: Loki & Cordelia||

_________________
Surprise in Your Face 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptyma okt 10, 2016 4:08 pm


De reu har een grote voorsprong op haar en maakte er ook rijk gebruik van, maar zij was sterker dan hij sneller dan zij plus ze had een slanke bouw en echte ren benen. Kort om; het zou niet lang duren voordat ze hem inhaalde. Even keek de teef achter om toen ze wat gelach achter haar hoorde, haar zusje Skylar rende op een drafje achter hun. Natuurlijk vond zij dit hilarisch, nee haar zou het niet boeien als er melk over haar heen werd gegooid iets wat ook...duidelijk aan der te zien was. Veel wolven zouden zeggen dat ze 'overdreef' en dat 'het maar vacht was' maar zo zag de jonge teef het niet, het ging haar niet zozeer over haar vacht. Ze wilde gewoon een stampunt over brengen, dont mess with meDat was niet te zeggen dat ze niet razend op de reu was, want oh dat was ze. En als hij s'nachts gewoon rustig wilde slapen. Adviseerde ze hem dat hij voorlopig maar buiten ging slapen. Gewoon het komende jaar.Opeens was de reu uit haar gezichts veld verdwenen, snel keek ze omgeving rond opzoek naar de zwarte vacht van haar broertje. 'Dacht je dat je je voor mij kon verstoppen Loki?" klonk haar stem luid met een dreigende ondertoon.

_________________
Surprise in Your Face Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptywo okt 12, 2016 12:52 pm

Steun van zijn zus Sky kon hij blijkbaar niet verwachten, want het duurde niet lang of hij kon haar nagels niet meer op het steen horen tikken achter hem. Ze had hem verlaten - of eerder aan zijn lot overgelaten. En het was nog wel haar schuld dat zijn verassing bij Cor terecht kwam in plaats van waar het hoorde: recht in Skys arrogante gezicht. Dat het zo makkelijk zo snel fout had kunnen gaan. Het enige pluspunt was dat nu niemand meer aan het genieten was van hun moeders melk. Oh, en Cors reactie natuurlijk. Die was ook echt geniaal, maar hij wilde niet weten wat er zou gaan gebeuren als ze hem te pakken wist te krijgen. Wel wist hij dat het geen pretje zou worden en hij bleef dus ook niet langer rondhangen in de grot om achter alle details te komen. Veel was hij nog niet buiten geweest, maar hij kende de omgeving rond de grot uitgang nu al aardig goed en een paar plekken waar hij zich kon verstoppen schoten al door zijn hoofd heen. Vlug maakte hij een besluit en keek kort over zijn schouder heen om nog net te kunnen zien dat Sky de melk op haar gezicht afveegde aan Cor. Ja tuurlijk Sky! Maak haar nog kwader! Hij zou haar nodig eens goed te pakken moeten krijgen met iets waar ze niet onderuit kon komen. Een mooi project voor later. Nu de komende dagen zien te overleven.
Loki keerde zijn ogen weer voor zich uit en rende de rechter hoek van de grot om, gebruik makend van de afleiding die Sky had gecreëerd. Hij klauterde de rotsen op met enige onhandigheid en gevloek, maar wist uiteindelijk bij zijn eindbestemming te komen: een van de vele bomen die hoger op de rotsen groeide. Snel ging de jonge pup achter een van hen zitten en keek voorzichtig naar de opening in de rosten, waar hij nu ieder moment Cors gezicht verwachtte. Toen hij haar dreigende stem hoorde schoot hij verder terug achter de dikke boom en maakte zich zo klein mogelijk. Misschien moest hij maar wat hoger klimmen, gewoon om er zeker van te zijn dat ze hem niet kon vinden - of in ieder geval niet snel bij hem kon komen. Voorzichtig kwam Loki achter de boom vandaan en kroop over de grond en rotsen om hogerop te komen. En dat was waar hij de fout in ging. Hij lette niet genoeg op en zette zijn grote, zwarte pootje verkeerd neer waardoor er zand en een paar kiezels omlaag kletterde. "Shit!" riep hij. Alle voorzichtigheid overboord gegooid, ging hij overeind staan en klom hij snel verder. Erg ver kwam hij niet want al snel werden de rotsen te hoog en stijl voor hem om met zijn korte benen te beklimmen. Hij zat nu echt dik in de puree.


OOC: Zo heel hoog zit hij niet, maar voor hun leeftijd lijkt dat wel zo~

_________________
Surprise in Your Face Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptywo okt 12, 2016 8:30 pm


W  R  E  A  K   H  A  V  O  C
Weer gedeeltelijk bevrijd van de kleverige melk in haar vacht rende Skylar achter haar broertje aan, om zelf ook te ontsnappen aan haar zusje die inmiddels vast woedend was. Cor wou Sky de hele tijd vermoorden, maar nu waren de acties van Loki en Skylar niet bepaald goed voor het humeur van hun oudste zus. Dat wisten ze allebei, maar Lolo had het niet expres gedaan. Eigenlijk was het allemaal Sky's schuld. Zij was niet weggedoken als haar zusje niet aan haar andere kant had gelegen. Ze had haar gezicht afgelikt en gegrijnsd, maar dit was te grappig. Loki klom omhoog, maar groot zijn had ook zo zijn nadelen. Langs haar zus rende Sky terug naar binnen en ging schuilen achter haar moeder, een plan bedenkend. Ze had niks tegen Loki, serieus, hij kon enorm grappige plannen hebben... Maar dit, dit was gewoon geweldig. Moest ze Lolo helpen, voor een bondgenoot in de toekomst? Eigenlijk wel. Nu ze dit bedacht rende ze op Cor af en besprong haar zus vanaf de achterkant, haar grootte en gewicht in de strijd zettend. Zij was de grootste. Ha.
||"This is funny!"||SKYLAR||Tag: Loki & Cordelia||

_________________
Surprise in Your Face 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptyzo okt 16, 2016 10:40 pm


Ze was kwaad, echt kwaad. Die siblings van haar moesten nu echt eens oprotten, voordat er gewonden vielen. Verdomme zeg! konden ze haar gewoon niet met rust laten? levenloze honden! Cordelia's aandacht werd getrokken door een steentje die niet ver van op de grond viel, snel keek de pup om hoog. Loki's zwarte vacht trok op snel haar aandacht, nu ging hij er aan. Maar voordat de teef éen stap kon zetten werd ze besprongen. Een luidde ''AAAAHH'' ontsnapte uit haar bek, en met een harde klap kwam ze op de grond terecht. Haar blauwe ogen werden bijna rood van de woede ''ROT EENS OP JIJ''siste ze luid terwijl ze naar haar zusje's nek hapte. Terwijl ze met haar nagels aan alles wat zwart was begon te trekken. Typish Skylar om zich er weer mee te bemoeien, Cor probeerde met al haar macht haar grotere zusje van zich af te krijgen. ''Nu ga je eraan'' ze had het gehad met haar zusje, ze speelde niet meer. Cor was bloedserieus, beter voor haar eigen veiligheid zou Skylar haar dreiging ook serieus nemen.

_________________
Surprise in Your Face Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptyma okt 17, 2016 9:54 am

Loki voelde zijn hart tekeer gaan toen de kiezels omlaag kletterde en effectief Cor's aandacht trokken. Ze schoot om en legde haar woedende blauwe ogen op hem. Hij deed een stapje achteruit, maar veel zin had dat niet. Hij slikte. Misschien kon hij nog naar beneden stormen en aan haar ontsnappen? Zou dat nog lukken? Snel keek Loki om zich heen, opzoek naar iets wat hem kon helpen te ontsnappen aan haar woede, maar nog voor hij iets kon vinden gebeurde er iets wat hij niet had verwacht. Cor liet een veraste kreet horen en toen hij haar richting op keek, zag de pup Sky bovenop haar zitten. De bom leek eindelijk echt tot ontploffing te komen. Cor siste fel naar Sky en hapte om zich heen, maar hij had zo het gevoel dat haar woorden niet helemaal naar de jongere zus waren gericht. Loki sprong snel omlaag nu hij de kans had om te ontsnappen, maar voor hij verder rende om zich weer te verstoppen - dit maal hopelijk beter - deden de volgende woorden van zijn oudste zussen hem tot een halt brengen. Hij draaide zich om zodat hij Cor aan kon kijken. "Oh kom op Cor, het is maar een beetje melk. No harm done. En ik hoorde dat het juist goed is voor je vacht. Laat het mooi glimmen." Het was deels gelogen. Hij had het helemaal niet gehoord en wist niet zeker of het je vacht überhaupt wel laat glimmen, maar hij vertelde de leugen zo makkelijk dat het geen verschil maakte met wanneer hij de waarheid vertelde. Liegen was voor hem niet zo moeilijk._________________
Surprise in Your Face Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptyzo okt 30, 2016 12:44 pm


W  R  E  A  K   H  A  V  O  C
Breed grijnzend voelde ze hoe Cor onder haar wild om zich heen begon te happen. Snel greep Skylar Cors nekvel, hopend dat ze haar niet meer kon raken. Ze zette haar gewicht in de strijd en probeerde Cordelia omver te krijgen. En het lukte. Met een luide schreeuw belandde Cor plat op de grond. Rustig onderging ze de dreigingen, en bij de laatste trok ze haar eigen kop en dus ook die van haar zusje omhoog en smakte hem weer op de grond, het nekvel loslatend. Snel sprong ze van haar zusje af en zette ze een voorpoot op Cordelia's kop. Ze grinnikte vals. "Oh kom op Cor, het is maar een beetje melk. No harm done. En ik hoorde dat het juist goed is voor je vacht. Laat het mooi glimmen." Loki keek hun zus aan, en Skylar moest toegeven dat ze het geloofde. Niet dat het haar interesseerde, een glimmende vacht was niet echt haar ding, maar het klonk zo overtuigend dat ze bijna zin kreeg om nog wat melk te halen en op Cor te sproeien. Ondeugend grijnsde ze naar haar broertje. Arme Cor... Not.

_________________
Surprise in Your Face 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Emptyza dec 10, 2016 2:01 pm

De prachtige kleine pup lag op de grond kwaad keek ze haar zusje aan, die op haar buurt vals zat te grinniken. En probeerde vervolgens op haar kop aftezetten Cor probeerde haar poot vast te grijpen met haar bek en haar scherpe tanden in haar vlees te laten zinken.  "Oh kom op Cor, het is maar een beetje melk. No harm done. En ik hoorde dat het juist goed is voor je vacht. Laat het mooi glimmen." hoorde ze toen opeens, met een ruk draaide de pup haar hoofd naar waar het geluid vandaan kwam. Loki sprong van zijn 'hiding spot' af rende veder. Cor liet een lage sis horen haar diepe licht blauwe ogen gleden eerst even naar haar zusje Skylar voordat ze weer achter haar broertje aanging. 'Dan heb jij het meer nodig dan ik' spuugde ze naar haar zusje duidelijk wijzend op haar vieze en onverzorgde vacht. Cor probeerde vervolgens wat zand naar de andere teef toe te gooien in de hoop dat het in haar ogen belande. En met dat rende ze achter haar broertje die ze al snel inhaalde, 'Weetje wat ook goed voor je vacht is loki?; bloed' schreeuwde ze hem met een dreigende maar serieuze ondertoon. Ze zou haar broertje echt iets aan doen als het moest, hij moest leren niet zulke 'grappen' met haar uittehalen ze was er helemaal niet van gediend.

_________________
Surprise in Your Face Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Surprise in Your Face Empty
BerichtOnderwerp: Re: Surprise in Your Face   Surprise in Your Face Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest :: Blackwich Cave-
Ga naar: