Serigala


 

Deel
 

 No Plan B

Ga naar beneden 
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: No Plan B   No Plan B Emptyzo okt 09, 2016 12:47 pm

Het was al goed te merken dat de herfst weer in aantocht was. Bladeren begonnen te verkleuren van groen naar geel en oranje of rood. De bomen lieten de eerste paar al los en meedrijven op de krachtige wind die over het land raasde. De hele ochtend al had de zon niks van zich laten merken, ver verstopt achter de dikke, donkere wolken die zich aan de hemel samen plakte. Binnenkort zouden ze zeker openbarsten en al hun water dumpen op het gebied dat onder ze lag.
De wind nam toe in intensiteit en Darayvian liet even zijn gele ogen op de lucht vallen, de regen afwachtend. De grote, zwarte wolf wilde het liefst nog even snel een slok water nemen voor hij ergens beschutting ging zoeken voor de storm die zeker zou komen. Op een drafje maakte hij zijn weg richting Nimweth Lake, een reusachtig meer waar hij een paar dagen terug per ongelijk tegenaan was gelopen. Hij had nog veel te verkennen van dit onbekende gebied, maar het had geen haast. Tot zover beviel dit meer hem wel met zijn overvloed aan schoon drinkwater en prooidieren. Hij had zelfs een favoriet plekje gevonden en dat was dan ook waar hij naartoe ging. Alhoewel, een 'favoriete' plek was misschien een beetje overdreven, maar hij hing er vaak rond dus in zekere zinnen was het wel een 'favoriet'.
De desbetreffende plek was waar de kreek vanuit het noorden koel, fris water het meer in liet stromen. Het ging met een boel kabaal wat de krakende bladeren onder zijn poten wat maskeerde. De wolf naderde het water en klauterde over de gladde rotsen om bij het snelstromende water te komen. Hij liet zijn kop zakken en likte het water rustig op. Zijn rust werd echter snel verstoord toen een plotse windvlaag een doordringende, maar bekende geur met zich meebracht. Zijn hoofd schoot omhoog en zijn oren overeind. Hij tuurde met zijn gif gele ogen over zijn schouder heen en zag de gigantische vorm van iets wat hij het liefst niet wilde zien: een grizzly beer.


OOC: Eerste post voor Bear, tweede voor Kova, daarna open met toestemming

_________________
No Plan B Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Bear

Bear


No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: Re: No Plan B   No Plan B Emptyma okt 10, 2016 9:01 pmWat moeizaam verliet de robuuste grizzly zijn grot om richting het Nimweth Lake te lopen. Another day at the Lake, want zijn winterpens mocht wel wat aangesterkt worden. Echter was hij niet de enige die aanwezig was bij het meer. Een medebosbewoner in de vorm van een wolf was er ook. Probleem was achter dat hij in zijn looppad stond en dat kon natuurlijk niet de bedoeling zijn. Met een hoop kabaal en gegrom snelde hij daarom richting het dier. Gelukkig waren deze vaak niet zo moeilijk weg te jagen…

[Deze post mag ook genegeerd worden]
[

_________________
No Plan B 015
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: Re: No Plan B   No Plan B Emptydi okt 11, 2016 8:41 pm

No Plan B

Opnieuw had de sneeuwwitte teef koers gezet naar het vruchtbare en lagergelegen Niwmeth Lake, waar ze de laatste keer dat ze zich herinnerde met Aissar naar toe was geweest, die haar destijds een bad had bezorgd. De reden dat ze opnieuw naar hier was getrokken; de prooidieren waren hier veel talrijker dan in Darley Forest of Elder in de vallei. Het was nog niet opvallend, maar Kova kreeg stilaan door dat de grote hoeveelheid prooi die zich in Serigala bevond langzaam begon te slinken doordat de winter aan de deur stond. De temperaturen zakten ’s nachts al een flink stuk en de bladeren verkleurden hier en daar al een beetje. Ze moesten nemen wat er nog te nemen viel voordat ze een lange periode van voedselschaarste, koude en sneeuw tegemoet gingen. Bij Nimweth was het herfstige weer duidelijk te op te merken door het dikke wolkendek dat over de plek heen hing en door de donkergrijze kleur bewees dat er een pak regen in school. Mmm, dat betekende dat ze straks een schuilplek zou moeten zoeken als ze haar vacht droog wilde houden. Misschien moest ze wel een beetje opschieten als ze nog voor de regen een prooi wilde scoren om haar lege maag mee te vullen. Met wijdopen neusgaten snoof de jonge wolvin de geuren die langs haar dreven op en voelde verschillende luchten in haar neus prikkelen. Konijn, grondeekhoorn, en... Was daar een vleugje wolf? Gemaskeerd in de geur van... Beer?

Toch wel gelokt door nieuwsgierigheid, sloop Kova voorzichtig dichterbij in het spoor van de sterke, zware geur van grizzly. Ze wilde niks te maken hebben met dat beest – die konden nogal agressief worden wanneer ze wolf roken – maar misschien kon dit tafereel nog wel interessant worden. De sporen van het beest waren overduidelijk en vers wat betekende dat hij niet ver weg kon zijn. En ze kreeg gelijk, wat verder stond er op het platgestampte pad van aarde en gras een gestalte dat zo groot was dat ’t wel een beer moest zijn. Behoedzaam week de jonge Shad in het struikgewas en zette haar koers verder in de beschutting van de bladeren en takken, en kneep haar ijsblauwe ogen tot spleetjes toen ze besefte welke reu er recht tegenover de enorme grizzly stond. Een zwarte reu met hier en daar een grijze pluk vacht, gifgele ogen en een redelijke grote en slanke bouw... Het kon niet die reu zijn van ’t moeras, toch?

_________________
No Plan B 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: Re: No Plan B   No Plan B Emptydo okt 20, 2016 1:17 pm

Dit zou zeker niet de eerste, nog laatste keer zijn dat Darayvian oog in oog stond met een reusachtige beer. En toch iedere keer wist het iets in hem los te wrikken en zijn hart te keer laten gaan. Hij kon het ding voelen kloppen in zijn borstkas en het bloed door zijn aderen stuwen. De zwarte wolf hielt zijn gele ogen strak gericht op het monster dat met een hoop gegrom en kabaal op hem af stormde. De reu was dit niet gewend. Zijn meeste ontmoetingen met deze dieren bleven bij een laag hoofd, gegrom en een mock charge, tenzij hij en zijn roedel achter hun voedsel aan waren, maar deze beer had overduidelijk geen interesse in de gebruikelijke rituelen en stormde meteen op hem af.
Darayvian liet zijn ogen snel over zijn omgeving gaan. Achteruit was geen optie. De kreek was te krachtig en gewelddadig voor een wolf om zomaar over te steken. Opzij was ook geen optie. Aan de ene kant lag het meer waar hij te traag zou zijn om op tijd te kunnen ontsnappen, aan de andere kant blokkeerde de rotsen zijn uitweg. Vooruit was dus de enige optie. Hij had er niet veel vertrouwen in dat dit goed zou gaan, maar blijven staan waar hij stond was ook geen optie. Of toch wel? Bluffen en zelfverzekerdheid waren vaak de besluitende factoren in een confrontatie. De meeste dieren waren niet van plan te stoeien met een dier dat zelfverzekerd is van zijn kansen op winnen. Het viel te proberen.
De zwarte wolf sprong met zijn voorpoten naar voor en ontblootte zijn tanden. Met een luide grom raakte zijn voorpoten de grond weer en bleven daar staan. Zijn ravenzwarte vacht stond overeind, evenals zijn staart, wat hem nog groter en een stuk steviger eruit liet zien. Zijn oren stonden opzij gekeerd en al met al moest de boodschap wel duidelijk zijn: get.Lost.


OOC: Bear mag wel een beetje godmodden en Dar verwonden Razz

_________________
No Plan B Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Bear

Bear


No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: Re: No Plan B   No Plan B Emptyzo okt 23, 2016 12:07 pmDeze wolf liet zich niet kennen en kwam al grommend naar voren, waarop voor hem niets anders te doen stond dan ook naar voren te komen en met een van zijn voorpoten uit te halen naar de wolf. De hals van het dier was hierbij het mikpunt en met een krachtige dreun belande zijn poot tegen die van de wolf aan. Een ding was zeker; dit was niet geheel pijnloos.  

_________________
No Plan B 015
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: Re: No Plan B   No Plan B Emptyzo okt 23, 2016 7:39 pm

No Plan B.

Verdomme, hij was 't! De reu die haar in die gênante situatie in het moeras had gespot en haar een handje had geholpen, in de ruil voor een rondleiding naar Darley Forest. En nu waren de rollen omgekeerd - zij kon geamuseerd toekijken en hij zat in de penarie. Met een beer. Behoedzaam bleef de witte teef nog even in het struikgewas zitten, haar ijsblauwe ogen alert op het tweetal gericht. Tot nu toe hoefde ze nog niks te doen, en als hij slim was, nooit. Hij leek nog vrij intelligent en nam het hazenpad tot hij een krachtig stroompje bereikte dat zijn koers onderbrak. Toen gebeurde er wat er met de meeste wolven die zich in het nauw gedreven voelden; de krachtige reu dook grommend en zelfzeker naar voren. Sheez, waar was zijn gezond verstand? Was 't hem nooit verteld dat beren levensgevaarlijke dieren waren die je nooit, maar dan ook nooit mocht aanvallen? Kova likte haar lippen terwijl ze met koele ogen het tafereel gade sloeg. Het liefste wilde ze zich zorgeloos omdraaien en het zooitje laten voor wat het was, maar iets in haar kop weigerde. Haar maag trok samen zodra ze haar tengere lichaam met veel moeite omdraaide en een stap weg zette van de oude bekende wolf en de beer met een pijn alsof haar ingewanden er uitgerukt werden, levend. Ze gromde geïrriteerd over haar eigen gedrag. Shit, wat was dat vandaag met haar? Ze kon gewoon weglopen en zich niet meer bekommeren over het tweetal en dit reutje in stukken gescheurd zien worden, of ze kon zelfmoord plegen door zich in de strijd te gooien. Ze ademde diep en beheerst in. Misschien moest ze de zwarte wolf nog maar eens een bedankje geven voor zijn actie in 't moeras.

Een lange zucht rolde over de lippen van de jonge Shad toen ze zich langzaam omdraaide en haar blik naar een achterpoot van de beer gleed terwijl hij met een van zijn massieve voorarmen zijn slachtoffer al had weggegraaid. Er was één ding zeker; hier ging ze onmeetbaar veel spijt van krijgen. De beer stond met zijn rug half naar haar toe, wat het ideaal maakte om zijn dikke achterpoot beet te nemen om zijn aandacht te verzetten. Kova kneep haar ogen half dicht, dook naarvoor en zette haar snijtanden in het massieve stuk vlees tot bloedens toe. Zodra ze de metaalachtige smaak van puur bloed proefde toen ze het dikke vel had doorboord, sloeg de adrenaline helemaal door en beet ze dubbel zo hard dan dat ze normaal aankon. Haar lichaam vervulde haar met een vreemde energie en gaf haar nog meer kracht om haar kaken naar elkaar toe te trekken.

_________________
No Plan B 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: Re: No Plan B   No Plan B Emptydi nov 01, 2016 9:00 pm

Zijn zelfvertrouwen begon steeds meer weg te zakken namate de beer dichter en dichter bij kwam. Het was duidelijk niet onder de indruk en leek zich alleen maar meer en meer te ergeren aan de zwarte reu. Hij zetten een stap achteruit, zijn tanden nog altijd ontbloot en een grom diep in zijn keel. Er was echter weinig dat hij op dit moment kon doen, want verder achteruit lopen was geen optie. Hij zat klem. In het nauw gedreven door zijn eigen stomme besluiten. Hier zou hij dan ook flink voor gaan boeten. Darayvian spande zijn spieren aan en zette zich schrap. Zijn gif gele ogen bleven strak gericht op de beer, hopend iets in zijn bewegingen te spotten wat hem zou kunnen redden of een uitweg bood. Hij zakte ietwat door zijn lange benen heen. Op die manier zou hij hopelijk op het laatste moment nog snel genoeg uit de weg kunnen springen, wat hij dan ook meteen probeerde toen de reusachtige beer eenmaal dichtbij genoeg was. Zijn pad werd jammer genoeg geblokkeerd door de massieve poot van het beest en al snel kreeg hij te ondervinden waar die lange klauwen zowel nog meer goed voor waren, behalve dan voor het opgraven van wortelen en ander voedsel. De harde dreun galmde door zijn kop heen en even was alles zwart voor zijn ogen. Het volgende moment lag hij plat op de grond, niet wetend wat er in die korte tijd allemaal was gebeurd. Ietwat suf hief hij zijn kop en hief hij zich op zijn zwarte poten. Iets stroomde over de rechterhelft van zijn hoofd. De doordringende, metaalachtige geur van bloed had niet aanwezig hoeven te zijn om zich te realiseren dat het bloed was. Zijn bloed. Dat was een tijd terug.
Darayvian keek op. Ieder moment verwachtte hij dat de krachtige kaken van de grizzly beer om zijn nek dicht zouden slaan en er een eind aan zouden maken, maar het kwam niet. Vanuit zijn ooghoeken trof hij daarvan de reden aan: de witte teef die hij een tijdje terug had ontmoet in een smerig moeras, had zich vastgeklampt aan een van de grote achterpoten van de beer. Haar diepe grommen drongen pas laat zijn oren binnen, terwijl ze met alle macht die ze in zich had, haar tanden in het vlees en vacht zette. Waar dacht die nu weer mee bezig te zijn? "What are you doing, you idiot!" gromde hij en kwam overeind uit zijn liggende positie. Ietsjes wankel zette hij een paar stappen achteruit voor de zwarte wolf zijn balans hervond en de waas uit zijn kop schudde. Vanaf dat moment dacht hij ook niet meer twee keer na of hij sprong bovenop het reusachtige dier en zette zijn witte tanden in diens rug.


OOC: Goodbye realism. It was nice knowing ya~

_________________
No Plan B Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: Re: No Plan B   No Plan B Emptydi nov 01, 2016 9:36 pm

No Plan B.

Op het moment zelf had Kova geen idee wat ze precies deed - ze kon zich enkel focussen op het bloed dat ze in haar bek proefde. De zwarte reu die aan de kant gemept was, leek nogal uit het veld geslagen en versuft maar zodra hij doorhad dat zij degene was die zijn leven nog even aan een zijden draadje hield sloeg zijn reactie blijkbaar om in een soort van irritatie, of verwondering. "What are you doing, you idiot!" klonk er grommend uit zijn bek, maar zijn woorden sloegen op niks, want nog geen twee tellen nadat hij overeind was gekomen wierp de zwarte reu zich zelf op de beer. Met een grauw liet de teef haar greep los, likte het bloed van haar druipende lippen en boorde een seconde haar ijskoude blik in de zijne. "Jouw leven redden," bromde ze nauwelijks hoorbaar waarna ze opzij schoot langs de flank van het gigantische monster. Ze kon hem horen ademhalen, het bloed door zijn massieve hart horen kloppen... Het was zo verleidelijk om nu al op het beest te springen, maar ze wist dat ze zich moest inhouden nu hij nog even afgeleid was doordat haar medevechter zich nu op zijn rug had geklemd. "Bedankt me later maar." Met een grauw wierp de witte wolvin zich schuin op de beer, en zette zonder aarzelen haar parelwitte snijtanden in zijn keel. Er was geen weg meer terug - een boze beer kreeg je niet meer neutraal, dus was hun enige uitweg vechten totdat ze er bij neervielen. Dat was ook precies wat Kova ging doen.

Vanaf het moment dat de witte wolvin haar tanden in het vlees van het monster had laten zinken, liet ze zich met haar volle gewicht hangen terwijl ze zich in een ijzeren greep vasthield aan het vel. Ze vertikte het met haar leven om los te laten. Hun slachtoffer had nu twee keuzes; steigeren en brullen waardoor de wond enkel erger zou worden, of haar proberen grijpen en wegsmijten als hij daar de kans voor kreeg. Dat laatste hing echter af van het metgezel van de kleine teef.

_________________
No Plan B 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Bear

Bear


No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: Re: No Plan B   No Plan B Emptyma nov 07, 2016 9:25 pmDoor de krachtige uithaal verloor de wolf zijn balans, waarna hij op de grond knalde. Op het moment dat hij het klusje wilde afmaken hoorde hij opeens iets achter zit. Een andere wolf kwam ermee bemoeien. Wat moesten die beesten toch van hem? De wolf sprong naar voren en dook op hem. Met een luidde grom probeerde hij het dier van zich af te slaan. Hierbij hij het voornamelijk gemunt op de kop van het dier.  

_________________
No Plan B 015
Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: Re: No Plan B   No Plan B Emptyvr nov 18, 2016 10:21 pm

Balans bewaren was zeker geen makkelijke taak bovenop de rug van de reusachtige beer, en alles wat hij kon doen om grip te krijgen en te houden, was zijn tanden in de beer zijn vel boren. Darayvian luisterde naar geen woord die de witte teef sprak, maar was zich toch nog vaag bewust dat ze wat naar hem terug snauwde. Zijn concentratie lag volledig bij de rodeo waar hij zich zonder nadenken in had gegooid. Hij had geen idee hoe lang hij het nog vol kon houden, maar was ook niet van plan dat te testen. Net zo min dat het zijn idee was geweest om een potje te gaan lopen knokken met een reusachtige beer. De wolf was niet stom en wist dat het een verloren zaak was, maar toen hij zijn ogen liet vallen op zijn redder in nood, leek het er niet op dat de witte wolvin hetzelfde idee had. Met een luidde grom die menig wolf met zijn staart tussen de benen weg zou jagen, sprong ze tegen de beer op en klapte haar kaken dicht om diens keel. Ze dacht toch niet dat ze werkelijk dat beest kon verstikken en vermoorden met zo'n actie? Hell, ze leek niet eens meer logisch na te denken. Darayvian had schoon genoeg van deze hele situatie.
Hij koos het moment dat de gigantische beer zijn gewicht naar achteren plaatste, om van zijn rug te springen. Direct keerde hij zich om en schoot richting de massieve poot die op rampkoers lag met de stomme kop van de teef. Darayvian zette zijn tanden in de poot en gebruikte zijn hele gewicht om de ledenmaat weg van de wolvin te houden. Tegelijkertijd probeerde hij oogcontact te maken met de teef. De reu legde zijn oren plat in zijn nek en drukte zijn zwarte staart tegen de onderkant van zijn buik; een geïmproviseerde manier om te zeggen dat hij ieder moment los ging laten en weg zou rennen, en dat de wolvin hetzelfde moest doen, of er anders alleen voor stond. Lang wachtte hij niet of hij liet de grote poot gaan om afstand te kunnen creëren tussen hem en het monster. Niet al te ver weg draaide hij zich weer om zodat hij kon zien wat het besluit was geweest van de wolvin.


OOC: Excuses als ik iets verkeerd heb begrepen.

_________________
No Plan B Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: Re: No Plan B   No Plan B Emptyzo nov 20, 2016 6:41 pm

No Plan B

Dat een beer onvoorspelbaar kon zijn had Kova wel verwacht, maar dat zo'n log en groot beest zich zo behendig en snel kon bewegen was niet in haar opgekomen. Het ene moment proefde ze nog bloed in haar bek en hing ze aan het lichaam van 'n beest vier of vijf keer zo groot als zij, het andere moment zag ze zijn massieve poot recht op haar hoofd afkomen met een snelheid die ze niet kon ontwijken. De witte wolvin voelde hoe de dreun haar schedel bijna deed kraken en hapte naar adem toen haar ribbenkast de grond raakte en alle lucht uit haar longen werd geperst. Ze probeerde meteen op te staan zodra ze een beetje op adem was gekomen, maar een rode, metaalachtig ruikende vloeistof die van haar wenkbrauw door haar oog drupte en op de grond viel hield haar tegen. Door de verwardheid van de klap en chaos duurd het een tel of twee voordat ze doorhad dat het haar bloed was. Kova's blauwe ijsblauwe blik gleed naar boven om de ogen van de beer angstloos te ontmoetten toen ze de reusachtige schaduw van het dier over zich zag vallen, en erg vrolijk zag hij er niet uit. Welp, dit was het dan - het einde. Het was dan ook niet erg snugger om zich op een beer te gooien en dat het ze kunnen verwachtten dat dit zo kon eindigen. Ze had niet gedacht dat het zo snel ging komen, maar misschien was het wel beter zo - geen dingen meer zien die er niet waren, geen psychopatische buien meer, gewoon een rustige, vredige stilte. Met een grimas keek Kova weg zodra ze de logge poot van het beest opnieuw op haar af zag komen, nu voor de waarschijnlijk laatste keer.

Maar de klap die ze verwachtte bleef uit. Met een grom keek de slanke wolvin met een vacht die vuil was geworden van een mengsel van modder en bloed, en liet haar blik vallen op het gestalte dat ervoor had gezorgd dat ze nog een tijdje in leven bleef - blijkbaar de zwarte wolf waarmee ze aan het vechten was. Natuurlijk, gekker kon het niet. Haar ijsblauwe, gloeiende ogen ontmoetten zijn gele blik die al genoeg zei, net zoals zijn staart die tussen zijn poten was geklemd. Ze kwam behoedzaam overeind en hield nu oogcontact met de gloeiende ogen van de beer die bijna uit zijn kassen leken te komen van woede. Erg vriendelijk zag hij er op dit moment niet uit, dus schoot ze ook gelijk met de reu weg zodra hij de arm van het massieve beest had gelost. De wolvin keek hem niet aan toen hij zijn kop naar haar omdraaide. Waarom deed hij dat zelfs? Hij gaf geen ene fuck om haar, dus kon 't hem veel schelen of ze stierf of niet? Kova keek als tegenreactie om en zocht achter zich het grote gestalte van de beer. Het zou geen verrassing zijn als hij achter hen aan kwam, maar hij kon evengoed genoeg hebben van een gevecht. Mmm, zij kon het niet weten, zij was geen beer.

_________________
No Plan B 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
No Plan B Empty
BerichtOnderwerp: Re: No Plan B   No Plan B Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: