Serigala


 

Deel
 

 . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Emptyvr okt 07, 2016 8:01 am

. Bohemian Rhapsody .
Alles liep zoals ze had gehoopt. Dameon's training ging erg goed, net zoals die van Suru. De witte reu vormde al wat zichtbare spierballen, en leerde sneller en sneller. Binnen no-time zat hij op hetzelfde niveau als Suru en kon het echte werk gaan beginnen. Maar goed, dat was alles over de Ignis Squad. Hoe zou het met de rest gaan? De massieve Albino rende door de Taiga, met haar ogen tevreden op de omgeving gericht en oren alle kanten op draaiend. Haar uithoudingsvermogen was een stuk beter geworden, en dat had zo z'n voordelen: ze kon langer vechten nu, verder rennen, harder rennen en langer trainen. Dit kwam goed uit, want Dameon en Suru leken meer uithoudingsvermogen te hebben dan de gemiddelde Wolven van hun leeftijd. Maar goed. Back to business. Ama hield haar pas in, en kalmeerde haar ademhaling. Syren was de Wolf die ze het liefst wou zien vandaag. Zij was de Commander van Aqua Squad, en alle dingen die zij te weten kwam waren belangrijk voor de roedel. Maar uiteraard moest ook Victoria erbij zijn, ook al had Amatariseu het succes van haar Squad al kunnen... proeven! Ze hadden een heus rendier neergehaald met 3 Wolven, en dat was een hele prestatie. Eigenlijk had ze ook niet verwacht dat ze zo'n grote prooi zouden kiezen. Shait... hou je koppie erbij Ama... De gespierde Wolvin hapte wat lucht naar binnen, en gooide toen haar kop achterover en liet haar diepe, krachtige huil door de bossen schallen. De boodschap was wel duidelijk: de Squads moesten hun luie konten haar richting op bewegen.

[Eerste posts Syren & Victoria. Squadleden mógen ook binnenvallen.]

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Emptyvr okt 07, 2016 4:57 pmDe huil van haar Alpha onderbrak Syrens gedachten. Ze zette onmiddellijk koers naar the Highlands, waar de jank vandaan had geklonken. Het meer liet ze achter zich liggen. Onderweg hield ze even halt bij de kreek, waar ze een paar slokken water dronk. Verfrist vervolgde ze haar reis over de Taiga. Kalm draafde ze voort, tot het moment dat ze Ama's geur opving. Ze stelde haar richting bij. Het duurde niet lang voordat ze de witte vacht ontdekte in het landschap. Camouflage werkte hier niet in het voordeel van de grote wolvin.
'Aye aye, Captain,' begroette Syren haar. Ze keek even om zich heen. Ze was de eerste die gearriveerd was. Rustig ging ze zitten en wachtte af, al was ze wel nieuwsgierig naar de reden van de samenkomst. Het was nog geen Matsuri, die was nog bijna een hele maan ver weg. Ach, de wolvin had er vast wel een goede reden voor.


_________________
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Victoria

Victoria


. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Emptyvr okt 07, 2016 8:37 pm

De zwarte teef keek wat verbaasd op toen er een luidde huil te horen was, ze wist van wie het komstig was ;Amatariseu. Maar wat de oudere teef wilde was de zwarte teef onduidelijk. Ze had toch niks verkeerds gedaan? ze leidde haar squad toch goed?, met al die vragen in haar kop maakte de teef haar weg naar de oorsprong van de huil. Toen de teef aankwam zag ze al gauw dat ze niet de eerste was, Syren was er al. Syren de commander van de Aqua sqaud, zij moest voor informatie van de vijand zorgen. Of zoveel mogelijk, de shads waren geen wolven die hun geheimen zomaar wegaven. De zwarte teef kwam rustig op de andere teef wolven toe lopen en keek ze met een vriendelijke blik aan. Ze knikte even naar haar alfa, en glimlachte toen naar de bruien teef. 'Wat een gezellig thee kransje word het zo' grinnikte de teef grijzend.

_________________
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Emptyza okt 08, 2016 8:36 am

. Bohemian Rhapsody .
Het was, zoals bijna altijd eigenlijk, Syren die als eerste op kwam dagen. Hell, die lass was bijna altijd als eerste... het was bijna een talent op zich! 'Aye aye, Captain,' begroette Syren haar. Ama grijnsde en antwoordde even snel: 'Salute, ye filthy landlubber!' Achter zich hoorde de geblokte Albino al een ander roedellid lopen. Ze draaide zich om en keek in Victoria's kleurloze kijkers. 'Wat een gezellig thee kransje word het zo.' Er lag een grijns op de lippen van de zwarte teef. Goed. Haar af en toe kille gedrag leek te smelten. Misschien dat het leven in een roedel haar toch wel goed deed. Maar goed, alle Commanders hadden hun reet naar haar gesleept, dus ze had iedereen die ze nodig had. De andere snuiters mochten komen, maar waren niet echt nodig. 'Fijn jullie te zien, ladies. Ik riep jullie uit jullie nesten omdat ik wil weten wat voor voortgang jullie gemaakt hebben.' Zeker de voortgang van de Aqua Squad was belangrijk. Vooral omdat ze daar nog geen flikker vanaf wist. Terra Squad had zich al bewezen... hell, dat was een van de lekkerste prooien die ze had gegeten in jaren! 'Gewoon 'n kleine check.' Haar stem klonk niet heel opdringerig, eerder nieuwsgierig in wat Syren en Vicky haar zouden gaan vertellen.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Emptyza okt 08, 2016 1:13 pmHaar Alpha grijnsde even. 'Salute, ye filthy landlubber!' Heerlijk. De bespreking was nog maar net begonnen of ze kreeg al een belediging naar haar kop geslingerd. De jonge wolvin lachte kort, waarna ze Victoria zag arriveren.
'Wat een gezellig theekransje wordt het zo!' zei ze. Zeker waar. De Alpha en haar twee Commanders. Tijd voor een goed gesprek, gokte ze.
'Fijn jullie te zien, ladies. Ik riep jullie uit jullie nesten omdat ik wil weten wat voor voortgang jullie gemaakt hebben,' stak Ama van wal. Syren knikte, dat was niet meer dan gebruikelijk. Er was al meer dan een maan verstreken van haar tijd als Commander, het perfecte moment voor een evaluatie. Kort blikte ze even opzij, naar Victoria. Die had Terra Squad al bewezen door met een grote prooi aan te komen. Ze nam aan dat zij mocht beginnen.
'Aqua Squad is goed op weg, al hebben Utlissia en Emaya hun bedenkingen bij hun waarde in de groep. Hun witte vachtkleur werkt namelijk niet in hun voordeel,' vertelde Syren eerlijk. Vooral Emaya leek haar leven in Aqua niet goed te bevallen. Het leek haar wel zo vriendelijk om het even aan te kaarten bij Ama. 'Daarnaast heb ik een tijdje geleden een gesprek met Kai gevoerd.' Ja, dat was een gedenkwaardige dag. Ze wist niet helemaal wat ze met haar nieuwe kennis aanmoest. 'Er ontgaat haar niet veel. Wel werd het duidelijk dat ze geen hoge pet opheeft van Okami. De Shadows zien ons in ieder geval niet als een bedreiging. De vraag is nu of zij dan wel een bedreiging voor ons vormen.' Daar was ze nog niet helemaal uit. Voorlopig vonden ze dat de 'ongetrainde honden' wel prima zaten op hun eilandje. Maar de twee roedels waren natuurlijk wel rivalen. De kans was groot dat er ooit een clash zou komen. Aan Aqua de taak om ervoor te zorgen dat ze dat op tijd in de gaten zouden krijgen.


_________________
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Emptyza okt 08, 2016 1:55 pm

. Bohemian Rhapsody .
Syren nam als eerste het woord: 'Aqua Squad is goed op weg, al hebben Utlissia en Emaya hun bedenkingen bij hun waarde in de groep. Hun witte vachtkleur werkt namelijk niet in hun voordeel.' Aye, maar Sy moest begrijpen dat het bij de Aqua Squad niet alleen draaide om camouflage. Naast lichtvoetigheid moesten de leden van de Squad ook getraind worden in spreekvaardigheid en oplettendheid. 'Daarnaast heb ik een tijdje geleden een gesprek met Kai gevoerd. Er ontgaat haar niet veel. Wel werd het duidelijk dat ze geen hoge pet opheeft van Okami. De Shadows zien ons in ieder geval niet als een bedreiging. De vraag is nu of zij dan wel een bedreiging voor ons vormen.' Ah. Ze had de opperhond dus ontmoet. Dat verklaarde waarom ze een beetje naar Shadow meurde. Amatariseu hoopte dat Syren de Shadow had aangetroffen op 'n neutraal stukje land, en niet midden in hun territorium zoals Emaya had gedaan. Maar goed, Syren was in tegenstelling tot Emaya niet verblind door de liefde... of nou ja, de liefde voor een Shadje. 'De Shadjes zullen ook nooit anders over ons gaan denken, het zit nou eenmaal in hun natuur alles te haten wat geen deel is van hun roedel.' De massieve Albino grinnikte even schamper en keek de Commander in haar woudgroene ogen. 'Zover ik weet heeft de gemiddelde Wolf alleen wat te vrezen van Kai. De andere Shadows zijn doodnormale Wolven die Kai's roddels als levenslessen beschouwen.' Syren leek veel luchtiger over de Shadows te denken dan dat Ama zelf deed. Misschien had dat te maken met haar verleden, of gewoon de grote hekel die ze had aan Kai en haar zogenaamde 'intelligente' praatjes. Zij was de enige Wolf in Serigala die haar echt kon beledigen daar haar te wijzen op haar tragische daden in Wolf Story. Nog steeds wist niet de geblokte Wolvin waarom Kai zich daar zo over opwond; het was al meer dan 3 jaar geleden en bovendien had Amatariseu allang geaccepteerd dat TRH een troep poedels waren geweest. Misschien was het om haar jennen... of misschien was een Kai een grotere autist dan Ama dacht dat ze was.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Emptyza okt 08, 2016 5:49 pmAma luisterde en liet haar uitpraten tot ze helemaal klaar was. Dat vond Syren wel prettig. Nu had ze gezegd wat ze op haar lever had, waar Ama in alle rust op kon reageren.
''De Shadjes zullen ook nooit anders over ons gaan denken, het zit nou eenmaal in hun natuur alles te haten wat geen deel is van hun roedel.' Syren knikte, dat had ze eigenlijk ook gedacht. Wat er in het verleden was gebeurd beïnvloedde hun denken, en dat was ook moeilijk om dat ongedaan te krijgen. Niet iets waar Syren haar kop over zou breken. 'Zover ik weet heeft de gemiddelde Wolf alleen wat te vrezen van Kai. De andere Shadows zijn doodnormale Wolven die Kai's roddels als levenslessen beschouwen,' vervolgde de witte teef. Ze zweeg even. Verder had ze niets te vertellen. De jonge wolvin deed een stapje achteruit en blikte naar Victoria. Als Ama haar niets meer te vragen had, dan was het haar beurt om verslag te doen.


_________________
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Victoria

Victoria


. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Emptyza okt 15, 2016 1:45 pm

Victoria hield zich stil; dood stil. En luisterde aandachtig naar de woorden van Syren die als eerste begon te vertellen over vooruit gang van haar squad. Victoria had hier geen problemen mee; in tegendeel ze was zelf ook nieuwsgierig naar was de Aqua squad allemaal heeft uitgespookt. En wat voor nieuwe nieuwtjes aan het licht kwamen dankzij hun. Ai de zwarte teef keek wat verontwaardigt op toen de bruine teef klaar was met praten...was dat alles? Ze had wel wat sappige weetjes verwacht, maar goed whatever. Toen Alpha Ama haar zegje erover had gedaan keken ze opeens haar kant op, damn nu was het haar beurt om verslag te doen. Wat moest ze vertellen? Victoria schraapte haar keel, en probeerde het hoofd koel te houden. Ook al werd haar lichaam's tempratuur steeds hoger. 'Tja um de Terra squad is ook goed opweg, er is veel prooi te vinden dus ik verwacht voorlopig geen hongerige wolven' de teef keek even naar Syren en toen naar Ama. Ja verdomme wat moest ze nog meer zeggen?

_________________
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Emptyza okt 15, 2016 4:11 pm

. Bohemian Rhapsody .
Victoria leek - zoals wel vaker - niet in voor een praatje. Haar gezicht straalde wat norsheid uit, en dat was iets wat Ama niet meteen beviel. 'Tja, um.. de Terra Squad is ook goed op weg, er is veel prooi te vinden dus ik verwacht voorlopig geen hongerige wolven.' De massieve Albino knikte even, Serigala was inderdaad geen leeg landje. Maar was dit alles? Ama had toen ze haar Commanders aanwees even goed met ze gepraat: ze had hen verteld wat ze moesten doen voor de roedel en hoe ze zich zouden trainen. De Terra Squad bestond voornamelijk uit bootcamp: de jagers moesten een goed uithoudingsvermogen hebben, en goed kunnen inschatten en ruiken. Het was de bedoeling dat ze prooien die groter en sterker waren dan zijzelf neer konden halen zonder enige moeite. 'Hoe verlopen de trainingen?' Syren was zoals wel vaker goed gemutst en zou meteen met een eerlijk en uitvoerig antwoord komen. Vicky niet, dat wist ze nu al. Vriendelijke gesprekken werden er niet vaak gevoerd tussen de koude Wolvin en een ander roedellid. Dat maakte op zich niet uit. De leden hoefden elkaars maatjes niet te zijn, zolang ze elkaar maar vertrouwden.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Emptyzo okt 16, 2016 5:40 pmVictoria's verslag was kort en bondig. Ze hadden een grote prooi gevangen, dat sprak voorzich. Met Terra Squad was niets mis. Bovendien was er veel prooi te vinden in Serigala, vertelde de zwarte teef, waardoor ze geen voedseltekorten verwachtte. Syren dacht na over de vorige winter. Er waren toen minder prooidieren, met als gevolg dat voedsel schaars werd. Ook de rendierkuddes zouden verder trekken, vermoedde ze. Ach, de Commander wist vast wel waar ze mee bezig was.
Amatariseu reageerde niet, maar stelde opnieuw een vraag. 'Hoe verlopen de trainingen?' Syren keek kort opzij naar Victoria, zag dat ze niet in een heel spraakzame bui was vandaag. Ze besloot om maar weer eerst verslag te doen.
'Voor Utlissia is het lastig om haar sluipskills te trainen. Haar echolocatiesysteem verraadt haar positie natuurlijk,' vertelde ze eerlijk. Ietwat aarzelend begon ze aan het tweede deel van haar speech. 'Met Emaya lukt het wat beter, maar er kan geen sprankje enthousiasme vanaf. Er zit haar duidelijk iets dwars, maar ik heb nog niet het goede moment gevonden om het er met haar over te hebben. Jij weet er waarschijnlijk meer van?' sloot ze af met een vraag. Een echt antwoord hoefde ze niet, ze wilde alleen dat Ama wist wat er speelde in Aqua Squad.


_________________
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Emptyzo okt 23, 2016 12:59 pm

. Bohemian Rhapsody .
Even leek Syren snel te koekeloeren naar Victoria, maar daarna nam ze het woord: 'Voor Utlissia is het lastig om haar sluipskills te trainen. Haar echolocatiesysteem verraadt haar positie natuurlijk.' Aye, ze maakte geen harde geluiden, maar toch kon ze gehoord worden. Maar goed, Ut stond bekend als een vrij vriendelijke en kalme Wolf, dus ze kon met die aardige eigenschappen best ver komen in een gesprek. 'Met Emaya lukt het wat beter, maar er kan geen sprankje enthousiasme vanaf. Er zit haar duidelijk iets dwars, maar ik heb nog niet het goede moment gevonden om het er met haar over te hebben. Jij weet er waarschijnlijk meer van?' Oh... en of ze daar wat van wist. Amatariseu snoof even en haalde haar schouders op. 'Midlife crisis. Niet iets ernstigs. Als ze vervelend gaat doen mag je wel even bijten van mij,' grijnsde de gespierde Albino droogjes. Niemand hoefde te weten over wat er nou echt aan de hand was. Alleen Aissar, Emaya en Kai wisten het naast Ama zelf. Niemand hoefde te weten dat de dochter van de ene Alpha fix had met de zoon van de andere. En eigenlijk boeide Amatariseu het ook niet zo veel. Emaya moest doen wat ze niet kon laten, en zoals ze zelf uit ervaring wist: liefde kent geen grenzen. Als ze iets van plan was met Kai's kleine monstertje, was ze vrij dat te doen. Maar.. yeah... Ama wist dat Kai hier heel anders over dacht.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Bohemian Rhapsody [Ōkami] .   . Bohemian Rhapsody [Ōkami] . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: High North :: Sirima Taiga-
Ga naar: