Serigala


 

Deel
 

 Newborns In Town [Geboortetopic]

Ga naar beneden 
Kai
Administrator

Kai


Newborns In Town [Geboortetopic] Empty
BerichtOnderwerp: Newborns In Town [Geboortetopic]   Newborns In Town [Geboortetopic] Emptyma okt 03, 2016 11:50 am

KAI.
EOndertussen lag de grote zwarte teef ergens in elkaar gekrompen in haar grot. De ellende was nu officieel begonnen. De scherpe pijn in haar buik had ze al een keer eerder mogen voelen. Toen waren Tank, Neveah en Aissar op de wereld gekomen. Het was allemaal al weer drie jaar geleden en ze had nooit gedacht nog een keer moeder te mogen worden, maar dat ging nu toe echt gebeuren. Ze hapte een aantal keren naar adem en duwde haar nagels de grond in, omdat ze wist dat ze moest persen. Waar was Craig als je hem nodig had? Vanuit haar ooghoeken zag ze iets bewegen wat verschrikkelijk veel weg had van een donkere en grote reu, maar echt duidelijk was het momenteel ook niet. Op dit moment was ze enige waar ze zich op kon richten de bevalling en dat was nu toch echt aan het gebeuren.

Voordat ze er erg in had was de eerste pup er al. Een nattig pluizenbolletje lag plots naast haar. Ze gunde zichzelf enkele tellen om om zich heen te kijken, maar veel wijzer werd ze daar ook niet fijn. Ze had geen idee of er iemand bij haar was of niet, want alles was nogal wazig. Al snel kwam ook de tweede pup ter wereld. Met haar neus probeerde ze het kleine schepsel richting haar tepel te begeleiden, om daarna weer verder te gaan, want het was nog lang niet klaar. Nu kwam ook de derde op de wereld. Het was weer een teefje, net zoals de eerste twee pups. Met haar neus begeleidde ze ook deze richting haar buik waar het kon gaan drinken. Na enkele tellen kwam dan ook de vierde en de laatste pup tevoorschijn. Na drie teefjes geworpen te hebben, was hier dan een reutje. De pijn was ze alweer als sneeuw voor de zon vergeten toen ze naar de vier kleine mormels keek die tegen haar buik aan lagen. Drie dochters, waarvan de eerst geborene de naam Cordelia droeg, tweede Skylar en derde Xena. De laatste van de vier was een zoon met de naam Loki. Toen ze omhoog keek zag ze daar opeens Craig staan. Dit moest natuurlijk allemaal best wel een schok voor hem zijn. Toekijken naar een bevalling was ook meestal geen pretje.

[Craig eerst, daarna de pups in de volgorde Cordelia, Skylar, Xena en Loki]

_________________
Newborns In Town [Geboortetopic] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Newborns In Town [Geboortetopic] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Newborns In Town [Geboortetopic]   Newborns In Town [Geboortetopic] Emptydi okt 04, 2016 10:25 am

Met een snelle sprint rende Craig in het Dalrey Forest achter de haas aan die hij beloofd had voor Kai mee te nemen. Zijn eerste poging om de haas te grijpen was mislukt, maar hij werd geïrriteerd dat het hem niet lukte waarnaar hij sneller ging rennen en harder ging grommen. In één hap greep hij de haas beet en zonder twijfels beet hij zodanig door dat hij de botten hoorden kraken. Het bloed liep langs zijn snoet naar zijn nek en enkele druppels viel op de grond. Een klein grijnsje sierde zich rond zijn bek. Hij was niet erg ver van het hol van Kai en Craig gerent aangezien hij in cirkels is blijven rennen, al snel spitste zijn oren en hoorde hij Kai toch degelijk geluiden maken van de pijn. Hij rende in één rechte lijn naar hun hol toe en tot zijn verbazing lag daar voor hem een nattig pluizenbolletje. Hij wist niet wat hij moest en van de schrik viel zijn bek open waarnaar de haas op de grond viel. De gezichtsuitdrukkingen die Kai maakte zagen er niet echt prettig uit. Althans dit was een bevalling, hier was niks prettigs aan. Nadat het tweede pupje uit Kai kwam liep hij naar de twee pluizebolletjes toe, een grijns van geluk vormde zich op zijn smoel. Hij wist op het moment niet echt wat hij moest zeggen, hij wist wel dat hij nu vader was geworden. Ook de derde dochter was nu geboren. Hij keek even op naar Kai en waar was zijn zoontje? Hij was anders nogal omringt door alleen maar dames. Maar ook de laatste pup vormde zijn weg naar buiten, Loki. Trots keek hij naar zijn enige echte zoontje, net zo trots als hij op Kai en zijn drie dochtertjes was. Hij liep naar Kai toe en gaf haar een lik over haar snoet heen. "Je hebt het super goed gedaan." Zei hij met een grijnsje naar Kai gericht.

_________________
Newborns In Town [Geboortetopic] Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Cordelia

Cordelia


Newborns In Town [Geboortetopic] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Newborns In Town [Geboortetopic]   Newborns In Town [Geboortetopic] Emptydi okt 04, 2016 3:10 pm


Cordelia ❥


Cordelia, of tewijl een ander woord voor meisje. Net wat zij was een echte meisje wat later zou opgroeien in een echte dame maar nu?,leefde ze in de buik van haar moeder, haar leven bestond alleen uit ronddobberen. Maar het ongeboren teefje merkte dat alles steeds krapper werd, zo krap dat ze amper kon bewegen. Wat was dit? wie kreeg het in zijn lompe kop om haar personal space of te nemen? Boos schopte de teef tegen ongelukkige sibling onder haar, wegwezen jij. Tot er opeens aan de teef getrokken werd, door een onbekende kracht. Wild schopte het kleine beestje om haar heen, wat was hier de bedoeling van!? Voordat de teef het kon beseffen ging er een koude rilling door haar heen, Alles voelde anders vreemde geluiden vulde haar oren, rare geuren haar neus dit was niet haar moeders buik meer Luid begon het netgeboren teefje te piepen. Hoe durfde ze haar zo te behandelen? ze wilde terug naar de warmte!. Haar gepiep bleek geantwoord toen iets haar haar vooruit duwde, de teef liet het allemaal maar gebeuren ze was moe en had geen kracht genoeg om tegen te stribbelen.Toen de teef in de gaten kreeg dat ze naar een warme bron werd geduwd ontsnapte een piep van blijdschap haar bek, warmte overspoelde haar kleine lichaamtje.endelijkSnel legde ze haar kop tussen de warmte, dit was van haar nu zij claimde dit. De warmte.

_________________
Newborns In Town [Geboortetopic] Tumblr_n6nr9po1RI1rul95jo1_500
x:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Skylar

Skylar


Newborns In Town [Geboortetopic] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Newborns In Town [Geboortetopic]   Newborns In Town [Geboortetopic] Emptydi okt 04, 2016 3:22 pm


W  R  E  A  K   H  A  V  O  C
Skylar. Dat was haar toekomstige naam. Nu nog niet. Nu was ze nog een klein wezentje, verstopt voor de wereld in de warme buik van haar moeder. Dagen had ze opgesloten gezeten met haar siblings, geen enkel moment had ze echt ruimte voor zichzelf gehad. Ze waren met zijn vieren, en er zat een grens aan hoever een wolvenbuik kon rekken. De jonge Skylar strekte haar poten zover als ze kon en trapte daarbij een sibling. Welke dan ook. Boeien.
Ineens was daar een zuigende kracht, en een van de drie andere lichaampjes verdween. Tijd om verbaasd te zijn had ze niet, want de kracht begon ook aan haar te trekken. Zonder al te veel gezeur liet ze zichzelf meevoeren, waarna ze ineens omringt werd door koude lucht. Schokkerig haalde ze adem, en een klein, zacht piepje kwam uit haar snuit. De jonge pup volgde haar instinct en kwam al snel bij de warmte. Maar daar was al een ander! Ze trapte haar zusje aan de kant, mooi niet dat zij de warmte kreeg! Snel zocht Sky een bron van drinken en begon ze te zuigen, om te laten merken dat haar zusje haar niet weg mocht duwen. De jonge wolvin liet zich tegen het warme lichaam van haar moeder aanzakken en genoot van de warme melk die haar bekje instroomde.
||Mood: xxx||SKYLAR||Tag: Cordelia & Kai||
 

_________________
Newborns In Town [Geboortetopic] 2dub61y
Terug naar boven Ga naar beneden
Xena

Xena


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Newborns In Town [Geboortetopic] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Newborns In Town [Geboortetopic]   Newborns In Town [Geboortetopic] Emptydi okt 04, 2016 3:38 pm

Pfoe, wat een aangename tempratuur was het hier. Ze genoot er van om rondjes te zwemmen in de buik. Nouja, zwemmen was het niet meer echt want het was al aardig krap geworden, nu zij en haar buikgenootjes wat groter waren geworden. Ze voelde een paar trapjes tegen zich aan en niet veel later een harde trap in haar zij. Ze begon heen en weer te spartelen, en raakte daarbij iets, geen idee hebbende wat het was.

Plotseling werd ze meegezogen door een of andere stroming waarna ze al snel op een ijzig koude vloer belandde. God, dit was niet fijn! Als een gek begon ze te spartelen om zich heen en ook nog is keihard te piepen. Niet veel later voelde ze iets nattigs tegen haar aan, wat haar vooruit schoof. Ze voelde hoe de kou langzaam onder haar vandaan ging, en ze tussen een weerwar van haren belande. Al snel voelde ze dat ze tegen een soort bobbeltje aanhing, en besloot daar haar bekje omheen te zetten. Als een maniak begon ze met haar mond te bewegen, en al snel kwam er melk uit de tepel.

_________________
Newborns In Town [Geboortetopic] Xena_SIG
Fear me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Loki

Loki


Newborns In Town [Geboortetopic] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Newborns In Town [Geboortetopic]   Newborns In Town [Geboortetopic] Emptydi okt 04, 2016 8:39 pm

Zoals alle wolven voor hem, in welke soort en maat dan ook, werd als een kleine pup geboren. Zo kwam ook Loki als een klein bolletje pup ter wereld, nog blind en volledig afhankelijk van zijn twee ouders. De kou had al snel vat op het jonge wolfje en zijn natte, kleverige vacht. Klunzig en onwennig bewoog hij zijn kopje heen en weer om zijn spieren een beetje te testen, met zijn pootjes krabbelde hij een beetje om zich heen, maar ze waren nog niet sterk genoeg om zijn lichaam efficient voort te bewegen. Zijn stompe, zwarte bekje opende zich en zijn spieren spande zich samen om de eerste beetjes zuurstof door zijn longen te jagen. Als gevolg ontsnapte een paar zachte jankjes zijn snuit en wist zijn moeder ook weer dat ze nog een gezonde pup had gebaard.
Een paar duwtjes van een grote wolvensnuit begeleide de pasgeboren wolf naar de warme, wollige buik van zijn moeder en zijn drie ruziënde zusjes. Hij kroop met enige klunzigheid over een van zijn siblings voor hij naast haar op de grond plofte. Met zijn kleine zwarte pootjes tastte hij om zich heen, zoekend naar datgeen wat zijn instincten hem vertelde te zoeken. Zijn zoektocht duurde niet lang en al snel stoomde zijn mondje vol met heerlijke, warme melk. Zachtjes knorde hij tevreden terwijl hij zijn maag vulde met zijn eerste maaltijd.


OOC: Yay for narrator voice? xD

_________________
Newborns In Town [Geboortetopic] Loki_SIG6


Loki, Polaris, Darayvian, Caerwyn, Siegmund | Sucic, Aedan, Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Newborns In Town [Geboortetopic] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Newborns In Town [Geboortetopic]   Newborns In Town [Geboortetopic] Emptywo okt 05, 2016 12:59 pm

KAI.
Volledig uitgeput maar tevreden keek ze naar haar vier pasgeboren pups die tegen haar buikwand aanlagen. Drie teefjes en een reutje. Met een grote glimlach keek ze op naar Craig, die liet weten dat ze het goed gedaan had. Tja, reuen hadden altijd makkelijk praten. Zij hoeven geen zware bevalling mee te maken en konden gewoon aan de zijlijn toekijken. Voorzichtig likte ze de pups een voor een schoon. Jeetje, wat had ze dit eigenlijk gemist. ”Cordelia, Skylar, Xena en Loki,” fluisterde ze eventjes. Van te voren hadden ze al een aantal namen bedacht. ”Eindelijk weer eens een echt Shadownestje,” merkte ze op. Het was alweer een tijd geleden dat de laatste Shadowpups geboren waren. Naar haar weten waren het de pups van Djinn en Dux geweest. Daarvan was er nu nog maar eentje over, Zayn. Na drie jaar was er nu eindelijk weer een 100% Shadownest.

_________________
Newborns In Town [Geboortetopic] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Newborns In Town [Geboortetopic] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Newborns In Town [Geboortetopic]   Newborns In Town [Geboortetopic] Emptydo okt 06, 2016 12:00 pm

Kai keek met een brede glimlach op naar Craig. De vier pluizenbolletjes baande hun weg alweer naar hun moeder's buik, hals over kom duwde ze elkaar weg maar kwamen uiteindelijk wel in vrede naast elkaar te liggen om te kunnen drinken van hun moeder's melk. Kai likte hun alle vier schoon, als dat ze de namen zachtjes fluisterde hadden ze goeie namen gekozen. Cordelia de oudste, Skylar, Xena en de jongste Loki. Loki was de enige zoon in het nestje. Voor de rest waren het zijn drie kleine dochtertjes, het zullen allemaal een stelletje chaos makers zijn. Dat wist hij wel zeker, met een koppel als Kai en Craig... Pff.  ”Eindelijk weer eens een echt Shadownestje,” merkte Kai op. Hij knikte, ze had gelijk het laatste echte shadownestje dat Craig had meegemaakt was de kroost van Djinn en Dux. Hij had daarentegen Djinn nooit meegemaakt als de roedelleider van de Shadow's hij weet wel dat gelijk stond met hem als The Hand na een tijdje. Iets waarvan hij niet helemaal tevreden was. Wat zouden Neveah en Aissar hier eigenlijk van vinden? En wat waren Aissar en Neveah nu van hem? De vader van het tweede nest van hun moeder? Hij wilde ook niet perse dat Aissar en Neveah hem nu zagen als 'vader'. Dat was hij simpelweg niet, maar een band met hun creëren wilde hij wel voor werken. Ook al zullen zijn kinderen altijd op nummer één staan. "Ik ben trots op je. We zullen zien wat voor ondeugden dit worden." Zei hij met een klein speels grijnsje. Hij gaf alle vier zijn pups een likje over hun voorhoofd. Hij was er wel van overtuigt dat dit niet de liefste werden.

_________________
Newborns In Town [Geboortetopic] Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Newborns In Town [Geboortetopic] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Newborns In Town [Geboortetopic]   Newborns In Town [Geboortetopic] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest :: Blackwich Cave-
Ga naar: