Serigala


 

Deel
 

 Home is where the heart is

Ga naar beneden 
Cerberus

Cerberus


Home is where the heart is Empty
BerichtOnderwerp: Home is where the heart is   Home is where the heart is Emptyzo okt 02, 2016 8:31 pm

Met een wat pijnlijke kreun rekte de enorme reu zich uit. Hij was veel verder door gegroeid dan dat de bedoeling was voor een wolf, waardoor hij immens groot was geworden. Allemaal leuk en aardig, maar naarmate dat hij ouder werd begonnen zijn gewrichten steeds meer pijn te doen. En op een vochtige morgen als deze, merkte de bruine wolf dat maar al te goed. Het was dan ook daarom dat hij hiernaar toe was gekomen, dit gebied dat men 'Serigala' noemde. Hier zou hij misschien eindelijk eens een thuis vinden, zoals hij als jonge wolf had gehad. Hij had wel genoeg gerezen en genoeg verhalen gehoord, vond de reu. Nu kon hij genieten van de omgeving, en dat was wat Cerberus deed. Vrolijk neuriënd liep hij door het bos terwijl hij een dagelijkse ochtend wandeling deed.


-Sean

_________________
Home is where the heart is 2yotsh3
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


Home is where the heart is Empty
BerichtOnderwerp: Re: Home is where the heart is   Home is where the heart is Emptyma okt 03, 2016 7:09 pm


Opgewekt wandelde de kleine wolf door het bos dat zijn nieuwe thuis was geworden. Het verschilde wel van Dalrey, waar hij was geboren. Er scheen meer licht tussen de bladeren door. Dat maakte de sfeer een heel stuk vriendelijker. Ook leken er meer leven te zijn hier. Sean had verschillende vogels gespot, die veilig op een tak zijn liedje floot. Het beest zat te hoog voor hem om erbij te kunnen. Verdrietig was hij doorgelopen. Er was niemand om met hem te spelen! Zijn zusje had weer eens een van haar paniekaanvallen gehad, waarbij ze schreeuwde dat hij op moest houden. Hij deed helemaal niets verkeerds, in zijn ogen! Terwijl zijn ouders zich met Cinder bemoeiden, was de welp er maar weer eens op uitgetrokken, het bos in.
Hij trok met zijn oor bij het horen van een gezang dat anders klonk dan van de vogels. Nieuwsgierig als hij was besloot hij onmiddellijk om het te onderzoeken. Stil als de nachtwind sloop hij door het struikgewas, althans dat was wat hij probeerde. Met zijn nog niet heel oude puppy-poten stond hij per ongeluk op een hoopje bladeren dat ritselde. Een takje, dat brak. Desondanks zijn onhandigheid deed hij zijn uiterste best om zijn vader na te doen, die als de beste kon jagen. Ooit zou hij net zo stoer zijn als Khuo!

'Wow. Jij bent groot!' De woorden verlieten zomaar zijn bek bij het zien van de reusachtige wolf voor hem. Sean gaf het jachtspelletje op en kwam tevoorschijn. Zonder angst liep hij op zijn soortgenoot af - al kwam hij nauwelijks tot halverwege diens poten - en bleef voor hem staan. Zijn blik gleed omhoog, en hoger... en hoger... Het viel hem op dat hij zijn kopje helemaal in zijn nek moest leggen om de reu aan te kijken. De vreemdeling had bijzondere rode ogen, die vrolijk de wereld in keken. 'Wie ben jij?'

_________________

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla

Terug naar boven Ga naar beneden
Cerberus

Cerberus


Home is where the heart is Empty
BerichtOnderwerp: Re: Home is where the heart is   Home is where the heart is Emptydo okt 06, 2016 9:16 pm

Ietwat op zijn hoede stopte Cerberus even met lopen toen hij beweging in de bosjes hoorde. Toen hij echter de geur van een jonge wolf rook verdween die achterdocht als zon voor de wind. Met een grote glimlach keek hij naar de jonge, zwarte wolf die tevoorschijn kwam uit het struik gewas. Cerberus had een grote liefde voor welpen en hij hoopte ook ooit zelf de titel van een vader te dragen, maar door zijn grote en doordringende bruine, haast rode ogen leek hij veel jongere wolven af te schrikken, deze daarin tegen gelukkig niet. 'Wow. Jij bent groot!' Hij lachte warm en ging zitten toen de jonge reu op hem afkwam. Het welpje moest helemaal zijn kop in zijn nek leggen om hem aan te kijken. Het deed Cerberus grinniken en hij ging liggen, waardoor hij wat lager bij de grond was. Nog steeds stak hij wat boven de pup uit met zijn massieve kop, maar hey, het was iets beter? "Zo beter?"Grapte hij vriendelijk. 'Wie ben jij?' Het reutje had zeker wel lef, hij leek absoluut niet bang te zijn. Iets wat Cerberus enkel leuk vond. "Ik ben Cerberus, maar das zo'n stomme lange naam, je mag ook gewoon Cer of Cerry zeggen." Hij keek het welpje glimlachend aan. "En jij, 'lil bud? Wat doe jij alleen in het bos?"Er kwam iets van bezorgdheid in zijn ogen. "Ben je verdwaald?"

_________________
Home is where the heart is 2yotsh3
Terug naar boven Ga naar beneden
Sean

Sean


Home is where the heart is Empty
BerichtOnderwerp: Re: Home is where the heart is   Home is where the heart is Emptyvr okt 07, 2016 6:17 pm


De enorme reu met de rode ogen grinnikte even, wat hem een stuk minder dreigend maakte. Sean grijnsde zijn scherpe tandjes bloot toen de wolf ging liggen, maar nog steeds boven hem uittorende. Ach, hij moest zijn groeispurt nog krijgen. Het kwam wel goed.
'Zo beter?' grapte de vreemdeling. De jonge wolf verbreedde zijn grijns en knikte. Ja, beter. Hij kon tenminste fatsoenlijk oogcontact maken. 'Ik ben Cerberus, maar das zo'n stomme lange naam, je mag ook gewoon Cer of Cerry zeggen.' Sean ging erbij zitten. Cer klonk als een coole naam. 'En jij, 'lil bud? Wat doe jij alleen in het bos?' vroeg Cerry. 'Ben je verdwaald?' Sean lachte.
'Ik verdwaal niet hoor!' zei hij opgewekt. 'Papa heeft me geleerd hoe ik de weg terug kan vinden!' Khuo was alwetend, had Sean besloten. Bijna op iedere vraag die hij stelde wist zijn vader een antwoord. Hij had al besloten dat hij later net als de zwarte reu wilde zijn. 'Ik was aan het spelen,' vertelde hij aan Cer. 'Maar het was niet zo leuk, want ik was alleen.' Even keek hij nadenkend, een kleine frons in zijn voorhoofd. Nu niet meer. Cer was vriendelijk en wilde vast wel zijn maatje zijn! Ook was hij oud. Oude wolven hadden mooie verhalen te vertellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Home is where the heart is Empty
BerichtOnderwerp: Re: Home is where the heart is   Home is where the heart is Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: