Serigala


 

Deel
 

 I'll never forget ll Cerberus

Ga naar beneden 
Victoria

Victoria


I'll never forget ll Cerberus Empty
BerichtOnderwerp: I'll never forget ll Cerberus   I'll never forget ll Cerberus Emptyzo okt 02, 2016 2:15 pm

Met een droge keel liep de zwarte teef naar de Nimweth lake. Ze had dorst en nergens en moest dat stillen, en waar anders dan bij de heledere wateren van Nimweth? Het was al laat op de dag, niet veel langer en de zon zou onder gaan. Niet dat de zwarte teef dat heel erg vond, ze hield juist meer van de nacht dan van de dag. Ze was gewoon meer in haar element s'nachts. De teef bewoog zich rustig voort en toen ze het meer in gezichtveld kreeg likte ze haar bek. Het as niet druk bij de water born, veel dieren zochten een schuil plaats voor de nacht. De teef begon rustig te drinken, ze had alle tijd. Bij het roken van een bekende geur keek de teef op, ze draaide even met haar oren. Die geur... waarom kwam hij haar zo bekend voor? Rustig bleef de teef wachten tot de wolf zich zelf liet zien.

Cerberus~

_________________
I'll never forget ll Cerberus Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Cerberus

Cerberus


I'll never forget ll Cerberus Empty
BerichtOnderwerp: Re: I'll never forget ll Cerberus   I'll never forget ll Cerberus Emptyzo okt 02, 2016 9:20 pm

Je moest het niet verkeerd begrijpen, Cerberus was dol op zomer! Maar dagen zoals deze waarin de hitte als een zwaar gewicht op zijn schouders drukte vond hij het alles behalve fijn. Natuurlijk hielp zijn enorme omvang en dikke vacht hier niet bepaald bij, maar het was hoe dan ook vervelend. Cerberus was dan ook meer dan blij toen hij de geur van water rook en sjokte vermoeid naar de bron hiervan. Tot zijn geluk verscheen er al snel een groot meer voor zijn ogen. Opgelucht liet hij de lucht uit zijn longen lopen en dook recht het water in, waar hij met krachtige slagen rond bleef zwemmen. De zon had het water nog niet echt kunnen verwarmen, waardoor het nog heerlijk verkoelend was. Daarbij was zwemmen een van Cer's sterke punten. Zijn oplettendheid daarintegen.. Dat was niet bepaald een van zijn sterke punten. Het duurde even voordat hij de zwarte wolvin door had, en nog langer voordat hij haar herkende. "Victoria!" Het was een van zijn ouder vrienden, die hij had gemaakt voordat hij erop uit was getrokken om te reizen. Hij was volledig verbaasd haar hier plots tegen te komen, maar wel op een goede manier. De reu zwom haar kant op en bleef druipend naast haar staan. "Victoria, het is eeuwen terug! Hoe is het met je?"

_________________
I'll never forget ll Cerberus 2yotsh3
Terug naar boven Ga naar beneden
Victoria

Victoria


I'll never forget ll Cerberus Empty
BerichtOnderwerp: Re: I'll never forget ll Cerberus   I'll never forget ll Cerberus Emptyzo okt 02, 2016 9:40 pm

De ogen van de teef werden groot, nee het kon toch niet..? opeens vormde er een grote glimlach rond de lippen van de teef. "Victoria!" klonk haar naam, de teef kon het niet geloven. Haar oudere vriend Cerberus stond bijna voor haar neus! 'Cerberus!' schreeuwde de teef lachend terug, ze dacht er even overna om naar hem te zwemmen maar dat idee werd snel vergeten toen zij hem het water in zag gaan en haar kant zag zwemmen. En drijfnat naast haar ging staan. "Victoria, het is eeuwen terug! Hoe is het met je?" klonk de stem van de reu, Victoria kreeg even een twinkel in haar ogen. Ze was gewoon zo blij om haar oude vriend terug te zien! zo blij dat hij zog...leefde? De zwarte teef gaf de oudere reu een speels duwtje, 'Cerberus! you big goofball!'lachte ze 'It's so good to see you again!' de teef klonk enthousiast, zo erg zelfs dat ze bijna weg sprong van de reu. Iets wat ze bijna nooit deed ze was een rustige en kalme teef. Maar het voelde gewoon zoon goed om zijn gezicht weer te zien, 'O-oh me? well i've been doning good, i joined a pack recently' legde de teef kort uit. 'But who cares about me, how have you been?!'

_________________
I'll never forget ll Cerberus Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Cerberus

Cerberus


I'll never forget ll Cerberus Empty
BerichtOnderwerp: Re: I'll never forget ll Cerberus   I'll never forget ll Cerberus Emptydo okt 06, 2016 9:07 pm

De wolvin reageerde op hem door keihard lachend zijn naam terug te schreeuwen. De bruine reu lachte blij en verbaasd waarna hij zich het water in gooide en haastig haar kant op kwam spetteren. De zwarte wolvin met opmerkelijke witte ogen was een oude vriendin van hem geweest, en oh boy, was hij blij haar weer te zien. Dat was ook wel te merken aan de enorme reu. Toen hij naast haar het water uitkwam gaf de wolvin hem een speelse duw. Cerberus grijnsde naar haar en schudde zich even lekker uit, waardoor ze een heerlijke douche zou krijgen. 'Cerberus! you big goofball!'Lachte de wolvin vrolijk, haar enthousiasme was aanstekelijk. 'It's so good to see you again!' Zijn staart zwiepte vrolijk heen en weer en hij vroeg vol enthousiasme hoe het met haar was, waarna hij kort even zijn snuit tegen de hare duwde als teken van affectie. De reu had nooit gedacht haar weer terug te zien nadat hij was gaan reizen, maar oh wat was hij blij dat het tegendeel bewezen was! 'O-oh me? well i've been doning good, i joined a pack recently' Hij snuffelde even aan haar en kon inderdaad de geur van een roedel onderscheiden. 'But who cares about me, how have you been?!' Hij lachte warm en keek haar met vrolijke, rode oogjes aan. "I've been doing great! After I left I travelled a lot! Boy, I've seen such amazing places you can't even imagine!"Sprak hij vol enthousiasme met een meeslepende stem, waarna hij zijn grote achterwerk op de grond plofte. "But that's enough about me! How have you been Vic? It's been so long,I was afraid I'd never see you again! I'm so glad to see you here, I missed you lots."

_________________
I'll never forget ll Cerberus 2yotsh3
Terug naar boven Ga naar beneden
Victoria

Victoria


I'll never forget ll Cerberus Empty
BerichtOnderwerp: Re: I'll never forget ll Cerberus   I'll never forget ll Cerberus Emptyza okt 15, 2016 2:25 pm

De zwarte teef werd alleen meer enthousiast toen de reu over hem zelf begon te vertellen. "I've been doing great! After I left I travelled a lot! Boy, I've seen such amazing places you can't even imagine!'' luide zijn stem opgewekt. Waarna hij met zijn achterwerk neerplofte, de neef nam zijn voorbeeld en besloot ook te zitten. Al niet met een plof, gewoon rustig."But that's enough about me! How have you been Vic? It's been so long,I was afraid I'd never see you again! I'm so glad to see you here, I missed you lots. 'It has been a long time' begon te teef grijzend. 'Well like i said im doing good, i mean i had my up's and Down's but im still alive so thats good' Antwoorde de teef weer rustig, ze kon het niet helpen ze was gewoon een rustig iemand ze kon niet lang druk blijven. 'I missed you to '

_________________
I'll never forget ll Cerberus Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
I'll never forget ll Cerberus Empty
BerichtOnderwerp: Re: I'll never forget ll Cerberus   I'll never forget ll Cerberus Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: