Serigala


 

Deel
 

  A foolish fragile spine

Ga naar beneden 
Sin

Sin


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

 A foolish fragile spine Empty
BerichtOnderwerp: A foolish fragile spine    A foolish fragile spine Emptyzo sep 25, 2016 6:32 pm

De laatste paar dagen bleef de honger aan haar knagen, een vreselijk vervelend gevoel. Ze haatte het, de onwetendheid die het haar zo moeilijk maakte om te blijven overleven. De roedel die haar familie had moeten zijn had haar altijd als een soort afleidingsmanoeuvre gebruikt, waardoor de oudere, sterkere wolven de grote prooidieren konden vangen. Niemand had ooit de moeite genomen om haar, het kleine verschoppeling, te leren hoe ze op konijnen of ander klein gedierte moest jagen. Het enige wat ze wist was over de jacht op grote dieren, iets wat je niet alleen zou moeten doen. Maar de honger dreef haar de Tundra vlakte op, waar meerdere elanden rustig stonden te grazen. Sommigen briesten ongemakkelijk als ze langs sloop, maar geen van hen was erg onder de indruk van een eenzame, jonge wolvin. Sin probeerde haar hersenen te gebruiken, maar er leek geen andere optie dan brute kracht te zijn. Dus zocht ze een zwakke, oude eland op en besloot het er maar op te wagen. Ze hapte hem in de poten en wist hem zo weg te laten hollen van de kudde, die nu ook in beweging begon te komen. Lange tijd zette ze de achtervolging in, totdat haar longen haast in vlam leken te staan. Uiteindelijk wist ze hem in het nauw te drijven tegen een stenen wand. Het beest brieste en keek haar met zijn donkere, gevoelloze ogen aan. Het deed de wolvin weinig.
Sin liet een kwade grom horen en sprong regelrecht naar de keel van het machtige beest. Maar het dier was ook snel, en niet dom. Met een van zijn machtige hoeven gaf hij Sin een flinke trap, waardoor de lucht uit haar longen werd geperst en ze met een klap op de grond terecht kwam. Het eland probeerde haar nogmaals te trappen maar ditmaal ontweek ze de hoef door weg te rollen. Het dier zag zijn kansen en zette het op een lopen, de wolvin achterlatend. "Schijt beest."Siste ze pijnlijk terwijl er een dun stroompje bloed van haar geraakte schouder af droop.

-Kai!
Ik kon geen betere titel bedenken, dus heb ik maar een stukje tekst van een liedje gepikt :') Sorry


_________________
Death inspires me
 A foolish fragile spine 2ebu70h
Like a dog inspires a rabbit
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


 A foolish fragile spine Empty
BerichtOnderwerp: Re: A foolish fragile spine    A foolish fragile spine Emptyzo sep 25, 2016 6:57 pm

KAI.
De jacht met haar troepen zat er weer op in de Tundra. Hopelijk had iedereen weer wat bijgeleerd en waren alle spieren op een positieve manier getriggerd. Binnenkort wilde ze gaan beginnen met trainingen voor vechten. Alhoewel de meesten zich prima zouden kunnen redden in een gevecht, konden sommigen toch wel wat extra training gebruiken.

Normaal gesproken zou ze nu de kreek volgen richting Nimweth Lake, maar ze besloot toch om een andere afslag te nemen. Uit pure nieuwsgierigheid was ze dan ook op een plek gekomen die de naam Novana Tundra droeg. De temperaturen waren hier veel lager dan in de Valley. De ijzige wind sneed langs haar heen. Ergens in de verte hoorde ze wat geluid. Het was een bekend geluid voor haar, want deze had ze vandaag al eens eerder gehoord. Het was het gebrul van een Eland. De ravenzwarte teef volgde het geluid en werd uiteindelijk toeschouwer van een jachtspel tussen een wolf en een eland. Een verloren zaak, want elanden waren nou eenmaal veel sterker dan wolven. De wolf kreeg een flinke trap uitgedeeld, waarna de Eland het voor gezien had. Kai kon het ook niet laten op er op af te lopen. "Niet zo slim hé,” merkte ze op toen ze vlakbij de teef in kwestie stond.  


_________________
 A foolish fragile spine 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Sin

Sin


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

 A foolish fragile spine Empty
BerichtOnderwerp: Re: A foolish fragile spine    A foolish fragile spine Emptydo sep 29, 2016 5:48 pm

Tot haar ergernis ging het eland er als een haas van door, zonder haar ook nog maar een blik waardig te keuren. Sin snoof gefrustreerd maar ontdekte daardoor ook al snel dat ze niet alleen was. Met een ruk stond de grijze wolvin op, wat voor een pijnscheut in haar rechter schouder zorgde en ze een kreun van pijn niet kon onderdrukken. "Niet zo slim hé,” Sin liet een krot gegrom horen naar de zwarte teef die ten tonele was verschenen. "Je meent het."Sprak ze wat aangebrand, nog steeds geërgerd om het feit dat ze zo onwetend was. Het was simpelweg gênant. "Maar ik ga liever dood door zo'n verdomd beest dan dat ik om kom door de honger."Ze snoof nogmaals en keek de wolvin even recht in haar bruin-rode oge aan. Ze rook naar roedel maar niet naar de Okami, dus moest het wel een van de Shadows zijn. Een hoge rang, als ze het zo in een oogopslag moest zeggen. Ze had iets dominant om zich heen, iets dreigend. Veel deed het Sin op het moment niet, liever was ze gewoon met rust gelaten. De grijze wolvin ging zitten en bekeek de wond op haar schouder sceptisch. Het bloedde een beetje waar de hoef haar had geraakt, maar de wond was niet diep. Ze maakte een paar bewegingen met haar poot maar bemerkte ondanks de pijn dat het niet gebroken was. Mooi, als het niet ontstak zou het over een week of meer vast wel weer over zijn. Dat nam niet weg dat het nog steeds onwijs veel pijn deed.

_________________
Death inspires me
 A foolish fragile spine 2ebu70h
Like a dog inspires a rabbit
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


 A foolish fragile spine Empty
BerichtOnderwerp: Re: A foolish fragile spine    A foolish fragile spine Emptyma okt 03, 2016 11:20 am

KAI.
Een hartelijk ontvangst was er niet, want toen haar aanwezigheid eenmaal bekend was bij de teef was er een luidde grom te horen. ”Je meent het,” sprak de teef geërgerd. ”Maar ik ga liever dood door zo’n verdomd beest dan dat ik om kom door de honger.” Een mening die Kai niet geheel met de wolvin deelde, maar afijn. Een beetje wolf kon er in een gebied zoals Serigala prima voor voedsel zorgen. Er waren genoeg potentiële prooidieren te vinden die een stuk makkelijker voor het grijpen waren dan Elanden. ”In je eentje achter een eland aanhollen is wel lekker ambitieus.” Vooral voor zo’n jonge teef als haar die zich amper volwassen mocht noemen, maar misschien was dat hem ook. Jonge wolven waren nou eenmaal heer en meester in zichzelf overschatten. De wolvin was haar compleet onbekend, dus zou het goed kunnen data ze van buiten Serigala kwam. Niets duidde erop dat ze onderdeel uitmaakte van een roedel. ”Een eland kun je pas op je menu zetten als je een beetje hulp hebt.” Het liefst minstens vijf andere wolven, want anders waren die dieren nou eenmaal te groot en gevaarlijk. Het was nog niet zo lang geleden dat ze met de Shads een dier had gevangen.


_________________
 A foolish fragile spine 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Sin

Sin


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

 A foolish fragile spine Empty
BerichtOnderwerp: Re: A foolish fragile spine    A foolish fragile spine Emptywo okt 05, 2016 10:22 pm

Als ze er later aan terug zou denken, zou de wolvin beseffen dat ze nog goed geluk had gehad. Voor hetzelfde geld had ze een hoef tegen haar kop gekregen, en lag ze nu met een gebroken schedel op de harde grond. Op dat moment deerde het haar weinig, de dood kon toch altijd wel ergens om de hoek liggen door haar onwetendheid. ”In je eentje achter een eland aanhollen is wel lekker ambitieus.” Sin snoof even, maar weigerde op haar in te gaan. Ze wist dat als ze zich nu op de kast zou laten jagen, ze alleen maar meer zou vernederen.”Een eland kun je pas op je menu zetten als je een beetje hulp hebt.” Ze draaide zich om naar de wolvin en keek haar in haar rode ogen aan. De wolvin was vele malen groter en straalde iets dominant uit, maar Sin weigerde onderdanigheid te tonen, in plaats daarvan was haar houding neutraal, ze zou niet neerbuigen voor een leider die niet haar eigen was. "Hulp van een roedel zeker?"Sprak ze ijskoud, met iets van oude woede vast gekoekt aan haar woorden. "Dat zit er niet in." Ze ging zitten, zodat haar pijnlijke schouder rust kon houden. "Ik moet er zelf maar achter komen, op de harde manier." Even maakte ze oogcontact. "De naam is Sin, maar je mag me ook als elandenjager aanspreken, mocht dat je blij maken." haar stem was zo emotieloos als altijd, maar hopelijk was het duidelijk dat ze een poging tot een grap deed.

_________________
Death inspires me
 A foolish fragile spine 2ebu70h
Like a dog inspires a rabbit
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


 A foolish fragile spine Empty
BerichtOnderwerp: Re: A foolish fragile spine    A foolish fragile spine Emptyza okt 08, 2016 3:33 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
”Hulp van een roedel zeker? Dat zit er niet in. Ik moet er zelf maar achter komen op de harde manier,” sprak de jonge teef. Apart, want iemand met een beetje gezond verstand zou toch wel door hebben dat een eland misschien teveel van het goede was. Bovendien was er nou niet echt een groot gebrek aan voedsel hier in Serigala. De teef stelde zich na haar eerdere woorden voor als Sin. Een onbekende naam voor Kai, maar de teef was zelf ook niet bekend bij haar. ”Nou Sin, je hebt nog een boel te leren,” was het enige wat ze daarop te zeggen had.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
 A foolish fragile spine 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
 A foolish fragile spine Empty
BerichtOnderwerp: Re: A foolish fragile spine    A foolish fragile spine Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: High North :: Novana Tundra-
Ga naar: