Serigala


 

Deel
 

 Every breaking wave, tells the next one there will be one more

Ga naar beneden 
Sin

Sin


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Every breaking wave, tells the next one there will be one more Empty
BerichtOnderwerp: Every breaking wave, tells the next one there will be one more   Every breaking wave, tells the next one there will be one more Emptyvr sep 23, 2016 6:25 pm


Every sailor knows that the sea
Is a friend made enemy
And every shipwrecked soul knows what it is
To live without intimacyZe was volledig onbekend met dit gebied en keek haar ogen dan ook uit. De wolvin was voor het eerst sinds tijden met stomheid geslagen, op een positieve manier. Want voor haar lag het grootste meer dat ze ooit met haar ogen had mogen zien. Het water strekte mijlen ver voor haar uit en witte vogels maakten lawaaierig ruzie in de lucht om een verloren stukje vis. De grond onder haar poten was fijn en zacht, de warmte van de dag leek er in weggezonken te zijn.  Hoe het water tegen de ruwe rotsen op spatte, Sin kon alleen maar haar ogen uit kijken, woorden voor deze plaats kon ze niet over haar lippen krijgen.  Ze had altijd geïsoleerd geleefd, omringt met niets anders dan eindeloze wouden en bergen die op grauwde dagen boven de wolken uit torenden; ze had nog nooit van de zee gehoord, zelfs niet in de verhalen van vreemdelingen.
De grijze wolvin ging op het zand zitten, haar ogen gericht op de zee en haar gedachtes heel ergens anders. De zon begon langzaam te zakken, en bijna leek het alsof het eindeloze water hem op zou slokken. Als ze een pup zou zijn, zou ze dat hebben geloofd.


-Darayvian!

_________________
Death inspires me
Every breaking wave, tells the next one there will be one more 2ebu70h
Like a dog inspires a rabbit
Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Every breaking wave, tells the next one there will be one more Empty
BerichtOnderwerp: Re: Every breaking wave, tells the next one there will be one more   Every breaking wave, tells the next one there will be one more Emptyzo okt 02, 2016 2:47 pm

Darayvian had nog nooit eerder in zijn leven een zee gezien of geroken en de vreemde geur had veel vraagtekens bij hem opgeroepen. Hij was geboren en getogen tussen hoge heuvels en diepe dalen, midden in de bossen en uitgestrekte vlaktes. De sterke, zoute geur van zeewater en wier was daarom ook iets dat niet in zijn herinneringen waren opgeslagen, maar toen hij op onderzoek uitging had hij nooit verwacht zoveel water op één plek aan te treffen. Het gebeurde niet vaak dat reu met een mond vol tanden stond, maar dit uitzicht had het voor elkaar weten te krijgen. De grote, zwarte wolf bleef een tijdje boven op de duinen staan kijken naar de kaarsrechte horizon en het overvloed aan water, het losse zand voelend tussen zijn voetkussentjes. De wind was sterk en leek wel een storm aan te kondigen, maar de lucht vertoonde geen enkele tekenen van noodweer. Het zal wel nog zo'n vreemde eigenschap zijn van dit vreemde gebied.
Hij had geen idee hoe lang hij naar het water en de rollende golven had zitten turen, maar uiteindelijk wist hij zijn gele ogen ervan af te wenden en zijn benen weer in beweging te zetten. Darayvian volgde de miniatuur bergen en dalen van de duinen langs de kust om te zien hoe ver het door ging, maar naar korte tijd was hij al tot de conclusie gekomen dat het haast oneindig lang was. Toch bleef hij doordraven over het zand en tussen het helmgras door, tot de gedaante van een andere wolf zijn aandacht trok. Voor zijn doen was hij in een bijzonder goede bui, maar wat hem precies bezielde naar de andere wolf toe te stappen zou hij nooit weten. Zijn ogen gleden weer naar de uitgestrekte zee en de zon die langzaam steeds dichter bij het water kroop. De wolf ging naast de wolvin zitten. "It's a rather odd place, don't you think?" vroeg hij met zijn diepe, onverschillig klinkende stem. Zijn gif gele ogen verlieten het uitzicht nooit.

_________________
Every breaking wave, tells the next one there will be one more Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Sin

Sin


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Every breaking wave, tells the next one there will be one more Empty
BerichtOnderwerp: Re: Every breaking wave, tells the next one there will be one more   Every breaking wave, tells the next one there will be one more Emptyzo okt 02, 2016 8:21 pm

Ze had hier niet veel te zoeken; het water was zout en de vogels haast ongrijpbaar. De wolvin had er veel meer aan gehad als ze weer was terug gekeerd naar het Nimweth lake, waar ze zich de komende tijd huishield, maar iets weerhield haar daarvan. Ze was niet iemand om haar tijd te verdoen aan pleziertjes nodeloze uitstapjes, maar voor deze ene keer leek ze een uitzondering te maken. De wolvin stond op en wandelde op een rustig tempo langs het water en eens in de zoveel tijd raakte het zoute water haar poten. Meer dan eens betrapte ze zichzelf erop dat er een glimlach op haar gelaat stond.
Pas toen de zon nog maar net boven het water uitkwam kwam ze tot stilstand. Rustig ging ze aan het water zitten en keek hoe de zon alles een oranje, haast rood schijnsel gaf, zo ook de zwarte wolf die op haar af kwam stappen. Ze trok enkel even met haar oor toen hij naast haar ging zitten, maar hield haar ogen op de rustige golven gefixeerd. "It's a rather odd place, don't you think?" Hij had een onverschillige, diepe stem die, naast zijn geur natuurlijk, maar al te duidelijk maakte dat het een reu was. De wolvin knikte naar het wtaer"Makes you wonder what's out there." Haar stem was glad en koel, zoals het altijd was. "I've heard a lot of stories, but never once have I heard of a place much like this."Een frons lag op haar gelaat. Sin draaide haar kop naar hem om en haar vaal blauwe ogen ontmoetten zijn gele. Ze was in een bijzonder goed humeur, misschien kwam dat ook wel door deze plaats.

_________________
Death inspires me
Every breaking wave, tells the next one there will be one more 2ebu70h
Like a dog inspires a rabbit
Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Every breaking wave, tells the next one there will be one more Empty
BerichtOnderwerp: Re: Every breaking wave, tells the next one there will be one more   Every breaking wave, tells the next one there will be one more Emptyzo okt 02, 2016 9:05 pm

De zwarte wolf wendde even zijn ogen van de strakke horizon af toen een sterkere golf zijn poten wist te bereiken en het koele water tussen zijn vacht en tenen kroop. Om de een of andere reden voelde het water toch iets anders dan het water uit de meren en rivieren die hij kende, maar wat precies zo anders was, was erg moeilijk te plaatsen. De golf trok zich langzaam weer terug naar de rest van het grote lichaam water en de wolf hief zijn hoofd weer. Op dat moment klonk de stem van de wolvin hem. "Makes you wonder what's out there," sprak ze koeltjes. Ze had een punt, maar zo heel erg anders dan een groot meer kon het toch niet zijn, afgezien van al het zout en wier tenminste. "Probably, very big fish," verwoordde hij zijn gedachten. Meren konden al behoorlijk grote vissen hebben, dus waarom zouden er in een reusachtig meer als deze alleen maar guppies zitten? Er was echter een stemmetje in zijn achterhoofd dat zei dat er niet alleen vissen in dit water zwommen, maar hij was niet haastig uit te zoeken wat er wel allemaal in rondzwom.
Darayvian keek weg van de zonsondergang en al diens spectaculaire kleuren, om zijn gele ogen op de wolvin te leggen. "I've heard a lot of stories, but never once have I heard of a place like this," vertelde ze en draaide eindelijk haar hoofd, om hem recht aan te kunnen kijken. Haar vaal blauwe ogen vielen hem vrijwel meteen op. Een aparte kleur waarvan hij al had ondervonden dat veel wolven in Serigala bezaten. Zijn mondhoek krulde ietwat op in een kleine grijns. "You've heard a lot, huh? Mind sharing some of those stories?" Het was niet alsof hij haast had en voor deze ene keer had hij er geen probleem mee om te luisteren naar wat een vreemdeling te zeggen had. Je zou het misschien niet zeggen, maar een goed verhaal ging er van tijd tot tijd wel in bij de grote reu.

_________________
Every breaking wave, tells the next one there will be one more Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Sin

Sin


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Every breaking wave, tells the next one there will be one more Empty
BerichtOnderwerp: Re: Every breaking wave, tells the next one there will be one more   Every breaking wave, tells the next one there will be one more Emptydo okt 06, 2016 9:33 pm

Grote vissen?Haar grijs-blauwe ogen gleden over het ruige oppervlakte van de zee, alsof ze naar een teken van leven zocht. Ze vond zijn woorden eigenlijk wel aannemelijk, dit meer leek haast geen einde te hebben, wie wist wat voor wezens zich hier thuis hielden. Toch was Sin meer nieuwsgierig naar wat er daarachter lag, zoals onbekende landen en diens inwoners. Of zou dit meer zich voor altijd uitstreken? Was dat überhaupt mogelijk? Het vulde haar hoofd vol met een stroom van onbeantwoorde vragen en de grijze wolvin was blij dat de vreemdeling die met zijn woorden onderbrak. "You've heard a lot, huh? Mind sharing some of those stories?"Ah, dat had ze kunnen verwachtten. De wolvin trok een bedenkelijk gezicht. "Hmm,"Een klein glimlachje vormde zich op haar lippen. "I've got a good one, but if I tell you," Ze keek hem met een haast ondeugende blik aan. "What will I get in return?" Haar stem was kalm als altijd, maar haar ogen maakte wel duidelijk dat ze het grappend bedoelde. Een echt antwoord verwachtte ze dan ook niet, maar stiekem hoopte ze dat hij haar misschien iets van avondeten te bieden had.

_________________
Death inspires me
Every breaking wave, tells the next one there will be one more 2ebu70h
Like a dog inspires a rabbit
Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Every breaking wave, tells the next one there will be one more Empty
BerichtOnderwerp: Re: Every breaking wave, tells the next one there will be one more   Every breaking wave, tells the next one there will be one more Emptyma okt 17, 2016 10:19 am

Zijn vraag wist eindelijk wat emotie bij haar los te wrikken bij de wolvin en ze keek hem aan met een bedenkelijk gelaat. "Hmm." Haar mondhoeken krulde op in een glimlach, een ondeugende glinstering in haar blauwe ogen. Hij trok vragend een wenkbrauw op, maar kwam al snel genoeg achter haar intenties. "I've got a good one, but if I tell you, what do I get in return?" Hij kon haar bedoeling niet uit haar stem halen, maar in haar ogen schuilde wel wat. Ze was niet serieus, maar ergens leek ze toch te hopen iets te krijgen voor haar verhaaltje. "What? You want a boring life story or something in return?" Hij grijnsde kort terug in een uitdaging. Zijn leven was echt niet interessant. 20 siblings en een reusachtige roedel met hier en daar een familie drama. Het zou wel niets nieuws zijn en zeker niets speciaals. Verder had hij haar ook niet veel te bieden. Genoeg interesse in haar verhaal had hij niet om zich helemaal te gaan uitsloven voor deze vreemdeling. Buiten woorden zou ze verder niets van hem krijgen.


OOC: Ugh concentratie is laag xD Beetje flut en kort

_________________
Every breaking wave, tells the next one there will be one more Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Every breaking wave, tells the next one there will be one more Empty
BerichtOnderwerp: Re: Every breaking wave, tells the next one there will be one more   Every breaking wave, tells the next one there will be one more Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Sea edge Beach-
Ga naar: