Serigala


 

Deel
 

 Starryeyed.

Ga naar beneden 
Aiyana

Aiyana


Starryeyed. Empty
BerichtOnderwerp: Starryeyed.    Starryeyed. Emptyvr sep 23, 2016 10:54 am

 Van de High North naar de Valley, bereikte Aiyana een groot meer. Ze had het weer erg warm door het weer verschil. Ze stond nog geen dag geleden tussen de eeuwige sneeuw hopend het noorderlicht te kunnen bewonderen. Ze ging nog wel een keer terug om het te kunnen zien, en misschien nam ze wel een keer leuk gezelschap mee. Ze zuchtte en versnelde haar pas een beetje om bij het meer te komen te staan. Ze liet haar kop naar het water zakken, en stilde haar dorst met grote slokken. Ze begon zich een klein beetje zorgen te maken over Arthur, ze had al een paar dagen niks van hem gehoord. Hij had haar ook niet geroepen met een huil, niet dat Aiyana dat nog gedaan had. Ze had een aardige witte wolvin ontmoet, Emaya. Ze waren zo in gesprek geraakt dat Aiyana zo graag nog de High North wou zien dat ze niet bij stil had gestaan waar Arthur was. Ergens kreeg ze ook een hongers gevoel, ze stopte met drinken en keek even het water in. Vissen. Ze stapte voorzichtig het water in en was tot de helft van haar buik onder water. Het water was helder genoeg om voor Aiyana te zien waar de vissen naartoe zwommen. Een vis zwom recht door haar voor poten heen en zonder dat ze het wist probeerde ze met haar voorpoot erop te staan. De vissen waren te snel voor haar om het te grijpen met haar voorpoten. Ze bleef stijf stil staan met haar kop gericht op het water. Nog een vis durfde dichtbij genoeg te komen om voor haar haar kop met een ruk het water in te duwen en de vis met haar vlijmscherpe tanden vast te grijpen. Ze had 'em. Ze liep het water uit met de vis in haar bek en met één beet had ze het leven van de vis ontnomen. Toen ze aan de kant stond spuugde ze de vis op de grond en liet ze zich zakken tot de grond om de vis vast te kunnen pakken met haar voorpoten. Ze duwde haar tanden in het vlees en rukte kleine stukjes van de vis af. Het was niet veel, maar het was iets.
 
-Aissar

_________________
|| Aiyana || Craig || Neveah ||
Starryeyed. SCyBJcH

Starryeyed. Tumblr_inline_nrmx61OywZ1rmc4sl_500
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Starryeyed. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Starryeyed.    Starryeyed. Emptydi okt 04, 2016 4:50 pm


Vanuit het Shadow gebied was de zwarte reu in een hoog tempo richting de vallei gerend, om precies te zijn, richting het grootste meer in Serigala. Op geen enkele plek was er zo veel drinkwater te zien als hier, natuurlijk had je de zeekusten nog, maar dat was geen geschikte plek om je dorst te kunnen lessen. Met een verhoogde ademhaling, een bonzend hart in zijn borstkas, kwam hij dan aan. Zijn tong rolde uit zijn bek door het aanzicht van het dorst verlossende water voor hem. De reu twijfelde dan ook niet langer, ging zo ver dat hij met zijn poten iets in het water zakte om daarna een paar gulzige slokken te nemen. Op het moment dat hij zijn kop weer omhoog hield en de laatste waterdruppels rondom zijn bek likte, liet hij een blik om hem heen vallen. Zoals altijd was het meer omringt door andere diersoorten, zo waren vogels, vissen maar ook prooidieren zoals herten ect. Toch was er dit keer ook iets anders te ontdekken, zo had hij een wolvengeur geroken, wat op wees dat hij niet de enigste van zijn diersoort hier aanwezig was. Zo nieuwsgierig als hij was, volgde hij de geur, wat hem langs de oever liet leiden en even later bij een onbekende wolf bracht. Het stonk er naar vis, wat er weer op wees dat hij dus te maken had met een visser. Niet iets wat hij onderschatte, het zou veel geduld moeten kosten om zo iets tussen je kaken te krijgen, door hun glibberige schubben was het dan ook niet altijd makkelijk om ze te vangen. Het nadeel was echter dat je daarmee nog niet klaar was, er zaten dan ook zo veel kleine graden in, dat je moest uitkijken dat je er niet in stikte. Nee het zou niet het gene zijn waar Aissar op zou jagen, dan had hij nog liever een haasje of iets anders. Op een afstandje bleef hij staan, waar hij zich rustig op zijn achterwerk liet zakken. “Respect, dat je al die moeite doet voor zo iets kleins.”

_________________
Starryeyed. 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Aiyana

Aiyana


Starryeyed. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Starryeyed.    Starryeyed. Emptydo okt 06, 2016 10:20 am

Als dat ze de vis aan het uitvogelen was hoe ze het beste het meeste vlees eraf kon trekken, drong een onbekende geur haar reuk zintuigen binnen. Ze keek om haar heen, maar zag tot nu toe niet veel dan een zwarte schim die zich traag voort bewoog haar kant op. Op een afstand bleef de wolf staan, zijn gezicht en lichaamsbouw werd alweer duidelijker. Een sterke geur van een roedel hing rond zijn vacht, was dit de Shadow's? Had ze hier nu te maken met een Shadow? Emaya had dan toch gelijk, je kon ze overal tegen het lijf oplopen, misschien zelfs als ze op het hoogste punt aan de berg stond. De reu liet zich zakken op zijn achterwerk. Aiyana hees haarzelf omhoog zodat ze op vier poten kwam te staan, de vis was daarentegen voor de helft op. De stank die het met zich meer bracht was niet te verdragen, ze was niet ver van het meer verwijderd en met haar poot duwde ze de vis het water in op de hoop dat de geur nu minder werd. “Respect, dat je al die moeite doet voor zo iets kleins.” Sprak de reu. Ze keek hem aan en haar kop hing wat schuin, dit was geen belediging maar zelfs een compliment. Ze knikte langzaam. "Dankjewel." Zei ze kalm. Ze was niet van plan hier een gevecht te beginnen, maar de reu gaf ook geen signaal aan dat hij dat op het moment wilde. Wat haar ook weer wat rust gaf. "Ik ruik een sterke roedel geur rond je vacht heen, ik bevind me hopelijk niet op jullie territorium?" Ze kon nog steeds niet alle gebieden hier uit elkaar houden en ze was ook nog niet overal geweest.

_________________
|| Aiyana || Craig || Neveah ||
Starryeyed. SCyBJcH

Starryeyed. Tumblr_inline_nrmx61OywZ1rmc4sl_500
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Starryeyed. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Starryeyed.    Starryeyed. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: