Serigala


 

Deel
 

 Perfect strangers [Sin]

Ga naar beneden 
Cainen

Cainen


Perfect strangers [Sin] Empty
BerichtOnderwerp: Perfect strangers [Sin]   Perfect strangers [Sin] Emptyma sep 19, 2016 7:36 pm-Sin-

Voor het eerst in maanden begaf hij zich weer op een oud bekende plek. Hij kreeg altijd een bepaalde nostalgie bij deze plek, mede dankzij de herinneringen die hij hier had. Het waren misschien wel de enige goede herinneringen die hij zich nog duidelijk kon herinneren. Dit gigantische meer was vroeger zijn speelparadijs geweest, waar hij onder andere met zijn broers en zussen eindeloze gevechten en wedstrijden hield. Het pijnigde hem om hier aan te denken, wetend dat de buitenstaanders hier nu voor altijd gevestigd zaten en de moordenaar van zijn familie nog altijd adem haalde. Nóg wel tenminste.

De zilveren reu duwde zijn voorpoten tegen de rand van het verkoelende water aan. De dagen waren warm en hoewel zijn vacht nu iets dunner was als normaal, had hij het nog honds heet. Vervloekte zomerse dagen. But hay: Er was uiteindelijk meer prooi en Cainen kon het af en toe niet laten om een blik op de vrouwen te gooien ; die er op de een of andere manier beter uitzagen als met een dikke wintervacht.

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

Perfect strangers [Sin] Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Sin

Sin


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Perfect strangers [Sin] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Perfect strangers [Sin]   Perfect strangers [Sin] Emptyma sep 19, 2016 7:56 pm

Vandaag was een van de dagen dat ze de zon uit de hemel wenste.
Haar vacht was allang aangepast aan het hete weer, maar alsnog zat ze liever in de schaduw dan dat ze zich in het felle licht van de zon bevond. Ze hield niet van de hitte die de dag met zich mee bracht, wat de reden was dat ze op dagen zoals deze meestal pas 's avonds haar kop liet zien. De avonden na warme dagen waren gemaakt voor haar; de temperatuur daalde dan onwijs, maar niet genoeg om het daadwerkelijk koud te laten worden. Het was altijd net goed, die zwoele zomer avonden.
Vandaag, echter, werd ze gedwongen de zon in te gaan door de dorst die haar keel als schuurpapier liet aanvoelen. Gelukkig was er niet ver van haar rustplaats een meer, al was ze daar nog niet was geweest. Ze volgde dan ook haar neus totdat de bomen uiteen weken en een grote poel water liet zien, schitterend in het felle zonlicht. Sin moest enkele keren knipperen om te wennen aan het licht, waardoor ze pas laat opmerkte dat ze niet alleen was. Zijn geur had ze al eerder opgepikt, maar ze had niet geweten dat hij zo dichtbij was. De wolvin liet het zich er niet van weerhouden naar het meer te gaan. Ze liep rustig op hem af en dronk op een gepaste afstand van het koele water. Pas toen ze voor haar gevoel het halve meer had leeggedronken keek ze op. "Goedendag." Klonk haar koele, toonloze stem. Ze hield niet zo van small talk, maar eens in de zoveel tijd had ze toch het idee dat het geen kwaad kon. Hoe moest je anders een gesprek beginnen? Vragen naar de zin van het leven maakte het er vaak niet echt beter op. "Op zo'n dag als deze zou ik niet klagen over regen." Beginnen over het weer, dat was een klassieker, niet waar? Ze wachtte niet echt op een antwoord en stapte het koele water in, totdat het haar buik nat maakte. Haar ogen gleden even af naar de reu.

_________________
Death inspires me
Perfect strangers [Sin] 2ebu70h
Like a dog inspires a rabbit


Laatst aangepast door Sin op do sep 22, 2016 8:30 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


Perfect strangers [Sin] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Perfect strangers [Sin]   Perfect strangers [Sin] Emptyma sep 19, 2016 8:29 pm-Sin-

Het deerde hem niet veel om op te kijken toen hij de voetstappen van een ander hoorde naderen. Cainen bezat een grote en gespierde bouw, dankzij dat hoefde hij nooit achterom te kijken voor gevaar. Iedere sukkel kon zien dat hij niet gemakkelijk om te slaan zou zijn, dus al die dagen vol met trainingen betaalde zich eindelijk terug.

De zon brandde op zijn rug en zonder er over na te denken rekte hij zijn nek uit en duwde zijn gehele kop onder water. Enkele seconden genoot hij met gesloten ogen van de verkoeling, alhoewel hij zelf onder water het geluid kon horen van iemand die maanden niets ha gedronken. Met een ruk trok hij zijn kop weer omhoog waarna hij zich kortjes uitschudde. "Goedendag." Klonk er al snel door de stilte heen. Het was een vrouwen stem, koel en toonloos. Nu pas nam hij de moeite om opzij te kijken. "Hey," Droog likte hij langs zijn lippen waar nog enkele druppels aan bengelde. Zijn okerbruine ogen bekeken haar. Het eerste wat hem opviel was de scheur in haar oor, waarschijnlijk een oud litteken. Daarbij was ze klein en rank gebouwd, eigenlijk een 'schattig klein ding' die waarschijnlijk helemaal niet zo lief was als dat het oog weggaf. Entertaining. "Op zo'n dag als deze zou ik niet klagen over regen." Cainen fronste even met een wtf-blik toen ze over het weer begon. Zag hij eruit alsof hij zijn tijd zou verdoen om te klagen over het weer? Hij hield een seconde zijn muil dicht voordat hij antwoord gaf. Het was al weer een tijdje geleden sinds dat hij met iemand had gesproken. Al helemaal tegen een teef. "Wil je regen?" Vroeg hij nonchalant terwijl hij zijn muil naar het water bracht en een slok water nam. Vervolgens hief hij zijn hoofd weer op en keerde zich richting de wolvin. Hij had het water niet in geslikt, in plaats daar van liet hij het tussen zijn wangen zitten terwijl hij een pas in haar richting zette en het zonder waarschuwing tussen zijn tanden uit liet sissen en over haar heen blies. Charmant. "Graag gedaan," Sprak hij uit alsof hij zojuist een helden taak had verricht. Hij keerde zijn lichaam weer richting het meer toe en focuste zich op het water terwijl hij vanuit zijn ooghoek keek naar haar reactie. Ze zou waarschijnlijk gaan gillen omdat hij haar had onder gespuugd, of ze zou een grote bek geven.

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

Perfect strangers [Sin] Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Sin

Sin


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Perfect strangers [Sin] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Perfect strangers [Sin]   Perfect strangers [Sin] Emptyma sep 19, 2016 9:11 pm

Kennelijk was ze niet de enige met een afkeur aan small talk, dat was wel af te lezen aan zijn, tja, 'wtf'-blik die ze toegeworpen kreeg. Even leek er een geamuseerde fonkeling in haar ogen te zien, dat veranderde echter in een vragende toen de wolf zijn kop over het water boog en dit naar binnen zoog. Maar in plaats van het op te drinken, zoals een normaal iemand zou doen, besloot hij het in zijn wangen te laten en zijn kop naar de hare te richtten. Sin had al zo'n idee wat er aan het komen was, maar toen ze onder gespoten werd met water gemengd met speeksel was ze niet snel genoeg om te reageren. Het gevolg was dat ze enkel haar ogen dicht kon knijpen en voelde hoe haar hele gezicht droop van goor water. "Graag gedaan,"Hij leek erg blij met zichzelf te zijn, dat was duidelijk. Sin haalde een poot over haar kop om zo het ranzige water uit haar ogen te halen. "Charmant."Klonk ze enkel wat spottend. "Uiterst charmant, meneer." klonk haar stem enkel waarna ze zich omdraaide en wegliep. Even leek het alsof ze er gewoon vandoor zou gaan, maar toen draaide ze zich om en rende op een rap tempo op het meer af, waarna ze met een soepele sprong en zo allemaal water op liet spetteren, hopelijk vol op het gelaat van de reu.
De wolvin kwam weer boven water en schudde even het water uit haar ogen, waarna ze met een onschuldig glimlachje naar hem keek. "Verfrissend, niet?"_________________
Death inspires me
Perfect strangers [Sin] 2ebu70h
Like a dog inspires a rabbit
Terug naar boven Ga naar beneden
Cainen

Cainen


Perfect strangers [Sin] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Perfect strangers [Sin]   Perfect strangers [Sin] Emptywo sep 21, 2016 12:08 pm
Hij draaide zijn hoofd een tikkeltje naar haar toe en kon een droge grijns niet onderdrukken bij haar reactie. Ze veegde een deel van het water uit haar ogen en leek niet meer zo geamuseerd, de fonkeling die hij voorheen had gespot was nu uit haar blik verdwenen. "Charmant."Sprak ze spottend uit. "Uiterst charmant, meneer." Vervolgde ze, waarna de wolvin haarzelf omdraaide en doodleuk weg liep. Cainen wierp zijn blik weer op het water, haar reactie was volkomen normaal en hij had zijn 'ding' voor vandaag weer gedaan. "Je roept maar als je weer iets nodig hebt," Riep hij nog in haar richting, even spottend als zij eerst had gedaan. Hij zuchtte een maal en sloot zijn ogen. Plots hoorde hij hoe iemand met een rotgang terug kwam gerend, nog voordat Cainen kon reageren voelde hij een golf van water over zijn borst/flank heen kletsen en opende hij verbaasd zijn ogen. De wolvin van zojuist kwam boven water, een onschuldige glimlach random haar lippen. "Verfrissend, niet?" Voor een moment wist hij geen woord uit te brengen en stond hij door beduusd naar haar te staren. Oke oke, hij mocht niet klagen, hij had er voor gevraagd en daarbij voelde de waterdruppels verkoelend in zijn lichtgrijze vacht. "Erg lady-like," Mompelde hij nu terwijl hij zijn vacht uitschudde, die in stekels overeind bleven staan. "Fijn, dat verdiende ik, mevrouw.." Hij trok een bedenkelijk gezicht. "Ik heb je naam zojuist niet gehoord, komt vast door het water in mijn oren," Zelf zette hij nu ook een pas in het water, zodat er kringels ontstonden bij zijn enkels en hij iets dichter bij haar stond.

_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

Perfect strangers [Sin] Cainen_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Sin

Sin


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Perfect strangers [Sin] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Perfect strangers [Sin]   Perfect strangers [Sin] Emptydo sep 22, 2016 8:44 pm

"Je roept maar als je weer iets nodig hebt," Klonken zijn spottende woorden haar nog na. Oh, dat zou ze zeker doen. Plots draaide ze zich om en rende op een rot tempo op het meer af, waarna ze met een sierlijke sprong langs hem heen sprong en zo in het water terecht kwam. Het water voelde ijzig koud aan op haar vacht na de hitte van de zon, desalniettemin was die koelte meer dan welkom.
De wolvin kwam weer boven water en schudde de druppels even uit haar ogen, waarna ze de natte reu zoetjes vroeg of het lekker verfrissend was. Hij stond daar maar aan de oever, met een bek vol tanden. Een grote glimlach sierde haar lippen, ze was duidelijk blij met zichzelf.
"Erg lady-like," Kaatste hij mompelend terug, waarna hij zijn vacht uitschudde. De plukken vacht bleven als stekels overeind staan, opnieuw een erg charmant beeld. "Fijn, dat verdiende ik, mevrouw.." Sin keek hem met fonkelende ogen aan terwijl hij een bedenkelijk gezicht trok.  "Ik heb je naam zojuist niet gehoord, komt vast door het water in mijn oren," Ze schudde zachtjes haar kop. "Nee hoor, meneer, ik heb het je nooit verteld." Ze keek toe hoe hij iets dichterbij stapte. "De naam is Sin, maar ik word dikwijls 'de godin van het water' genoemd."Stelde ze zichuiterst bescheiden voor. Haar stem was even gladjes als altijd, maar het was wel duidelijk dat ze niet zo'n egoïst was. Tenminste, dat hoopte ze.  "En met wie heb ik het genoegen?" Even bleven haar ogen op zijn stekelige vacht rustten. "Spikey?"

_________________
Death inspires me
Perfect strangers [Sin] 2ebu70h
Like a dog inspires a rabbit
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Perfect strangers [Sin] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Perfect strangers [Sin]   Perfect strangers [Sin] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: