Serigala


 

Deel
 

 ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD]

Ga naar beneden 
Syren

Syren


► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Empty
BerichtOnderwerp: ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD]   ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Emptyma sep 19, 2016 9:35 am


Commander. Eén woord. Negen letters. Zoveel betekenis.
Syren draafde op een kalm tempo door Sanvi Forest, haar staart trots geheven, oren gespitst. Amatariseu had haar benoemd tot de Commander van de Aqua Squad, de jongste van het stel. Het was een hele eer, en ze zou haar uiterste best doen om aan de verwachtingen van haar Alpha te voldoen.
Vandaag stond de eerste activiteit op de planning. Aqua was de Squad die voor informatie zorgde. Of er mogelijke gevaren waren voor de jonge roedel was belangrijkst om te weten. Leden van deze Squad, zo was haar verteld, waren de masters van het sluipen, zich onzichtbaar door vijandelijk terrein begeven, en in het algemeen oplettend zijn. Syren zag verschillende eigenschappen van zichzelf daarin terug; haar veelkleurige vacht zorgde voor een uitstekende camouflage in het bos en haar slanke bouw was ervoor gemaakt om door de begroeiing te glijden. Wat dat betrof was Aqua wel dé place to be voor de jonge wolvin.

Ze grijnsde en bleef stilstaan op een open plek in het bos. Aan de rand lag een verzilverde boom, die na jaren strijd het verloren had van de zwaartekracht. Met een lenige sprong stond ze erbovenop. Eens zien waar haar andere Squadleden zich bevonden. Syren gooide haar kop in haar nek en liet een luide huil door de vallei schallen. Daarna ging ze zitten en wachtte rustig af. Tijd om wat leven in de brouwerij te brengen.
[Emaya & Utlissia]

_________________
► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Empty
BerichtOnderwerp: Re: ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD]   ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Emptyma sep 19, 2016 3:41 pm

Oh nee. Aqua Squad. Waarom, Ama? Waarom Aqua? Emaya sloot haar ogen en gromde gefrustreerd. Ze wou geen wolven bespioneren. Ze moesten vast en zeker de Shadows in de gaten houden binnenkort, maar dat wou ze niet! Hoe.. Waarom?! Zou Ama het weten? Zou haar alfa weten van Aissars bloedlijn? Wou ze daarom dat Aissar woest zou worden op Emaya omdat ze hem bespiedde? En als de gloednieuwe alfa een oorlog wou starten, zouden zij dan moeten vertellen wanneer de Shadows op hun zwakst waren? Hoe zou Emaya ooit kunnen kiezen tussen haar roedel en Ais? Dit was natuurlijk om haar loyaliteit te testen.

En daar was datgene waar Em op had gewacht. De huil van haar commander. Langzaam draafde de witte teef in de richting van het geluid. Haar commander was Syren. Tot Emaya's verbazing had Amatariseu twee jonge commanders gekozen om mee te beginnen. Van de Terra Squad had ze eigenlijk verwacht dat Ama Game zou kiezen. En van Aqua? Utlissia was een oude vriendin van haar moeder, maar zij had veel meegemaakt... Hmm. Enneh, Dameon zou hun hele reputatie laten zinken. Ze stonden bekend als neutrale wolven die iedereen accepteerde die kon vechten. Kon de onderontwikkelde reu vechten? Nee. Discussie gesloten. En die rare reu? Well, die was.. apart, om het maar even netjes te zeggen. Hij had een raar taalgebruik en hij vond dat teven niet hoorden te vechten. Hmpf. Eigenlijk zou Emaya in zijn gezicht willen zeggen dat zij sowieso meer had meegemaakt dan hij. Ze was ook iets ouder, maar toch. Om het maar even te zeggen.

Daar zat Syren, de Aqua Squad Commander, of ASC zoals zij het noemde. In haar kop, natuurlijk. Ze was eerder dan de blinde wolvin die ook bij hen hoorde. Utlissia was blind, en haar poot was verrekt. Toch was zij bijna net zo sterk als Ama, en ongeveer even sterk als Emaya zelf. De witte teef had respect voor Utlissia. Net zoals haar respect voor Ama en Game. Allemaal waren ze wel ergens goed in.
Langzaam en met lichte tegenzin strompelde Emaya naar haar commander. Haar gezicht stond neutraal, ze deed geen moeite om een glimlachje tevoorschijn te toveren. Ze plofte neer tegenover Syren en keek de bruine teef aan. Zíj was geschikt voor de Aqua Squad. Zij viel niet op, Emaya en Utlissia wel. Alleen in de sneeuw kon je de witte teven niet zien. Hmpf. "Hoi."

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Utlissia

Utlissia


► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Empty
BerichtOnderwerp: Re: ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD]   ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Emptywo sep 21, 2016 1:51 pm

Hide 'nd Seek.

Bij de frisse huil van Syren was de blinde wolvin rustig op stap gegaan naar de plek waar het geluid vandaan kwam. Eigenlijk had ze wel al zoiets verwacht - een of andere activiteit om wat informatie af te snoepen van de Shad's. Met andere woorden, haar favoriete bezigheid - Utlissia was eerlijk gezegd blij dat ze gekozen was als Aqua Squad member, maar ze was minstens even blij voor Emaya, die gekend was om haar bovennatuurlijk reactievermogen en snelheid. Syren was jong, maar iets vertelde de witte wolvin dat ze het uitstekend zou doen als Commander, en het lag deels aan de zelfzekere, vrolijke kracht die in het lichaam van de teef woedde. Soit, ze was 200% zeker dat de veekleurige wolvin wel iets aan te kondigen had voor haar Squad-members en zou een kijkje gaan nemen. En zo geschiedde; niet veel later rook ze Emaya's verse spoor, gevolgd door een vleugje van die van Syren. Het enige wat opviel was dat Em's mood niet al te hoog was. De negatieve uitstraling scheen van haar af en dat was niet gebruikelijk voor de jonge wolvin - ze was altijd al een beetje stil geweest, maar nooit verdrietig of ongemotiveerd. Nou ja, iedereen kon wel eens een slechte dag hebben. Met een vriendelijk zwiep van haar staart begroette Utlissia haar roedelgenootjes en liet zich toen neerzakken op haar achterwerk.

_________________
► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Utlissia_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Empty
BerichtOnderwerp: Re: ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD]   ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Emptyvr sep 30, 2016 10:44 am


Het duurde niet lang voordat de witte wolvin met de naam Emaya arriveerde op de open plek. Met een korte 'hoi' begroette ze Syren. Vriendelijk knikte ze haar toe, terwijl ze op de andere teef wachtte. Die kwam een minuut later aangewandeld. Ze kwispelde kort, voordat ze ging zitten. Goed, ze waren compleet. Tijd om te beginnen.
'Welkom, geliefde leden van de Aqua Squad. Als jullie kersverse Commander heb ik besloten...' Syren liet even een korte stilte vallen om spanning op te wekken. Ze ging staan en sprong van haar boom af, sierlijk op de grond landend, keurig op vier poten. '... dat we het protocol enkel volgen als dat noodzakelijk is.' Ze mocht misschien hun leider zijn, dat betekende niet dat ze als een dictator zou heersen. Dat was niet haar style, ze had het niet zo op met deftig gedoe en alle regeltjes. Syren had geen behoefte aan onderdanen, maar wel aan een familie. Dat was ook een van de voornaamste redenen geweest waarom ze zich bij Ōkami had aangesloten. Ze was de eenzaamheid zat, en samen stond je uiteraard sterker.
'Alpha Amatariseu heeft mij verteld wat het doel is van Aqua Squad; namelijk gevaren voor de roedel opsporen en in de gaten houden. Daarbij is het belangrijk dat we als spionnen te werk gaan, dat wil zeggen dat vaardigheden als oplettendheid en je onzichtbaar door vijandelijk terrein verplaatsen goed van pas komen.' De ironie was alleen dat Ama twee witte wolven in de Squad had geplaatst, wat betekende dat ze nogal opvielen in het bos. Des te groter de uitdaging voor haar om ervoor te zorgen dat de twee onopgemerkt door welk gebied dan ook konden lopen.

_________________
► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Empty
BerichtOnderwerp: Re: ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD]   ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Emptyzo okt 02, 2016 3:05 pm

Emaya probeerde zo gemotiveerd eruit te zien als ze kon, maar het mislukte grotendeels. Een duidelijk geforceerde glimlach lag op haar snuit en haar ogen glommen ook niet al te vrolijk. Haar cyaanblauwe ogen waren strak gericht in de richting van een derde geur, Utlissia. Zij was wel blij. Hmpf. "Welkom, geliefde leden van de Aqua Squad. Als jullie kersverse Commander heb ik besloten..." Een stilte viel. Onverschillig keek Em in de richting van haar commander. Wist de rest van de roedel eigenlijk wel van haar geheim? Haar ouders wisten het, maar de roedel niet. Dit wou ze dus zo houden. Niemand hoefde te weten hoeveel zij gaf om een Shadow en hoeveel regels ze daarmee brak. Niemand hoefde te weten dat hun alfa haar er alleen niet uit had gegooid omdat ze haar dochter is. "... dat we het protocol enkel volgen als dat noodzakelijk is." Een kleine hoopvolle twinkeling verscheen in haar ogen. Alleen indien noodzakelijk. Misschien kon ze het overleven. "Alpha Amatariseu heeft mij verteld wat het doel is van Aqua Squad; namelijk gevaren voor de roedel opsporen en in de gaten houden. Daarbij is het belangrijk dat we als spionnen te werk gaan, dat wil zeggen dat vaardigheden als oplettendheid en je onzichtbaar door vijandelijk terrein verplaatsen goed van pas komen." Alfa Amatariseu? Serieus? Ze hoorde haar moeder al in gedachte lachen. "Alfa?" zou ze lachen, "gewoon alfa of Amatariseu." Ze wist hoe weinig haar moeder gaf om net zijn. Maar oké, oplettendheid scoorde ze geen tien en ook "onzichtbaar" zijn, scoorde ze laag. Emaya was een dromer, ene die het geweldig vond om te verdwijnen in gedachten. En dan let je niet op. Daarbij viel haar sneeuwwitte vacht enorm op in de bossen. Especially Dalrey.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Utlissia

Utlissia


► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Empty
BerichtOnderwerp: Re: ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD]   ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Emptyma okt 10, 2016 8:26 pm

Hide 'nd Seek.

De sfeer zat er duidelijk niet in bij Emaya. De energie die van haar afstraalde was somber en gefrustreerd, en Utlissia was er honderd procent zeker van dat ze er ook zo uitzag waardoor de oren van de blinde teef even wiebelden. Ergens had ze 't gevoel dat Emaya haar onderschatte vanwege haar blindheid. Mja, ze had prima haar weg gevonden naar Serigala in d'r eentje en dat was toch wel een bewijs dat ze prima in haar eentje kon overleven. Nou ja, sommige pubers ook - niet allemaal, maar toch een hoop, waren kritisch en ja, ze kon het haar niet kwalijk nemen. Ze moest er maar mee leren leven, punt. Syren kondigde alweer het volgende aan nadat ze hen had begroet op een manier zoals Amatariseu het bijna zou doen. 'Alpha Amatariseu heeft mij verteld wat het doel is van Aqua Squad; namelijk gevaren voor de roedel opsporen en in de gaten houden. Daarbij is het belangrijk dat we als spionnen te werk gaan, dat wil zeggen dat vaardigheden als oplettendheid en je onzichtbaar door vijandelijk terrein verplaatsen goed van pas komen.' Hm, een beetje ironisch dat "Alfa Amatariseu" er twee witte wolven voor had gekozen. Utlissia mocht dan wel blind zijn, ze wist dat haar vachtkleur nogal opviel in een donkere omgeving. Met haar afwachtende, doffe blik op Syren gericht probeerde ze zich niet te veel aan te trekken van de negatieve energie die van Emaya prikkelde. Waarschijnlijk met de verkeerde poot uit het bed gestapt.

_________________
► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Utlissia_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Empty
BerichtOnderwerp: Re: ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD]   ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Emptydi okt 11, 2016 4:21 pm


Emaya en Utlissia luisterden aandachtig naar haar woorden. Syren voelde negatieve energie afstralen van de eerste, maar ze besloot het te negeren. Als ze ergens mee zat, dan mocht ze dat bij haar melden.
'Jullie witte vacht zorgt wel voor een uitdaging,' grijnsde ze. 'Des te meer reden om de kunst van het sluipen extra goed te oefenen.' Ze zweeg even, dacht na over haar volgende woorden. Voor Utlissia was het waarschijnlijk onmogelijk om zonder geluid te maken door vijandelijk terrein te sluipen. Ze gebruikte haar echolocatie ter navigatie. Syren bewonderde die gave zeer. Ze had er ook al getuige van mogen zijn dat haar blindheid haar zeker niet hinderde in het vechten! 'Utlissia, jij draagt een geheim wapen met je mee! Je ogen mogen dan misschien niet in jouw voordeel werken, je echolocatiesysteem doet dat zeker wel. Anderen zullen je waarschijnlijk ontzettend onderschatten, en daar kan jij je voordeel uit halen. Want je merkt namelijk veel meer op dan iedereen denkt!' zei ze enthousiast. Ze hoopte de twee wolvinnen ook een beetje op te warmen voor een spelletje. 'En Emaya, weer maar niet bang dat je nutteloos bent, want dat ben je zeker niet. Ieder paar oren en ogen komt van pas in kritieke situaties. Bovendien, als je de kunst van het sluipen eenmaal goed beheerst, dan maakt je vachtkleur niet uit. En sluipen is niet de enige kwaliteit die een wolf tot een goede Aqua maakt. Ook welsprekendheid, opmerkzaamheid en logisch nadenken zijn eigenschappen die goed van pas komen.' Syren stond op en rolde met haar schouders. Het was tijd voor een spelletje, eens zien hoe de twee ervoor stonden wat betrof hun sluipskills.

_________________
► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Empty
BerichtOnderwerp: Re: ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD]   ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Emptydo okt 13, 2016 5:02 pm

Haar blauwe ogen op Syren gericht zat Emaya compleet stil. Ze knipperde niet met haar ogen, trok niet met haar oren of sloeg met haar staart. Ze was als verstijfd. Een brok zat in haar keel. Wat Syren ook probeerde, niemand kon haar gelukkig maken met de keuze die haar moeder had gemaakt. Ze wist van Emaya's liefde voor een Shadow, en ze wist nu al dat ze minstens een keer de Shads moesten observeren om erachter te komen of ze iets aan het plannen waren. Al wist Emaya precies hoe het was gegaan in Wolf Story. De roedel had maar weinig gepland door de enorme ego's die hun leden toen hadden. Ze verwachtten dat ze wonnen, en het was niet eens overmoedig. The Rising Heroes was meer een vriendengroepje geweest dan echt een roedel, en niemand kon daar echt vechten. Maar TRH konden ze niet terugbrengen, omdat Tana hier niet was.
Syren lette niet op Emaya's negatieve uitstraling. Nee, inderdaad. Die dacht natuurlijk dat ze bang was dat ze geen aanvulling was voor Aqua. Nee, haar problemen waren een stuk ingewikkelder. Ze werd verscheurd door haar gevoelens van binnen. Brak. Maar niemand had door hoeveel gewicht ze droeg. "Jullie witte vacht zorgt wel voor een uitdaging," grijnsde Syren. "Des te meer reden om de kunst van het sluipen extra goed te oefenen." Syren was vrolijk, natuurlijk. Ze was commander van Aqua Squad. Dat was geweldig! "Utlissia, jij draagt een geheim wapen met je mee! Je ogen mogen dan misschien niet in jouw voordeel werken, je echolocatiesysteem doet dat zeker wel. Anderen zullen je waarschijnlijk ontzettend onderschatten, en daar kan jij je voordeel uit halen. Want je merkt namelijk veel meer op dan iedereen denkt!" Emaya richtte haar ogen op Utlissia. Ja, die was blind. Zag niks. "En Emaya, weer maar niet bang dat je nutteloos bent, want dat ben je zeker niet. Ieder paar oren en ogen komt van pas in kritieke situaties. Bovendien, als je de kunst van het sluipen eenmaal goed beheerst, dan maakt je vachtkleur niet uit. En sluipen is niet de enige kwaliteit die een wolf tot een goede Aqua maakt. Ook welsprekendheid, opmerkzaamheid en logisch nadenken zijn eigenschappen die goed van pas komen." Haar kille ogen gleden terug naar haar commander. Ze was enorm enthousiast. Utlissia was blij, en zijzelf haatte haar leven. Jippie!

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Empty
BerichtOnderwerp: Re: ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD]   ► Hide 'nd Seek [AQUA SQUAD] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Sanvi Forest-
Ga naar: