Serigala


 

Deel
 

 Can't deny it, can't pretend.

Ga naar beneden 
Craig

Craig


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptyvr sep 16, 2016 10:24 am

Eerder op deze plek had hij de sneeuwwitte teef Emaya ontmoet op de hoogste rots. De Ironmill rocks had wat magisch en Craig kwam hier het liefste als de nacht was aangebroken en de maan op zijn hoogst aan de hemel stond. Het licht van de maan verlichtte de grot voor zich en nogmaals liep hij er naar toe om te kijken of zich iets binnen verschuilde. Nog steeds niks. Hij liep een paar kleine stukken heen en weer om te kijken of hij helemaal alleen was. Misschien was dit wel zijn nieuwe favoriete plek, de plek om eventjes alles te kunnen achter laten. Kai betekende inmiddels veel meer voor hem dan dat ze alleen maatje was en zijn Alpha. Hij wilde deze plek daarom ook graag met haar delen. Hij liep naar een rots toe die niet al te hoog was en een makkelijke weg naar boven had. Eenmaal boven op de rots hief hij zijn kop de lucht in om Kai te laten weten waar hij was. De sterren boven zich werden steeds zichtbaarder. Een koel briesje waaide door zijn vacht heen en hij sloot zijn ogen even om van het moment te kunnen genieten. Al snel spitste hij zijn oren toen hij een geluid achter zich hoorde. Kai was snel.

- Kai

_________________
Can't deny it, can't pretend. Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptyza sep 17, 2016 6:31 pm

KAI.
Craig had haar geroepen. Dus zo braaf als ze was was ze nu in een drafgang onderweg naar de reu. Een reu die de laatste tijd steeds meer voor haar betekende. Hij was eigenlijk meer dan alleen z’n maatje, maar ook haar partner. Bovendien moest ze hem iets vertellen. Voordat ze er erg in had was ze op het strand beland en zag ze ergens voor haar de donkere reu al staan. Een klein glimlachje kon ze niet onderdrukken toen ze vlak voor hem stond. ”Eey,” groette ze, terwijl ze naar hem toe stapte en een flinke lebber gaf over z’n snoet. ”Heb je het al meegekregen van die hondjes? Ze hebben het eiland daar geclaimd.” Ze snapte niet echt waarom ze voor het eiland hadden gekozen. De helft van de tijd was het water te hoog om er bij te komen en er was niets te vinden. Dat wist ze, want ze was er zelf ook al geweest. Blijkt maar weer dat ze niet echt nadachten over de dingen die ze deden.

_________________
Can't deny it, can't pretend. 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptydi sep 20, 2016 11:02 am

In de verte waren de fel rode ogen van Kai hem allang opgevallen, een klein grijnsje versierde zijn snoet. Het duurde ook niet lang meer tot dat ze alweer voor hem stond. ”Eey,” groette ze, terwijl ze naar hem toe stapte en een flinke lebber gaf over z’n snoet. ”Heb je het al meegekregen van die hondjes? Ze hebben het eiland daar geclaimd.” Hij keek even verbaasd, het eiland waar je daarentegen niks aan hebt aangezien het alleen maar omringt is met water. Hij grinnikte. Hij had er nog niks van gehoord maar dat was al de eerste fout van een stuk land claimen. De witte albino die het hondenclubje haar slaven maakte wist in ieder geval niet hoe je een roedel moest leiden, maar dat had hij na de oorlog wel al doorgehad en hun prettige gesprek van vorige keer. "Ach, dat is al de eerste fout die je kan maken als een Alpha. Als je niet eens weet wat voor een stuk land je moet claimen." Sprak hij met een amuserend grijnsje rond zijn snoet. Hij duwde even snuit in haar vacht, en liet zijn kop land haar middel grijpen. Als nog een soort gedag.  "Ik heb het opper-poedeltje al ontmoet, de zogenaamd gevreesde witte albino. En haar dochter daarentegen ook, ik wist niet dat dat de teef was die de Shadow's was uitgegooid." Craig had het verhaal al een paar keer gehoord, maar rond die tijd was hij alweer verdwenen. Toch kon hij niet begrijpen dat de teef überhaupt in de Shadow's had gezeten en zonder pardon ineens een poedel was geworden. Aangezien dat het geen was van wat er gebeurt was.

_________________
Can't deny it, can't pretend. Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptywo sep 21, 2016 7:32 pm

KAI.
Het enige voordeel waar ze nu wel van genoten was dat ze moeilijk aangevallen konden worden. Waren ze nou echt zo bang dat ze daarvoor helemaal naar een klein eilandje in de zee gingen? Wat Kai betrof mochten ze daar gerust blijven. Ze zouden vanzelf wel merken dat op het kleine eilandje het moeilijk overleven was. "Ach, dat is al de eerste fout die je kan maken als een Alpha. Als je niet eens weet wat voor een stuk land je moet claimen," sprak Craig al grijnzend. "Ik heb het opper-poedeltje al ontmoet, de zogenaamd gevreesde witte albino. En haar dochter daarentegen ook, ik wist niet dat dat de teef was die de Shadow's was uitgegooid." De reu doelde op Emaya. De bedoeling was ooit geweest om haar op te voeden in de roedel, maar ze had teveel geërfd van haar moeder en vader. De teef zou nooit echt van toevoeging zijn geweest. "Klopt, maar die leek teveel op haar moeder." Djinn was het destijds geweest die de pup had meegenomen. Hoe bedacht je het om een pup te stelen van een andere roedel... Achja, Djinn had wel vaker gekke ideeën. "Craig ik moet wat je vertellen," gooide ze opeens in het gesprek. Er was iets gaande en Craig moest het eigenlijk wel weten.

_________________
Can't deny it, can't pretend. 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptydo sep 22, 2016 9:39 am

"Klopt, maar die leek teveel op haar moeder." Craig had zich dus toch niet vergist, de eerste blik die hij op Emaya had gewend bracht hem al een vage herinnering op. De dochter van de vijand, die nu een nieuwe roedel had opgezet en een stukje land had geclaimd waar je niks aan had. Althans wat moest je met een hoopje zand in het water waar je waarschijnlijk s'avonds niet eens bij kon komen. S'winters zal het ook erg vervelend zijn om door het water te moeten om bij je eigen geclaimde gebied te kunnen komen. Hij grinnikte bij de gedachten, The Shadow's hadden tenminste nog een goed stuk land geclaimd. Dat kon je van die schoothondjes niet zeggen. Emaya mocht dan wel een soort van opgevoed zijn door Djinn, maar veel karakter kenmerken had ze niet overgenomen. Zelf heeft Craig Djinn nooit meegemaakt als roedelleider alleen als lid en veel woorden hadden ze daarentegen ook niet met elkaar uitgewisseld. Hij kende Kai al een aardig tijdje, maar Kai was ook altijd al een Shadow in de tijd dat hij haar kende. Craig niet. "Craig ik moet je wat vertellen," vertelde Kai. Hij keek iets wat verschrikt haar kant op. Hij wist niet wat Kai te vertellen zou kunnen hebben, misschien had hij wel wat verkeerd gedaan. Hij zuchtte. "Vertel." Sprak hij zacht uit, waarnaar hij door zijn achterpoten zakte en al zijn aandacht op Kai gevestigd had.

_________________
Can't deny it, can't pretend. Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptydo sep 22, 2016 5:48 pm

KAI.
De teef liep al een aantal dagen met iets in haar maag. Nu was toch echt het moment aangebroken dat ze het moest vertellen. Craig moest het weten. Ze had nooit gedacht dat het nog een keer zou voorkomen in haar leven. Dat ze ooit nog een keer pups mocht verwachten. Maarja, van het een kwam vaak het andere. ”Vertel,” hoorde ze Craig zeggen, terwijl hij op de grond neerplofte. Ze wist eigenlijk niet hoe de reu hierop zou reageren. Zat hij er wel op te wachten? Sommigen hadden namelijk helemaal niet de wens om veel nageslacht te creëren. ”We krijgen op zeer korte termijn een nestje.” Zo dat was eruit…

_________________
Can't deny it, can't pretend. 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptyma sep 26, 2016 9:55 am

Kai leek duidelijk ergens mee te zitten. Hij had al zijn aandacht gevestigd op die van haar, het leek iets langer te duren voordat ze het wilde zeggen. Maar uiteindelijk trok ze wel haar bek open.  ”We krijgen op zeer korte termijn een nestje.” Zijn mond viel open, hij snapte nu waarom het wat langer duurde. Zij ogen gleden even naar Kai's buik, het was hem daarentegen niet opgevallen dat ze wat dikker was geworden. Hij gleed weer terug naar haar blik hij zag dat ze opgelucht was dat ze het gezegd had. Enkelen minuten bleef hij stil, honderden gedachtes gingen door hem heen. Hij trok zijn bek dicht. "P.. Puppies? Ik word vader?" Bij het woord vader voelde hij een gloed van blijheid over zijn lichaam gaan, ergens wilde hij wel pups. Maar dit was niet gepland en dat maakte hem een beetje zenuwachtig. Een grijns krulde zich rond zijn snoet, hij liep naar Kai toe en gaf haar lik langs haar snuit. "Wauw... Dit is nog een beetje nieuw voor me. Maar ik ben blij dat het met jou is." Zei hij terwijl hij zich zelf voor haar neer liet ploffen.

_________________
Can't deny it, can't pretend. Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptyma sep 26, 2016 10:51 am

KAI.
Nu ze het uitgesproken had was er geen weg terug. Niet dat er sowieso een weg terug was, want die pups kwamen er nou eenmaal. Of ze dat nou graag wilde of niet. Ergens keek ze er wel naar uit. Vroeger had ze nooit een grote wens gehad naar nageslacht, maar toen ze toch plots moeder werd van een nestje begreep ze opeens waarom moeders zo erg van hun kroost hielden. Stuk voor stuk hield ze van haar kinderen. Of het nou Tank was die zich niet vaak liet zien en vooral zijn eigen leventje leidde, of Aissar die de bloemetjes buiten zette bij Okami of Neveah.  

Toen ze haar woorden uitgesproken had zag ze de verbazing op Craig’s gezicht. Ze kon nog niet meteen opmaken of hij er nou blij uit zag of boos, maar daar zou ze snel genoeg achter komen. ”P.. Puppies? Ik word vader?” kwam er na een tijdje uit, waarna er een grijns op zijn gezicht verscheen. Dit leek wel goed te komen. [i]”Wauw… Dit is nog een beetje nieuw voor me. Maar ik ben blij dat het met jou is,”[/b] zei hij uiteindelijk. Het was een opluchting. Natuurlijk had ze niet gedacht dat Craig boos zou worden, maar je wist het maar nooit. Voor Craig had nog geen kinderen en wie weet was het wel een bewuste keuze geweest. ”Mooi,” mompelde ze even. De pups zouden al gauw komen. Dat voelde ze. Qua uiterlijk was er niet veel te zien. Ze was wel wat dikker, maar haar vacht werd langzamerhand ook dikker waardoor haar buikje niet echt opviel. ”Het zal niet lang meer duren. Ik loop namelijk al een tijdje met een opgezette buik rond,” vertelde ze hem.


_________________
Can't deny it, can't pretend. 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptydi sep 27, 2016 1:45 pm

Dat er pups kwamen was nu zeker. Craig was wel op de leeftijd gekomen dat het ook een keertje mocht, dat hele vader gedoe was wel vaak in zijn gedachten geweest. Maar om de echte woorden uit te spreken durfde hij echter niet. Zijn vader en moeder waren er niet voor hem, zijn zogenaamde broer Tékorr was daarentegen ook nergens meer te bekennen. Craig was dan misschien wel kil en was dan vroeger harteloos, maar hij zal het nooit zijn eigen kroost toewensen om je eigen ouders te willen vermoorden of je eigen broers en zussen niet meer te zien. Hij staarde even in Kai's ogen en hees zichzelf vervolgens weer omhoog. Hij liet even een zucht uit zijn bek rollen. ”Mooi,” mompelde ze even. Craig knikte als antwoord. ”Het zal niet lang meer duren. Ik loop namelijk al een tijdje met een opgezette buik rond,” vertelde ze hem. Hij keek haar even verbaasd aan. Al een tijdje? En ze vertelde het hem nu pas, wat meer voorbereiding en mentale voorbereiding had hij daarentegen wel nodig. Maar misschien schoot het haar nu pas te binnen dat het dat kon zijn en anders wat eerder vertellen mocht wel. "Kom je er pas laatst achter, of weet je dit al een tijdje? Zo ja, dan mocht je het me wel wat eerder vertellen." Zei hij droogjes. Hij was niet boos, maar dit was wel een soort verassing voor hem.


_________________
Can't deny it, can't pretend. Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptydi sep 27, 2016 2:06 pm

KAI.
"Kom je er pas laatst achter, of weet je dit al een tijdje? Zo ja, dan mocht je het me wel wat eerder vertellen,” sprak Craig. Kai wist nou niet echt of hij lichtelijk geërgerd was door het feit dat ze het hem niet eerder had verteld of dat hij gewoon nieuwsgierig was. Het was sowieso niet haar bedoeling geweest om iets voor hem achter te houden. Alleen had ze zelf een aantal dagen nodig om het nieuws te verwerken. Bovendien was ze niet meteen zeker geweest. ”Al een paar dagen,” liet ze hem weten. Zij moest de komende dagen vooral rust nemen. Daarvoor zou ze zich terugtrekken in het Dalrey Forest. Behalve een paar Shadows, zou ze daar van niemand last hebben. ”Ben je blij?” vroeg ze plotseling. Ze had ergens het idee dat het als een grote shock voor hem was. Craig was al redelijk op leeftijd en had misschien niet gedacht om nog een keer vader te worden.


_________________
Can't deny it, can't pretend. 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptydo sep 29, 2016 10:29 am

”Al een paar dagen,” liet ze hem weten. Ze wist het dus al wat langer, ach hij wist het nu. Hij zuchtte even niet omdat hij niet blij was, meer omdat hij zich moest gaan voorbereiden voor de aankomende paar... Hoelang kon dat nog duren? Dagen? Weken? Maanden misschien wel. Hij had geen idee, Kai had al eerder een nestje gehad. Dit was voor hem totaal nieuw. ”Ben je blij?” vroeg ze plotseling. Hij glimlachte, hij begreep wel dat Kai misschien bang was dat het iets was wat hij totaal niet wilde. Aangezien het niet gepland was en voor beide dus als een grote shock kwam. Maar nee, hij was er blij mee. Hij was blij dat het met Kai was, hij was blij dat het rond de tijd was van zijn leven dat hij in ieder geval al zijn zaakjes op orde had. Hij in een roedel zat waar hij altijd al van gedroomd had, hij een partner heeft waarvan het zijn beste maatje is en het iemand is waar hij goed mee kon praten. Tegelijkertijd is Kai altijd degene die in hem geloofde om een Shadow te kunnen zijn. Zonder haar hulp van vroeger, had hij het nooit zover kunnen schoppen. Hij liep naar haar toe en gaf een kleine lik over haar snoet. "Ik ben blij ja, als jij maar de aankomende... Geen idee hoelang dat duurt maar een beetje rust neemt." Zei hij met een glimlach rond zijn snoet._________________
Can't deny it, can't pretend. Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Emptydo sep 29, 2016 3:44 pm

KAI.
Ergens kon ze het niet helemaal geloven dat er binnenkort weer nieuwe pluizenbollen zouden rondlopen in het Shadowcamp. Ze had er zeker wel eens over nagedacht, maar ze had het nooit durven hopen. Craig stapte naar voren en gaf haar een lik over haar snuit. "Ik ben blij ja, als jij maar de aankomende... Geen idee hoelang dat duurt maar een beetje rust neemt,” sprak hij. Een zwangerschap was wel een goede reden om lekker weinig uit te voeren en dat was ze ook zeker wel van plan. De komende paar dagen zou ze voornamelijk al chillend doorbrengen in haar grot. ”Komt goed,” liet ze haar partner weten.  ”Ik denk dat ik ook maar weer terug ga naar Dalrey. Ga je mee?” Ze had niet zoveel behoefte om hier nog langer rond te handen.

_________________
Can't deny it, can't pretend. 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Can't deny it, can't pretend. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Can't deny it, can't pretend.    Can't deny it, can't pretend. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Ironmill Rocks-
Ga naar: