Serigala


 

Deel
 

 Zayn The Explorer [Neveah]

Ga naar beneden 
Zayn

Zayn


Zayn The Explorer [Neveah] Empty
BerichtOnderwerp: Zayn The Explorer [Neveah]   Zayn The Explorer [Neveah] Emptydi sep 13, 2016 10:53 pm

Tijd voor wat avontuur. Althans, dat was de bedoeling van deze dag. Niet alleen, want alleen is ook maar zo alleen, maar met een Shadow in crime met de naam Neveah. De teef mocht zich dochter noemen van de enige echte Kai. Hij keek even achter zich om te zien waar de teef zich uithield. De bedoeling was om het gebied rondom het strand te verkennen. Die plek was voor hem onbekend, dus rede genoeg om op onderzoek te gaan. ”Ey, zie je dat eiland daar?” Hij wenkte in de richting van een flink hoopje aarde wat uit de zee stak. Het leek onbereikbaar vanaf deze plek, maar toch had hij er alle hoop op dat ze er, misschien met wat moeite, konden komen. Ondertussen stond de reu al bij de rand van het water waar hij een beetje voor zich uit tuurde om te zien wat zich er allemaal afspeelde daar op het eiland. Op het eerste gezicht weinig, maar dat maakte zijn nieuwsgierigheid er niet minder op. Ondertussen was het hem ook opgevallen dat het water hier best ondiep was. Hij wist dat zeewater schommelde, dus dat het soms redelijk laag stond zoals nu. ”Denk je dat we daar heen kunnen?” vroeg hij aan de teef.

_________________
Zayn The Explorer [Neveah] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Neveah

Neveah


Zayn The Explorer [Neveah] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zayn The Explorer [Neveah]   Zayn The Explorer [Neveah] Emptyvr sep 16, 2016 12:22 pm

Braaf volgde ze Zayn een roedellid van haar. Hij had haar uitgenodigd om vandaag een dag op avontuur te gaan, al snel stonden ze aan het water. Neveah vond het niet erg wanneer haar vacht een beetje nat of vies werd. Ze was laatst haar broer nog tegengekomen, Aissar. Ze had hem enorm gemist en was blij hem en zijn moeder na al die tijd weer te zien. Toch ergens diep miste ze Tank ook, waar die broer van haar zich schuil hield was voor Neveah een grote vraag. Als hij ergens onder de grond lag verbaasde het haar daarentegen ook niks. ”Ey, zie je dat eiland daar?” Hij wenkte in de richting van een flink hoopje aarde wat uit de zee stak. Ze liep een paar passen verder om naast Zayn te komen staan. Ze keek in dezelfde richting als dat hij keek, ze zag weinig leven op dat hoopje aarde. In de blik van Zayn's ogen zag ze dat het gevuld was met nieuwsgierigheid, zelf werd ze er ook erg enthousiast van. Met speelse oogjes zette ze een stap verder het water in, het was nog ondiep. ”Denk je dat we daar heen kunnen?” vroeg hij aan Neveah. Ze draaide haar kop naar achter om naar Zayn te kijken. "Der is maar één manier om daar achter te komen toch?" Ze knipoogde naar Zayn en liep verder het water in richting het hoopje aarde.

_________________
Zayn The Explorer [Neveah] Bfh0m9
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Zayn The Explorer [Neveah] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zayn The Explorer [Neveah]   Zayn The Explorer [Neveah] Emptyza sep 17, 2016 6:02 pm

Echt vrienden binnen de roedel had hij momenteel niet. Vroeger ging hij vaak op stap met Nemy, maar die was van de aardbodem verdwenen. De teef had al maanden niets meer van haar laten horen. Gelukkig was er nog Neveah. Een wolvin die hij niet zo heel goed kende, maar waar hij wel goed mee op kon schieten. ”Der is maar één manier om daar achter te komen toch?” liet ze met een knipoog weten. Hij grinnikte even. ”Daar heb je helemaal gelijk in.” Hij tuurde even over de zee om te kijken hoe ze daar in godsnaam moesten komen. Ondertussen liep hij een beetje langs de waterrand. ”Volgens mij Neveah,” begon hij. ”Is het ondieper dan het lijkt.” De grote reu liep een stuk de zee in. Het water kwam amper tot aan z’n buik toen hij al redelijk ver het zoute water in was gelopen. ”Kom,” riep hij lichtelijk enthousiast. Zonder heel veel moeite banjerde hij door het water heen. Het eiland kwam steeds dichterbij en voordat hij er erg in had stond hij op het strandje.

_________________
Zayn The Explorer [Neveah] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Neveah

Neveah


Zayn The Explorer [Neveah] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zayn The Explorer [Neveah]   Zayn The Explorer [Neveah] Emptyma sep 19, 2016 11:22 am

”Daar heb je helemaal gelijk in.” Een grijns verscheen op Neveah's snoet. Ze had niet heel veel vrienden binnen de roedel, haar moeder was dan misschien de Alpha maar dat betekende niet dat iedereen automatisch Neveah dan ook mocht. Daarentegen, Neveah had al een hele lange tijd niks meer van zichzelf laten horen. Net als Tank. Aissar was het verkeerde pad opgegaan, ze had iets vaags gehoord over dat hij aanpapte met een teefje genaamd Emaya. Kai moest vast en zeker woest zijn geweest, niet dat ze het haar kwalijk nam. Wat Aissar had gedaan was een schande voor de roedel, een schande voor zijn bloedeigen moeder. Toch bleef Aissar haar broer, daarom was ze van plan de roddels te negeren en nog niet haar mening te geven tot dat ze het van haar eigen broer gehoord had. ”Volgens mij Neveah,” begon hij. ”Is het ondieper dan het lijkt.” De grote reu liep een stuk de zee in. Verder dan waar Neveah zelf stond. ”Kom,” riep hij lichtelijk enthousiast. Neveah zag dat het goed te doen was om bij het hoopje zand terecht te kunnen komen zonder dat ze moest gaan zwemmen. Ze liep achter Zayn aan en zonder dat ze het wist was ze al vrij snel op het strandje terechtgekomen. Ze keek wat om haar heen maar zag dat het niet heel groot was. "Kom, zullen we verder kijken?" Ze liep rechtuit.

_________________
Zayn The Explorer [Neveah] Bfh0m9
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


Zayn The Explorer [Neveah] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zayn The Explorer [Neveah]   Zayn The Explorer [Neveah] Emptydo sep 22, 2016 5:59 pm

Erg groot was het eiland niet. Het was een beetje vergelijkbaar met de grote van de begraafplaats in Wolf Story. Behalve wat gevogeltje was hier dan ook niet zoveel te vinden. ”Kom, zullen we verder kijken?” klonk de stem van Neveah. Dat leek hem wel een puik plan. Niet dat er veel te ontdekken viel, maar wie weet zouden ze wel iets interessants tegenkomen. Wat wel verdacht was waren de geuren die hier rondhingen. Ze waren niet de eerste wolven geweest die een bezoekje gebracht hadden aan het eiland. Braaf als hij was liep hij achter Neveah aan. ”Pas op Neveah, een slang!” riep hij plots vlak nadat ze vertrokken waren. Niet dat er echt eentje aanwezig was.  .

_________________
Zayn The Explorer [Neveah] 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Zayn The Explorer [Neveah] Empty
BerichtOnderwerp: Re: Zayn The Explorer [Neveah]   Zayn The Explorer [Neveah] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Belcrest Island-
Ga naar: