Serigala


 

Deel
 

 When You Leave the Camp...

Ga naar beneden 
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptyma sep 12, 2016 9:24 pm

- OPEN

Een grot. Dat was waar zij nu was. Ze verstopte zich voor de zon. Het was een vrij ruime grot voor eentje die gemaakt was uit stenen, met ruimte voor een paar grote wolven. Ze was net zo groot als ongeveer gemiddelde reuen, dus ze paste prima. Haar slanke bouw was dan ook weer een pluspunt. Ze nam geen plek in met een enorme buik. Haar blauwe ogen staarden naar buiten, vanaf hier zag ze Sea Edge Beach. De zon scheen net niet op haar, maar zodra hij onder zou gaan zou ze hier weg zijn. De zon was 's avonds een stuk zwakker dan 's middags. Gelukkig.
Het duurde niet lang voor Emaya's ogen openschoten. De zon ging langzaam onder. Ze was in slaap gevallen. Zonder droom. Ze had Ayero al een tijdje niet meer gezien. Ze miste hem, hun kleine gesprekjes over belangrijke dingen. Ayero had haar speciaal genoemd. Belangrijk. Maar hoe kon de witte teef ooit haar lot aanvaarden? Altijd als ze dacht dat ze alles op een rijtje had, gebeurde er iets. Maakte niet uit wat. Altijd was er wel iets wat alles weer overhoop haalde. Ze had daadwerkelijk soms nagedacht over van alles. Waaronder dus echt gewoon zichzelf van een klif gooien was. Soms vond ze dat dat de beste oplossing was tegen haar problemen. Maar degenen die om haar gaven hielden haar hier. Ze wou haar ouders niet ook hun laatste pup doen verliezen. Reicho leefde waarschijnlijk nog, maar hij was nog in Wolf Story. Zij was de enige van de drie, ze moest hier blijven. Voor iedereen. Altijd als ze haar vrienden of familie zag voelde ze zich sterker. Nooit had ze gedacht dat ze zoveel wolven kon hebben die achter haar stonden, haar hielpen waar nodig. Nooit. Vrienden was een begrip wat ze niet had gekend bij de Shadows. Iedereen had haar anders gevonden, en er was toen niemand van haar leeftijd. Zij was altijd het buitenbeentje, en van haar tijd bij TRH kon ze zich weinig herinneren. Dus inderdaad, ze had bijna een honderd procent liefdeloze jeugd gehad. Ze was nnog niet eens zo lang weer terug bij haar ouders!
Emaya stond op en liep de grot uit. De zon zakte weg achter de horizon, langzaam kleurde de lucht warm oranje. Ze zocht een hoge rots op en ging erop zitten. Ze sloot haar ogen en snoof de koele avondlucht op. De avond was anders dan de dag. Er zaten meer verschillen tussen dan het feit dat het het ene moment warmer was en het andere ijskoud, of dat het donker werd. Nee. De sfeer werd ook anders. Duisterder. Alsof je ziel werd blootgesteld. De schemering had ook iets duisters, maar tegelijkertijd hadden de nacht en de avond allebei iets speciaals, iets elegants. Iets moois. Het was ruw, maar zo zacht. Zo kalm. Alsof je zorgen vleugeltjes kregen en wegvlogen, zodat je kon genieten van het maanlicht op je snuit.
De sterren waren zo'n zelfde iets. Ze waren prachtig, glinsterden in de hemel. Ze kalmeerden je, maar lieten duizenden vragen achter om over te twijfelen. Hoe ver weg waren sterren? Waren zij groot of klein van dichtbij? Zijn de sterren echt de zielen van de doden? Emaya wist het niet. Altijd als ze in haar hoofd tegen haar broer sprak, keek ze naar de sterren. Ze waren zo mysterieus, vond ze. De witte teef opende haar ogen en staarde naar de maan. De maan was groot, ver weg. Lang niet zo verwarrend als de sterren. Haar blauwe ogen gleden over de sterren en ze zag er een flikkeren. Zou dat haar broer zijn? Om te laten merken dat hij er nog was? Dat hij haar niet was vergeten?

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptywo sep 14, 2016 10:03 am

Craig hield wel van een nachtwandeling, het maakte hem niet heel veel uit waar hij terecht kwam als hij maar even zijn verplichtingen kon achterlaten en zijn kop kon leegmaken. Hij voelde het zand tussen zijn poten en rook de zoute zee al van kilometers afstand. Een klein briesje waaide door zijn vacht heen en na een paar passen stond hij stil om even van het koele briesje te genieten. Het was al erg warm en met de zwarte vacht van Craig in de zon werd het daar niet beter op. Gelukkig was de nacht al aangebroken en kon Craig tenminste van zijn luie reet afkomen om wat te gaan doen. Hij zag in de verte opgestapelde rotsen een grot vormen, hij kon niet zeggen dat hij niet nieuwsgierig was om te gaan kijken wat de grot binnen allemaal verschuilde. Hij liep met zijn kop laag richting de grot toe, in de nacht vielen zijn gif gele ogen het meeste op. Dat was vaak wanneer Craig een donkeren ruimte binnen liep veel prooien het al op een lopen zetten. De maan stond al hoog aan de hemel waardoor de grot een klein beetje verlicht was, hij kneep zijn ogen tot spleetjes en zag verder niemand in de grot liggen. Een bekende geur van Shadow's hing in de lucht bij de grot net als een onbekende geur. Iets wat vragend hing hij zijn kop scheef en hij spitste zijn oren om te kijken of hij nog wat geluid hoorde door de grot. Niks. Hij liep verder de grot in maar draaide zich al snel om de grot weer uit te lopen aangezien er niks in te vinden was. De geur werd sterker wanneer hij de grot weer uitliep. Hij stak zijn kop de lucht in en snoof de geuren op al snel keek hij naar een hoge rots en zag hij een witte teef zitten. Ze was minstens drie jaar jonger dan Craig. Ze droeg de geur van Shadjes bij zich. Toevallig een nieuw roedellid? Nog steeds even nieuwsgierig als net, klauterde hij zijn weg naar boven. Ze droeg net zo goed de geur van de teef Amatariseu bij zich als die van de Shadow's, Craig begon te twijfelen. Hij ging achter de teef zitten, het uitzicht vanaf dit punt was prachtig. Voor zijn gevoel kon hij de anderen kant van de zee niet zien. Als hij maar eens wist wat er aan de anderen kant van het water te vinden was. Craig wist nog steeds niet zo goed wat hij met de sneeuwwitte teef aan moest. "Hoi." Zei hij wat droogjes. Goed bedacht Craig... Beter kon niet...

_________________
When You Leave the Camp... Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptywo sep 14, 2016 6:30 pm

Ze had het nu pas door. Dit was diezelfde rots als waar zee met Ais op had gezeten. Herinneringen zweefden haar kop binnen. Ook de gedachte aan alles wat ze fout had gedaan. Ze zuchtte zacht, haar blauwe ogen half gesloten. Ook al genoot ze enorm van de duisternis van de nacht, het liet haar zorgen en angsten niet verdwijnen. Ze dacht aan haar roedel, Okami. Haar moeder was haar alfa. Suru werd langzaam haar beste vriendin. Em vroeg zich af waarom haar vader nog niet bij hen hoorde. Oh ja. Hij wou nog steeds een nieuwe roedel beginnen. Pff. Dat kon hij niet. Hij was geen leider. Ze wou niet dat hij TRH zou herhalen, dat mocht niet. The Rising Heroes waren naïef geweest, allesbehalve dat wat Okami nu was.
Een geur drong haar neus binnen. Ze rukte haar kop omhoog en haar ogen flitsten even kil. Ze sloot haar blauwe kijkers en kalmeerde langzaam. Een Shadow naderde, en liep niet langs haar. Emaya draaide zich om en keek in een paar gele ogen. "Hoi," zei de reu. Het was vrij groot, en drie jaar ouder dan zij. Ze hield haar ogen neutraal, maar er lag een licht grijnsje op haar snuit. "Hoi."

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptydo sep 15, 2016 11:57 am

De eerste blik van de teef naar Craig toe was dan niet echt bepaald vriendelijk. De teef had diep blauwe ogen die recht in die van Craig staarde. Langzaam kon hij aan haar bouw zien dat ze zichzelf kalmeerde en er zelfs een klein grijnsje rond haar smoel vormde. Hij hield zijn hoofd iets wat scheef en staarde de teef nog steeds aan, zijn blik naar haar was erg neutraal. Craig was niet bepaald in de mood om iemand af te zeiken, hij mocht ook wel eens een vrije dag, daarentegen rook deze teef naar shadow's ze moest wel bevriend zijn met één van de Shadjes. Ach en dan had hij zich totaal vergist, boeide hem daarentegen heel weinig. Hij zakte rustig door zijn achterpoten heen en plannte zijn achterwerk op de ijskoude rotsen. Een rilling rolde van zijn onderrug naar zijn nek waarnaar hij zijn vacht ging uitschudden. "Hoi." Sprak de sneeuwwitte teef. Craig moest bijna lachen bij de gedachte dat hij nog nooit iemand die voor hem totaal onbekend was zo gegroet heeft. Hij was of chagrijnig of hij was uit op een gevecht. Beide was niet echt prettig om Craig tegen te komen. Hij was op deze mooie avond verrassend rustig en in een goede bui. Misschien ook omdat het zo goed ging met Kai. Hij had zijn belangrijke titel weer terug als The Hand van de roedel en dat betekende veel voor hem. Hij zuchtte even. "Ik ben zeker niet de enige die hier naartoe is gekomen om even alle verplichtingen achter te laten en je kop leeg te maken?" Het kon bijna niet anders, rond dit tijdstip sliep je of was je met gezelschap. Niet ergens hoog op een rots te staren naar het einde van de oceaan.

_________________
When You Leave the Camp... Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptydo sep 15, 2016 4:29 pm

De reu was niet van plan om haar pijn te doen. Hij wist niet eens wie ze was! Blijkbaar was hij niet een Shadow die al te lang zo is geweest, want anders had hij haar herkend. Iedere wolf die ongeveer drie of meer jaren bij hen heeft gehoord, kende haar. Wie zij was. Zij was de vijand. Ze werd gehaat door iedere Shadow die ze van toen kende, maar inderdaad. Deze reu kwam haar amper bekend voor. Toch was hij al aan de oude kant. Hmm... Ze groef in haar herinneringen, maar vond niks. Ze kende hem vast wel, maar ze had hem te weinig gezien. Ah well... "Ik ben zeker niet de enige die hier naartoe is gekomen om even alle verplichtingen achter te laten en je kop leeg te maken?" Precies wat hij zei. Ze was blij met haar roedel, en misschien ook wel een klein beetje blij met haar leven. Maar soms wou ze dat ze niet de dochter van de alfa was, verliefd was op iemand uit haar ex-roedel en ze wou dat het niet zo ingewikkeld was. Ze had het gevoel dat ze altijd weer anders was. Alsof het lot het op haar gemunt had. Zij mocht dit meemaken, en nog voor ze hersteld was gebeurde het ander. Haar leven ging voorbij in een flits. Het leek een verhaal wat oudere wolven zouden vertellen aan hun kleinkinderen, in plaats van dat iemand het echt beleefde. Maar helaas... "Inderdaad," zei ze zacht. Ze was niet ver weg van het kamp, ze kon terug wanneer het weer eb was. Maar nu zou ze de nacht hier doorbrengen, tijd om te slapen kwam later wel.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptyvr sep 16, 2016 12:10 pm

De sneeuwwitte teef bevestigde zijn vraag, Craig wist het antwoord daarentegen al. Veel meer woorden liet de teef niet uit haar bek rollen, erg spraakzaam was ze dus niet. Hij stond even op en zuchtte diep. Hij was nog steeds benieuwd naar de geuren die rond haar vacht hingen, die van Kai was hem allang opgemerkt. De geur van Aissar werd hem ook steeds duidelijker, wat deden ze beide rond deze teef? Kai had hem er nog niks over verteld, nog niks over nieuwe leden of een wannabe die bij de roedel wilde. Ze hadden wel snel nieuwe roedelleden nodig, de roedel van The Shadow's begon voor zijn gevoel een beetje te vervagen. Niet dat Craig of Kai dat liet gebeuren, Kova was namelijk een erg goed roedellid geworden die bij elke activiteit wel aanwezig was en hard haar best om steeds opnieuw haarzelf te bewijzen. Aissar had hij tot nu toe pas twee keer gezien en weinig gesproken over hem had Craig nog maar weinig te zeggen. Het was wel de pup van Kai, langzamerhand moest Craig wel proberen een band te creëren met haar kroest. Ook al vond hij dat vader gedoe maar lastig, aangezien hij nog nooit zelfs pups heeft gehad. Anyways... Terug naar de teef. "Tong verloren?" Zei hij droog. Hij bedoelde het eerder als een geintje, maar hij ging eerst maar eens de kat uit de boom kijken. Misschien was de reactie van de teef wel geïrriteerd dat vond hij dan vaak wel amuserend.
 

_________________
When You Leave the Camp... Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptyvr sep 16, 2016 6:57 pm

Emaya ging weer zitten en keek de reu kalm aan. Haar blauwe ogen glommen, lichtten op in het maanlicht. De koele nachtlucht stelde haar tevreden, de briesjes bliezen haar vacht door de war. Ze hoorde het water achter haar ruisen, en ergens in de verte hoorde ze dolfijnen. "Tong verloren?" Oh, natuurlijk. Ze was nog steeds aan het praten met een wat oudere Shadow. Ofcourse. Shadowhumor bestond meestal uit leedvermaak, de meesten van hen vonden het grappig als anderen geïrriteerd raakten bij hun opmerking. Ze grinnikte. "Misschien," antwoordde ze kalm. Ze leek ergens nog wel op haar moeder! Geïrriteerd reageren op een Shadow was niet bepaald haar ding. Of ze was aardig, of ze was bang, of ze was gemeen. Irriteren? Oké, die nieuwe witte teef was irritant, maar niet zo ernstig als wolven die geen Shadows waren. Shadows waren meer gemeen, vond ze. Soms waren ze zelfs slimmer dan andere slechte wolven!

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptyma sep 19, 2016 9:26 am

De witte teef leek daarentegen echt haar tong verloren te zijn. Wanneer ze met een kort antwoord reageerde op Craig sprak ze het net zo kalm uit als dat haar lichaamshouding aangaf. Ze was jong, maar ze leek niet dom te zijn. Kalm reageren op een shadow was dan toch wel het beste wat je kon doen zodat wij niet uit onze slof schoten van irritatie, behalve als je het gebruikte als een tegenargument dan was Craig zijn geduld aardig snel op. Met de jaren mee had Craig wel zijn woede aanvallen kunnen beheersen, vroeger hoefde je als een gemiddelde gespierde reu daar niet heel bang voor te zijn. Maar Craig is al wat ouder, hij is gespierder dan de meeste reutjes en de ervaring die hij in al zijn trainingen had opgedaan zaten nog steeds vers in zijn kop. Als Craig je nu zou aanvallen, kon je maar beter bidden dat hij één keer bijt. De teef bracht hem niet veel lol, de nacht was allang aangebroken en hij was hierheen gekomen om zijn verplichtingen achter te laten. Kai zal zich vast al afvragen waar hij bleef, misschien nam die wel een hapje mee terug om te delen.

_________________
When You Leave the Camp... Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptydi sep 20, 2016 2:45 pm

Een stilte daalde neer over de wolven, de reu zat diep weggezonken. Ergens bedacht ze dat hij een Shadow was, en dat de enige echt nieuwe Shadow die kleuter was. Dat betekende dat hij er al was geweest toen zij lid was geweest, wat ergens ook wel logisch was vanwege haar leeftijd en zijn leeftijd. Hij was drie jaar oud dan zij. Hij leek haar ook niet echt een nieuwe Shadow. Die geur was vermengd met de wat oudere leden die niet in Serigala waren, dat verwarde haar. Maar toch. Hoe ver ze ook groef, ze kon niks vinden. Hij deed haar een beetje denken aan de uitleg die ze ooit had gekregen over een belangrijk lid, maar een echt belangrijke Shadow had haar niet op die manier aangesproken. "Heb je misschien een naam?" vroeg ze toen maar. Misschien kende ze zijn naam.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptywo sep 21, 2016 12:08 pm

De teef leek zelf ver weggezonken in gedachten net als Craig. Waarnaar ze haar bek even later een keer opentrok. "Heb je misschien een naam?" vroeg ze. Craig keek haar minachtend aan, niet veel wolven herkende hem niet gelijk. De meesten wisten zijn naam al wanneer hij aan kwam wandelen. Hij zuchtte even. "Craig." Zei hij iets wat droogjes. Met dezelfde blik bleef hij de teef aankijken. Ergens vaag diep in zijn herinneringen herkende hij verhalen dan deze teef. De sneeuwwitte wolvin met blauwe ogen, onder de hoede van Djinn. Hij schudde zijn kop, liet zichzelf door zijn achterpoten zakken en plantte zijn achterwerk op de koude stenen. Een kleine rilling rolde over zijn rug heen naar zijn nek toe waarnaar hij zijn vacht uitschudde. "En waarom ruik ik van elke roedelgenoot van mij hun geur in jouw vacht?" Vroeg hij aan de teef met een strenge stem. Zijn nieuwsgierigheid werd hem te sterk hij moest het wel vragen. Aissar, Kova en Kai. Kai had hem nog niks verteld over een zogenaamde witte teef met blauwe ogen die misschien hun roedel wou versterken. Misschien stond Craig wel een babbeltje te maken met hun vijand, aangezien de geur van de Alpha Amatariseu ook te ruiken was. Als dit de teef was waar Djinn voor gezorgd had waarnaar ze even later de Shadow's uitgegooid was. Dan was dit de dochter van de witte albino en dan kon hij het niet laten om dit gezellige babbeltje te veranderen naar iets veel akeliger._________________
When You Leave the Camp... Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptywo sep 21, 2016 8:27 pm

Craig. Craig.. Hm... Waar kende ze die naam nou van? Ze had hem wel gehoord, ooit. Van Djinn, als ze het zich goed herinnerde. Haar ogen flitsten van neutraal naar volle herkenning en terug. Craig. The Hand. Mooi zo. Ze had een belangrijke Shadow voor haar neus. "En waarom ruik ik van elke roedelgenoot van mij hun geur in jouw vacht?" Betrapt. Iedereen wist nu zowat van haar en Aissar. Vreemd dat hij dat niet doorhad. Ze keek Craig even verbaasd aan. Hij wist dus echt niet wie zij was. Het liefst wou ze het zo houden, maar ehm. Tsja. Hoe zou ze het anders verklaren? "Ik kwam ze tegen," zei ze droog. Daar was geen woord van gelogen. Emaya kon het dus echt niet geloven dat hij niet van zijn alfa's had gehoord wie zij was. Zowat iedere Shadow kende haar, wist dat ze nogal gehaat was daar. Maar een van de belangrijksten? Nope!

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptydo sep 22, 2016 10:11 am

Craig overdreef misschien een beetje toen hij zei dat hij iedereens geur rook in haar vacht. Maar dat er al meer dan één geur te ruiken was bij een teefje als dit verbaasde hem al. Dat betekende dus dat ze ze moest zijn tegengekomen allemaal tegelijkertijd. Één voor één zal dan ook weer een apart verhaal zijn. Craig vertrouwde het steeds minder. Zijn aardige mood veranderde al snel weer naar die van een echte Shadow. Craig had daarentegen wel zijn naam verteld maar niet gevraagd naar die van de teef. Hij was daarom erg benieuwd. "En wat is jouw naam?" Zei hij bot. Hij stond even langzaam op en keek naar het einde van de zee. Hij rekte zijn voorpoten uit en gaapte even. Hij was moe geworden van dit saaie gesprek. Tijd om er wat leven in te brengen. "Ik kwam ze tegen," zei de sneeuwwitte teef droog. Hij grinnikte en schudde zijn kop. Hij liep een klein rondje om de teef heen en bekeek haar bouw eens goed. Ze had aardig wat littekens opgelopen, niet dat het hem iets boeide. Craig zelf had een aardig groot litteken van de helft van zijn buik tot aan zijn onderkant van z'n bek. Dat gevecht was om niet meer te vergeten, dat was buiten WS, buiten Serigala buiten dit alles. De kant van de wereld wat veel wolven niet aangedurfd hebben om daar stap te zetten. Craig is altijd al te nieuwsgierig geweest, hij kan het dan ook niet laten om de wereld te verkennen. Niet dat hij alles al gezien had, bij lange na niet. Al bleef het wel een droom, die hij ooit nog eens met zijn oude lijf waar ging make. Of Kai nou mee ging of niet. "Ergens diep, geloof ik je niet." Hij keek haar streng aan bij de woorden die hij uitsprak. Hij schudde zijn kop terwijl hij naar beneden keek. Hij draaide zijn hoofd weer terug op de witte teef gericht en liet een brede grijns tonen, met daarbij een rij vlijmscherpe tanden zichtbaar.

_________________
When You Leave the Camp... Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptydo sep 22, 2016 4:40 pm

Lang duurde het niet voor hij haar doorhad. Hij liep een rondje om haar heen. Craig bestudeerde haar, en Emaya glimlachte licht. Ze had geen antwoord gegeven op zijn vraag. "Ergens diep, geloof ik je niet." De sneeuwwitte teef glimlachte zogenaamd onschuldig. "Dat duurde lang. Ik ben Emaya," grinnikte ze, en ze maakte zich klaar om weg te springen mocht het nodig zijn. Mooi zo. Dit ging hij dus sowieso aan zijn alfa vertellen! En dan wisten alle Shadows weer dat zij nog bestond. Ze was nog niet klaar. Misschien wou ze Aissar hierbuiten houden, maar ze was nog altijd, diep van binnen, woest op Kai.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptyma sep 26, 2016 10:07 am

"Dat duurde lang. Ik ben Emaya," grinnikte ze. Craig bleef haar wat langer aanstaren dan normaal. Ze moest vast denken dat ze heel wat was, ze was voor hem niks. Niet eens de moeite waard om weg te jagen, één beet en hij kon haar botten verbrijzelen. Hij grinnikte bij de gedachten. "Emaya." Vol afschuw sprak hij haar naam uit, waarnaar hij zichzelf groot maakte, zijn oren in zijn nek legde en zijn haren omhoog sprongen. Hij liet een rij vlijmscherpe tanden tonen en likte langs zijn lippen. "Jij moet vast denken dat je heel wat bent hé teefje, vol trots spreek jij je naam uit. Maar ik zal je even uit je droomwereldje halen, je bent niks. Voor mij ben je een kip zonder kop, voor heel onze roedel ben je niks. Je mag dan onder je hoede zijn geweest door Djinn, maar jij hebt het recht niet je naam zo uit te spreken tegen een Shadow." Hij bleef haar strak aankijken en als dat de woorden uit zijn mond kwamen maakte hij zichzelf steeds bozer en bozer. Hij was niet van plan de teef wat aan te doen maar hij liet haar wel eventjes merken dat hij niet zomaar The Hand van een roedel was, Craig had met de jaren een naam gekregen. Hij is de partner van Kai, de rechterhand van de roedel en binnenkort vader. En wat was deze teef? De teef die de shadjes uit werd gegooid en de dochter van de opper-poedel die niet weet hoe ze een roedel moet leiden? Hij grinnikte bij de gedachte. Langzaam liet hij zijn houding varen.

_________________
When You Leave the Camp... Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptyma sep 26, 2016 7:42 pm

Een koele grijns lag op haar snuit toen hij haar (eindelijk) herkende. Meteen schoot Craig van vriendelijke ouwe reus naar geïrriteerd Kai-hulpje. Onschuldig keek ze hem aan, in de gele ogen die zich met afschuw vervulden. "Emaya," sprak hij vol afschuw. "The one and only," zei de sneeuwwitte teef met een brede glimlach. "Jij moet vast denken dat je heel wat bent hé teefje, vol trots spreek jij je naam uit. Maar ik zal je even uit je droomwereldje halen, je bent niks. Voor mij ben je een kip zonder kop, voor heel onze roedel ben je niks. Je mag dan onder je hoede zijn geweest door Djinn, maar jij hebt het recht niet je naam zo uit te spreken tegen een Shadow." Hij wist blijkbaar niks van Ais, wat haar verbaasde. Heel hun roedel, hm? Hun jongste lid vond het geweldig om pesterig tegen haar te doen en Aissar... Tsja. Hij was vriendelijk tegen haar. Misschien speelde er meer van zijn kant. Maar hij was tenminste niet zoals ze zich een zoon van Kai voorstelde. "Hmm, wat jammer nou. Had net even gehoopt om dat kleintje te pesten," glimlachte ze. Misschien zou hij haar naam noemen. Dat zou nou es geluk zijn. "Ach ja, je kunt niet bevriend zijn met iedere Shad die je tegenkomt," vervolgde ze vaag. Als hij wist waar ze op doelde.. Dan was ze... Geen idee eigenlijk. The Hand moest wel weten van haar kleine bezoekje, nietwaar?

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptydi sep 27, 2016 2:04 pm

"The one and only," zei de sneeuwwitte teef met een brede glimlach. Hij probeerde zijn klauwen de ijskoude rots te doorboren van de woede, maar als snel ontspande hij zijn lichaam's bouw. Dit was wat de teef wou, dit was wat Ama wou. Hij schudde zijn kop om de gedachtes om deze teef in tweeën te scheuren te doen vergeten. Hij snoof even, en toonde haar dezelfde brede glimlach. "Hmm, wat jammer nou. Had net even gehoopt om dat kleintje te pesten," glimlachte ze. Kova? Hij keek haar aan en schoot in de lach. Deze teef wou Kova wat aan doen? Voor ze het wist had Kova haar allang naar de grond gedrukt met die dunne kippen pootjes van deze sneeuwwitte teef. Ze dacht daadwerkelijk dat ze ook maar iets was, Craig vond het wel leed vermaak. Ze had een reusachtige reu voor haar neus en nog steeds durfde ze te praten over Kova die ze wilde pesten. Hij schudde zijn kop, foute keus tut."Ach ja, je kunt niet bevriend zijn met iedere Shad die je tegenkomt," vervolgde ze vaag. Hij wist niet precies waar ze op doelde, dat Djinn haar gestolen had omdat haar eigen mamsie niet op haar kon letten? Omdat haar hele eigen roedel een mislukking was en ze daarom misschien nog een beetje trots kon zijn dat ze zichzelf ooit een Shadow heeft kunnen noemen? Achja, Craig was wel goed in kleine meisjes hun lieve kleine dromen te pletten. Er was niks meer amuserend dan dat. Craig was daarentegen wel een beetje uitgepraat. "Weet je wat het is?" Hij stond op en liep naar de teef toe tot dat Emaya Craig's adem op haar kop kon voelen waarnaar hij zichzelf groot maakte. "Ik ben dan misschien niet iemand die jij goed kent... Maar ik ben niet iemand waar je zomaar mee kunt sollen, dus ik zal maar beter je grove bek houden over Kova of over mijn roedel. Je bent niet erg in het voordeel hier en als ik wil verbrijzel ik al je botten in je lichaam tot dat je me smeekt om te stoppen." Waarschuwde hij haar. Hij zal haar met geen vinger aanraken, hij liet een oorlog dan doen ontstaan en als dat echt zou gebeuren en zijn roedel stond er klaar voor om dat te doen moest hij dat eerst bespreken met Kai.

_________________
When You Leave the Camp... Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Zayn

Zayn


When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptydi sep 27, 2016 2:14 pm


De grote grijze reu bazuinde maar wat rond. Honger had hij niet, dus jagen was geen optie. Luieren had hij in principe al teveel gedaan. Op dit moment liep hij vlak bij de kust in de hoop dat hier wat spannends gaande was, maar die kans was aardig klein. Ergens verderop zag hij de zee en het strand al liggen. Eenmaal op het strand aangekomen merkte hij al snel op dat hij niet de enige was. Iets verderop stonden twee wolven en allebei waren het bekenden. De eerste was mede-Shadow Craig. De massieve reu kende hij al jaren en liep ook al in Wolf Story rond toen hij net geboren was. Naast hem stond Emaya, een product van ‘The Rising Heroes’. Ooit was ze bij de Shadows gekomen. Zijn moeder had haar meegebracht in de hoop dat er iets van te maken was, maar tevergeefs. Zayn liep op het tweetal af en begroette Craig met een klein knikje. ”Gezellig hier?” sprak hij en ergens naast Craig plofte hij neer op z’n achterwerk. Eens kijken of het hier spannender was dan in het Dalrey Forest.

_________________
When You Leave the Camp... 003B
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Emptydo sep 29, 2016 9:47 pm

Haar blauwe ogen glinsterden. Craig kwam dreigend dichterbij. "Ik ben dan misschien niet iemand die jij goed kent... Maar ik ben niet iemand waar je zomaar mee kunt sollen, dus ik zal maar beter je grove bek houden over Kova of over mijn roedel. Je bent niet erg in het voordeel hier en als ik wil verbrijzel ik al je botten in je lichaam tot dat je me smeekt om te stoppen." Kova! Joepie! Ze wist eindelijk de naam van dat kleintje! Kalm zette ze een stap naar achter. Ze wou zeggen dat zijn adem stonk, maar zweeg en staarde hem aan zonder enige emotie in haar cyaankleurige ogen.
Een voor een deel bekende geur drong haar neus binnen. Het rook naar Djinn, de teef die haar ooit had meegenomen naar Elysion. Het duurde ook niet lang voor een grijze reu naast Craig kwam te staan. Hij was vast Djinns zoon, afgaand op zijn geur. Ook een Shadow. Hij begroette de oudere reu met een klein knikje en ging zitten. Pff, dit werd leuker en leuker. Not. Gezellig hier?" Emaya zweeg en keek naar hem.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
When You Leave the Camp... Empty
BerichtOnderwerp: Re: When You Leave the Camp...   When You Leave the Camp... Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Ironmill Rocks-
Ga naar: