Serigala


 

Deel
 

 Best Meeting Ever {Victoria}

Ga naar beneden 
Madelyn

Madelyn


Best Meeting Ever {Victoria} Empty
BerichtOnderwerp: Best Meeting Ever {Victoria}   Best Meeting Ever {Victoria} Emptyzo sep 11, 2016 5:41 pm

Daar liep ze dan. Het nieuwe plekje van Serigala, bij de zee. Ze keek een hoog rotsblok, klif gedoe aan en wou een poging wagen. Hoe geweldig zou het zijn als ze daar op stond. Ze draafde er open af en van rotsblok naar rotsblok probeerde ze er te komen maar faalde en viel terecht op haar rug. Auw! Lekker dan, dacht ze. Ze stond op en rende toen maar op de zee af. Hij poten legde ze in het koele water. Ze keek het water aan, zou ze? Ze dacht even niet meer na en sprong het koele water in. Ze was toch niet zo schoon, ze kon wel een bad gebruiken. Ze ging kopje om en kroop weer uit het water. Ze draaide weer terug richting het water. Ze nam wat slokken en ging toen zitten kijkend naar de zon die op punt stond onder te gaan over een paar minuten, maar dat duurde nog wel wat langer.

Na een tijdje wachten ging de zon nog niet onder en ze begon zich te vervelen. Madelyn haar kop draaide richting de rotsblok, de hoge. Daar had ze vast mooier uitzicht. Een grijns verscheen op haar kop en ze rende er op af. Haar tweede poging begon. Ze sprong van rotsblok naar rotsblok en.. Yass!! Het lukte haar gewoon! Van opwinding sprong ze vrolijk de lucht in maar toen ze landde kraakte het onder haar poten. Shait! De steen onder haar brak af en ze greep nog net met haar voorpoten het andere stuk. Haar nagels zette ze in het steen. Haar achter poten hingen er. Ze begon met haar achterpoten ze trappen om zo omhoog te komen. Wat was ze toch ook een kluns. Ze had dit nooit moeten doen. Haar nagels konden het niet meer houden en ze gleed eraf. Een harde, korte piep klonk toen ze op haar rug landde. De pijn liep door haar lichaam. Geez, wat deed het zeer! Ze voelde dat bloed bij haar rug er uit stroomde, het zag er waarschijnlijk erger uit omdat ze nat was maar toch deed het ontzettend pijn. Haar ogen waren dicht geknepen door de pijn te verminderen maar dat lukte niet dus deed ze haar ogen weer open. Toen ze weer zicht had zag ze dat er nog een rotsblok naar beneden kletterde. Nee! Ze probeerde snel weg te gaan maar de pijn stopte haar al snel en er kwam nog een piep. Haar staart lag er nog onder. Ze zakte door haar poten en lag daar dan, met haar staart onder het steen. Ze zuchtte. Wat moest ze nou doen in dit soort situaties?

_________________

Best Meeting Ever {Victoria} WolfSil_zpsgznhsaex
Terug naar boven Ga naar beneden
Victoria

Victoria


Best Meeting Ever {Victoria} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Best Meeting Ever {Victoria}   Best Meeting Ever {Victoria} Emptydi sep 13, 2016 2:39 pm


De zwarte wolvin liep rustig over het zand heen, ze kwam hier niet vaak dus besloot even rond te lopen om de boel eens wat te verkennen. En het was lekker rustig hier, het gevoel van vrijheid overvalde de teef. Victoria greens en begon langzaam te rennen, de vrisse zee lucht waaide door haar vacht heen. En de teef opende haar bek, ze zag er uit al een puppy maar dat boeide haar niet. Het gaf haar een goed gevoel en daar ging het haar om, het gevoel. Opeens vulde een geur haar neus gaten, de teef stopte gelijk met lopen. Ze herkende de geur uit duizende, haar zus was dicht bij en... rook ze het goed?....bloed?! Snel rende de teef op de geur af, al snel zag ze de andere zwarte teef liggen. Onder het bloed en...nee geschrokken deed Victoria een stap naar achter. Er lag een rots op haar staart. Snel rende ze naar de zijde van haar zusje 'Madelyn!'schreeuwde ze zo luid mogelijk. 'Ma-Madelyn? praat tegen me ho-hoe is dit gebeurt?! de teef kon bijna niet uit haar woorden komen, waarom geurde dit soort dingen altijd bij haar zusje?

_________________
Best Meeting Ever {Victoria} Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Madelyn

Madelyn


Best Meeting Ever {Victoria} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Best Meeting Ever {Victoria}   Best Meeting Ever {Victoria} Emptydo sep 15, 2016 5:33 pm

Pijn schuurde door haar lichaam. De pijn was ondraagbaar. Ze probeerde te ruiken of er een andere wolf was maar ze rook niets, niets ging door haar neus heen. Ze hoorde haar naam zacht door haar oren. Ze opende haar ogen maar zag in eerste instantie wat wazig. Toen het helder werd zag ze dat het Victoria was. WAT?! Victoria?! Wat deed die hier nou? Ging ze nou dood? Of was ze wakker geworden in hel! Ze sprak wat bezorgd hoe dit gebeurd was. maar Madelyn kon haar stem niet laten horen, het lukte niet. Ze wou niet haar zwakke stemmetje aan haar zus laten horen. Wat moest ze doen? van al het denken kreeg ze koppijn. Ze zuchtte diep waardoor tranen in haar ogen kwamen. Nee! Ze mocht haar zusje niet laten zien hoe zwak ze was! Ze tilde haar kop op maar die viel weer terug aangezien het te veel pijn deed. Ze keek haar zus aan. Madelyn wou haar niet meer sterk houden, het was haar zus niet een vreemde. Ze kon haar zelf zijn bij haar. ‘’Vic..?’’ Zei ze toen maar zacht. Geez ze kon haar eigen stem niet eens aan horen. Meer dan dit kreeg ze er toch niet uit. Ze voelde de pijn overal wel maar toch haar staart, haar staart deed toch wel het meest pijn. Haar staart werd plat gedrukt door de steen. Een klein piepje verliet nog eens haar bek.

_________________

Best Meeting Ever {Victoria} WolfSil_zpsgznhsaex
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Best Meeting Ever {Victoria} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Best Meeting Ever {Victoria}   Best Meeting Ever {Victoria} Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Sea edge Beach-
Ga naar: