Serigala


 

Deel
 

 The Devil's Boneyard | Craig

Ga naar beneden 
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

The Devil's Boneyard | Craig Empty
BerichtOnderwerp: The Devil's Boneyard | Craig   The Devil's Boneyard | Craig Emptydo sep 08, 2016 9:41 pm

De geur van bloed had hem dieper het duistere woud ingelokt dan dat hij in de eerste instantie had willen gaan, maar met een rommelende maag en de belofte op een maaltijd, zag hij niet hoe een kleine omweg een grote ramp kon zijn. Een maaltijd jatten van een ander was veel makkelijker dan zelf iets neerhalen. Zeker als het een groot prooidier was. Hoe groter het dier, hoe gevaarlijker de jacht werd. De bron van de geur stelde hem gelukkig niet teleur. Het herten kadaver dat hij aantrof naast een paar hoge bomen en wat begroeiing, kon nooit ouder zijn dan twee dagen. Het vlees was misschien net gaan rotten aan de buitenkant, maar van binnen was het grotendeels nog oké. Ondanks dat er wat tekenen waren dat het hert was gedood door andere wolven, zag de zwarte wolf niemand. Het enige wat hij hoefde te doen was wat raven en vliegen wegjagen en hij kon zijn buik eens goed rond eten - het hertenvlees zou dat zoveel beter voor elkaar krijgen dan dat een muis of haas ooit zou kunnen doen.
Darayvian scheurde wat van de rottende huid en vacht weg om bij het betere vlees te kunnen komen en beet een paar repen ervan los. Hij verspeelde niet veel tijd aan kauwen en slikte het meeste vrijwel meteen los. Na een paar happen zocht de reu een beter stuk op van het kadaver en ging ernaast liggen om rustig zijn honger te kunnen stillen.

_________________
The Devil's Boneyard | Craig Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


The Devil's Boneyard | Craig Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Devil's Boneyard | Craig   The Devil's Boneyard | Craig Emptydi sep 13, 2016 9:38 am


Een onbekende geur prikkelde zijn reuk zintuigen. Diep verscholen in het hol van Craig, sprongen twee gif gele ogen open. Hij spitste zijn oren maar hoorde alleen het geruis van de wind in zijn holletje. De geur van een rottend stuk hertenvlees gemixt met die van een onbekende liet hem toch maar doen opstaan en ontwaken van zijn slaap. Weer durfde er domme wolven stap te zetten in het Shadow territorium, wanneer gingen ze het leren en de consequenties ondervinden hier niet meer zomaar zonder pardon te komen. Langzaam hees hij zijn lichaam omhoog en zette stap voor stap zijn weg naar buiten. Hij knipperde een paar keer met zijn ogen, hij snoof de lucht op en zetten een aardig pasje in naar de onbekende wolf. Een diepe zucht verliet alweer zijn bek en enigszins hoopte hij dat één van zijn roedelleden dit zooitje al had weg gejaagd. De geur van een rottende kadaver -dat waarschijnlijk één van zijn roedelleden mee had genomen- werd steeds sterker. In de verte zag hij een zwarte reu liggen naast de kadaver, die had zo te zien zijn buikje wel rond gegeten aan het vlees en nog eens stap gezet in dit territorium. De reu moest wel heel erg van problemen houden. Een luidde, waarschuwende grom verliet zijn bek en met ontblote tanden staarde hij de reu aan. "Jij hebt ten eerste het Shadow territorium betreden, dat is fout één. Ten tweede heb jij gegeten van de prooien die wij vangen, dat is fout twee. Oke, zo gaan we het doen. Jij bent binnen drie secondes weg anders laat ik je de consequenties zien en zelfs nu geef ik je nog een kans." Hij bleef de reu strak aankijken. "Één."

_________________
The Devil's Boneyard | Craig Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: