Serigala


 

Deel
 

 Childhood Memories *Victoria*

Ga naar beneden 
Merlin

Merlin


Childhood Memories *Victoria* Empty
BerichtOnderwerp: Childhood Memories *Victoria*    Childhood Memories *Victoria* Emptywo sep 07, 2016 3:39 pm

De grote bruine reu likte zijn lippen. Zijn ogen staarde strak voor hem uit. Deze keer zou zijn tegenstander niet ontsnappen, maar in zijn nu nog lege maag terecht komen. Voor hem zat een jonge haas. Het dier had een glanzende vacht en was in topconditie. Het zou geen gemakkelijke klus zijn om hem te pakken te krijgen. Zeker in combinatie met de locatie. De grote rotsblokken in de taiga zorgde ervoor dat snel bewegen erg lastig was. Dit tot groot genoegen van de drie jarige reu. Doordat hij alleen was zolang hij zich kon herinneren, had hij zich meerdere uitstekende jachttechnieken aangeleerd. Zijn spiermassa had zich hierdoor uitgebreid en zorgde ervoor dat de reu een redelijk fors formaat had. De snelheid van de reu was hierdoor wel wat afgenomen, maar zijn jachttechnieken compenseerde deze belemmering.

Voetje voor voetje kroop Merlin steeds dichterbij zijn toekomstige maaltijd. Het dier had nog steeds niets door en ging rustig verder met zijn bezigheden. Nog een paar meter en de reu was op sprongafstand van het dier. De wind waaide over de haas zijn richting in, wat maakte dat hij licht begon te watertanden. Nog twee meter tot hij kon toeslaan, nog één.. Plots vloog er achter hem en giganstische vogel weg, waardoor de haas zich omdraaide. Dit was het moment. Hij moest nu toeslaan voordat de haas letterlijk het hazenpad nam. De bruine reu zette zich met zijn achterpoten af en maakte een enorme sprong richting het dier. Helaas was hij net te laat, waardoor hij enkel een paar haren beetpakte. Snel zette hij de achtervolging in en spuugde de plakkerige hazenvacht uit. Behendig sprong hij van rots naar rots. De haas kwam steeds dichterbij tot het moment dat Merlin voor de tweede keer omhoog sprong. Dit keer was meer succesvol.

Een half uur later lag de bruine reu kalm op een rots. De zon had deze tot een aangename temperatuur opgewarmd waar Merlin volop van genoot. Voor hem lagen de restanten van de haas, enkel delen van de kop en poten waren nog over. Merlin likte de laatste bloed- en vleesresten van zijn lippen en legde zijn kop op zijn voorpoten. Uitbuiken kon geen kwaad. Een kleine zucht ontstnapt uit zijn bek. Hij hield van de taiga met in de verte de silhoutten van de bergen. Een kleine glimlach verscheen op zijn kop. Dit was waar hij thuishoorde.

_________________
Childhood Memories *Victoria* J8l5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Victoria

Victoria


Childhood Memories *Victoria* Empty
BerichtOnderwerp: Re: Childhood Memories *Victoria*    Childhood Memories *Victoria* Emptydo sep 08, 2016 8:11 pm

De zwarte wolvin liep met gemak over de harde rotsen en oneven grond, haar slanke lichaam was goed wendbaar op dit soort gebied. En eerlijk? een van haar favorieten plek in heel serigala. De reden? heel simpel! er kwam hier bijna geen hond, ja oke wat vogels hazen konijnen enzo maar hier waren nooit veel andere wolven te vinden. En ze wilde gewoon even alleen zijn, ze moest even nadenken. Nadenken over alles, was de Okami joinen wel een goed idee? is het misshien niet beter om alleen te blijven? en waar was haar zus eigenlijk? Moest ze weer achter haar kont aan lopen? De wolvin liep al een tijdje met deze vragen zo lang dus dat ze er hoofdpijn van kreeg, geirriteerd schopte de teef een klein steentje weg. Het was waar wat ze zeggen, hoe ouder je werd hoe moeilijk het leven. Verdomme pa.

Na een stukje gelopen te hebben drong een geur haar neus gaten binnen, oh was er nog iemand hier? wat gezellig. Misshien moest ze haar soort genoot eens opzoeken en wat afleiding voor haar zelf creeren, straks hield ze nog geen brein meer over. De wolvin zette er wat vaart achter toen ze besloot achter de geur te gaan. Al snel kwam er een wolf in haar gezichtsbeeld, een bruine reu... hey wacht eens even was dat... nee dat kon nie-of ja toch wel! De kleurloze ogen van de wolvin werden groot, maar die wolf kende ze! Das Merlin! haar oude jeugd vriend voordat... de wolvin schudde met haar kop, het was verleden tijd Vic stop met het verleden naar boven te halen daar word niemand beter van. De zwarte wolvin stapte op de reu af en kwam best dichtbij, ze rook de geur van bloed. Hij had iets gevangen een konijntje...nice. Victoria greens en gooide een steentje naar de andere wolf om haar aanwezigheid bekend te maken. 'Boe' lachte ze vriendelijke naar haar oude vriend.

_________________
Childhood Memories *Victoria* Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Merlin

Merlin


Childhood Memories *Victoria* Empty
BerichtOnderwerp: Re: Childhood Memories *Victoria*    Childhood Memories *Victoria* Emptyvr sep 09, 2016 7:40 pm

De restanten van de haas lagen nog steeds voor hem. De bruine reu staarde voor zich uit en genoot van de vele vogels die door het luchtruim dansten. Een kleine, goedkeurende glimlach verscheen op zijn kop. Langzaam aan begon het eten te zakken. Een geeuw ontsnapte uit zijn bek. De afgelopen dag was best vermoeiend voor de reu geweest. Allereerst had hij de gehele dag gelopen en vervolgens had een tijdje lang naar voedsel gezocht. Hij merkte dat zijn ogen af en toe dichtvielen. Snel schudde hij zijn kop. Het was nog geen tijd voor een dutje. De zon stond nog redelijk hoog aan de hemel. Nee, het zou nog even duren voordat het dutjestijd was. Merlin ging languit op de rots liggen en voelde de warmte op zijn vacht. Al hield hij erg van de kou, momenten als deze moest je koesteren. De temperaturen konden 's winters erg dalen. Met als gevolg dat je smeekte naar de zomer. Zelfs een sneeuwmalloot als hij.

De bruine wolf ging zo op in zijn omgeving, dat hij de naderende wolf niet door had. Dit gebeurde pas, toen er een steentje zijn kant op vloog, gevolgd door 'Boe!' De reu schoot overeind. Zijn haren stonden overeind en zijn tanden waren licht ontbloot. Naast hem stond een glimlachende zwarte teef. Dit was niet echt een reactie die hij had verwacht. De wolvin die tegenover hem stond, bleek er daarintegen erg tevreden mee. Merlin staarde de teef enigzins verbaasd aan. Ehm.. schik?! Sprak hij. Ken ik jou?

_________________
Childhood Memories *Victoria* J8l5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Victoria

Victoria


Childhood Memories *Victoria* Empty
BerichtOnderwerp: Re: Childhood Memories *Victoria*    Childhood Memories *Victoria* Emptyvr sep 09, 2016 7:49 pm

De reactie van de reu was niet de gene die ze verwachte, het tegen overgestelde eigenlijk. De bruine reu keek haar verbaasd aan, Ehm.. schik?! Sprak hij. Ken ik jou? Victoria's glimlach verdween ineens van haar gezicht, wat? na-natuurlijk kende hem haar was hij een grapje met haar aan het uithalen ofzo? De zwarte teef schudde even met haar kop en deed een stap dichter bij, haar kleurloze ogen keken recht in die van de reu. 'Merlin, buddy ik- ik ben het! Victoria!' de wolvin had wat wanhopigheid in haar stem zitten, wat was er met hem gebeurd? ze waren zulke goede vrienden was...was hij haar vergeten? Opeens voelde de teef een steek door haar lichaam gaan, ne-nee toch?! 'Merlin, kijk me in de ogen en zeg dat je me niet herkend' oke haar stem klonk nu helemaal wanhopig maar ze kon het niet helpen, ze maakte zich zorgen om haar vriend. Ze wilde weten wat er met hem gebeurt was en waarom hij haar niet herkende.

_________________
Childhood Memories *Victoria* Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Merlin

Merlin


Childhood Memories *Victoria* Empty
BerichtOnderwerp: Re: Childhood Memories *Victoria*    Childhood Memories *Victoria* Emptyma sep 12, 2016 5:37 pm

De manier waarop hij reageerde, veranderde de houding van de teef. Haar brede glimlach was verdwenen en ze schudde haar kop. Vervolgens deed ze een stap in zijn richting. "Merlin, buddy ik-ik ben het! Victoria!" Dit was nieuw voor de reu. Blijkbaar moest hij haar kennen, maar hij kon zich niets herinneren. "Merlin, kijk me in de ogen aan en zeg dat je me niet herkend". Sprak de teef wanhopig. De toon waarop de ze sprak, brak zijn hart een beetje. Ookal kende hij de teef niet, althans hij kon haar niet herinneren, ze klonk oprecht wanhopig. Merlin keek de zwarte wolvin recht aan en groef diep in zijn geheugen. Maar helaas.. er kwam niets boven drijven. Het moest vast iets te maken hebben met zijn verleden. Ja! Dat moest het zijn, het kon niet anders. De teef kende zijn naam en de manier waarop ze reageerde gaf aan dat hij haar kon vertrouwen. Althans, dat gevoel had hij. Wellicht kon ze hem wat over zijn jeugd vertellen. Misschien wist ze de reden dat zijn geheugen kwijt was. Voorzichtig deed hij een stap vooruit. Nee, sorry. Ik kan je echt niet herinneren. Hij keek de teef doordringend aan. Maar ik kan me niets van mijn verleden herinneren. Ik weet alleen niet waarom. Vervolgde hij. Wellicht wist de zwarte wolf meer.

_________________
Childhood Memories *Victoria* J8l5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Victoria

Victoria


Childhood Memories *Victoria* Empty
BerichtOnderwerp: Re: Childhood Memories *Victoria*    Childhood Memories *Victoria* Emptydo sep 15, 2016 2:18 pm

Het feit dat de reu haar niet herkende brak haar hart, hij vertelde dat hij helemaal niks over zijn verleden wist. Victoria keek de reu met grote ogen aan, 'Wat?' klonk ze verbaasd. 'Hoe bedoel je je kan je niks meer herrineren?!' de teef kwam weer een stap dichterbij, haar stem klonk echt hopeloos. 'Merlin wat is er met je gebeurt?!' de teef maakte zich zorgen. Zorgen om haar oude jeugd vriend. Ze wist ergens wel dat ze vast geen antwoord op haar vraag kreeg. Het was ook meer een vraag voor haar zelf, wat was er met hem gebeurt? heeft iemand hem pijn gedaan? heeft hij zich zelf pijn gedaan? zo veel vragen.


fluutt

_________________
Childhood Memories *Victoria* Seplc8f
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Childhood Memories *Victoria* Empty
BerichtOnderwerp: Re: Childhood Memories *Victoria*    Childhood Memories *Victoria* Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: High North :: Sirima Taiga-
Ga naar: