Serigala


 

Deel
 

 The Secret Beach [OPEN]

Ga naar beneden 
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyma sep 05, 2016 6:00 pm

KAI.
De ravenzwarte teef bazuinde al een tijdje rond op het strand. Nieuwsgierigheid had haar hierheen gebracht, gezien het feit dat ze het gebied nog niet eerder gezocht had. Het verschilde niet veel van de stranden die ze al kende. Gewoon wat zand en een heleboel water. Toch was er wel degelijk een verschil. Hier was namelijk een stuk land te zien vanaf de waterrand wat verder de zee in lag. Het eiland trok haar aandacht. Er was alleen een klein obstakel dat genomen moest worden. Water. Heel veel zout zeewater. Met zwemmen had ze geen enkel probleem, maar ze wist dat de zee verraderlijk kon zijn. Een sterke stroming kon er zomaar voor zorgen dat je werd meegesleurd. Gelukkig leek het water niet erg hoog te zijn en was zwemmen niet eens nodig om het eiland te bereiken. Eenmaal de overkant bereikt was het water alleen maar tot haar borst gekomen. Ze keek om zich heen en meteen vroeg ze zich af waarom ze dit in vredesnaam gedaan had. Het was niet alsof hier een grote pot met mals vlees voor haar klaarstond. Op het eerste gezicht leek dit plekje vooral verlaten…

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptywo sep 07, 2016 10:00 pm


Met een grijns van hier tot Tokio slenterde de veelkleurige wolvin over Belcrest. Haar gedachten waren één grote wervelwind - al keerden ze constant terug naar een zekere roodbruine reu met blauwe ogen. Zand knisperde tussen haar nagels, wind trok aan plukken van haar vacht, maar ze genoot ervan. Golven sloegen stuk op het strand, maar erg hoog stond het water niet. Toch had Syren niet het verlangen om terug te gaan naar het vasteland.
Een donkerder uitdrukking schoof over haar gezicht. Merlin. Ze wist niet wat ze met haar broer aanmoest. Ironisch was het wel, dat haar enige nog in leven zijnde familielid zijn geheugen was verloren. Ze snoof, drukte kwade herinneringen die naar de oppervlakte dreven in haar brein weer terug naar beneden. Daar zou ze zich een andere keer mee bezig houden, misschien.

Net toen ze het bos weer in wilde duiken, werd haar aandacht getrokken door een zwarte vlek, die in contrast stond met het lichte zand. De jonge wolvin bleef staan, onmiddellijk nieuwsgierig naar de vreemdeling. Een uit de kluiten gewassen zwarte teef liet haar blik over de omgeving glijden. Haar vacht was nog nat, zag ze, dus was ze vast net aangekomen. Aarzelend wachtte Syren af, niet goed wetend of ze de wolvin moest begroeten of niet.

[Eet haar niet op plz c:]

_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptydo sep 08, 2016 10:50 pm

KAI.
Er bestond natuurlijk niet zoiets als een plekje voor jezelf. Zelfs niet in haar eigen roedelgebied en ook niet op een ‘onbewoond’ eilandje. Voordat ze er erg in had verscheen er enkele wolflengtes van haar verwijderd een andere wolf. Een onbekende jonge wolvin die naar haar bleef staren, maar niets zei. Kai deed een aantal passen in haar richting om haar beter te kunnen bekijken en bleef vlak voor de teef stilstaan. ”Dus.. Blijkbaar ben ik niet de eerste hier,” merkte ze op. Haar vacht was droog, dus ze mocht aannemen dat de wolvin hier al een tijdje was. Wie weet was het wel een vaste bewoner, maar dat leek haar sterk. Op een eiland van deze grootte was niet zoveel. Voor voedsel zou je toch echt de oversteek moeten wagen. Tenzij je van wat besjes en mager gevogelte wilde leven. ”Wat brengt jou hier?” Ze kon het niet laten. Er moest wel iets zijn waardoor de teef hierheen was gekomen. Misschien wel net zoals haar gewoon uit nieuwgierigheid, maar wie weet was er wel meer aan de hand.  

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyvr sep 09, 2016 5:23 pm


De beslissing werd Syren uit handen genomen toen haar soortgenoot haar in het oog kreeg. De ravenzwarte teef naderde tot op een beleefde afstand kwam voor haar staan. Syren liet haar blik kort over haar heen glijden. Ze was oud, een jaar of vijf zes, en had rode ogen die brandden in haar donkere vacht. Het was geen bekende van haar. 'Dus... Blijkbaar ben ik niet de eerste hier,' zei ze. Syren schudde haar kop, integendeel. Dit was namelijk al de tweede keer dat ze zich op Belcrest bevond. 'Wat brengt jou hier?'
'Voornamelijk nieuwsgierigheid,' antwoordde ze. Ze bekeek de wolvin met nieuwe interesse. Ze leek haast net zo nieuwsgierig als zijzelf was. 'En hoe zit het met jou?' Rustig ging ze zitten, sloeg haar staart over haar voorpoten. Ze kon het niet nalaten om zich af te vragen of de wolvin zich toevallig bij Ōkami aan wilde sluiten. Ze ging er niet vanuit; de teef zag er nou niet bepaald uit als iemand die zich graag door anderen liet leiden. Maar je wist maar nooit.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyvr sep 09, 2016 5:36 pm

KAI.
Door de zeewind die hier heerste was het niet altijd even makkelijk om allerlei geuren te onderscheiden. Het was haar dan ook nog niet opgevallen dat de teef een roedelgeur met zich meedroeg. De geur was vaag en voor haar onbekend. Toch leek het er ook op dat iets in de geur haar bekend voor kwam, maar dat kon ze tot nu toe nog niet helemaal plaatsen. ”Voornamelijk nieuwsgierigheid,” beantwoordde de teef haar vraag. ”En hoe zit het met jou?” Het zat haar niet helemaal lekker dat er een roedelwolf hier rondliep. Dat zou toch moeten betekenen dat er ook een roedel in de buurt was. Ze schatte kans klein in dat de teef de desbetreffende roedel een tijd geleden had verlaten en nu hier was terechtgekomen. ”Zelfde,” antwoordde ze. ”Ben je van hier toevallig?” Met hier doelde ze op Serigala. De teef was haar onbekend, dus er zat wel een kans in dat ze nog niet zo lang hier rondliep. Ondanks het feit dat Kai hier alweer een tijdje rondbazuinde, waren er toch nog steeds voor haar wildvreemde wolven die hier al tijden woonden. Achja, wat wilde je ook met zo’n groot gebied.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyvr sep 09, 2016 8:04 pm


'Zelfde,' luidde het korte antwoord van de wolvin. Syren knikte, dat had ze wel verwacht. Seaside was namelijk nog niet zo heel lang toegankelijk voor wolven, heck, een maan of twee geleden wist ze niet eens van het bestaan van dit paradijsje af! Wat kon er toch veel gebeuren. Nu was ze én lid van een roedel, én ze had een knappe reu ontmoet, én ze had haar broer teruggevonden.
'Ben je van hier toevallig?' vroeg de wolvin. Ze kneep nadenkend één oog dicht.
'Nee hoor. Ik loop nu een maandje of zes rond in Serigala,' vertelde ze braaf. Spijt van haar beslissing om zich hier te vestigen had ze nog niet gehad. 'Ik neem aan dat je zelf ook niet hier geboren bent?' Daar ging ze wel vanuit. Ze had haar namelijk nog niet aangevallen, én het leek erop dat alle oorspronkelijke bewoners van Serigala van de aardbodem verdwenen waren. Vreemd was het wel, alsof ze gevlucht waren nadat de nieuwkomers het gebied hadden "ingenomen".

_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyvr sep 09, 2016 8:25 pm

KAI.
" Nee hoor. Ik loop nu een maandje of zes rond in Serigala," luidde het antwoord van de teef. Het was dus niet verwonderlijk dat ze de teef niet kende, ook al liep ze hier al wel een tijdje rond. Bovendien was Serigala groot en beperkte Kai zich vaak tot het Shadowterritorium. "Ik neem aan dat je zelf ook niet hier geboren bent?" Kai schudde haar kop. Haar geboorteplaats lag hier ver vandaan. Toen ze bij haar oude roedel vertrok heeft ze er maanden over gedaan om Wolf Story te bereiken. Uiteindelijk had ze daar besloten om te blijven. Ze had een plekje weten te bemachtigen in een roedel en leerde steeds meer andere wolven kennen. Uiteindelijk kon je wel zeggen dat ze een redelijke naam had gekregen in Wolf Story. De meeste wolven kenden haar wel. "Bij wat voor roedel zit je?" Daar wilde ze nu toch wel het antwoord op weten. Een roedel erbij in Serigala was namelijk niet de bedoeling.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyzo sep 11, 2016 12:09 pm


De ravenzwarte wolvin schudde haar kop als antwoord op haar vraag of ze hier zelf ook niet vandaan kwam. Ook een immigrant dus. Syren wilde vragen waar ze dan vandaan kwam, maar de wolvin was haar te snel af.
'Bij wat voor roedel zit je?' vroeg ze. Er ontging haar niet veel. De geur van Ōkami zat nog niet lang in haar vacht, maar toch was de onbekende wolvin in staat om het op te pikken. Syren bespeurde echter iets meer dan de gebruikelijke nieuwsgierigheid die bij zo'n vraag gepaard ging. Klonk er nu een zekere dreiging door in haar stem?
'Ōkami,' antwoordde ze toch maar. Ze zag geen reden om dat te verzwijgen. En behalve de Shadows was Ōkami de enige andere roedel in Serigala. 'Van gehoord?' Ze richtte haar aandacht op de lichaamstaal van de wolvin, nieuwsgierig naar haar reactie.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyzo sep 11, 2016 12:41 pm

KAI.
E r was dus nog niets mis met het ruikvermogen. De jonge teef bleek inderdaad deel uit te maken van een roedel met de naam Ōkami. Dit zouden toch niet de oude 'Hero's' zijn. Het zou haar in ieder geval niets verbazen. Het was een kwestie van tijd wanneer die honden hun koppen weer bij elkaar zouden steken om een roedel te vormen. Toch gaf Kai ze weinig kans, maar het was schattig dat ze het probeerden. Voor haar stond dus een van hun nieuwe onderdanen. Ze verschilde ook niet veel van de gemiddelde hero. Lekker doorsnee zeg maar. "Van gehoord?" vroeg de wolven. Kai lachte even. Ze had gehoord van de plannen, maar nog niet van het feit dat ze werkelijk uitgevoerd waren. "Nee, maar ik neem aan dat jij wel eens van The Rising Heroes hebt gehoord?" Die naam alleen al. Echt helden waren het zeker niet geweest.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptydi sep 13, 2016 2:45 pm


De wolvin tegenover haar lachte kort. 'Nee, maar ik neem aan dat jij wel eens van The Rising Heroes hebt gehoord?' Syren fronste haar wenkbrauwen en groef diep in haar geheugen. De naam deed weliswaar een belletje rinkelen, maar ze kon er niet helemaal bij waarvan. Het klonk als een groep, een roedel. Was dat niet de oude roedel van haar Alpha, Amatariseu? Ze meende de naam een aantal keer opgevangen te hebben in gesprekken tussen haar en andere roedelleden. Ineens kreeg ze ook een idee van wie ze tegenover haar had staan.
'Nu je het zegt,' zei ze, 'dat klinkt inderdaad bekend. Ik neem aan dat je niet bepaald vrienden bent met m'n Alpha?' Onopvallend rook ze aan de lucht en kon de koude geur die aan de vacht van de wolvin leek te plakken ineens plaatsen. Was dit dan zo'n beruchte Shadow?

_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptydi sep 13, 2016 9:44 pm

KAI.
" Nu je het zegt. Dat klinkt inderdaad bekend. Ik neem aan dat je niet bepaald vrienden bent met m’n Alpha?” sprak de teef. Deze was duidelijk niet echt op de hoogte van de geschiedenis van haar alfa. Zou ze überhaupt weten dat Amatariseu flink gefaald had? Het zou haar niets verbazen als de poeder witte wolvin dat achter had gehouden. Bij de laatste woorden van de wolvin moest ze lachen. ”Nee, maar wie wil er nou vrienden zijn met de wolf die je roedel verslaat in een oorlog en een van je waardevolste roedelleden vermoord.” Het was een mooie tijd geweest. Zeker omdat ze wist dat die Hero honden er alle vertrouwen in hadden dat het goed zou komen. Toch was de oorlog aanleiding geweest voor het verdwijnen van de roedel. ”Weet niet of je alfa je dat ook verteld heeft?” Het was gek dat er blijkbaar nog wolven waren die in de alfa geloofden. In haar ogen was Ama, zoals intimi haar noemden, niet echt geschikt als alfa.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyma sep 19, 2016 9:53 am


De zwarte teef moest opnieuw lachen. 'Nee, maar wie wil er nou vrienden zijn met de wolf die je roedel verslaat in een oorlog en een van je waardevolste roedelleden vermoord?' Ja, het leek haar logisch dat je dan geen best friends werd. 'Weet niet of je Alpha je dat ook verteld heeft?' Syren trok een wenkbrauw op bij het venijn dat doorsijpelde in de stem van de wolvin. Zij en Ama hadden werkelijk een bloedhekel aan elkaar, dat was inmiddels wel duidelijk.
'Nog niet alles, nee,' vertelde ze eerlijk. Nieuwsgierig was ze er wel naar, dat was zeker waar. Daarom formuleerde ze haar volgende woorden zorgvuldig. 'Maar ik vermoed dat jij wel een tipje van de sluier op kan lichten?' Ze hadden de tijd, ze moest nergens heen. En met een beetje geluk zou er een goed verhaal op tafel komen, eentje die ouders generaties lang doorvertelden aan hun kinderen. Bovendien wilde Syren graag een zo breed mogelijk beeld van de situatie, niet alleen verteld van één kant. Dan kon ze uiteindelijk zelf een oordeel maken. Zo ging ze graag te werk.
Syren richtte haar volledige aandacht op de wolvin, hopend dat die van wal zou steken.


_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptywo sep 21, 2016 12:43 pm

KAI.
D e teef gaf aan nog niet volledig op de hoogte zijn van de geschiedenis van haar alfa. Het verbaasde haar niets dat Amatariseu dit achter had gehouden voor haar roedelleden. Je wilde natuurlijk niet dat wolven een slechte indruk van je kregen. ”Maar ik vermoed dat jij wel een tipje van de sluier op kan lichten?” sprak de teef. Kai knikte even. Dat kon ze zeker. Er was nogal veel gebeurd destijds, wat uiteindelijk het einde betekende voor The Rising Heroes. ”Tja, waar moet ik beginnen,” sprak ze. ”Destijds in Wolfstory kregen de Heroes opeens de ambitie om een groot stuk bos in de vallei te claimen als territorium. Dit konden wij als de Shadows en de solitaire wolven niet laten gebeuren, dus hebben wij ingegrepen.” Een handjevol wolven had destijds aan hun kant gestaan. Niet omdat ze aan de kant van de Shadows stonden, maar omdat zij ook het territorium plan van de Heroes niet zo zagen zitten. ”Uiteindelijk verloren ze dus en hebben de alfa’s destijds de roedel laten vallen.” Er stond haar nog iets bij dat ze gevlucht waren naar het Hoge Noorden en daar een tijd hebben gezeten. ”De nieuwe roedel zou wel niet veel beter zijn dan de oude,” voegde ze er tenslotte nog aan toe. Ze snapte niet dat er wolven waren met vertrouwen in de aanpak van Amatariseu. Iedereen buiten de roedel wist dat het allemaal niets voorstelde.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptywo sep 21, 2016 1:03 pm


En inderdaad kwam het hele verhaal boven tafel. 'Tja, waar moet ik beginnen?' begon de ravenzwarte teef met vertellen. 'Destijds in Wolfstory kregen de Heroes opeens de ambitie om een groot stuk bos in de vallei te claimen als territorium. Dit konden wij als de Shadows en de solitaire wolven niet laten gebeuren, dus hebben wij ingegrepen.' Oh, dus daarom was de oorlog ontstaan. Syren vroeg zich af of het jaloezie was geweest, de motivatie voor de Shadows om in de aanval over te gaan. Ze begreep niet dat het meteen tot vechten was gekomen, het was toch veel verstandiger om eerst te vergaderen en te overleggen of er niet iets veranderd kon worden aan het plan van de Heroes? 'Uiteindelijk verloren ze dus en hebben de alfa’s destijds de roedel laten vallen.' Syren knikte, dat deel van het verhaal kende ze wel. Al waren het niet de Alpha's geweest die ervoor gezorgd hadden dat de roedel uiteenviel. Dat was hun Bèta geweest, had ze gehoord.
'De nieuwe roedel zal wel niet veel beter zijn dan de oude,' besloot de wolvin haar verhaal. Een stille steek onder water, even duidelijk maken dat ze niet veel goeds verwachtte van Ōkami.
'Hmm,' deed Syren. 'Ama vertelde dat ze te jong en onervaren was om een goede Alpha te zijn in die tijd.' Ze kon er niets aan doen, haast automatisch verdedigde ze de witte wolvin. 'En iedereen verdient een tweede kans, vind je niet?' De Shadows mochten dan geen vertrouwen hebben in Ama en haar nieuwe roedel, zij had dat in ieder geval wel. En met haar nog een flinke groep andere wolven, die zich ook bij haar hadden gevoegd. 'Dus... als ik het goed begrijp...' vroeg ze tenslotte, 'stelden de Heroes niet veel voor enkel omdat ze toevallig het verkeerde gebied claimden en de oorlog verloren?' Hadden de Shadows niet een heel klein beetje snel hun oordeel gegeven? Ach, ze was er niet bij geweest. Veel recht van spreken had Syren dus niet.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptywo sep 21, 2016 1:17 pm

KAI.
E en beetje verstandelijke wolf zou de conclusie trekken dat de nieuwe roedel ook wel niet veel goeds zou beloven. De teef tegenover haar leek daar echter niet bij te horen. ”Ama vertelde dat ze te jong en onervaren was om een goede Alpha te zijn in die tijd. En iedereen verdient een tweede kans, vind je niet?” verdedigde ze haar alfa. Zo heel erg jong waren Tana en Ama niet geweest destijds, ondanks het feit dat het alweer een tijdje terug was. Ze waren volwassen genoeg om verantwoordelijkheden te dragen, maar waren daar duidelijk niet toe in staat. Je eigen roedel de rug toekeren was nou niet echt een teken van goed leiderschap. Juist in tijden dat het tegenzat. ”Dus... als ik het goed begrijp stelden de Heroes niet veel voor enkel omdat ze toevallig het verkeerde gebied claimden en de oorlog verloren?” Kai moest even lachen bij het horen van die woorden. De teef leek haar niet helemaal te begrijpen. ”Nee, daar gaat het niet om. Het zijn een stel ongetrainde honden met de verkeerde ambities. Bovendien is het nogal vreemd dat in zware tijden de rug toegekeerd werd,” legde ze uit. Deze teef was duidelijk een beetje geïndoctrineerd door Ama.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyvr sep 30, 2016 11:23 am


'Nee, daar gaat het niet om,' vervolgde de zwarte wolvin haar betoog. 'Het zijn een stel ongetrainde honden met de verkeerde ambities. Bovendien is het nogal vreemd dat in zware tijden de rug toegekeerd werd.' Syren luisterde, maar hield verder haar mond. Ongetrainde honden? Volgens haar had de wolvin een beeld van de roedel dat nodig eens bijgesteld moest worden. De leden van Ōkami zou zijzelf nou niet bepaald 'ongetraind' noemen, maar dat was haar mening. De hiërarchie zat goed in elkaar, en de verschillende Squads vond ze erg slim bedacht. Het was voor haar wel duidelijk dat Ama veel had geleerd van haar tijd als Alpha van The Rising Heroes.
'Het zal wel,' zei ze maar tenslotte. Ze bemerkte dat deze discussie niet veel nut had. Het was niet nodig om de ander te overtuigen van haar eigen mening. Syren had geen idee hoe ze moest reageren. Zelfs het feit dat Ama haar vorige roedel 'in zware tijden de rug toe had gekeerd', zoals de andere wolvin zo mooi had verwoord, had haar vertrouwen in haar Alpha niet beschaamd. 'Ik denk dat het dan veilig is om aan te nemen dat jij de Alpha bent van de Shadows?' Eigenlijk twijfelde ze daar niet meer aan. Dat was wel duidelijk geworden uit het verhaal dat ze had verteld. Dus ze had Kai tegenover zich staan.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyma okt 03, 2016 11:27 am

KAI.
S ommigen zouden het nooit begrijpen en dat was misschien wel goed ook. Zij kon alleen maar genieten van de fouten die Okami maakte. Uiteindelijk zouden ze zichzelf alleen maar in de vingers snijden. Blijkbaar was deze teef ook te goed van vertrouwen. ”Ik denk dat het dan veilig is om aan te nemen dat jij de Alpha bent van de Shadows?” luidde de vraag van wolvin. Kai knikte even. ”Dat heb jij goed gezien.” Op zich kon ze ook moeilijk onherkenbaar door het leven gaan. De geur van de roedel was goed in haar vacht getrokken. Iedereen die enige kennis had van de roedel, zou weten welke rol zij daarin speelde. ”Je zult vast wel eens van mij gehoord hebben,” vervolgde ze. Amatariseu zou vast een heel verhaal over haar hebben opgehangen. Stiekem was ze er wel benieuwd naar, maar vragen deed ze niet. Ze zou haar volgelingen vast wijsgemaakt hebben dat ‘grote boze Kai’ niet zoveel voorstelde.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptydi okt 04, 2016 5:11 pm

Kai zond haar een kort knikje toe. 'Dat heb jij goed gezien.' Hmm. Moest ze nu blij zijn dat ze al haar poten nog had? 'Je zult vast wel eens van mij gehoord hebben,' vervolgde de ravenzwarte wolvin. Syren knikte en verborg een grijnsje.
'Dat doet je vast goed, die extra aandacht.' Natuurlijk had ze van Kai gehoord. Het verhaal van de roedeloorlog was onlosmakelijk met haar verbonden. Uitleggen wat er was voorgevallen was niet mogelijk zonder haar naam te noemen.
Maar om eerlijk te zijn was Syrens eerste indruk van de wolvin niet zo slecht als ze zou verwachten. Ze was gewoon beleefd en ze konden zelfs op volwassen manier een gesprek met elkaar voeren, zonder dat ze met haar leven werd bedreigd. Ja, de teef was groot en zag en intimiderend uit met haar rode ogen. Maar dat betekende niet meteen dat ze evil was. En voorlopig viel het nog wel mee met de kwaadaardigheid van Kai. Al besefte Syren maar al te goed dat dit altijd nog om kon slaan, als een blad aan een boom.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptywo okt 05, 2016 2:36 pmWhen you light a candle, you also cast a shadow.
“Dat doet je vast goed, die extra aandacht,” merkte de teef op. Kai wist deze opmerking niet helemaal te plaatsen, want zoveel extra aandacht kreeg ze niet. Binnen de roedel was zij alleen het aanspreekpunt voor veel zaken en daarnaast organiseerde ze de boel. Eigenlijk waren de Shadows een vrij democratisch groepje wolven, want vele beslissingen werden gezamenlijk genomen. Natuurlijk werd daarbij wel rekening gehouden met je bijdrage aan de roedel en je positie. Het was nou eenmaal zo dat de alfa het meer voor het zeggen had dan alle anderen. ”Er zijn dingen waar ik meer van geniet,” sprak ze droogjes. Een goed stuk vlees bijvoorbeeld. Of wat dacht je van de sterfdag van Amatariseu. Hopelijk had zij er dan ook een aandeel in.  
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyvr okt 07, 2016 6:26 pm


'Er zijn dingen waar ik meer van geniet,' was het antwoord van Kai. Syren glimlachte. Dat zou best. Eigenlijk vroeg ze zich af wat het probleem was met Kai. De leden van de voormalige Heroes hadden een pesthekel aan de teef, en dat bleek wederzijds te zijn. Was dat kan werkelijk allemaal de schuld van de roedeloorlog? Want wat Syren nu van haar meekreeg was niet zo negatief als ze van tevoren had gedacht. Ze hadden een normaal gesprek gehad, er sprak geen enkele dreiging uit haar houding, ze was nog niet aangevallen en had niet bijster veel beledigingen naar haar kop gekregen. Kai was zelfs niet enorm arrogant. Alleen het beeld dat ze van Ōkami had was onjuist, vond ze. Haar visie werd beïnvloed door het verleden, waarschijnlijk. Want zo'n ongeorganiseerde bende was de roedel zeker niet. Maar ach, meningen verschilden en dat zou altijd zo blijven.
'Van mij zal je vast nog nooit gehoord hebben. Mijn naam is Syren,' stelde ze zich uiteindelijk maar voor. Veel hadden ze elkaar niet meer te bieden, vreesde ze.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyza okt 08, 2016 3:28 pmWhen you light a candle, you also cast a shadow.
De teef liet haar naam weten, maar die was ze na enkele seconden alweer vergeten. Op zich kon het haar niet veel schelen wie ze nu precies voor zich had. Enkele seconden keek ze wat om zich heen. Wat deed ze hier eigenlijk? Het eiland was klein en had weinig te bieden. Het had de grote van de begraafplaats, wat dus niet zo groot was. Bovendien liep hier niets eetbaars rond. Tenzij je heel erg je best wilde doen voor een stuk gevogelte. ”Wat vind je van het eiland?” vroeg ze toen. Eigenlijk wilde ze zo snel mogelijk weer weg hier, maar ze besefte zich dat deze wolvin misschien wel bruikbare informatie bij zich had.

thank you Sarah of Kickstart!

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyzo okt 16, 2016 8:16 pm


Na een stilte vroeg Kai wat ze van het eiland vond. Syren begreep niet wat ze wilde bereiken met haar vraag, desondanks gaf ze gewoon antwoord.
'Een prachtig stukje natuur,' schokschouderde ze. Ze voelde zich aangetrokken tot het mistige Belcrest, de golven die op de kust sloegen, het feit dat het niet zomaar toegankelijk was. En binnenkort zou het de uitvalsbasis van de roedel worden, vermoedde ze. Dat was alleen geen informatie die ze met Kai zou delen. Geen enkele informatie, overigens. Ze blikte langs de zwarte wolvin, naar het water dat momenteel op zijn laagste punt stond. Ze wist dat als ze binnenkort weer terug wilde naar het vasteland, ze op moest schieten. Syren vroeg zich af waarom Kai haar tijd nog bij haar verdeed.
'Als je me wil verlaten, dan houd ik je niet tegen hoor,' grijnsde ze zwakjes.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptyzo okt 16, 2016 8:25 pmWhen you light a candle, you also cast a shadow.
Veel wijzer werd ze niet van de woorden van de teef. Ergens had ze gehoopt op meer, maar dat kwam er niet. Dat het een prachtig stuk natuur was dat zag zij ook wel. Het eiland was klein, maar had qua flora veel te bieden. Alleen jammer dat de meeste wolven liever op wat anders knagen dan planten en struiken. Het eiland was klein van stuk en had geen waterbronnen waar van gedronken kon worden. Rust was hier wel te vinden en dat was misschien ook de enige reden dat hier zo nu en dan een wolf zou verschijnen. Er waren nou eenmaal wolven die even geen gezeik aan hun kop hadden.
”Als je me wil verlaten, dan houd ik je niet tegen hoor,” sprak de wolvin al grijnzend. Kai keek even naar achteren. Hetgeen waar ze al bang voor was dat was nu daadwerkelijk ook gaande. Momenteel was het water te hoog en de stroming te sterk. ”Het nadeel van deze plek is de beperkte bereikbaarheid,” klaagde ze. De teef zou vast wel snappen wat ze bedoelde.

thank you Sarah of Kickstart!

_________________
The Secret Beach [OPEN] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Emptywo okt 19, 2016 5:05 pm


Ook Kai liet haar blik even naar de zee glijden. De waterspiegel stond alweer een stuk hoger dan daarnet. Syren besefte dat ze moest wachten tot de volgende keer dat het water laag genoeg stond om de oversteek te wagen. 'Het nadeel van deze plek is de beperkte bereikbaarheid,' klaagde ook de zwarte wolvin. Syren lachte.
'Zeg dat wel. Wie honger heeft en de oversteek mist, heeft pech.' En hoe, want op Belcrest zelf had ze nog geen prooidieren gespot. Hooguit hier en daar een mager vogeltje, die buiten haar bereik in een boom zat. Gelukkig had ze laatst nog een haas verschalkt, dus ze hield het nog wel uit tot de volgende keer dat het water laag stond.

_________________
The Secret Beach [OPEN] 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
The Secret Beach [OPEN] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Secret Beach [OPEN]   The Secret Beach [OPEN] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Belcrest Island-
Ga naar: