Serigala


 

Deel
 

 Amnelia

Ga naar beneden 
Amnelia

Amnelia


Amnelia Empty
BerichtOnderwerp: Amnelia   Amnelia Emptyzo sep 04, 2016 9:42 pm

Name: Amnelia
Nicknames: Amni, Amne, Amn, Am, Amnel
Gender: She-wolf
Age: 1 year, 6 months
Lifestyle: Solitair

Eyes: Orange/ember
Furcolor: brown
Fur length: middle
Build: tiny bit on the small size
Scars: no outstanding ones

Likes:
+ Fun
+ Sun
+ Water
+ The Sea
+ Friends
+ Freedom
+ Swimming

Dislikes:
- Darkness
- Sleeping
- Death
- Bad wolves
- Enemies

Personality:
W. I. P.

Thoughts:
Zayn||"I don't know you that much, but I guess I don't hate you."
Merlin||"You're so nice, and I'm happy that I could teach you The Snow Slide!"

Backstory:
Lees dit goed, zelfs Amnelia zelf kent dit niet! Dit zal ooit een enorm ding worden in haar leven! :3

Er was eens, een teef. Ze was bruin en had bijna witte ogen. Zij ontmoette een reu, al op vrij jonge leeftijd. De reu was een wolf die ervoor koos om nooit lang bij een teef te zijn. Altijd koos hij vrijheid boven zijn partner. Hij was lichtelijk betoverd door haar schoonheid en samen zochten ze een grot op het strand, nog voordat deze een doorgang kreeg naar Serigala. Ze leidden een rustig leven, tot de teef op een dag met een schokkend bericht kwam: zijn pups kwamen eraan! Verward viel de reu die avond in slaap, geteisterd door schuldgevoelens. Dit was nooit, maar dan ook nooit de bedoeling geweest!

Toen de pups kwamen, viel de teef flauw na de bevalling. De reu twijfelde geen moment en doodde de twee reutjes. Net toen hij hun dochter wou doden, kwam de teef weer bij. De teef was kapot van verdriet en wou hun overgebleven jong altijd bij zich houden. Ze kreeg de naam Amnelia.

Al voordat ze leerde jagen of überhaupt hard leerde rennen, leerde de jonge Amnelia al zwemmen. Ze vond het leuk, vooral omdat ze aan de kust woonde. Het ruisen van de zee 's avonds was een goede manier om haar moe te maken en ze leerde vissen voor ze op konijnen ging jagen of ging vechten.

Ze was anderhalf toen het gebeurde. Ze was aan het zwemmen met haar ouders, rustig in de zee. Ze zwom naast haar vader. Ze waren druk in gesprek en gingen op hoge snelheid. Zonder het door te hebben kwam haar moeder naast haar zwemmen. Ineens duwde haar vader haar moeder onderwater. Zo lang dat de teef uiteindelijk slap naar de bodem van de zee ging, verdronken. Meteen daarna nam hij zijn dochter mee naar het strand en nam haar mee naar een steen. Daar sloeg hij haar kop tegenaan. Ze viel flauw en raakte haar geheugen kwijt. Hij vertrok zonder iets te zeggen.

_________________
Amnelia 2i9gsxv
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: