Serigala


 

Deel
 

 STARS! -huiltopic-

Ga naar beneden 
Dameon

Dameon


STARS! -huiltopic- Empty
BerichtOnderwerp: STARS! -huiltopic-   STARS! -huiltopic- Emptyzo sep 04, 2016 1:44 pm

- Voor Amatariseu

De jonge Dameon deed het al dagenlang met alleen maar konijnen. Hij had besloten om even hier te wonen, puur omdat dit zo dichtbij het water was. Bijna dagelijks dacht de jonge reu aan zijn familie. Hij miste ze. Hij miste zijn broertje, zijn zusje. En hij vergat zijn moeder ook niet! Het was nu nacht, maar hij was veel te hyper om te slapen. Hij stuiterde van links naar rechts. Hij kon niet lang stilzitten. Vandaag zou hij zich aansluiten bij de roedel waar de geur van zijn moeder bijzat! Hij draafde naar het water, nam een paar slokken en bedacht dat het misschien niet zo handig zou zijn om 's nachts te huilen. Misschien was die roedel wel aan het slapen op dit tijdstip! Ach ja. Hij zou er snel genoeg achter komen. Hij zette een paar stappen achteruit en stak zijn witte neus in de koele nachtlucht. Een luide huil, gericht aan wie dan ook wel niet de alfa was van de roedel van zijn moeder. Toen draaide hij een rondje, ging zitten, ging staan en maar rondjes ging lopen.

_________________
STARS! -huiltopic- 2co3edu
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

STARS! -huiltopic- Empty
BerichtOnderwerp: Re: STARS! -huiltopic-   STARS! -huiltopic- Emptyzo sep 04, 2016 2:44 pm

. Stars .
Strisj... Sjs.. Sjs Shait! Amatariseu's ogen vlogen open toen het geritsel in het gras maar niet ophield. Zag niemand dan dat ze lekker 'n uiltje aan het knappen was? Klosk klosk. Ugh. Drinkgeluiden. Die zorgde ervoor dat ze nog nodiger moest. Natuurlijk had Ama haar behoefde allang kunnen doen, maar ze was te lui om uit haar nest te komen. Praten met Shadows had namelijk een bijwerking: slaperigheid. Het geluid van poten die over de grond roffelde maakte het dan af. Oké, oké! Tijd om wakker te worden! Met een gedempt gekreun draaide de gespierde Albino zich om naar de opening in de struiken. Helder maanlicht sijpelde in haar ogen, die nog steeds een beetje slaperig naar de oever van het meer tuurde. Ah. Dat verklaarde een hoop. Kalm keek Amatariseu toe hoe een nogal bewegelijke jong-Wolf heen en weer drentelde over het gras. Het was een wit reutje, best klein voor z'n leeftijd. Hij liet haar op een of andere manier denken aan Game, maar ze wist niet waarom. Hmpf. However, wat deed 't hier in het holst van de nacht? Niet dat Wolven geen nachtdieren waren, maar het was wel bekend je hier in Serigala overdag de meeste prooien kon vangen. Duf sloot Ama haar ogen weer, en haar glimmende gebit werd ontbloot in een ferme gaap. Zo, tijd om die lad van haar erf te.... Een krachtige huil steeg op in de nachtlucht. Wacht, wat was dit?? Amatariseu was meteen klaarwakker, en haar oren trokken even. Hell, deze lad riep om haar! De Alpha van Ōkami. Dat was wat ze verstond! Nieuwsgierig krabbelde de massieve Wolvin op haar poten, en ze rekte zich even uit. Ah. Ze wist dat een groot lichaam sneller koud werd, dus ze moest er rekening mee houden dat ze haar spieren zo nu en dan even warm liep. Op haar gemak wandelde ze op de witte jong-Wolf af. Hij was klein, maar daar hoorde ze zich niet aan de te storen. En.. Hm. Hij zag helaas allesbehalve getraind uit. Niet dik, maar ook niet dun. Hij had alleen de spieren die een reu in z'n hormonenpakket meekreeg. 'What have we here?' grijnsde Amatariseu met een opgetrokken wenkbrauw. Deze gozer was nog een jong beest. Ze kon zijn lichaam wel trainen. Maar hoe zat het met z'n grijze massa?

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
STARS! -huiltopic- Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Dameon

Dameon


STARS! -huiltopic- Empty
BerichtOnderwerp: Re: STARS! -huiltopic-   STARS! -huiltopic- Emptyzo sep 04, 2016 3:04 pm

Het was.. Iemand die Dameon kende. Ama.. Amatara? Nee. Amatarise. Nee, wacht, het was Amatariesoe.. Nee. Amatariseu. Ze zag er slaperig uit. Had hij haar wakker gemaakt? Oeps... Hij zat even stil, stond weer op en bekeek de teef. Ze had een aantal gemene littekens, en was veel groter dan hij. Bleh! Maar hij had nog niks geleerd! Hij kon alleen maar op konijnen jagen! Dat was ook de reden waarom hij nu zo mager was. Hij kon niet goed jagen! Vragend keek hij naar de albino. Was zij weer zijn moeders alfa? Vet! "What have we here?" zei ze. Met een grijns. Was het leuk om te grijnzen? Hij glimachte, zijn ogen twinkelden. hij had de ogen van zijn moeder. "Hallo Amatariseu! Heeft u weer een roedel?" vroeg hij beleefd. Hij moest altijd beleefd zijn tegen de ouderen, toch? "Als dat waar is, mag ik er dan bij?" vervolgde hij hoopvol. Misschien kon iemand hem wel leren vechten! Of, of, of... Beter leren jagen!

_________________
STARS! -huiltopic- 2co3edu
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

STARS! -huiltopic- Empty
BerichtOnderwerp: Re: STARS! -huiltopic-   STARS! -huiltopic- Emptyzo sep 04, 2016 3:14 pm

. Stars .
De jong-Wolf's ogen twinkelden, en toen Amatariseu er even diep in koekeloerde, leek het net alsof ze Game aanstaarde. Shait. Dat was vreemd. 'Hallo Amatariseu! Heeft u weer een roedel?' ratelde het reutje beleefd. Ama trok even snel met een oor. Die baby-face wist d'r naam! Hij moest wel familie zijn van Game dan. Hmpf. Welke jonkies had Game nou ook al weer? Eila, haar enige teefje. Jückle of Jückie... 'Als dat waar is, mag ik er dan bij?' Hell, wat? Ama schudde haar kop, en tegelijkertijd kwam de naam weer naar voren. Dameon. Zo heette 'ie. 'Ho ho, vriend, zo snel gaat dat niet,' lachte Ama met een neutrale blik in haar vuurrode kijkers. Dit kleine scharminkel was het ongeduld zelf. Dat gedrag liet haar denken aan Kyerean, of nou ja, Kye toen ze nog Scarleg's Pupil was. 'Dameon was 't toch?' Ze had geen zin om naar zijn ouders te vragen. Ze wist het antwoord toch al. De ogen, de geur en de kleur. Dit was een welp van Game.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
STARS! -huiltopic- Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Dameon

Dameon


STARS! -huiltopic- Empty
BerichtOnderwerp: Re: STARS! -huiltopic-   STARS! -huiltopic- Emptyzo sep 04, 2016 9:11 pm

Zijn witte vacht leek op te lichten in het maanlicht. Mijn bruine ogen leken bijna zwart met deze belichting. "Ho ho, vriend, zo snel gaat dat niet," lachte Amatariseu. Ietwat teleurgesteld ging Dameon zitten. Hij keek schuin omhoog met enorme puppyogen. Zelfs Ama leek groter dan de laatste keer dat hij haar had gezien. Hij vroeg zich onbewust af of zijn moeder ook gegroeid was. Zij was natuurlijk ook ouder geworden. Zelfs zijn moeder leefde niet voor eeuwig. "Echt niet?" vroeg hij met een pruillipje. Zielig doen werkte meestal, met zijn kleine bouw en enorme puppyogen. Hij leek zelfs nog half op een pup. "Dameon was 't toch?" vroeg Amatariseu vervolgens. Yay! Zij wist zijn naam nog. "Yep!" zei hij vrolijk. Het duurde niet lang voor zijn gezichtsuitdrukking weer veranderde, dit keer in vragend. "Wat moet ik doen dan?"

_________________
STARS! -huiltopic- 2co3edu
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

STARS! -huiltopic- Empty
BerichtOnderwerp: Re: STARS! -huiltopic-   STARS! -huiltopic- Emptyma sep 05, 2016 7:58 am

. Stars .
Dameon's smekende puppyblik deed niet veel bij haar, maar dat kwam vooral omdat ze bezig was met een plan te bedenken. Hoe kon ze een reu die bijna volwassen was maar nog deed alsof hij een pup was trainen? Hoe streng moest ze zijn zonder zijn puppygevoelens te kwetsen? 'Wat moet ik doen dan?' klonk het naast haar. Hell. Wat een vraag. Amatariseu zuchtte, en grinnikte even gedempt. 'Allereerst moet je álles doen wat ik zeg. De roedel waar jij zo graag in wilt heeft geen tijd voor jong-Wolven die doen alsof ze pups zijn. Ik zal je leren hoe je moet jagen en vechten, maar in ruil daarvoor wil ik dat je een man wordt.' Ze nam het hem niet kwalijk dat hij 'n poedeltje was. Z'n ma, Game, was zelf ook nog een poedel geweest toen ze hem verliet. Dameon had sinds zijn moeder weg was niets meer geleerd. Ugh. Top. Dus nu zat ze opgescheept met een onderontwikkelde reu. De eerste reu van haar roedel was (nog) geen echte vent. 'Do I make myself clear, recrute?' De gespierde Albino keek het kleine reutje diep in z'n bruine kijkers. Ze kon die roekeloosheid wel omzetten in iets nuttigs, en... hm. Dat hyperactieve mocht hij wel houden, zolang hij maar luisterde naar zijn Alpha.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
STARS! -huiltopic- Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Dameon

Dameon


STARS! -huiltopic- Empty
BerichtOnderwerp: Re: STARS! -huiltopic-   STARS! -huiltopic- Emptydi sep 06, 2016 8:33 pm


De kleine reu schuifelde onschuldig met zijn poten. Hij voelde zich net een kleine netgeboren pup tegenover Ama. Hij was onderontwikkeld, dat wist hij. Maar hij kon alles toch leren? "Allereerst moet je álles doen wat ik zeg. De roedel waar jij zo graag in wilt heeft geen tijd voor jong-Wolven die doen alsof ze pups zijn. Ik zal je leren hoe je moet jagen en vechten, maar in ruil daarvoor wil ik dat je een man wordt," zei Amatariseu. Oooooh... Vet! Een man! Dat idee vond hij wel iets. "Do I make myself clear, recrute?" zei ze. "Ja, mevrouw alfa!" zei hij. "Nou..... Wat moet ik doen?" vroeg hij opnieuw. Zijn ogen twinkelden. Hij kon niet wachten tot hij zijn moeder weer zag! Zijn moeder was altijd heel lief voor hem geweest. Hij was zijn broer en zus kwijtgeraakt. Wel jammer. Hij miste Jückle en Eila. Jück was altijd zijn beste vriend geweest, waarmee hij samen alles ontdekte. Zijn moeder was zijn beschermer geweest, en Eila. Tsja, Eila was echt een lief zusje voor hem. Hm.. De gedachte.. Aan zijn familie.

STARS! -huiltopic- Aaaaa_Radomheid

_________________
STARS! -huiltopic- 2co3edu
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

STARS! -huiltopic- Empty
BerichtOnderwerp: Re: STARS! -huiltopic-   STARS! -huiltopic- Emptywo sep 07, 2016 5:47 pm

. Stars .
Hoe langer ze in de buurt was van deze stuiterbal, hoe meer ze overtuigd werd dat geen acteer-werkje was. Dameon was écht blijven steken in zijn poedelperiode. No big deal. Had ze meteen een uitdaging! 'Ja, mevrouw alfa!' Schattig, toch? 'Nou..... Wat moet ik doen?' Amatariseu grinnikte, en trok even snel met haar oren. Deze lad had een flinke patch-up nodig. Ze zou eerst die poedeltrekjes uit zijn stem wassen. Oftewel, ze zou hem eens flink uitputten of bang maken. Iedere keer als hij zou piepen, zou ze vragen of hij sterk wilde worden. De massieve Alpha kende de poedeldroompjes. Iedere poedel wou niets liever dan een overpowerede held worden. Sterk worden kon iedere Wolf, maar poedels wisten niet hóe ze zichzelf moesten trainen. 'Kom over 2 dagen naar het strand vóór Belcrest Island.' Het moest voor een welp een pittige opgaven zijn om daar zonder schrammen te komen. 'Daar bewijs je me of je taai genoeg bent. Als je slaagt, zal ik je 2 manen lang leren hoe je moet vechten. Jagen en de overlevingstechnieken leer je in de 4 manen daarna.' Amatariseu loerde even in de bruine ogen. Wauw. Het was wonderlijk hoe erg die op die van Game leken. 'Als je faalt, leer ik je in 1 maan alle basis-shait, waarna ik je uit de roedel gooi.' Falen kon eigenlijk niet. Het enige wat Dameon hoefde te doen was naar de overkant zwemmen/pedellen. Maar goed, misschien kon hij niet zwemmen of was hij de laf om in het water te duiken. Hij was nog maar een poedel (voor nu).

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
STARS! -huiltopic- Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
STARS! -huiltopic- Empty
BerichtOnderwerp: Re: STARS! -huiltopic-   STARS! -huiltopic- Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Nimweth Lake-
Ga naar: