Serigala


 

Deel
 

 Nice to see you (Merlin)

Ga naar beneden 
Scarleg

Scarleg


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptyza sep 03, 2016 12:55 pm

Scarleg was hier nog nooit geweest, een keer op een andere plek was fijn. Nieuwe herinneringen op doen, nieuwe geuren. Even niet bij je familie zijn, dat was fijn. Familie was ook fijn, maar soms moet je hoofd leegmaken. Misschien moest hij tegen zijn broer zeggen, dat hij even weg was. Celegon was vast naar hem opzoek. Achja! HIj zou wel weer teruggaan, wanneer zijn hoofd weer leeg was. De albino reu sprong op een rots, en keek om zich heen. Niemand te zien, de witte reu snoof in lucht. geen enkele prooi zat hier. Misschien zaten ze in een van de grotten verstopt. De zeemeeuwen vlogen vlak boven zijn hoofd, en floten hard. Je kreeg er zelfs oorpijn van. De zee, klotste hard tegen de stenen aan, en er stond een flinke wind. Opeens kwam er een geur zijn neus binnen. De witte wolf sprong van de steen af en volgde de geur tot bij de opening van een grot. Scarleg kon niet bepalen wat er binnen te zien was, en het was pikdonker. Snuivend in de lucht, ging Scarleg voor de opening zitten. En wachtte af. Wie of wat er naar buiten zou komen. Na lang wachtte was er nog steeds niks uit de grot gekomen. Het begon te schemeren, en de meeuwen zochten ook weer hun nest in de boom op. Tijd om een slaap plekje te zoeken, om de nacht door te brengen. Er was een tweede ingang naast de grot. De albino besloot te gaan kijken, hij snoof even en rook niks. Dus besloot hij hier de nacht door te brengen. Met het geluid van de zee op de achtergrond. Viel de witte wolf rustig in een diepe slaap.

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Merlin

Merlin


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptyza sep 03, 2016 1:31 pm

De zee. Het was een hele tijd geleden dat hij hier was geweest. Merlin was meer het type wolf dat hield van kou. De winter was dan ook zijn favoriete seizoen. Helaas was het zomer en zou het nog een tijdje duren voor het weer zover was. De reu had een aantal weken op de tundra rond gehangen, maar echt veel soortgenoten liepen daar niet rond. Hij was altijd alleen geweest, althans, zolang hij zich kon herinneren. Het solidaire leven beviel hem prima, maar af en toe wat aanspraak van andere wolven kon hij ook wel waarderen. Hij was tot zover geen andere wolven tegen gekomen, wat hem verbaasde. Misschien was het puur toeval. Merlin liep op een drafje door de branding. Het koele, zoute water maakte dat zijn hoofd tot rust kwam. De reden dat hij zocht naar contact met anderen, was dat hij niet continue aan het verleden hoefde te denken. Weken alleen en je hersenen maken overuren als het om gedachten gaat. Merlin zuchte diep. Misschien bracht dit strand hem wat geluk. Uren verstreken en het enige teken van leven kwam van de zeemeeuwen en enkele verdwaalde krabben. De zon begon langzaam achter de horizon te verdwijnen. Misschien was dit het juiste moment om een schuilplek voor de nacht te zoeken. Morgen was een nieuwe dag. De vele rotsen en keien op het strand zorgde ervoor dat er meer dan genoeg grotten waren ontstaan om in te schuilen. Merlin liep een paar meter verder en zag een geschikte slaapplek in een kleine grot. De grijze wolken in de lucht begonnen kleine regendruppels los te laten. Hij versnelde zijn pas zodat hij niet nat zou worden. Bij de ingang van de grot stopte hij echter abrupt. Deze plek was al bezet. Niet door meeuwen of krabben, maar door een albino wolf. Merlin stak zijn neus de lucht en ving de geur van zijn soortgenoot op. Het was een onbekende reu voor hem. Hij wilde zich omdraaien en een andere grot vinden, maar de regen was toegenomen. Het water kwam nu met bakken uit de lucht vallen. Merlin zuchtte even. Hij besloot een gok te wagen en ging bij de ingang van de grot zitten. Hij keek wel verder wanneer de reu zou ontwaken.

_________________
Nice to see you (Merlin) J8l5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptyza sep 03, 2016 3:12 pm

Even opende Scarleg zijn ogen, de regen viel met bakken uit te lucht. Iets waar de reu niet van hield. OP het moment dat de albino weer ging liggen, kwam er een geur zijn neus binnen. De geur van een soort genoot. De albino wolf draaide zich om en gaapte een keer. Toen besloot hij op te staan en maar eens een kijkje te gaan nemen. De wolf die voor de ingang was gaan zitten, was duidelijk een reu. de reu leek niet gevaarlijk. Dus besloot Scarleg hem te begroeten 'Hey' begon hij maar. Anders wist hij voor de zoveelste keer niks te zeggen. Hij moest maar eens iets anders verzinnen dan altijd maar dat hey. De regen kwam nog steeds met bakken uit de lucht vallen, het koelde af. En het werd buiten donkerder en donkerder. Misschien moest hij nog uren in deze grot doorbrengen. Want nat worden was het ergste wat er was voor Scarleg. De albino wolf was al een tijdje geen soortgenoot tegen gekomen, en eindelijk zag hij er eentje. Om misschien wel mee te kunnen praten. Ze hoefde geen vrienden te worden. Alleen praten was voor Scarleg al genoeg

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Merlin

Merlin


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptyza sep 03, 2016 3:50 pm

Een tijdje verstreek en het bleef maar regenen. Merlin had zelfs de indruk dat er steeds meer water naar beneden kwam. Nee, hij had absoluut geen zin om nu naar buiten te gaan. De andere wolf zag er niet gevaarlijk uit. Maar ja, hij sliep.. Hoe hij zou reageren als hij wakker was, was een probleem voor later. Een uur verstreek en Merlin betrapte zich erop dat hij af en toe weg dommelde. Het schudden van zijn kop hielp hem om wakker te blijven. Hij zat met zijn rug naar de albino wolf gekeerd, en keek naar de druppels die naar beneden kwamen. Al hield hij niet van nat worden, het geluid van regen was erg rustgevend voor hem. Op momenten als dit kon hij zijn hoofd helemaal leegmaken en aan niets of niemand denken. Een momentje van pure rust. Plots klonk er een stem achter hem. "Hey." Snel draaide Merlin zich om en zag dat de reu wakker was geworden. Hij bekeek hem van top tot teen. Ook nu straalde de andere wolf geen gevaar uit. En aan de toon van zijn stem was hij dat waarschijnlijk ook niet van plan. Hey. Zei Merlin terug. Zijn stem klonk kalm en warm. Regen, tja.. Hij wenkte naar buiten en schudde zijn kop. Heb ik je wakker gemaakt? Was zijn volgende vraag. Merlin bekeek de andere reu nog eens goed. Hij had de albino kleur altijd al interessant gevonden. Zeker omdat hij de aanwezigheid van sneeuw waardeerde. Zijn bruine vacht was daar in tegenstelling tot het bos niet altijd in zijn voordeel. Daarom koos hij ervoor om tussen de tundra en het bos in te leven. Het beste van twee kanten vond hij.

_________________
Nice to see you (Merlin) J8l5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptyza sep 03, 2016 5:19 pm

Hey. zei de wolf kalm en warm terug Regen, tja.. hij wenkte naar buiten, en schudde zijn kop. Scarleg ging langs de wolf zitten en keek naar de regen, die nog niet bleek op te houden Heb ik je wakker gemaakt? de albino reu keek naar de reu naast hem en antwoordde rustig 'Nee, ik werd wakker door de regen'. En hij zuchtte een keer. Eigenlijk wou hij naar buiten, maar hij was niet van plan nat te worden. Want het duurde best lang voor dat je dan weer helemaal op gedroogd bent. En tot die tijd, had je het best koud. Scarleg hield niet van regen. De kou was prima dan, dan kon je nog ergens warm in een ho kruipen. En in de zomer, kon je lekker in de zee of het meer gaan liggen. Maar met regen kon je alleen maar binnen zitten, en wachten.

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Merlin

Merlin


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptyzo sep 04, 2016 8:36 am

De albino reu was naast hem komen zitten en staarde naar de regen. "Nee, ik werd wakker door de regen." Merlin knikte. Waarschijnlijk zou hij zelf ook wakker zijn geworden van het kabaal dat de regen maakte. Hij draaide zijn kop en bekeek de reu van top tot teen. Hij was pakweg een jaar ouder dan hem en had een kalme uitstraling. Merlin likte zijn lippen om het zoute zeewater te verwijderen. Helemaal alleen hier? Zei hij terwijl hij zijn kop richting de zee draaide. Het leek erop dat de lucht in de verte een lichtere kleur grijs aannam. Hopelijk stond de wind in hun richting en waren ze over een tijdje verlost van de hoosbui. Merlin had het niet van stilzitten. Wanneer het droog zou worden, zou hij er direct weer op uit trekken. Hij draaide zijn kop terug richting de albino reu. Ik ben Merlin, btw. Hij knikte kort en wachtte geduldig op antwoord.

_________________
Nice to see you (Merlin) J8l5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptyzo sep 04, 2016 6:12 pm

Scarleg keek naar buiten, het zou nog wel een tijdje blijven regenen. Ugh, hij wou weer naar buiten, en erop uit gaan. Zien wat voor avonturen hem te wachten stonden. In zijn ooghoeken zag hij de de reu hem van top tot teen bekeek. Helemaal alleen hier? vroeg de bruine reu terwijl hij zijn kop naar de zee draaide. In de verte werd de lucht al wat lichter. Dat was mooi, nog even geduld en dan kon hij weer de wijde wereld in. Misschien weer terug naar zijn familie. Scarleg keek de reu aan en antwoordde 'Ja, ik ben hier alleen. Hier kan ik mijn hoofd leegmaken. Jij' vroeg hij erna. De dikke regen druppels kletste op de stenen, soms werd hij er een beetje nat van. Het schudde van zijn vacht hielp. De reu draaide zijn kop weer naar hem Ik ben Merlin, btw. Hij knikte vriendelijk. 'Ik ben Scarleg'. De gedachte dat hij tot nu toe alleen maar vriendelijke wolven was tegen gekomen, maakte hem van binnen blij. Door dit gevoel werd de witte wolf sterker. En kon hij dus ook meer aan.

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Merlin

Merlin


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptyma sep 05, 2016 3:21 pm

De witte reu bleek alleen te zijn en de naam Scarleg met zich mee te dragen. Aparte naam, vond hij, maar wel mooi. Intussen was de stortbui veranderd in motregen. Nog een paar minuten en hij zou er weer op uit kunnen. Toch vroeg hij zich af of de reu naast hem echt alleen was. Het was duidelijk dat er hier niemand bij was, maar wellicht had hij wel een familie. Merlin had, in tegenstelling tot de meeste wolven, geen connecties. Wellicht had hij ergens familie waar hij het bestaan niet van afwist, maar verder was hij alleen. Het grote zwarte gat, dat zijn verleden moest voorstellen, bleef hem altijd bezig houden. Ooit zou hij er achter komen wat er was gebeurd. Hij draaide zijn kop richting Scarleg. Heb je familie? Vroeg hij geïnteresseerd. En zoja, waarom zijn ze niet hier? Merlin had altijd solidair geleefd en dat beviel hem prima. Maar ergens, diep in hem, zat die behoefte om zich ergens te settelen. En daarmee bedoelde hij geen plaats. Nee.. hij bedoelde familie.

_________________
Nice to see you (Merlin) J8l5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptyma sep 05, 2016 5:07 pm

Heb je familie? vroeg Merlin geïnteresseerd En zoja, waarom zijn ze niet hier? Scarleg keek naar Merlin 'Ik heb familie ja,. En ze zijn niet hier omdat, ik even rust nodig had'. Merlin was sinds de reu hem had ontmoet, aardig geweest. 'Heb jij familie?' vroeg de witte albino. De regen was veranderd in motregen. Het duurde niet lang of de twee wolven konden weer naar buiten, en hun eigen ding gaan doen. De reu zou weer naar zijn familie toe gaan. Het was wel jammer om Merlin te gaan verlaten, maar misschien hoefde dat niet. Misschien konden ze vrienden blijven of zoiets. Maar daar was nog geen spraken over. Eerst moest de regen maar ophouden, en plaats maken voor de zon. Het begon een beetje te waaien. Mooi, als de wind goed stond, blies het de wolken weg. En konden ze nog sneller weg. De witte wolf keek naar de lucht, en zag dat de wind inderdaad de goede kant op blies. Nog heel even wachten, en de regen was over

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Merlin

Merlin


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptyma sep 05, 2016 8:09 pm

Merlin snapte wel dat Scarleg af en toe zijn rust nodig had. Hijzelf had geen familie. Althans niet waar hij het bestaan van wist. Maar wanneer hij een tijdje met anderen rondhing, genoot hij ontzettend van zijn tijd alleen. Hij zuchtte zacht toen de albino reu hem naar zijn familie vroeg. Niet dat ik weet. Hij schudde zijn kop. Ik ben alleen zolang ik me kan herinneren. Merlin draaide zijn kop naar de zee. Op een paar spatjes na, was het eindelijk droog. Ik zal ze vast wel hebben. Het lijkt me sterk dat ik geen enkel familielid heb. Ik kan me er alleen niets van herinneren. Hij moest toegeven dat hij af en toe best jaloers was op wolven zoals Scarleg. Altijd wolven om op terug te vallen. Toen hij jonger was, vond hij het heerlijk om alleen te zijn. Familie, daar had je toch niets aan, dacht hij. Maar naarmate hij ouder werd, groeide ook de behoefte om ergens bij te horen. Wolven zijn tenslotte roedeldieren. Het idee daar aan maakte hem echter wel bang. Hij zou nooit in een roedel thuis horen. Hij moest het gevoel hebben dat hij vrij was. Maar een aantal vrienden zou niet verkeerd zijn. Een zonnestraal scheen recht in een van Merlin zijn ogen, waardoor hij deze dichtkneep. Hij draaide zijn kop en zag dat het was opgehouden met regen.

_________________
Nice to see you (Merlin) J8l5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptydi sep 06, 2016 10:01 am

Niet dat ik weet. Merlin schudde zijn kop Ik ben alleen zolang ik me kan herinneren. Scarleg luisterde aandachtig naar wat Merlin zei. Dat leek hem erg, alleen zijn Ik zal ze vast wel hebben. Het lijkt me sterk dat ik geen enkel familielid heb. Ik kan me er alleen niets van herinneren. Maar hoe kon je niet weten wie je familie was? Oke, hier wist hij het antwoord ook op. Dit had hij zelf mee gemaakt. 'Ik heb ook ooit zo iets mee gemaakt, dus ik weet hoe het voelt'. Hij zou Merlin misschien kunnen helpen met het probleem. Het was moeilijk om er mee om te gaan. Maar als hij iemand nodig had die hem hielp, zou Scarleg er zijn voor hem. Merlin was de hele tijd al lief voor hem geweest. De reu zag dat het was gestopt met regenen. Eindelijk, konden de twee soortgenoten weer naar buiten en hun eigen dingen doen. Wat wel jammer was.

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Merlin

Merlin


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptywo sep 07, 2016 3:55 pm

"Ik heb ook ooit zo iets meegemaakt, dus ik weet hoe het voelt." Sprak de albino reu. Merlin draaide verbaasd zijn kop. Dat had hij niet zien aankomen. Hij moest toegeven dat hij eigenlijk van plan was om na de regen zijn eigen weg te gaan. Maar misschien konden Scarlegs ervaringen hem verder helpen. Niet dat hij wanhopig opzoek was naar familie, maar zijn geheugen wilde hij wel graag terug. Echt waar? Vroeg hij geïnteresseerd. Wat is er dan gebeurd? Merlin was ondertussen naar buiten gelopen en schudde zijn vacht. Heerlijk die geur net na de regen! Hij stak zijn kop in de lucht en liet deze opwarmen door de zonnestralen. Dat voelde goed! Een kleine glimlach verscheen op zijn kop. Vervolgens draaide hij zich terug naar Scarleg. Hij hoopte oprecht dat deze reu hem zou kunnen helpen. Of in ieder geval op weg helpen. Hij had al die tijd in een soort onzekerheid geleefd, en daar was hij nu klaar mee. Hij moest en zou te weten komen wat er in zijn jeugd gebeurd was.

_________________
Nice to see you (Merlin) J8l5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptydo sep 08, 2016 10:36 am

Merlin draaide verbaasd zijn kop naar de witte albino Echt waar? vroeg Merlin, Scarleg knikte Wat is er dan gebeurd? De reu was ondertussen naar buiten gelopen, omdat het was gestopt met regenen. Die geur na dat het geregend heeft, is altijd zo lekker. De bruine reu stak zijn kop in de lucht om hem blijkbaar op te warmen. De albino wolf stond op, en begon te vertellen 'Ik ben als pup verlaten door mijn ouders. Ik weet niks van hun' Scarleg dacht dat dit ongeveer hetzelfde was. Dus de witte wolf stond klaar voor Merlin, als hij hem nodig had. 'Ik wil weten wat er gebeurd is' zei de albino. In zijn kop gingen vaak de vragen aan zijn ouders rond. Waarom hebben ze me verlaten? Dat soort vragen. Misschien kon de bruine reu hem zelfs helpen, want ervaringen uit wisselen kon geen kwaad, toch? Scarleg liep ook naar buiten, en keek rond. Wat was het fijn. Nu was alles koeler, dat was het fijne als het geregend had.

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Merlin

Merlin


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptydo sep 08, 2016 6:04 pm

De albino reu vertelde dat zijn ouders hem als pup hadden achtergelaten. Merlin schudde zijn kop. Al was hij geen vader, beslissingen als deze kon hij nooit begrijpen. "Ik wil weten wat er gebeurd is'. Sprak de witte reu verder. Merlin knikte. Dat kon hij begrijpen. Zelf zat hij met precies hetzelfde probleem. Wellicht konden de twee elkaar verder helpen. Je bent niet de enige. Hij draaide zijn kop richting de reu. Ik zit met precies hetzelfde probleem. Het voelde goed om met iemand te praten hem begreep. De bruine reu staarde naar beneden en begon wat met het zand te spelen. Het blijft apart dat één deel uit je verleden je gehele leven kan bepalen. Of in ons geval.. het gebrek aan dat deel. De reu hield totaal niet van de zee en nu het droog was geworden, was het tijd om verder te trekken. Wellicht kon hij een tijdje met Scarleg optrekken.

[Sorry voor de korte post!!]

_________________
Nice to see you (Merlin) J8l5ox
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarleg

Scarleg


Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Emptydo sep 08, 2016 8:02 pm

Je bent niet de enige. Merlin draaide zijn kop naar de albino Ik zit met precies hetzelfde probleem. Scarleg slikte een keer. Hij zou nooit kunnen begrijpen, waarom sommige wolven, het lef hebben, om hun zoon of dochter zo iets aan te doen. 'Sorry Merlin' zei de witte reu. De bruine reu keek naar de grond, en begon met het zand te spelen Het blijft apart dat één deel uit je verleden je gehele leven kan bepalen. Of in ons geval.. het gebrek aan dat deel.. De albino reu knikte. Het was fijn om te weten dat hij niet de enige was, die zijn familie niet kende. Dan kon je altijd met iemand praten die je begreep en die je kon steunen. Deze tijden waren ook niet makkelijk, zeker niet als je jong bent. Dan had je beter geen pups kunnen krijgen, als je ze toch achterlaat en aan hun lot overlaat. Nu het droog was kon hij verder met zijn tocht. HIj liep naar buiten en zei Merlin nog even gedag. Dat was wel zo netjes.'Leuk je ontmoet de hebben Merlin, maar nu het droog is. Ga ik weer verder met mijn tocht. Hoop dat ik je ooit nog eens tegen kom. Na deze woorden liep de reu de heuvel op. Plots bleef hij stilstaan. Toen hij besefte dat Merlin misschien een tijdje met hem mee kon. Hij draaide zich om naar de reu, die nog bij de ingang van de grot stond. En liep een stukje zijn kant op. 'Wil je misschien een tijdje met me mee?' vroeg hij vriendelijk. Misschien konden ze dan, hun ervaringen met elkaar delen. Dat was altijd wel handig

_________________
Klik hier:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Nice to see you (Merlin) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Nice to see you (Merlin)   Nice to see you (Merlin) Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Ironmill Rocks-
Ga naar: