Serigala


 

Deel
 

 New area

Ga naar beneden 
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

New area Empty
BerichtOnderwerp: New area   New area Emptydi feb 02, 2016 8:49 pm

 
Het gebied wat voor hem uitstrekte was bedekt met mos en sneeuw. Het was er koud en bovendien had hij nog weinig prooi gezien. De ijzige omgeving om zich heen trok hem niet echt aan. Hij had ook nooit echt iets met noordelijke gebieden gehad. In zijn vorige omgeving niet dus nu ook niet. Aissar was dan ook niet van plan om hier lang te blijven. Hij zou richting het zuiden lopen, in de hoop dat het daar wat warmer zou worden. En misschien wat bekende wolven tegen te komen.

Hij wist dondersgoed dat de roedel uit het vorige gebied was vertrokken. Zo was ook hij meegegaan, maar tijdens de reis had hij de anderen per ongelijk uit het oog verloren. Aissar stond niet bekend om zijn lange concentratie. Tijdens het rond snuffelen van verschillende geuren was hij afgeleid geweest door een overheerlijke geur van herten. Hij was het spoor gaan volgen en was uitgekomen bij een kudde herten. Daarna had hij zich omgedraaid, om tenminste iemand te gaan vragen die met hem mee wou jagen. Echter wanneer hij op zijn spoor terug was gelopen, waren de anderen nergens te bekennen. Hij twijfelde, of ze waren verder getrokken, of hij was verkeerd gelopen. Hoe dan ook, hij was de rest kwijt en was weer opzoek..

> open

_________________
New area 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Zarrán

Zarrán


New area Empty
BerichtOnderwerp: Re: New area   New area Emptywo feb 03, 2016 12:34 pm

Zijn poten zakten steeds weg in de sneeuw, hier en daar afgewisseld met drassig mos. Hij rilde over zijn hele lichaam. De kou beet in zijn longen met iedere ademhaling, en hij wist niet meer wanneer hij voor het laatst goed gegeten had. Een paar bessen en wat resten van een kadaver waren niet voldoende voor een pup in de groei, maar hij had nog niet goed geleerd te jagen. Een nies verliet zijn neus, en hij deinsde achteruit bij het geluid. Besefte dat het niet goed met hem ging en schudde een paar maal zijn kop alsom helderheid te krijgen in zijn gedachten. Maar zijn slapen gingen er van bonzen en hij werd een beetje duizelig, dus hield hij er snel weer mee op en wachtte tot hij op adem was gekomen en de wereld niet meer draaide. Het overweldigende landschap bezorgde hem een vreemde angst. De berg die hoog boven hem uit torende leken hem te willen verpletteren, de lucht was helder grijs. Misschien zat er nog een sneeuwstorm verborgen die hem opnieuw mee zou sleuren en zou distantiëren van alles wat hij kende. Niet voor de eerste keer vroeg hij zich af waar zijn ouders waren, zijn broer en zusjes. De sneeuw was gekomen met een donderend geraas en had hem alle zicht ontnomen en zijn neus, mond en ogen volgegooid met snijdende kou. Doof en blind was hij verder gestrompeld, de schaduwen volgend die hij dacht dat zijn familie was. Maar toen hij zijn ogen opende was het landschap weer zou glad als een waterspiegel en van zijn ouders was geen spoor te bekennen.

Misschien zou het helpen als hij rust nam. Zijn poten voelden veel zwaarder dan ze zouden moeten zijn en hij leek de wereld niet meer zou helder te kunnen waarnemen. Af en toe leek het net alsof de grond bewoog, schommelde, en hem in slaap wilde wiegen. Hij plofte neer, voelde hoe het natte mos zijn buik onmiddellijk doorweekte. Zijn grijze ogen vielen dicht voordat hij zijn kopje op zijn poten had gelegd en de vermoeidheid eiste zijn tol in de vorm van een gevaarlijk diepe slaap.

Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

New area Empty
BerichtOnderwerp: Re: New area   New area Emptywo feb 03, 2016 6:53 pm

 
Terwijl hij stevig door liep met als doel om meer richting het zuiden te gaan, hield hij nog steeds de omgeving in de gaten. Niet dat bij elke pas veranderde, maar het was goed om de boel in de gaten te houden, misschien kwam hij wel een beer, een edelhert of een ander dier tegen. Misschien wel zelfs een mede wolf om wie hij de weg kon vragen. Hoe dan ook, het was belangrijk dat hij alles in de gaten hield. Opeens viel hem iets op. Hij spitste zijn oren, zette een drafpasje in. Het gene wat hem op was gevallen was een donker klein vlekje op het sneeuw. Terwijl hij dichterbij kwam, rook hij zelfs dat een wolf was, of in dit geval een wolfje. Aissar had maar één gedachte, waar een pup was, was een moeder te vinden. Dat betekende dus dat hij in de bewoonde wereld kwam. Bij de jonge pup kwam hij tot stilstand. Hij snuffelde met zijn neus voorzichtig aan de vacht, maar het kleine diertje werd niet wakker. Aissar keek weer op, bekeek nogmaals de omgeving, maar er was geen andere wolf te herkennen. Was dit een achtergelaten pup? Hij fronste, welke ouder liet zijn nageslacht nou achter? En vooral als het zo jong was.

Zelf had Aissar niet zo veel met puppy’s. Maar hij zou het ook niet over zijn hart kunnen verkrijgen om zijn schouders op te halen en verder te lopen. Misschien wel omdat hij zelf ook niet een beste jeugd had gehad. Nogmaals raakte zijn neus de bruine vacht van de puppy aan, dit keer liet hij iets duidelijker weten dat hij aanwezig was.


_________________
New area 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Zarrán

Zarrán


New area Empty
BerichtOnderwerp: Re: New area   New area Emptyvr feb 05, 2016 11:19 am

Het donker lag als een warme deken over hem heen. Het deed hem denken aan de sluimerende nachten tegen zijn moeders vacht, samen met zijn siblings. Hij was geboren in een koud gebied en hield van de sneeuw en de heldere luchten, maar de behaaglijkheid van samen slapen had hij altijd heel prettig gevonden. Hij wist dondersgoed dat hij zijn ouders, broertje of zusjes hoogstwaarschijnlijk niet meer zou zien. Daar lang over malen had geen zin, verdriet was nutteloos. Maar als hij zich een klein beetje inspande kon hij zich indenken dat het mos waar hij op lag de vacht van zijn moeder was. En die sneeuwhoop naast hem.. Nee. Hij moest niet blijven hangen in iets wat voorbij was. Het donker lag over zijn ogen en de vermoeidheid maakte zijn ledematen zwaar. Morgen zou hij verder trekken, sterker worden. Hij moest naar de warmte, want wist uit verhalen dat de prooi daar minder schaars en minder schuw was.

Iets drukte tegen zijn vacht, en zijn oren schoten omhoog. Een angstig grommen bouwde zich op in zijn borstkas. Hij kroop achteruit in de sneeuw en besefte pas na een paar tellen dat hij zijn ogen open moest doen. Verdomme, de vermoeidheid maakte hem traag en verward. Hij tilde zijn oogleden omhoog, twee lichtgrijze ogen keken groot en bang de wereld in. Een zwarte wolf verscheen in zijn blikveld. Ogen van een oranje bruine kleur en een indringende blik. Hij probeerde op te staan maar trilde op zijn poten. Zijn zwakheid maakte hem misselijk, alles wat zijn ouders hem hadden geleerd had hij de wind in geslagen. Hij wist zich geen houding meer te geven, schuifelde onhandig van de vreemde reu weg en bleef angstig grommen.


_________________
D O N ' T  •  T E L L  •  M E  •  T H E R E ' S  •  N O  •  H O P E  •  A T  •  A L L
New area Ib9o5w
T O G E T H E R  •  W E  •  S T A N D  •  D I V I D E D  •  W E  •  F A L L
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

New area Empty
BerichtOnderwerp: Re: New area   New area Emptywo feb 17, 2016 9:14 am

 
Eindelijk kwam het hoopje vacht tot leven. Kleine oortjes bewogen zich, gegrom werd hoorbaar. Voordat Aissar het door had schoot het beestje naar achteren, verder de sneeuw in. Een paar lichtkleurige ogen werden zichtbaar, stonden vol met angst. Toen hun blikken elkaar kruisten besloot de puppy, dat het zich zo snel mogelijk weg moest maken. Aissar kon het hem geen ongelijk geven. Als een klein weerloos wezen, zou hij zichzelf ook zo snel mogelijk weg maken, vooral met een onbekende zwarte wolf voor zich. Ver kwam de pup niet, het diertje trilde op zijn poten, had moeite om het evenwicht te bewaren. Maar de pup gaf niet op, probeerde alsnog om weg te gaan. Aissar ging in tegenstelling rustig zitten, erg ver kwam het diertje toch niet. De pup was duidelijk verzwakt, kon wel wat voedsel gebruiken, maar iets eetbaars was hier niet in de buurt, tenminste nog niet. “Ik doe je niks..” zei hij geruststellend, hopend dat het wat zou helpen.


_________________
New area 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Zarrán

Zarrán


New area Empty
BerichtOnderwerp: Re: New area   New area Emptyza feb 20, 2016 5:58 pm

Uit alle macht probeerde hij weg te krabbelen van de vreemde zwarte reu. Hij wankelde op zijn poten en had moeite met het bewaren van zijn evenwicht, waardoor hij half vallend wegschoof. De reu was hem angstaanjagend voorgekomen, maar nu hij rustig ging zitten en hem niet direct leek te bedreigen staakte Zar zijn pogingen om te vluchten. Het had trouwens toch niet veel zin, hij was licht in zijn hoofd van de honger en uitgeput van het lange lopen. “Ik doe je niks..” zei de reu met een geruststellende grondtoon in zijn stem. Het kalmeerde de pup enigszins, hij bleef rillend liggen in de sneeuw en probeerde er niet meer vandoor te gaan. Hij moest zijn hoofd er bij houden. Kon hij de vreemde wolf wel vertrouwen, ondanks diens kalme uitstraling? Hij besloot van wel, veel keus had hij niet. Alles liever dan weer alleen te zijn met de wetenschap dat hij het niet meer lang zou volhouden. Hij dacht niet dat hij zijn ouders nog zou zien, maar de kans bestond dat ze nog ergens rondliepen. 'Ik- ik denk niet dat je mijn ouders hebt gezien, of wel?' mompelde hij verstrooid.


_________________
D O N ' T  •  T E L L  •  M E  •  T H E R E ' S  •  N O  •  H O P E  •  A T  •  A L L
New area Ib9o5w
T O G E T H E R  •  W E  •  S T A N D  •  D I V I D E D  •  W E  •  F A L L
Terug naar boven Ga naar beneden
Igor

Igor


New area Empty
BerichtOnderwerp: Re: New area   New area Emptyzo feb 21, 2016 1:29 pm

Gestaag draafde de jonge reu voort. Het was niet dat hij per definitie ergens moest zijn maar zo kon hij flink wat afstanden afleggen en de boel hier goed verkennen. Misschien dat hij zijn ouders kon vinden alhoewel hij hier niet op durfde te hopen. Naarmate hij door bleef draven merkte hij dat het steeds iets kouder werd om hem heen en dat het landschap kaler werd. De jonge reu stopte en snoof de geuren op die de wind met zich meebracht. Hij schudde zijn kop en draafde verder totdat hij op een tweetal wolven stuitte. Een hele jonge pup en een oudere zwarte reu die zo te zien net de pup wilde kalmeren. Hij glimlachte en liep naar hen toe. "Kan ik je misschien helpen kleine?" vroeg hij vriendelijk terwijl hij tersluiks naar de zwarte reu keek. Van de pup hoefde hij geen aanval of wat dan ook te verwachten maar die zwarte reu... dat was niet helemaal in de haak had hij al gelijk voor zichzelf besloten.

_________________
New area XcQyOaR
» Efforts and courage are not enough without purpose and direction «
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
New area Empty
BerichtOnderwerp: Re: New area   New area Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: High North :: Novana Tundra-
Ga naar: