Serigala


 

Deel
 

 Not worth it {Aissar}

Ga naar beneden 
Kova

Kova


Not worth it {Aissar} Empty
BerichtOnderwerp: Not worth it {Aissar}   Not worth it {Aissar} Emptyma aug 29, 2016 12:12 pm

Not worth it

Het was een van de weinige momenten dat Kova sliep - of probeerde te slapen– toen ze zich opnieuw op een ander plekje rolde op de koude bosgrond. De witte wolvin had al op elk stukje grond gewoeld, maar vreemd genoeg kon ze de slaap niet vatten. De vorige dagen had ze minder slaap gehad dan een gemiddelde wolf dus was een klein dutje wel welkom, maar door een of andere onbekende reden kon ze de slaap maar niet vatten. Ugh. Gefrustreerd schudde de wolvin haar vacht uit en liet haar kop terug in het stof ploffen met een droge klap. Misschien lag het wel aan de gedachte dat ze Aissar had zien flikflooien met die andere teef, misschien niet. Het was sowieso niet het eerste trauma dat ze opliep – daar had ze geen enkel probleem mee – maar wat Ais te wachtten zou staan van mama Kai, was een andere koek. Met een beetje karma zette ze hem uit de roedel, en dat had Kova liever niet op haar geweten – nee, ze mocht Aissar wel, op een vriendschappelijke manier. Een goeie kerel, tot voor kort dacht ze dat hij ook extreem loyaal was. Hmm, dat bleek nu iets minder.

En als je van de duivel sprak. Meteen werd Kova’s korte rust verstoord en schoot de geur van een Shadow in haar neus. Aissar, om precies te zijn. Langzaam liet ze een koud, blauw oog open glijden en keek de reu er mee aan. Onderzoekend bestudeerde ze hem kort, en liet haar ooglid toen weer toevallen. De witte wolvin onderdrukte een geeuwtje en ademde diep uit. "Wat je ook zegt, ik hoor je niet. Ik slaap,” mopperde ze droogjes, maar niet kil. Tevreden nestelde ze zich nog wat dieper in het zand, likte haar lippen en bekrachtigde haar woorden door een reeks geacteerde brom- en snurktonen te laten horen.

_________________
Not worth it {Aissar} 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Not worth it {Aissar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not worth it {Aissar}   Not worth it {Aissar} Emptydo sep 01, 2016 10:50 pm

 

De ravenzwarte reu stond op de scheiding van het Shadows gebied, achter hem waren de donkere bossen terwijl er voor hem een wat open veld lag, waar een eindje verderop ook nog het eeuwen oude tweebeners gebouw te vinden was. Een diepe zucht verliet zijn bek waarna zijn oren even onrustig heen en weer wiebelden. Nog even keek hij achterom, maar aangezien er niets of iemand in zijn buurt te vinden was, draafde hij in een rustig tempo naar voren. Het eerste stuk bleef hij op de grens, later zou hij de vlakte op gaan om het gebouw maar eens van dichterbij te kunnen bekijken.

Terwijl de reu onderweg was, vulde een bekende geur zijn neusgaten. Aissar vertraagde zijn tempo, de jongste lid van de Shadows moest ergens in zijn buurt zich bevinden. Hij volgde zijn neus en kwam snel daarna al op de plek – Kova lag, met één oog geopend op de grond, staarde hem even aan waarna ze beide ogen weer gesloten had. “Wat je ook zegt, ik hoor je niet. Ik slaap,” kwam er nuchter uit haar mond gemopperd waarin ze liet merken dat ze niet echt op zijn gezelschap te springen stond. Een scheve grijns stond op zijn snuit, zou hij haar laten slapen? Het zou wel heel naïef zijn om te denken dat hij haar met rust zou laten. Om aan te kaarten dat hij er al te lang stond liet de wolvin vervolgens ook nog eens snurkende geluiden horen. Even hield hij zijn kop scheef, zich bedenkend wat hou zou uitspoken om haar overeind te krijgen, waarna hij naar haar toe slofte en met zijn smoel tegen haar schouder aanduwde. “Er is genoeg tijd om te slapen,” Zei hij. Aangezien hij wist dat deze woorden niet voldoende waren om haar staande te krijgen, pakte hij speels haar oor vast en trok er even aan. “Mijn mannelijke nieuwsgierigheid, is benieuwd naar je vechtkunsten,” Zijn woorden waren expres gekozen, ze had de eerste paar woorden het zelfde gezegd bij hun ontmoeting bij het meer in de vallei.

In afwachting op haar antwoord, zakte hij door zijn achterbenen, keek naar haar met zijn oren rechtopstaand. De reu hoopte dat ze op zijn aanbod in ging, een beetje afleiding kon hij dan ook wel gebruiken. “Durf je het aan?”


_________________
Not worth it {Aissar} 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Not worth it {Aissar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not worth it {Aissar}   Not worth it {Aissar} Emptyvr sep 02, 2016 6:13 pm

Not worth it.

"Er is genoeg tijd om te slapen," hoorde ze Ais droogjes zeggen. "... En die tijd moet je nuttig gebruiken," vulde Kova knorrig aan tussen twee neppe, overduidelijk geacteerde snurkjes door. De jonge witte teef wriemelde zich koppig nog wat dieper in het mulle stof, alsof ze daarmee wilde bevestigen dat ze zijn aanwezigheid niet hoefde. In plaats van een zalige, stille rust kreeg ze tanden rond haar oor en Aissar die er als een jonge, speelse pup aan sleurde. Totaal niet voorbereid op Ais' reactie, werd het hoofd van de witte wolvin een stukje van de grond gehesen en hard terug in het zand gesmakt waardoor er een wolkje stof rond haar hoofd op dwarrelde - maar zo koppig als ze was, hield Kova haar ogen nors toegeknepen en haar lijf tegen de grond gedrukt. De hoop voor haar dutje zat er dus niet meer in. Ze kon het evengoed opgeven. “Mijn mannelijke nieuwsgierigheid, is benieuwd naar je vechtkunsten.” Het klonk haast als een uitdaging. Oké, oké, hij won. De kans dat ze toch in een rustig hazenslaapje zou geraken was sowieso klein geweest dus verloor ze er maar weinig mee. Kova opende langzaam haar ogen, krabbelde nogal stijfjes en moeizaam overeind en schudde haar vacht in één krachtige beweging uit, waarna ze Aissar een tikje geërgerd aankeek. "Jij en je mannelijke nieuwsgierigheid ook," mompelde ze terwijl ze door haar voorpoten leunde om haar poten te strekken.

Bovendien was een beetje sparren nog niet zo slecht. Doordat ze een lange tijd al niet meer erg actief had bewogen was haar conditie gelijk aan die van een krakkemikkige oude hond. Het liefst had ze nog een beetje liggen maffen, maarja, het was nu eenmaal zo. Zodra haar koude blauwe ogen in die van Aissar brandden, zaten ze boordevol met een uitdagende glans. "Durf je het aan?" Er verscheen een grijns op Kova's lippen, uitdagend en met misschien een klein tikje speelsheid van een jonge pup. "Probeer me maar eens tegen te houden."

_________________
Not worth it {Aissar} 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Not worth it {Aissar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not worth it {Aissar}   Not worth it {Aissar} Emptydi sep 06, 2016 9:50 pm

 

Zoals de reu verwachtte, kreeg hij niet direct bij de eerste paar gekozen woorden overeind. In tegenstelling, ze vormde het wat naar haar eigen woordkeuze en snurkte daarna vrolijk door. Wat geïrriteerd liet hij een luide zucht horen, toen hij ook nog zag dat ze zich wat verder in het zand in nestelde. Het moge duidelijk zijn dat de wolvin niet van plan was om op te staan. Zijn actie door aan haar oor te trekken leverde ook al niks op, Kova hield haar ogen stijf gesloten. Maar zodra er iets over vechten klonk, kwam ze toch in beweging. Gelukkig maar, anders had hij met iets anders moeten komen om d’r alsnog wakker te krijgen. Zo snel liet hij zich immers niet op zijn kop zitten. Vaak was het zo; als hij iets in zijn hoofd had.. zorgde hij er voor dat het gebeurde ook nog. Tevreden keek hij toe hoe ze zich overeind krabbelde en hem met een geprikkelde uitdrukking aankeek. “Jij en je mannelijke nieuwsgierigheid ook,” Juist daarop ontstond er op zijn snuit een vervelend grijnsje. “Can’t help it,” antwoordde hij met zijn schouders even omhooghalend. Al snel zette het slaperigheid van Kova om in wat energiekers. Haar blauwe ogen straalden uitdagend, ze nam de uitdaging duidelijk aan. “Probeer me maar eens tegen te houden.” Was haar antwoord op zijn vraag of ze het wel aandurfde om tegen hem te vechten. “Try to hit me baby,” Antwoordde de reu simpel met een enige , waarna hij even door zijn voorpoten zakte en er vandoor rende richting het oude tweebeners gebouw. Het trainen op onnatuurlijk gebied leek hem wel een uitdaging en als goed is zou, Kova er geen problemen mee hebben, toch?


_________________
Not worth it {Aissar} 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Not worth it {Aissar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not worth it {Aissar}   Not worth it {Aissar} Emptywo sep 07, 2016 3:24 pm

Not worth it

Aissar leek niet van plan om hun sparpartijtje hier door te laten gaan, hij draaide zich om en begon resoluut te rennen naar het oude gebouwtje wat verderop. Waarom per se daar? Nja, goed, iedereen had z’n voorkeuren. Kort trok Kova een wenkbrauw op, maar liet hem weer zakken en spurtte achter hem aan. Bij het aanblik van het vervallen torentje remde ze onbewust een beetje af, maar toen ze zichzelf er op betrapte legde ze haar oren in haar nek van afschuw voordat ze door rende. Ugh, stel je niet zo aan. Het was gewoonweg belachelijk dat ze schrik zou hebben voor iets dat niet eens leefde. Of een bedreiging vormde. In het gebouwtje gleed haar blik meteen naar Ais’ lichaam terwijl ze zijwaarts begon te sluipen - ze was vastbesloten er geen doekjes om te winden. Misschien had ze hierna nog wel tijd om een dutje te doen, als ze opschoot. Ja, dat leek haar prima. Met haar ijsblauwe ogen speurde ze zijn zwarte lijf af en nam de conclusie dat hij het type lichaamsbouw had van een standaard-Shadow; krachtige botten, toch wel wat spierbundels op zijn schouders en heupen.

Met een positie als deze had ze dus weinig tegen hem te beginnen, dus dwaalden haar ogen snel af om iets te vinden wat gunstig was in haar situatie - een verhoging of verlaging waar Aissar over kon struikelen, een hobbel, een stok of een steen. Ze zou dus gebruik moeten maken van de omgeving. Aha. Haar blik hield zich vast bij de eerste stenen trede van de gammele trap en ze schoot er razendsnel naar toe, waarna enkele tredes hoger klom. Met haar smalle, scherp gevormde gezicht opgeheven grijnsde ze even trots voordat ze door haar poten in vechthouding zakte en wachtte. Hem laten afkomen was de enige manier om haar voordeel te benutten.

_________________
Not worth it {Aissar} 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Not worth it {Aissar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not worth it {Aissar}   Not worth it {Aissar} Emptyzo sep 11, 2016 12:44 pm

 

Hoewel hij er in een rap temp er vandoor rende, richting het oude hooglopers gebouw – liet Kova zich nog even op haar wachten. De wolvin zou wel enig sinds verbaast zijn dat de reu juist het vervallen pand had gekozen voor een trainingssessie, iets wat Aissar dan ook wel kon begrijpen. Het was dan ook niet een ‘standaard’ plek om een ander uit te dagen, de omgeving was daar was most of all van steen, wat enerzijds dan ook erg hard kon zijn als je er bijvoorbeeld tegenaan werd gebeukt of juist viel. De zwarte reu zag het juist als een uitdaging en zoals bekend van hem was, liet hij zich dan ook niet afschrikken door iets anders of nieuws. Terwijl Aissar rende, kon hij het niet laten om zijn kop even naar achteren te draaien, gewoon een check of zijn roedelgenoot hem wel was gevolgd. Gelukkig, was ze van haar plek gegaan en had ze een achtervolging in gezet. Toch verbaasde het hem dat ze niet erg snel rende, ze leek dan ook iets afwachtend of zelfs wel wat terughoudend. Hij wist niet precies waar ze last van had, maar wist wel dat ze sneller kon dan dat ze ging. Even later, leek ze zichzelf te vermannen en haar tempo hoger te zetten. Mooi, ze was dus wel van plan om het hem niet al te makkelijk te maken.

Kova had een snellere route gevonden, rende nu zelfs voor hem aan om eerder bij het tweebeners gebouw te komen dan hijzelf. De zwarte reu probeerde nog om zijn tempo wat hoger te maken, maar hij had alles al bijna gegeven. Hij moest dan ook toegeven dat de jongere wolvin toch sneller was als hem.. Zoals verwacht kwam ze dan ook eerder aan. De teef was al op het half afgebroken trap van het eeuwen oude torentje te vinden, haar houding was trots, waar Aissar dan ook wat van moest grijnzen. Niet te vol van jezelf worden, Koof.. Was zijn gedachte, waarna de wolvin door haar voorpoten zakte en een gevechtshouding aan nam. Ze maakte duidelijk dat ze klaar was om hem te bespringen, als hij eenmaal dichterbij was. Hij gunde haar de eerste aanval en liet zichzelf in de val lokken. Bring it on.


_________________
Not worth it {Aissar} 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Not worth it {Aissar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not worth it {Aissar}   Not worth it {Aissar} Emptydi sep 13, 2016 8:22 pm

Not worth it.

Aissar deed niet veel, nee, hij wachtte op een reactie van haar. Goed, dat was dan zijn keuze. Kova spande haar achterpoten langzaam aan, dook nog wat meer ineen totdat haar heupen en schouders bijna op een lijn kwamen en dook toen als een witte speer uit een boog naar voren, doelend op de brede borstkas te raken van de zwarte reu met haar vooruitgestrekte voorpoten. Misschien had ze niet het gewicht om hem omver te beuken, maar met wat snelheid, kracht en precisie moest er toch wel enig effect zijn, toch? Onbewust merkte Kova op dat haar standen een klein stukje ontbloot waren, en ze herpakte zich snel zodat haar lip terug over haar tanden gevouwen was. Ze mocht zich niet laten gaan, zoals die ene keer met dat Goedwolfje. Dat was nogal behoorlijk... slecht uitgekomen voor die poedel. Tijdens de seconden dat haar tegenstander het effect van haar aanval op zou moeten vangen, maakte de jonge teef gebruik van haar behendigheid. Kova dook opzij zodat ze met haar gezicht naar zijn flank stond, en maakte zich opnieuw klaar om op zijn rug te springen.

_________________
Not worth it {Aissar} 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Not worth it {Aissar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not worth it {Aissar}   Not worth it {Aissar} Emptyzo sep 18, 2016 9:10 pm

 


Alsof hij een blikje energie drank had gekregen, kon hij zijn passen nog net even sneller maken dan daarnet. Daarbij denderde hij op de half afgebroken toren af, waar Kova zich – al staand op een hooglopers schepsel - schrap had gezet om een aanval in te zetten. Toen hij eenmaal dichterbij kwam, gebeurde dit dan ook, al had hij het natuurlijk wel enig sinds zien aankomen. De jonge wolvin, sprong vanuit het gebouw naar voren, raakte daarna met haar voorpoten zijn borst, waardoor zijn snelheid flink naar beneden werd gehaald. Hij moest zichzelf in de ankers zetten, om niet om te vallen. Zijn balans herstellend, was Kova al weer naast hem te vinden. In een reflex wendde hij zijn kop naar haar toe en zag dan ook snel dat ze een volgend aanval naar zijn rug probeerde te maken. Jammer voor haar, gaf hij de tweede aanval niet weg. Terwijl ze haar achterpoten schrap zette om te springen, beukte hij met zijn kop tegen haar heup aan om haar te laten wankelen. Alsof dat niet genoeg was, drukte hij met zijn schouder tegen haar ribben aan om haar helemaal te laten omvallen.

_________________
Not worth it {Aissar} 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Not worth it {Aissar} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Not worth it {Aissar}   Not worth it {Aissar} Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Hallow Tower-
Ga naar: