Serigala


 

Deel
 

 Darkness

Ga naar beneden 
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Darkness   Darkness Emptyza aug 27, 2016 6:44 pm

first post Aissar, dan mogen Kova en Kai komen :3


Emaya ijsbeerde bij de grens van Dalrey Forest. Zou ze het doen? Of niet? Zou ze wachten? Of zou ze gewoon gaan? Ze beet op haar lip. Ze kon gewoon omdraaien en naar Okami HQ gaan. Haar verwondingen waren niet helemaal genezen, inmiddels zaten er korsten op, maar Games hulp was erg handig geweest. Haar blauwe ogen gleden van het duistere gebied naar de toren, waar ze nu dichtbij stond. Emaya haalde diep adem en zette een paar stappen het gebied in, maar draaide zich om en liep weg. Ze stond weer met een ruk stil en draaide haar kop weer in de richting van het bos. Ze perste haar lippen op elkaar en draafde Dalrey Forest binnen. Duisternis omringde haar en al snel moest ze even stoppen om haar ogen te laten wennen aan de duisternis. Ze was bang dat ze gezien zou worden, maar ze was te bezorgd om Aissar. Ze had hem al veel te lang niet gezien.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyzo aug 28, 2016 5:46 pm

 

De zwarte reu was te vinden in het donkere bos van Serigala, of terwijl de basis van zijn roedel. Het gebied functioneerde als thuisbasis van alle wolven van The Shadows, tenminste zo zou het ook voor hem moeten voelen. Natuurlijk voelde de reu zich hier op zijn gemak, omringt door het kleine clubje wolven die hij vertrouwde. Maar wat hem gelukkig maakte, was buiten dit gebied, buiten de roedel. Aissar schudde zijn kop, hij zou het moeten vergeten, achter zich laten. Hij had de wolvin geholpen toen ze hem het hardst nodig had, ze was weer veiligheid, bij de nieuwe roedel van haar moeder. Nu was het weer klaar, zijn plicht had hij volbracht, hij zou er niet meer aan moeten denken. Dat zou het immers allen maar ingewikkelder maken. Aissar wist als geen ander, dat wat hij had gedaan, hem in gevaar had kunnen brengen - zijn roedel had kunnen twijfelen aan zijn loyaliteit, hij had tevens ook haar reputatie kunnen schaden, toch had hij er geen spijt van gehad. Geen enkel moment had hij spijt gehad, wanneer hij zich bij haar in de buurt had bevonden. Hij zou er dan ook bijna alles voor over hebben om de tijd nog even terug te draaien of nog voor een keer buiten de oevers te keren en haar weer op te zoeken. Aissar’s oranje ogen keken voor een moment om hem heen, een oor van hem draaide wat zoekend om zich heen, waarna hij het prooi dat voor zijn voorpoten lag, weer oppakte en er vandoor draafde. De zwarte reu was onderweg naar zijn schuilplaats, de grotten, om daar rustig zijn gevangen voedsel te eten en daarna lekker te dutten. Erg veel deed hij de laatste dagen dan ook niet, zijn hart was gebroken door liefde, een emotie waar hij nog steeds erg weinig van begreep. Terwijl hij dravend door de donkere bossen draafde, nam zijn neus plotseling een bekende geur waar. Aissar stond abrupt stil, sloot even frustrerend zijn ogen, waarna hij zacht bromde. Hij begon te twijfelen in zichzelf, verzon hij dit nou enkel uit gemis en hield hij zichzelf voor de gek of was het dan toch waar? Uit dwaasheid, werd de reu toch gelokt door de geur waardoor hij de andere kant op sloeg en zo opeens meer naar het rand van het bos terecht kwam. Dravend achter een paar bomen, kon hij zich zowat onherkenbaar maken, zijn zwarte vacht viel amper om met de duistere omgeving om zich heen. Zijn vizier was gevestigd op een wit gedaante. Terwijl hij dichterbij kwam, realiseerde hij al gouw wie het was. “Emaya?” Zijn toon was wat gedempt, niet echt wetend hoe hij werkelijk zou moeten reageren. Langzaam stapte hij uit het donkere, kwam meer richting Emaya waarna hij stopte, stamelend liet hij zijn prooi vallen. Hij stapte enkele passen naar haar toe, liet zijn neus even door haar vacht gaan, bij haar nek, richting haar staart. Haar geur vulde zijn neusgaten, ze was het echt.. Ze was écht hier.


_________________
Darkness 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyzo aug 28, 2016 6:28 pm

KAI.
Het was even wennen geweest, maar Dalrey Forest was nu toch echt de thuisbasis van de Shads. De grot die de naam Blackwich Cave toebedeeld had gekregen, diende als roedelgrot. Op dit moment werd die voornamelijk gebruikt om uit te rusten. Je kon gerust zeggen dat alles tegenwoordig op een laag vuurtje stond. Ondanks dat ze best wel wist dat ze binnenkort wel eens wat moesten doen aan de geruchten over een nieuwe roedel. Het kon niet de bedoeling zijn dat haar geliefde roedel er concurrentie bij kreeg. Voor je het weet wist zouden die egoïstische honden hun zinnen zetten op goed bruikbaar gebied.

Het kwam niet vaak voor dat de rust in het Shadowkamp verstoord werd. Niet veel buitenstaanders namen de moeite om ongeoorloofd een bezoekje te brengen aan Dalrey Forest. Maar vandaag hadden alle verveelde Shads geluk, want er was er weer eentje de grenzen gepasseerd. Een grijnsje verscheen even op haar gezicht. De geur was een alom bekende. Misschien zou je het zelfs wel een oud Shadowlid kunnen noemen, alhoewel de wolf in kwestie nooit daadwerkelijk deel had uitgemaakt van de roedel. De zwarte teef stond wat moeizaam op, nadat ze flink had liggen chillen in een van de grotten die ze zich toegeëigend had. In een vlotte pas liep ze op haar doel op. Onderweg dook er nog een bekende geur op. Die van Aissar. Haar enige pup, die ondertussen al behoorlijk volwassen was, die ze nog veel zag. Blijkbaar was hem de geur ook al opgevallen. In de verte doemden al snel twee gestaltes op. Eentje van haar zoon en eentje van Emaya. ”Kijk eens wie wij daar hebben,” merkte ze op toen ze bij het tweetal was komen te staan. Kai was niet op haar achterhoofd gevallen, want ze wist dat Emaya nogal gesteld was op Ais. Nu was alleen nog de vraag of dat andersom ook het geval was en daar leek het nu toch wel op. ”Aissar, wat doen wij altijd met dit soort visite?” sprak ze streng. Ze had haar ogen nu op haar zoon gericht, in afwachting tot wat hij ging zeggen. Hierbij kon ze alleen maar hopen dat hij een beetje op z’n moeder leek en niet op z’n vader.


_________________
Darkness 2ywwdpw


Laatst aangepast door Kai op zo aug 28, 2016 6:49 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyzo aug 28, 2016 6:29 pm

Darkness.

Het was frisjes toen Kova de schuilplaats van de Shadows verliet. Opnieuw had haar vrouwelijke nieuwsgierigheid haar poten overgenomen en was de de geur van iets eetbaars plotseling erg dichtbij. Het rook aanlokkelijk, warm en vettig - en genoeg om haar buik te vullen. Gek genoeg kon de witte wolvin niet uitmaken welk prooidier het was, maar het geurde in ieder geval zo aantrekkelijk dat het water in haar bek liep. Haar laatste maaltijd dateerde dagen geleden, de resten van een dikke duif, dus kon ze een lunch best gebruiken. Met haar neus dicht tegen de grond draafde ze lichtvoetig het geurspoor achterna, totdat het eindigde bij een plek waar het dat van een wolf het kruiste. De oren van de jonge teef spitsten zich naar voren. Aissar. Waarschijnlijk had hij de prooi tussen zijn klauwen gesloten, maar dat was geen reden om hem nu niet te volgen - ze had nog een vraag voor hem van de wolvin die ze onlangs ontmoet had. Zijn geur had vers aan haar bloed gekleefd, maar dat betekende nog niet per se dat hij met haar gevochten had - de woorden van de teef hadden niet echt vastberaden geklonken.

Kova werd met een ruk uit haar gedachten gehaald toen ze de reu plots enkele lengten verderop zag staan. Ze wilde naar hem toelopen, maar bedacht zich toen er een ander gestalte bij hem stond. De witte wolvin die ze een paar uren geleden had gezien. En Aissar stond niet op het punt haar weg te jagen, want hij liet zijn prooi vallen om haar te begroetten, haar naam te noemen en vervolgens zijn snuit in haar vacht et drukken en heel romantisch met zijn neus van haar schouder naar haar kont te laten gaan. Nogal verbaasd over wat ze zag bleef de jonge wolvin staan, en toen besefte ze dat ze niet op de meest ideale plek stond om dit ritueel te blijven kijken; ze stond op een open plek, kaal en met een straal licht die door de bladeren viel, recht op haar witte vacht. Woopsie. Een derde gestalte doemde op, Kai deze keer - en plots werd Kova er aan herinnerd dat hij haar zoon was. Ofwel zat hij heel erg diep in de shit, ofwel... Misschien werd ze een beetje overbodig hier.

_________________
Darkness 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyzo aug 28, 2016 7:08 pm


Emaya zag hem even later aankomen. Hij zei haar naam op gedempte toon. Emaya wist niks uit te brengen en kreeg een klein glimlachje op haar gezicht. Ze sloot haar ogen toen hij haar aanraakte en genoot van het moment in stilte dat hen gegund werd. Zijn geur stroomde haar neus binnen. Een klein briesje nam haar angsten en zorgen mee. Maar die stilte was van korte duur.

Daar was ze. De wolf die Emaya al 2 jaar ontweek. Kai, alfa van The Shadows, en Aissars moeder. Emaya opende haar ogen en draaide zich om. Direct deinsde ze achteruit. Kai leek kleiner dan ze zich herinnerde, maar was nog steeds enorm. Geweldig. Een tweede wolvin was er ook, al hield zij zich op de achtergrond. Emaya was stom. Ze was stom geweest om te denken dat dit werkte. Het zou haar schuld zijn als hij uit hun roedel werd gegooid. "Kijk eens wie we daar hebben," zei ze. Ja, je ziet het goed. Ik ben terug, dacht Emaya, maar ze waagde het niet om het te zeggen. Het was al problematisch genoeg dat ze hier was. Ze bleef stil en keek naar Kai, al keek ze niet in de rode ogen. Haar moeder zou een stuk minder extreem zijn als hij op hun grondgebied gevonden zou worden. Vooral als Em het kon uitleggen. Amatariseu wenste het beste voor haar enige dochter. "Aissar, wat doen wij altijd met dit soort visite?" zei Kai streng. Emaya sloeg haar blauw ogen neer, waar de angst duidelijk in te lezen stond.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptydo sep 01, 2016 3:36 pm

 

 Al enkele dagen of misschien al een paar weken had hij de witte wolvin niet meer gezien. Onbedoeld was ze wel geregeld zijn dromen binnengekomen, alhoewel hij het van zich af probeerde te schudden. De zwarte reu had zich voorgenomen om het op te geven, niet meer buiten het Shadow gebied te komen voor een tijdje en al helemaal niet op zoek te moeten gaan naar de teef die hem o zo gelukkig maakte. Het was simpelweg hun afkomst wat het er allemaal niet gemakkelijk op maakte. Hun moeders, beide alfa’s van twee totaal verschillende roedels en zoals hij het zei toch wel twee pittige tante’s, waren –zoals hij verwachtte- nou niet echt voorstander van liefdes relatie tussen de twee roedels. Hij wist zeker dat hij daar ook niet bij Kai mee aan hoefde te komen. De reu was het dan ook niet van plan om het ooit uit zijn bek te spreken – in ieder geval niet het bijzijn van zijn roedel(leden)-, hij had namelijk de drang om de enige ouder in zijn leven trots te maken. Het leek hem geweldig om op een dag zijn moeders taak over te kunnen nemen, misschien ook wel het stukje eer die hij graag aan haar getuigde.

Nú tegen zijn bedoelingen in was de witte wolvin ineens in het gebied van zijn roedel te vinden. Iets waar hij totaal niet blij mee was. Hij vond het risico die Emaya had genomen dan ook te groot. Een ontmoeting bij de vallei was prima geweest, maar de komst bij op Shadow gebied bracht hun beide in onnodig gevaar. Gek genoeg kon hij het haar niet kwalijk nemen, in tegenstelling hij gaf zichzelf ergens de schuld. Hij had de grote fout gemaakt om haar telkens te ontmoeten op andere plekken en een poosje niks van zich te laten horen. Terwijl hij bij haar stond te neuzen, draaiden zijn oren wat onrustig heen en weer, hij kende zijn omgeving dan ook goed genoeg om te weten dat er gezelschap onderweg was. “You shouldn’t be there,” Zijn stem was een enige bezorgdheid te horen, zowel vreesde hij voor Emaya, maar ook voor hem zelf kon het nog wel eens verkeerd kunnen aflopen. “Kijk eens wie we daar hebben,” horde hij de stem van zijn moeder Kai plotseling achter hem klinken. Aissar sloot voor een moment zijn balend ogen, waarom moest het nou juist haar zijn die hun kwam betrappen? Met zijn oren in zijn nek gelegd, stapte hij naar achteren, draaide zich om waar in hij in zijn moeders ogen keek. Meteen voelde hij zich beschaamd, hij wou het vertrouwend die zijn alfa in hem had niet beschadigen. Toch was dat gebeurt, Aissar wist dan ook dat hij niet alleen de band tussen alfa en roedellid had beschadigd maar waarschijnlijk ook die van tussen moeder en zoon. Van zijn moeder Kai gingen zijn oranje ogen ineens naar achter Kai. Zijn blik was gevallen op een jong lid van de roedel, of terwijl het was Kova die zich bij hun bevond. “Aissar, wat doen wij altijd met dit soort visite?” Kai’s stem klonk consequent.

Aissar bedacht zich dat de stem niet enkel streng klonk omdat ze heb betrapt hadden, maar ook meer als teken naar de jonge Kova toe. Om in ieder geval de leden, als Kova het doorvertelde, te waarschuwen voor dit soort taferelen. De ravenzwarte reu wist zo snel niks te zeggen, razendsnel waren zijn gedachtes bij alle woorden die uit zijn bek konden vallen. Hij wende zich nog een keer naar Emaya die treurend haar blik naar de grond gericht had. Ze zag er ingedoken uit, angstig voor het gevolg die haar actie met zich meebracht. Hij zat op dit moment behoorlijk in tweestrijd, de reu moest kiezen tussen zijn familie, de roedel en zijn toekomst, daar tegenover stond de liefde van zijn leven en geluk. Maar zoals altijd had hij wel plannetje, of dit hun kon redden was wel alleen de vraag. “Ik heb haar uitgenodigd,” Zijn ogen bleven gericht op Kai. “Ze kan je alles vertellen over de nieuwe roedel.” Hij draaide zijn kop om naar Emaya. “Ökami is de naam, nietwaar?”

_________________
Darkness 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptydo sep 01, 2016 4:12 pm

KAI.
Aissar wist dondersgoed wat de gevolgen waren. Aanpappen met schoothond zoals Emaya die deel uitmaakte van een clubje poedels was niet zo verstandig. Hij zou toch beter moeten weten dan dat. Het was notabene Emaya. Een wolvin die zij maar al te goed kende. Er was een reden geweest dat de teef verstoten was. Het had totaal geen toegevoegde waarde gehad en dat zou het nooit krijgen ook. Aissar verklaarde dat hij haar had uitgenodigd om zogenaamd dingen te vertellen over de nieuwe roedel. Echter, wist zij wel beter dan dat. "Dus nodig jij haar uit hier in ons eigen gebied?" sprak ze haar zoon streng toe. Haar vermoedens leken dus waar te zijn en daar was zij zeker niet blij mee. Hoe zouden anderen hier wel niet over moeten denken? Haar bloedeigen zoon verraadde haar. "Informatie heb ik niet nodig. Deze honden vormen geen enkele bedreiging nog voor ons," voegde ze er nog aan toe. Mochten ze toch iets te veel ambitieuze ideeën krijgen, dan zouden ze vanzelf wel merken dat het niet de bedoeling. Ergens had ze er ook nog alle vertrouwen in dat de roedel zelf zou sneuvelen.

_________________
Darkness 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptydo sep 01, 2016 7:36 pm

Darkness.

Met de seconde steeg Kova's gevoel dat ze hier niet echt nodig was. Er kwamen nogal onpasselijke dingen aan toe, die zij misschien beter niet hoefde te horen - teminste, het behoorde niet tot haar zaken.Het liefste wilde ze langzaam naar achteren stappen en doen alsof er niks gebeurd was, maar helaas, ze wist al een beetje te veel om dat te doen. "Ik heb haar uitgenodigd." klonk er vastberaden uit Ais' bek. Hij verbrak geen seconde oogcontact. "Ze kan je alles vertellen over de nieuwe roedel." Oh ja? Gelokt door een vreemde interesse zette Kova een stapje dichterbij, waardoor ze nu wat meer zichtbaar werd. Haar blik gleed even naar Kai, vervolgens naar Aissar en daarna naar de witte wolvin, waar enkel oprechte interesse in zat - geen valse met een geniepige schijn van leedvermaak, maar een gewone nieuwsgierigheid. Met een haast onzichtbare flits liet ze de zwarte reu weten dat hij diep in de knoei zat nadat hij de naam van de roedel genoemd had. "Dus nodig jij haar uit naar ons eigen gebied?" merkte Kai streng op, waarna de jonge witte wolvin zich schuin achter de oudere teef liet neer zakken op de grond met haar kont. "Informatie heb ik niet nodig. Deze honden vormen geen enkele bedreiging nog voor ons," vulde ze nog aan, maar het klonk niet als het einde van Ais' uitbrander. Hm, zo te zien zat hij diep in de penerie. Héél diep. Het was dom, het was zijn eigen fout - maar ergens had Kova wel medelijden.

_________________
Darkness 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyvr sep 02, 2016 4:04 pm

Emaya was doodsbang voor Kai. Vanuit haar ooghoek keek Emaya schuin omhoog naar Aissar, en ze slikte. Ze hoorde hier niet te zijn. Hij keek niet naar haar maar zei dat hij haar had uitgenodigd. Nee! Hij mocht de schuld niet op zich nemen! Ze hief haar kop iets en zijn woorden schokten haar. Hij loog tegen zijn moeder... Voor haar?! Toen hij vroeg of de roedel inderdaad Okami heette, knikte Emaya bijna onzichtbaar. Hij deed dit uit vrije wil, ze dwong hem niet. Emaya beet op haar lip en keek naar de zwarte reu. Kai begon weer te praten. De witte teef die tot nu toe weg was gebleven ging schuin achter haar zitten. Emaya zat schuin achter Aissar. "Informatie heb ik niet nodig. Deze honden vormen geen enkele bedreiging nog voor ons." Em bevroor. Ze deed haar kop met een ruk omhoog en keek naar de zwarte teef. Ze was duidelijk beledigd. Ze waren geen Heroes meer! Ze hadden geleerd, waren sterker geworden! Ze bleef zitten, maar keek dit keer naar de grote teef tegenover hen.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyza sep 10, 2016 6:25 pm

 

 Oh my gosh. Hoe ging de ravenzwarte reu zich nu verantwoorden bij zijn roedelleden en Alfa? Hij had werkelijk geen idee wat hij kon doen om zichzelf én Emaya daarbij te redden in deze ongemakkelijke situatie. En of het überhaupt wel te redden was. Het werd in ieder geval duidelijk dat ze samen betrapt waren en dan ook niet door gewoon één wolf, nee direct door twee, wat er in dit geval niet makkelijker op maakte. Als het nou gewoon alleen just Kova was geweest.. Dan had hij nog iets onderling kunnen regelen. Wat hij nu ook zou zeggen of doen; hij wist donders goed dat het vertrouwen van beide partijen nu al geschaad was. Dat gold zowel aan de kant van zijn roedel, met neme daarbij ook de moeder en zoon relatie. Hij was juist altijd een trouw lid geweest, flikte hij dit weer. Daarnaast had hij ook het vertrouwen dat Emaya in hem had een deukje opgelopen, hij was zomaar begonnen over de nieuwe roedel in Serigala. De roedel van Emaya’s familie.

Letterlijk verkeerde hij in tweestrijd. Aan de ene kant wist hij dat hij Emaya de uitgang moest wijzen, een relatie tussen een Hero en een Shadow ging hem dan ook echt niet worden. Het verschil tussen beide roedel was te groot, daarbij gingen hun familie dan ook niet echt vriendelijk met elkaar om. Eigenlijk zouden ze elkaar niet uit moeten staan. Toch wou hij het aan de andere kant ook graag voor haar opnemen, laten zien dat ze hém wel gelukkig maakte, wat een moeder dan ook zou moeten begrijpen. De reu vreesde wel een beetje om het verleden wat Emaya met de roedel had gehad, hij had dan tenslotte ook een regel gebroken; de wolvin was in Wolf Story ook verbannen sinds ze weer naar haar eigen roedel was gegaan. Hij moest ook eerlijk zeggen; het was niet zijn bedoeling geweest dat hij gevoelens kreeg voor de wolvin, in eerste instantie had hij dan ook weinig met haar gehad toen ze nog onder Djinn’s commando stond. Waarom hij nu opeens wel wat om haar leven gaf? Dat was moeilijk aan hem te vragen, hij snapte de emotie liefde ook nog niet helemaal.

Zijn alfa was duidelijk niet tevreden met zijn antwoord. Aissar wist dat Kai liever had gezien dat hij Emaya wegjaagde, alleen hij kón het niet. Hij kon de wolvin geen pijn doen, daarnaast had hij haar zelfs geholpen toen ze was aangevallen door een grijzige reu genaamd Celegon. Kai gaf meteen tegenwoord; “Dus nodig jij haar uit hier in ons eigen gebied?” haar stem klonk streng. Een antwoord had Aissar niet, omdat hij dit in eerste instantie ook niet van plan was geweest. Natuurlijk, was hij dan wel weer van plan om informatie van Emaya over de nieuwe roedel los te peuteren, -voordat hij verliefd werd- maar niet om haar hier te laten komen. Zijn blik ging weer even naar Kova, de jonge wolvin had hem al een veelbetekenende blik gegeven; hij wist zelf dan ook wel dat ie in de penarie zat. ”Informatie heb ik niet nodig. Deze honden vormen geen enkele bedreiging voor ons.” Typisch een Kai opmerking. Zijn oren draaiden even heen en weer, hij had ook wel gezien dat Emaya zich beledigd voelde. “Dus jij wilt niet weten met hoeveel ze zijn en waar ze hun thuisbasis hebben?” Of wist hun alfa toch meer over de nieuwe roedel dan dat hij had gedacht?

[Sorry van late reactie + flutpost]

_________________
Darkness 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyzo sep 11, 2016 12:47 pm

KAI.
"Dus jij wilt niet weten met hoeveel ze zijn en waar ze hun thuisbasis hebben?” Was dit serieus de manier waarop hij er onderuit wilde komen. Er was duidelijk meer aan de hand dan een simpel gesprek over de roedel en het uitwisselen van informatie. Bovendien was Emaya dan wel niet zo slim, maar ze zou niet zo makkelijk informatie weggeven over de roedel van haar moeder. In ieder geval niet in ruil voor niets. Daarbij hoeven dit soort gesprekken zich niet plaats te vinden in Shadow territorium. Het bracht alleen maar risico's met zich mee om een teef zoals Emaya hierheen te brengen. "Nee," antwoordde kortaf. In haar stem was duidelijk te merken dat ze het niet eens was met de situatie. "Als deze teef niet binnen enkele tellen het op een lopen zet, dan zorg ik ervoor persoonlijk wel voor dat ze dat doet." Ondanks dat ze nog redelijk kalm aan de buitenkant leek, kookte ze van binnen. Hoe durft haar bloedeigen zoon dit haar aan te doen?

_________________
Darkness 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyzo sep 11, 2016 1:14 pm

Bij ieder woord wat Kai sprak, raakte Emaya steeds geïrriteerder. Konden zij er wat aan doen! Echt, geweldig, dit. Ze hóórde haar moeder lachen. "Als deze teef niet binnen enkele tellen het op een lopen zet, dan zorg ik ervoor persoonlijk wel voor dat ze dat doet." Oh, wauw. Wat was ze nu bang. Ze zou de rest van haar leven een konijn genoemd worden als ze nu wegrende. Haar brein schreeuwde dat ze moest rennen. Haar poten daarentegen bleven aan de grond genageld. Ze keek kil naar de grond. I won't listen to you, dacht ze. Kai zou echt eng worden nu. Maar hé. Als ze wegrende, zou ze een bangerik zijn. Haar moeder zou haar uitlachen omdat ze met haar staart tussen haar poten naar haar toe zou rennen. Dat ging niet gebeuren. Nooit meer zou ze bang wegrennen voor Kai. Hoe angstaanjagend groot de teef wel niet was. Ze was geen konijn! Emaya keek op en maakte zich klaar. Ze bereidde zich voor op een eventuele aanval van Kai. Dit werd lastig voor haar, omdat ze twijfelde tussen rennen en blijven, maar ze wist gewoon hoe moeilijk dit wel niet moest zijn voor Ais.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyzo sep 11, 2016 5:17 pm

 

Ergens had de reu nog de hoop dat zijn moeder hem toch enig sinds geloofde en in ieder geval instemde met de informatie die Emaya hun kon geven over de nieuwe roedel van haar familie. Hij had Emaya er verder nog nooit om gevraagd of gedwongen om hem te vertellen over de roedel, het zou voor de wolvin dan ook wel wat verbaast op haar dak komen dat hij hun wou ‘redden’ door toch wat te verklappen. Stiekem liet hij haar nu ook blijken hoe het kwam van hun ontmoetingen in andere delen van Serigala, de reu was dan ook niet zo maar even bij Emaya blijven hangen. Het was ooit zijn plan geweest om de informatie die hij kreeg van Emaya door te kunnen spelen naar zijn alfa, toch was het er nooit van gekomen, het lot had dan ook besloten dat hij toch wat gevoelens ontwikkelde voor de witte wolvin. Kai liet blijken dat ze niks van het aanbod wou weten, ze vroeg geen informatie. Aissar twijfelde, wist Kai misschien meer dan dat ze liet blijken over de roedel? “Als deze teef niet binnen enkele tellen het op het lopen zet, dan zorg ik er persoonlijk wel voor dat ze dat doet.” Waarschuwde zijn alfa. Aissar slikte, hij had haar nu echt kwaad gemaakt. Zijn blik ging van Kai, naar Kava en daarna weer naar Emaya. Hij had verwacht dat ze er angstig vandoor zou rennen, maar alsof ze wat wou bewijzen, stond ze er nog steeds. De zwarte reu zette een paar passen naar voren. “I’m not gonna hurt her.” Als Kai dacht dat hij haar hardhandig zou wegjagen, kon ze het vergeten. Hij kón het gewoon niet.

_________________
Darkness 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyzo sep 11, 2016 5:32 pm

KAI.
Tegen haar verwachting in weigerde Aissar. Is dit echt wat er hier gebeurde? Hoe kon het zover zijn gekomen? Haar blik ging even naar Emaya, die roerloos daar zat. Ze kon zich niet voorstellen dat haar zoon iets in haar zag. Toen Aissar z’n woorden had uitgesproken liet ze even een luidde grom horen. ”Prima,” sprak ze norsjes. Haar blik ging naar Emaya. ”Ik denkt dat je wel snapt dat je er verstandig aan doet om zo snel mogelijk deze plek te verlaten,” waarschuwde ze. Met een beetje geluk had de teef haar verstand nog en koos ze het hazenpad. Met Aissar zou ze later wel afrekenen.

_________________
Darkness 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyzo sep 11, 2016 5:50 pm

Darkness.

Kai zwoer Emaya met dr eigen klauwen weg te jagen als ze nog langer op hun grondgebied bleef, en daar kon Kova niks tegen opbrengen. Aissar ook niet, blijkbaar, of toch niet. Hij probeerde z'n moeder aan de praat te houden door zich te verdiepen in het onderwerp van die nieuwe roedel, maar zelfs zij wist dat dat niet ging helpen. De grote zwarte teef was zeker niet dom en zou er snel genoeg achter komen. De andere witte wolvin daarintegen leek niks te zeggen. Ze zat met haar strakke blik - zag ze daar nu angst? - op de grond gevestigd, alsof ze bevroren was en niet in staat was om iets te zeggen. Even kreeg de jonge teef een beetje medelijden met Ais, die nu een wanhopige poging deed om zijn grote liefde te verdedigen. Wrong choice. Zachtjes schudde de langharige wolvin haar kop en toen haar ogen die van de reu ontmoeten, keek ze even terug voor ze weg keek. Ze had hier niks mee te maken, maar toch voelde ze een bepaalde schuld. Ugh.

_________________
Darkness 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyzo sep 11, 2016 9:08 pm

Emaya liet haar blik even naar de witte teef naast Kai glijden. Zij vond dit vast enorm leuk. "Ik denkt dat je wel snapt dat je er verstandig aan doet om zo snel mogelijk deze plek te verlaten," zei Kai. Oké. Dus big bad guy zei nog op een kalme toon, voor de tweede keer, dat Emaya Shadowterritorium moest verlaten. Ze hief haar kop en waagde het om naar de rode ogen te kijken. Ze haalde diep adem. "Misschien, ooit, zal je weten waarom ik hier was. Vaarwel. Tot de volgende keer," sprak de jonge teef nadat ze haar bovenlip had opgetrokken in een geïrriteerde grimas. Twee tellen lang keek ze naar Aissars oranje ogen. Haar ogen vulden zich met schuldgevoel, voor ze ermee knipperde en zich langzaam omdraaide. Met haar kop hoog liep ze op haar gemak weg, eigenlijk alleen maar om Kai te irriteren. Het duurde lang voor ze uit zicht was, waarna ze zichzelf in een struik verstopte. Nog net op gehoorsafstand. Als het nodig zou zijn.. Zou ze hier op hem wachten tot ze teruggingen naar hun grotten.
And she speaks!


_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptydi sep 13, 2016 9:54 pm

 

Het was alsof Kai hem een allerlaatste kans gaf om zijn gemaakte fouten te herstellen – door Emaya weg te sturen zou hij vast een hoop kunnen goed maken; maar dat was niet iets wat hij over zijn hart kon krijgen. Hij kon én wou de witte wolvin geen pijn doen, hij had haar al genoeg pijn zien lijden toen ze was toegetakeld door een familielid, dat hij zichzelf had voorgenomen om haar nooit meer zo te zien. Dat betekende helaas wel dat hij zijn alfa alweer moest teleurstellen, hoe graag hij ook voor zijn roedel wou kiezen, zat hij letterlijk tussen twee vuren in. Met de seconde werden zijn schuldgevoelens dan ook meer en meer, hij schaamde het dat hij, een zoon van de alfa, juist diegene moest zijn die verliefd werd op een zogenaamd ‘poedeltje’. Hoe zeer de reu zich er dan ook tegen vocht, in zijn gedachtes drong altijd onbedoeld het beeld van Emaya op. Was dit nou hoe verliefd precies aanvoelde? Wat verwarrend hoe hij er nou mee aan moest, dwaalde hij nog steeds tussen keuzes. In eerste instantie had hij zich voorgenomen om juist trouw te blijven aan zijn roedel, de gedachtes over Emaya te laten varen en verder te gaan met zijn leven; haar komst op zijn roedel gebied maakte het echter onmogelijk om het te vergeten. Hij zou móeten kiezen. Aan Kai’s houding zag hij dat ze zich rustig hield, al wist hij dat ze waarschijnlijk ook genoeg tegen hem te zeggen had. Nogmaals, beviel ze Emaya te vertrekken, die dit dan ook deed. Volgens Aissar niet geheel onverstandig, hij wist dat zijn moeder nogal intimiderend kon zijn. “Misscien, ooit, zal je weten waarom ik hier was. Vaarwel. Tot een volgende keer,” Waren Emaya’s woorden voordat ze zich omdraaide en er vandoor slofte. Haar blik had hem al genoeg verteld, ze had duidelijk spijt van haar komst. Hij voelde zich echter nog ellendiger; hij zou achter blijven met Kai en Kova.

[flutjes]

_________________
Darkness 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptyza sep 17, 2016 5:51 pm

KAI.
Gelukkig had de teef meer gezond verstand dan haar moeder en koos ze er toch voor om te vertrekken. Althans, dat deed ze doen lijken. ”Misschien, ooit, zal je weten waarom ik hier was. Vaarwel. Tot de volgende keer” sprak ze waarna ze verdween. Ze kon wel raden waarom. Ze wilde Aissar graag strikken omdat er niets goeds was te vinden in d’r eigen roedel. De teef verdween niet helemaal, maar bleef ergens een stuk verderop in de bosjes. Ondertussen was Aissar de hele tijd stil gebleven. Ook nu zei haar zoon niets, maar zweeg hij. ”Dit gaat voor jou gevolgen hebben,” waarschuwde ze hem. Ze vond het een regelrechte schande dat hij met een teefje aanpapte die onderdeel uitmaakte van The Rising Heroes. Hij moest toch beter weten. ”Waar dacht je wel niet mee bezig te zijn?” Ze wilde graag weten wat er in zijn hoofd omging. Vond hij die teef echt belangrijker dan z’n familie en roedel?

_________________
Darkness 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Emptywo okt 05, 2016 6:02 pm

 

Emaya’s komst naar het Shadow’s gebied was een regelrechte ramp, hij had geluk dat hij haar had ontdekt, wie weet wat haar was aangedaan als hij niet aanwezig was. Aan de andere kant; ze had hem ook in grote problemen gebracht; zo waren ze gesnapt door zijn alfa en een mede-roedel lid Kova. Het vertrouwen van zowel de roedel als familie was beschadigd, en hij wist dat dit niet snel te fiksen was. Beschamend was zijn blik naar de grond gericht, geen woord kwam er uit zijn bek. De reu wist dat hij een fout had gemaakt en had geen excuus klaar staan. Kai waarschuwde dat zijn actie consequenties zou hebben, maar dat had hij zelf ook al bedacht. Afwachtend naar een verdere uitbrander van zijn moeder, keek hij op. “Waar dacht je wel niet mee bezig te zijn?” Oei. Wat moest hij daar in godsnaam op antwoorden? Hij kon geen lief verhaaltje vertellen dat hij verliefd was geworden en lang en gelukkig met d’r samen wou leven. Maar een ander antwoord had hij ook niet. “Ik denk dat ik om haar geef,” Antwoorde hij voorzichtig maar vastberaden.

[kort]

_________________
Darkness 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Darkness Empty
BerichtOnderwerp: Re: Darkness   Darkness Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest-
Ga naar: