Serigala


 

Deel
 

 Summer On You

Ga naar beneden 
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Summer On You Empty
BerichtOnderwerp: Summer On You   Summer On You Emptyza aug 27, 2016 4:19 pm

 


Daar stond de ravenzwarte reu dan: Met zijn voorpoten op het randje van een enorme rots op het strand gedeelte van Serigala. Hij was het strand al over geslenterd en had uiteindelijk zijn plekje op Ironmill Rocks gevonden. Voor hem en als hij naar onder keek lag de oneindig grote zee. Enkele golven waren te zien, met daarbij ook een paar springende dolfijnen. Aissar leek de dieren niet te begrijpen, zoals meerdere zee-beesten, hem maakte hem enkel duidelijk dat er dus meer leven was dan op land, zelfs als het om een enorme diepte ging. Genietend sloot hij voor een paar seconden zijn ogen, hij had daarbij zijn neus in de lucht gestoken, nam de prikkelende zeelucht in zich op terwijl hij voelde hoe een koele wind met zijn vacht speelde. De seaside was een perfecte plek om weer tot zichzelf te komen, het was dan ook een breed oppervlag, wat niet erg veel wolven aantrok. Mede dankzij het gebrek aan voedsel en (drinkbaar) water. De kans was dan ook erg klein dat hij gestoord zou worden.

Voor een moment had hij de rust gevonden, de kans om even weer bij zinnen te komen. Hij moest dan ook toegeven dat hij de laatste tijd behoorlijk in de knoop zat met zichzelf. Hopelijk kon deze plek hem al zijn moeilijke gedachtes verwaaien en alles weer op een rijtje zetten. Zuchtend, opende hij zijn oranje kijkers weer, die dit keer weer gericht waren naar het uitzicht voor hem. Een eind verderop in de zee was nog eilandje te zien, waarvan hij zich afvroeg wat daar leefde. Ergens was hij zo nieuwsgierig dat hij eigenlijk wel een kans wou wagen om er heen te zwemmen, aan de andere kant..  Als hij vanaf hier al zag wat voor wezens er ín de zee leefde, had hij er niet zo veel belang bij. Aissar stapte een paar stappen achteruit, draaide zich, met de bedoeling om een eindje van de rand van de rots te gaan zitten. Op het moment dat zijn ogen  als automatisch de omgeving om zich heen gleed, was zijn blik ineens gevangen in de helder blauwe ogen van Emaya. Gek genoeg moest hij meteen denken aan de zee, waarnaar hij zojuist had gekeken. “Hé,” zei hij kalm met een iets gekanteld hoofd. Een kleine grijns vormde op zijn bek, het deed hem goed om de wolvin hier te zien staan. Het betekende dat ze weer goed aan het genezen was, anders had ze immers de rotsen/stenen niet op kunnen klimmen. Zijn ogen gleden over haar heen, haar vacht was dit keer schoon, gewoon wit zoals ze er uit hoorde te zien. Haar wonden waren littekens geworden, sommige verder geheeld dan andere.  “Je ziet er een stuk beter uit.” Complimenteerde hij haar. Natuurlijk had hij haar geholpen nadat ze was aangevallen door een mannelijke hert, die zijn kudde enkel wou beschermen. Hij had zich dan ook nog lang schuldig gevoeld naar het ongelukje tijdens het jagen. Aissar was nog een nacht bij haar gebleven, lopen werd die avond moeilijk omdat ze zodanig gewond was. De volgende ochtend had hij afscheid van haar genomen, het gewone leventje was daarna weer doorgegaan.  Hij had meerdere momenten aan Emaya gedacht hoe het met haar was, had dan ook meerdere malen de drang gehad om haar op te zoeken, voor haar te zorgen, echter had hij ook zo zijn verplichtingen. Opvallend vond Aissar dat er ineens meerder wolven geuren in Emaya’s vacht zeten, niet iets wat hij helemaal kon bevatten. Wacht eens even, voelde hij daarnet nou iets van jaloezie? De reu schudde verwarrend even met zijn kop.  

[Topic met Emaya]


_________________
Summer On You 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

Summer On You Empty
BerichtOnderwerp: Re: Summer On You   Summer On You Emptyza aug 27, 2016 5:02 pm

Emaya was na de eerste bijeenkomst van de roedel weggelopen, maar hier gebleven. Ze genoot van de koelte van de avond. De zon ging langzaam ogen, en de zee, die net nog blauw was, leek nu langzaam rood te worden op het punt waar de zon het dichtste bij stond. Ze sloot haar ogen. Ze was geaccepteerd, en kon nog wel eens hele goede vrienden worden met Suru. Ze ging die roodbruine wolvin dan ook haar moves leren, die Emaya in de loop der jaren had uitgevonden. Emaya deed haar ogen open en keek bijna meteen in Aissars warmoranje ogen. Ze waren niet ver weg van de anderen uit de roedel, al had Emaya wel iedereen de tegenovergestelde kant op zien gaan, waarschijnlijk Amatariseu volgend, op zoek naar een kamp. Ze zou het wel vinden. Haar moeders geur was altijd al een geur geweest die ze van een enorme afstand kon ruiken. De koele wind blies haar witte vacht door de war. "Hé," zei Aissar en hij kreeg een licht grijnsje op zijn snuit. "Hé," zei de witte wolvin, lichtelijk verward om hem hier te zien. Wat zou een Shadow doen op een plek wat niet hun territorium was, maar ook totaal geen plek om voedsel en water te halen. Hmm. Hier hing een luchtje aan. Hm. Misschien was dat toch de zeelucht. Oh. "Je ziet er een stuk beter uit," complimenteerde hij haar. Oh, wat was ze blij dat haar vacht zo dik was. Ze begon lichtelijk te bloven, al was dat dus onzichtbaar. Ze wist waar hij het over had, maar toch.. Je kreeg niet iedere dag een compliment van iemand die bekend staat als slecht. "Dank je," zei ze.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

Summer On You Empty
BerichtOnderwerp: Re: Summer On You   Summer On You Emptyzo aug 28, 2016 9:43 pm

 


Voor een tijd was het stil tussen beide wolven. Aissar die eigenlijk niet echt wist om te zeggen, keek richting Emaya, het was alsof de reu verblind was door haar schoonheid. Natuurlijk waren er nog littekens te zien van hun jacht samen, maar die waren bijna allemaal zo goed als genezen. Daarbij was haar vacht weer zo wit als het oorspronkelijk moest zijn. Aissar zakte door zijn achterpoten, wenkte Emaya dat ze naast hem moest komen zitten. Zijn blik was gericht naar het beeld voor hem. De zon was op zijn weg naar beneden, het zou dan ook niet erg lang meer duren dat het uiteindelijk achter de zee zou verdwijnen. Een prachtig gezicht vond de reu het zelf, de oranje kleurige lucht gaf een soort vredig, gezellige sfeer met zich mee. In combinatie met de blauwe zee en springende vissen maakte het al helemaal af. “Een geweldig uitzicht, vind je niet?”


zie hier één van m'n kortste postst.


_________________
Summer On You 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

Summer On You Empty
BerichtOnderwerp: Re: Summer On You   Summer On You Emptyma aug 29, 2016 10:07 am


Er volgde een stilte, de twee wolven wisten allebei niks te zeggen. Emaya ging rustig naast hem zitten en keek naar de zonsondergang. Nu was de zon niet zo vervelend voor haar. Op dit soort korte moment leek haar leven zorgeloos en perfect. Emaya droeg zowat meer littekens in haar ziel dan op haar lichaam. Ze zag een paar vissen springen. Het enige wat je hoorde was het ruisen van de zee. Vanuit haar ooghoek keek ze naar Aissar. Haar ogen hadden de kleur van de zee, maar die van hem waren oranje als de zonsondergang. Het leek alsof ze door zijn ogen naar de lucht keek. "Een geweldig uitzicht, vind je niet?" vroeg Aissar. Emaya knikte met een kleine glimlach op haar snuit.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Summer On You Empty
BerichtOnderwerp: Re: Summer On You   Summer On You Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Ironmill Rocks-
Ga naar: