Serigala


 

Deel
 

 Erased{Open}

Ga naar beneden 
Gaster

Gaster


Erased{Open} Empty
BerichtOnderwerp: Erased{Open}   Erased{Open} Emptydi aug 23, 2016 11:00 pm

♏❒♋⬧♏♎ ♐❒□❍ ♏⌧♓⬧⧫♏■♍♏

Misschien...misschien was zo'n lange tocht na die val en met zijn opgelopen verwondingen geen goed idee geweest. Maar daar blijven was ook geen optie, niet op de richel, maar ook niet bij de anderen. Nee, niet na wat hij gedaan heeft. Het was beter als ze dachten dat hij. Er niet meer was. Het zou hard zijn voor zijn jongste zoon, de oudste, de oudste wist al te veel om nog van hem te kunnen houden. Niet dat hij het zou vertellen aan zijn broer, daarvan hield hij veel te veel om hem te kunnen kwetsen. Die twee waren toch beter af met elkaar zonder hem erbij, net als de rest. Toch...hij miste ze.

Gaster was een meestal snuggere wolf die zijn verstand van wonden wel had, dus was dat in zijn voordeel. De wonden waar hij gemakkelijk bij kon verzorgde hij zelf en wat betreft de moeilijker plekken, wel, hij zag wel voor nu. Er waren belangrijke taken, belangrijker dan alle taken die hij ooit heeft gehad. Gaster had al een flinke reis achter zijn rug en zelfs al het eerste gebied van deze nieuwe plek doorkruist. Een hele presentatie voor zo'n ouwe, saaie wolf als hij. Zo oud was hij dan ook niet, maar wel saai. Wel, het was beter om zijn saaie kant te kennen voor iedereen die hij zou ontmoeten. Serigala, de plek waar hij een nieuw bestaan ging opbouwen. Een rustig bestaan. Als hij er tenminste in een geheel kon blijven. De dag was alweer bijna voorbij en de schemering viel in. Misschien moest hij ergens een plek vinden om de nacht door te brengen.

_________________
Erased{Open} 15g6xec
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Erased{Open} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Erased{Open}   Erased{Open} Emptyvr aug 26, 2016 11:36 am

KAI.
Nog nooit was de teef zo noordelijk geweest in Serigala. In Wolf Story waren de keren dat ze het Hoge Noorden bezocht al op een poot te tellen en in Serigala had ze zich er al helemaal niet aan gewaagd. Kou lag haar niet zo. Alhoewel ze er in de loop der jaren wel mee had leren leven. Nu het hoog zomer was en de temperaturen overdag soms te warm waren om actief bezig te zijn, zocht ze hier verkoeling. Ze ploeterde door een groot en uitgestrekt landschap. Er was in geen velden of wegen iemand te bekennen. Zelfs voedsel was hier schaarser dan in het zuiden. Dat was misschien ook wel een reden dat ze hier niet zo graag kwam. Wat moest een wolf nou zonder voedsel. Gestaag liep ze door totdat ze een onbekende geur opving. Ze was dan toch niet de enige wolfachtige die hier zijn tijd hier doorbracht. Deels door nieuwsgierigheid, deels omdat hun paden toch wel kruisten liep ze door. De geur behoorde toe aan een reu, die net als haar al redelijk wat jaartjes erop had zitten. Het duurde niet lang voordat ze ergens in de verte iets zag lopen. Iets vertelde haar dat hij hier niet hoorde. Bovendien zag hij er nogal gehavend uit, alsof hij een flink gevecht achter de kiezen had. "Jij bent hier zeker niet zo bekend," merkte ze op toen ze nog maar enkele wolflengtes van hem verwijderd was. Niet dat ze zelf op deze specifieke plek bekend was, maar Serigala was nou eenmaal wel haar thuisbasis.

_________________
Erased{Open} 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gaster

Gaster


Erased{Open} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Erased{Open}   Erased{Open} Emptyvr aug 26, 2016 3:08 pm

Deze plek was verlaten, erg verlaten. Dat was het eerste wat hem opviel nu hij eens goed rondkeek. Normaal gesproken waren zelfs in deze omstandigheden nog wel wolven te vinden, maar misschien had de rest van dit land gewoon veel meer te bieden en was er geen reden om hier te zijn. Hij was hier ook niet van plan om te blijven, gezien hij zijn hele leven op een stuk warmere plek heeft gebracht, ging hij niet opeens aan deze verdomde kou wennen. Helaas leek het erop dat het nog even ging duren voordat hij er door heen was. Gaster knipperde moeizaam met zijn linkeroog, een wond had het ooglid laten opzwellen en hij kon hem nauwelijks dichtdoen. Het zicht was er ook voor groot gedeelte uit, het kon enkel nog wat vlekken zien. Nu zag het bijvoorbeeld een bewegende vlek, zwart. Gaster draaide zich om zodat zijn betere oog de gedaante kon zien en kneep zijn slechte oog tot een spleetje, zodat die hem niet dwars zou zitten. Het was een wolvin. Ze leek hem even te bekijken, voordat ze zelf het eerste woord nam. Niet bekend? He, dat kon je wel zeggen. Gaster liep maar naar haar toe, maar bleef wel op gepaste afstand. ''Nee''zei hij simpel. Je kon niet vlug uitgebreide antwoorden van hem verwachten, hij verspilde zijn tijd liever niet met onnodig gepraat. Altijd al zo geweest.

_________________
Erased{Open} 15g6xec
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Erased{Open} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Erased{Open}   Erased{Open} Emptyzo aug 28, 2016 6:11 pm

KAI.
Haar vraag werd beantwoordt met een simpele nee. Zoiets had ze al verwacht, gezien het feit dat ze de meeste geuren in dit gebied zo langzamerhand wel kende. Toch kon het nog wel eens voorkomen dat zo nu en dan een Serigala bewoner opdook die ze nog niet eerder bespeurd had. Dat zou overigens wel meer over de wolf zelf dan over haar kennis van Serigala, maar dat terzijde. "Zware reis gehad?" vervolgde ze. Ze doelde voornamelijk op de toestand waarin de wolf  zich verkeerde. De reu zag er enigszins gehavend uit. Alsof hij een flink potje had lopen stoeien.

_________________
Erased{Open} 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Erased{Open} Empty
BerichtOnderwerp: Re: Erased{Open}   Erased{Open} Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: High North :: Novana Tundra-
Ga naar: