Serigala


 

Deel
 

 Deep Shadows | Syren

Ga naar beneden 
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Deep Shadows | Syren Empty
BerichtOnderwerp: Deep Shadows | Syren   Deep Shadows | Syren Emptydi aug 23, 2016 6:10 pm

Serigala, de naam van het gebied, was gegeven door de wolven die het voor lange jaren hun thuis hadden genoemd. Het klonk magisch en oud, maar de betekenis was simpel: het land van de wolven. Darayvian had menig wolf horen spreken over het gebied en allemaal wilde ze er dolgraag heen. Het scheen echter niet makkelijk te vinden te zijn en hij had al een paar wolven ontmoet die de zoektocht naar het paradijs hadden opgegeven. Daarom had de rue ook niet verwacht dat hij er ooit voet in zou zetten.
Vele geuren drongen zijn zwarte neus binnen met iedere ademhaling. Geuren van bomen en struiken, herten en wapiti's, verschillende soorten gevogelte en bovenal de geur van zijn soortgenoten. Vanuit het hoge noorden tuurde hij over de bomen naar de rest van het gebied. Het zag er veelbelovend uit met de uitgestrekte bossen, velden en heuvels. Hij hoopte dan ook dat dit een nieuw thuis kon worden voor hem en dat hij niet langer meer rond hoefde te dwalen, constant opzoek naar een volgende maaltijd die wel dagen ver weg kon zijn. Als alle verhalen en rumoeren klopte over dit gebied, dan zou er prooi in overvloed moeten zijn. De vele geuren leken ze te bevestigen, maar het kon een list van de wind zijn. Verhalen hadden de neiging groter en beter te worden namate tijd verstreek en met de hoop op een thuis kon zijn hoofd dingen in de eerste instantie beter laten lijken dan dat ze werkelijk waren. Hoe geweldig dit land werkelijk was moest dus nog blijken.  
De rue verliet zijn stekje op de rotsen en zette zijn reis de bergen uit voort. Hij draafde in een rustig tempo dat door zijn lange benen sneller was dan het voelde. Last van de vele oneffenheden in het gebied had hij niet, want de zwarte wolf was gewend aan ruig terrein onder zijn voetkussens. Tegen de tijd dat het razende water van een kreek zijn aandacht trok, was de namiddagzon al laag naar de horizon gezakt. Het begon snel af te koelen en de warmte die de zon de hele dag in zijn vacht had gewerkt begon langzaam eruit te verdwijnen. Toch was het niet koud genoeg om nog even een verfrissende lik te nemen van het ijskoude smeltwater.


OOC: Hoop dat je er wat mee kan Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


Deep Shadows | Syren Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep Shadows | Syren   Deep Shadows | Syren Emptydi aug 23, 2016 8:22 pm


Het was de eerste keer dat Syren poot zette in het noordelijk deel van Serigala. Ze was weliswaar in zo'n zelfde gebied geboren, het was lang geleden dat ze in een koude omgeving was geweest. De jonge teef genoot van de koele luchtstromen die met haar vacht speelden. Veel nieuwe geuren rook ze echter niet, de wind kwam van achteren en nam haar eigen lichaamsgeur met zich mee. Toch genoot ze ontzettend van het landschap. De ondergrond bestond voornamelijk uit steen, af en toe bedekt met plukjes mos of een graspol. Uit de grond staken naaldbomen omhoog, die traag heen en weer wiegden. In de verte hoorde ze stromend water, een kreek waarschijnlijk.
Syren draafde in een kalm tempo over de Taiga. Ze probeerde zo voorzichtig mogelijk te zijn met haar wond, die van haar borst tot haar oksel liep. Het bloeden was gelukkig al een tijdje gestopt, ze was aan het genezen. Toch bleef ze in beweging, ze kon het niet hebben dat haar poot stijf zou worden.
De zon was al lang begonnen aan zijn baan naar beneden; de hemel kleurde oranjerood en de temperatuur daalde nog meer. De veelkleurige wolvin naderde het water dat ze een tijdje geleden had opgemerkt. Kalm verplaatste ze zich in die richting, wel toe aan een flinke slok water. Maar vlak voor ze de oever bereikte zag ze een zwarte gestalte, die zich vooroverboog om te drinken. Ze was niet de enige dus, die hier deze avond aanwezig was.
Aarzelend wachtte ze af, niet bepaald wetend wat te doen. Zin in een confrontatie had ze niet, maar dorst had ze wel. Schokschouderend zette ze een stap naar voren en boog zich naar het stromende oppervlak toe, de andere wolf negerend. Als hij zin had in een gesprek, dan mocht hij haar eerst aanspreken ook.

_________________
Deep Shadows | Syren 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Deep Shadows | Syren Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep Shadows | Syren   Deep Shadows | Syren Emptyvr aug 26, 2016 7:15 pm

De sterke geur van soortgenoot dreef met de wind mee over het ijskoude water en drong zijn neus binnen. Een zwart oor draaide zich in de richting waar hij voetstappen vandaan hoorde komen en bleef in die positie staan, maar dat was alles. De wolf erkende de aanwezigheid van de vreemdeling niet to hij zijn dorst volledig had gelest. Het koele water had hij meer nodig gehad dan hij in de eerste instantie had verwacht. Eenmaal genoeg gehad hief hij zijn kop en keek opzij naar de drinkende wolvin een paar passen naast hem. Ze was een apart individu. Tenminste, voor Darayvian was ze apart. Hij had eerder wolven gezien met scherpe, bruine tekeningen over heel het lichaam, maar nog nooit met zulke donkere tinten bruin en grijs. De wolven die hij zag waren vaak erg licht van kleur of gewoon verschillende varianten van zwart en wit.
De wolf likte de druppels water rond zijn mondhoeken weg. "Zijn de geruchten waar? Is dit een paradijs voor wolven?" vroeg hij rechtdoorzee. De meeste wolven zouden de hoop niet uit hun woorden kunnen laten, maar Darayvian kreeg het voor elkaar de woorden emotieloos uit te spreken. Misschien zelfs haast ongeïnteresseerd, maar als dat echt het geval was had hij de vraag nooit gesteld aan de onbekende wolvin naast hem.

_________________
Deep Shadows | Syren Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


Deep Shadows | Syren Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep Shadows | Syren   Deep Shadows | Syren Emptyzo aug 28, 2016 6:41 pm


So far, so good. De vreemdeling was kalm blijven drinken nadat ze aan de oever was gaan staan. Ze leste haar dorst in een paar slokken en ging vervolgens zitten in de avondzon, die haar vacht verwarmde.
'Zijn de geruchten waar?' klonk plotseling de stem van haar soortgenoot. Ze liet haar ogen zijn kant op glijden en keek hem aan. 'Is dit een paradijs voor wolven?' Een grijnsje verscheen rond haar snuit. In zekere zin was Serigala wel een paradijs; groot, ruimte genoeg om horden wolven te herbergen, genoeg prooi...
'Zolang je in staat bent voor jezelf te zorgen, kan je Serigala zeker een paradijs noemen,' antwoordde ze. Syren was niet van plan om hem te veel te beloven, want er waren ook gebieden die wat minder vriendelijk waren. 'In de vallei is er in ieder geval prooi in overvloed.' Vooral veel verschillende prooidieren, had ze gemerkt. Van muis tot eland, ze leken er allemaal te zijn. Jagen was nooit een probleem voor haar geweest, behalve op dit moment, nu ze gewond was. Gelukkig had een zekere deftige reu haar van voedsel voorzien. Haar grijns werd breder.
'Ik neem dan aan dat je hier nieuw bent?' informeerde ze voorzichtig. Niet té nieuwsgierig zijn, sprak ze zichzelf toe. Haar brandende verlangen om alles te weten stond soms nogal in de weg. Syren stuurde haar blik dus weg van de jonge wolf en tuurde uit over het water. Voor haar was Serigala in ieder geval een veilige haven, na een lange reis vol gevaar. Daarin was ze vast niet de enige. Met een beetje geluk zou de reu hier ook zijn 'paradijs' vinden.

_________________
Deep Shadows | Syren 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

Deep Shadows | Syren Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep Shadows | Syren   Deep Shadows | Syren Emptyza sep 03, 2016 6:27 pm

De wolvin liet haar ogen op zijn gedaante vallen en hij merkte haar twee zeegroene ogen op, een apart kleurtje dat hij nog niet eerder bij een wolf had gezien. Een zacht glimlachje verscheen op haar gelaat bij zijn vraag. De gedachten aan dit land moest vast goede herinneringen opbrengen. "Zolang je in staat bent voor jezelf te zorgen, kan je Serigala zeker een paradijs noemen," vertelde ze. Dat moest geen probleem gaan worden voor de grote reu. Met de hoeveelheid broers en zussen die hij om zijn oren had vliegen een jaar geleden was een zekere hoeveelheid zelfstandigheid een must geweest. Darayvian knikte ietwat met zijn hoofd om te signaleren dat hij het begreep. "In de vallei is er in ieder geval prooi in overvloed," vervolgde ze en dat was nou net wat hij wilde horen. Veel prooidieren betekende dat hij hier makkelijk zijn maag kon vullen - of in ieder geval niet ver hoefde te gaan om een maaltijd te vinden, want dat was precies wat zo uitputtend was. Tot zover klonk dit gebied wel als een mooie plek om voorlopig even rond te blijven hangen.
De grijns op het gezicht van de donkerbruine wolvin werd groter. Darayvien fronste iets bij het zien van die gezichtsuitdrukking. Hij snapte niet helemaal waarom ze ineens zo.. blij was, maar hij hield zijn lippen op elkaar en vroeg niets. "Ik neem aan dat je hier nieuw bent?" Haar vraag werd met enige voorzichtigheid gesteld, maar hij kon de nieuwsgierige ondertoon nog net opmerken. Hij knikte een keer en wendde zijn blik af van de teef. Zijn gele ogen gingen de tegenovergestelde oever een stukje af, alsof ze iets aan het zoeken waren dat er niet was. "Ja, ik arriveerde gisteren hier," antwoordde hij, "de sterke geur van wolf wil nog wel eens wat bekijks trekken." Darayvian keek de vreemdeling weer aan en speurde haar houding af naar enige tekenen van een nieuwe poging tot vissen naar informatie.

_________________
Deep Shadows | Syren Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


Deep Shadows | Syren Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep Shadows | Syren   Deep Shadows | Syren Emptyzo sep 04, 2016 1:59 pm


De reu knikte kort, haar vermoedens bevestigend. Hij draaide onmiddellijk zijn blik weg, voor hij antwoordde. 'Ja, ik arriveerde gisteren hier,' vertelde hij. 'De sterke geur van wolf wil nog wel eens wat bekijks trekken.' Erg spraakzaam was hij niet, en aan zijn houding kon Syren zien dat hij niet zat te wachten op nieuwsgierige vragen. Juist. Inhouden dus.
'Ja, zo ben ik hier zelf ook terechtgekomen.' Een tijdje terug weliswaar, een maandje of zes. Wat er in die tussentijd wel niet was gebeurd. De dreiging van de oorlog tussen de nieuwkomers en de inboorlingen leek alweer jaren geleden. Nu was ze zelfs lid van een roedel. Wat kon het toch raar lopen.
'Van andere wolven heb je hier nauwelijks last,' vertelde ze verder. 'Tenzij je ruzie zoekt met een roedel natuurlijk.' Ama had verteld over de Shadows, die in de duistere delen van Serigala heersten. Vriendelijk volk was het niet, als ze de Albino mocht geloven. En arrogant! Juist het soort wolf dat Syren absoluut niet uit kon staan.

[Tjee, weg was de inspiratie xD]

_________________
Deep Shadows | Syren 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Deep Shadows | Syren Empty
BerichtOnderwerp: Re: Deep Shadows | Syren   Deep Shadows | Syren Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: High North :: Sirima Taiga-
Ga naar: