Serigala


 

Deel
 

 The Stars. (Darayvian)

Ga naar beneden 
Tauriel

Tauriel


The Stars. (Darayvian) Empty
BerichtOnderwerp: The Stars. (Darayvian)   The Stars. (Darayvian) Emptydi aug 23, 2016 5:22 pm

Het was een heldere nacht in Serigala en Tauriel lag op haar rug kijkend naar de sterren. Dit deed ze elke nacht in de hoop dat op een dag ze daar was bij haar pups. Nooit meer stressen en altijd rust. Maar ze wist dat ze eerst haar leven moest leven, want veel wolven kregen die kans niet, zoals haar pups. Die zouden niet willen dat ze zelfmoord zou plegen om bij hun te zijn. Ze keek aandachtig naar de sterren, ze moest een natuurlijke dood tegemoet gaan om naar de hemel te gaan waar een pups rusten. Zelfmoord was slecht, iets wat niemand zou moeten doen, pleegde je zelfmoord ging je naar hel vond Tauriel. Al vond Tauriel dat haar leven niet nog erger kon. Ze had genoeg kansen om een goede wolf te worden maar ze koos altijd voor de slechte kant. Ze wou iemand die ze kon vertrouwen, die haar los liet wanneer ze dat wou word gerespecteerd als slechte wolf. Maar ze wou geen poesie, ze wou iemand die slecht was, maar.. Tauriel wist het ook niet.. ‘’Ik hou van jullie’’ Klonk ze iedere nacht zacht. Tauriel kon alleen haar gevoelens uiten in de nacht wanneer niemand keek.

Tauriel kreeg trek en haar ogen gingen richting het riviertje naast haar. Ze stond op en liep naar het water. Het was donker en je kon nauwlijks vissen zien. Ze zette haar voorpoten het water in. Brrr.. Het was koud, maar ze hield ervan om een koel slokje water te nemen. Ze kwam dichtbij het water met haar snuit en haar tong gleed er langzaam in. Ze nam kalm slokjes van het koele water. Heerlijk, dit had ze even nodig. Maar ze had trek geen dorst. Ze stopte met drinken en keek het water in. Plots zag ze een eenzame grote vis zwemmen. Tauriel had een snelle reflectie met haar bek naar de vis. Ze had de vis net niet maar ze gaf niet op en sprong het water vervolgens in. Geez het was koud maar het ze kon er tenminste bij. Struggelig had ze eindelijk de vis in haar bek. Ze sprong het water uit en beet de vis dood. Ze ging rustig liggen de vis onder 1 voorpoot en boven 1 voorpoot zodat ze heerlijk het vlees vanbinnen er af kon trekken en opeten.

Later was er alleen nog een vissengraat over. Tauriel was op een ander plekje gaan liggen met haar kop op haar voorpoten. Ze draaide op haar rug en keek weer naar de sterren. De sterren weerspiegelde in haar ogen. Ze keek naar de maan. Het was bijna volle maan. Het was een prachtige, heldere nacht zonder een wolkje te spotten. Ze stond op en keek nog eens naar het riviertje voor haar. De maan weerspiegelde erin en zag er prachtig uit. Zie wandelde ernaar toe en ging ervoor zitten en zuchtte. Wat zag het er mooi uit, was ze hier maar met haar pups.

[Darayvian]

_________________
The Stars. (Darayvian) 2n7qstv
Made By:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

The Stars. (Darayvian) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Stars. (Darayvian)   The Stars. (Darayvian) Emptydi aug 23, 2016 8:11 pm

De nacht was voor de grote wolf altijd al een mooi moment geweest om op jacht te gaan. Zijn zwarte vacht ging beter in de omgeving op en met de juiste achtergrond kon hij haast helemaal verdwijnen. Het enige wat dan nog zichtbaar was, waren zijn twee gif gele ogen die haast oplichtte in het licht van de bijna volle maan. Nu kon hij echter niet gebruik maken van zijn zwarte vacht - niet volledig en dat was best een teleurstelling gezien zijn maag om voedsel schreeuwde. Het was al een tijdje geleden dat hij voor het laatst een goede maaltijd achter de kiezen had.
Darayvian bevond zich in drassig en nat gebied en werd gedwongen zich een weg te vinden door het stinkende water. Hij probeerde de geluiden die hij maakte nog wat te dempen door rustig te lopen, maar er was vrij weinig aan te doen. Hij was geen visser, en elk zoogdier dat op zijn menu stond zou hem al van ver aan horen komen. Het enige voordeel dat het water bood was dat het de wind ervan weerhield zijn geur met zich mee te nemen, maar dat was dan ook echt alles. Het vergde veel energie om door de diepe stukken te komen, zeker vanwege de modder die verscholen zat onder het wateroppervlak. En al die energie kon hij beter steken in andere, veel belangrijkere, dingen.
Luisterend naar de geluiden van krekels, een uil en de wind die de takken van een paar struiken liet ristelen, speurde zijn gele ogen het terrein af opzoek naar hoger en droge grond. Hij vond een plek die met die beschrijving overeen kwam en maakte zijn weg ernaartoe. Darayvian hees zijn lichaam uit het moeras en schudde zijn vacht uit. De geur van rottende planten en vlees drong zijn neus binnen en hij trok zijn lippen op in een grijns van ongenoegen. Blijkbaar was dit een geliefde plek voor velen om te sterven, en dat zou je niet zeggen als je het gebied zo bekeek. Alles leek zo rustig en vredig, maar onder het oppervlakte was het hel. Nu hij die rust had verstoort was de misselijkmakende geur in zijn vacht gaan zitten en dreef het door de lucht. Het zou vast een tijd gaan duren voordat die smerige geur uit zijn vacht was.
Zijn zwarte oren schoten overeind en stonden meteen op scherp toen hij een luide plonts hoorde niet ver weg. De reu hief zijn hoofd in de lucht en probeerde de locatie van het geluid te lokaliseren. Hij keerde zijn gezicht in de richting waar hij het vandaan hoorde komen en bleef nog een paar seconden langer staan om te luisteren. Er was iets anders in de buurt. Vermoedelijk een ander groot dier.
Darayvian liet zijn hoofd zakken en geruisloos sloop hij dichterbij. Hij hoopte een makkelijke prooi aan te treffen, maar het bleek een soortgenoot te zijn. Het was een wolvin met een vacht zo wit als sneeuw. Rustig lag ze naast een riviertje het vlees van een vis af te scheuren en op te peuzelen. De zwarte wolf observeerde haar even voor zijn ogen naar de rivier dreven. Stromend water was altijd schoner dan stilstaand, dat had hij de afgelopen maanden wel geleerd, en schoon water kon hij nu wel gebruiken. Zo geruisloos als altijd, liep hij naar het koele water en stapte erin. De wolf nam een paar likken voor hij zich eventjes kort onderdompelde en het vieze moeraswater uit zijn vacht liet spoelen. De teef op de oever bleef hij de hele tijd negeren.

_________________
The Stars. (Darayvian) Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Tauriel

Tauriel


The Stars. (Darayvian) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Stars. (Darayvian)   The Stars. (Darayvian) Emptydi aug 23, 2016 9:57 pm

Een vieze geur drong haar binnen. Ze zag opeens een pik zwarte reu langs haar lopen. Geez die had nodig een bad nodig. Hij nam eerst wat slokken en ging toen het water in en spoelde zich af, wat flink nodig was. De vieze geur bleef nog een beetje hangen maar het werd de wolf zelf werd in ieder geval schoner. Geen enkele wolf had haar zo erg genegeerd, maar ze liet de meeste geen kans en greep ze het liefst. Toch vond ze het fijn dat iemand haar negeerde. De meeste wolven storen je rust. De witte teef had de neiging om erin te springen en hem daardoor nat te spetteren. Dit was de verrassing. Was hij zo grumpy als hij leek, of kon hij het waarderen. Tauriel nam een grote sprong omhoog en belandde in het water met een plons waardoor de reu naast een haar ook een douche kreeg. Ze keek de reu aan en een grijns verscheen op haar gezicht. Eindelijk had ze een keertje lol, zou de reu haar reu verpesten of leuk meedoen met het badderen. Ze wou gewoon lol, geen ruzie, niet voor een keertje. Tauriel haar kop ging naar beneden en nam weer wat heerlijke koude slokken water. Het water was hier heerlijk, fris en schoon. Het vieze water wat aan de reu zat was nu al weg. ‘’Great night ha?’’ Zei ze dan maar. Tauriel dook even kopje onder, heerlijk fris voelde het aan. Haar witte vacht was nu volledig nat waardoor je haar littekens en spieren aardig kon zien, littekens kon je altijd wel maar spieren waren nooit echt te zien waardoor veel wolven haar onderschatten, maar ze had alleen nog maar gewonnen. Door het verleden, de ellende is ze altijd alleen maar gericht op trainen waardoor verliezen altijd moeilijk was. Deze reu kon ze waarschijnlijk ook makkelijk aan maar of ze zin had om met hem te vechten, nee. Ze wou een keertje lol hebben met een wolf. ‘’Gotta name?’’ Vroeg ze toen ze naar de reu keek.

_________________
The Stars. (Darayvian) 2n7qstv
Made By:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Darayvian
Administrator

Darayvian


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

The Stars. (Darayvian) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Stars. (Darayvian)   The Stars. (Darayvian) Emptywo aug 24, 2016 9:55 pm

Darayvian hief zijn hoofd boven het wateroppervlak uit en schudden zijn kop. Water vloog in vele druppels van zijn zwarte vacht af. Hij hield niet zo van nat zijn, maar op zich had hij er ook niet veel problemen mee. Als het moest dan moest het maar zo niet dan bleef hij toch liever op het droge. In ieder geval was hij al blij dat de vieze geur van rottend organisch materiaal uit zijn vacht was gespoeld. Je natuurlijke geur maskeren was handig, maar dit ging gewoon veel te ver.
De wolf keerde zich om en maakte aanstalten weer terug te keren naar de oever. De witte wolvin had al die tijd nog geen woord gemompeld en hij ondervond al snel waarom. Met een grote boog sprong ze de rivier in vlak naast hem. Grote hoeveelheden water spatte de lucht in en een kleine golf sloeg over zijn lichaam en gezicht heen. De druppels stroomde van zijn gelaat. Zijn twee gele ogen vielen op de wolvin die naast hem stond met een grote grijns over haar gezicht. Blijkbaar zag ze de lol in van de situatie, maar Darayvian miste deze geheel. Pup fratsen mocht ze uit gaan halen bij haar vrienden. Hij was er niet van gediend. Toch had ze nog het lef om "great night ha?" te zeggen voor ze met haar snuit onderwater dook. De zwarte wolf trok een lip op uit irritatie, zijn witte hoektand was zelfs in het duister van de nacht nog goed zichtbaar.
De teef brak het wateroppervlak weer en richtte haar bruine ogen op hem "Gotta name?" was de vraag die ze hem stelde. De wolf gaf geen antwoord met woorden. Nee, hij gaf antwoord met een lage grom en een bek vol tanden. Hij zette zich stevig af in de modderige ondergrond van de rivier en schoot binnen seconden richting de teef, bek wijd open om haar nek tussen zijn kaken te nemen en zijn tanden in haar vel te boren. Stoppen zou hij niet tot hij de metaalachtige smaak van bloed zou proeven. Zijn gewicht verplaatste hij naar voren in die zelfde beweging om de wolvin omver het water in te kunnen beuken.

_________________
The Stars. (Darayvian) Darayvian_SIGwolf2

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
The Stars. (Darayvian) Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Stars. (Darayvian)   The Stars. (Darayvian) Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Mossley Marsh-
Ga naar: