Serigala


 

Deel
 

 . Heathens [Ōkami / Gesloten] .

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptydo aug 18, 2016 10:15 am

. Heathens .
Hell. Vandaag was de dag. Of nou ja... nacht. Met jeukende poten van opwinding kroop de gigantische witte Albino uit haar rotsige schuilplaatsje. De lucht was afgekoeld, en zo af en toe werd ze verrast door een prettige, koele bries die van zee leek te komen. Het was een wolkeloze nacht. Ze kon de sterren tellen en urenlang koekeloeren naar de volle maan. Nah.. niet vannacht. Ze had nog wat andere dingetjes te regelen. Zoals het opzetten van een fokin' roedel. Er verscheen (zoals wel vaker) een grijns op Amatariseu's smoel. Tijd om haar kadetjes uit hun nest te janken. Met energieke stappen liep Ama het strand op. Vandaag was de nacht. Ōkami was geen kinderdroompje meer. Tijd voor actie. De gespierde teef ademde diep in, en gooide toen haar kop achterover. Een luide, diepe maar toch vrouwelijke jank weerkaatste tegen de grillige rotspartijen om haar heen. Hell yeah... eens kijken welke kariboes ze nu uit op het strand zou aantreffen.

[Iedereen die denkt dat ie in Ōkami thuishoort is welkom.]

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Amatar10
Honest Age:
 


Laatst aangepast door Amatariseu op di sep 06, 2016 8:06 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptydo aug 18, 2016 4:20 pm

Foonpost :3

Emaya liep rustig over het strand. De Seaside was vrij nieuw, maar het mooiste plekje van Serigala, vond ze. Er was iets aan deze plek die altijd zo.. Kalmerend was. Het zachte ruisen, het maanlicht wat werd weerkaatst op het rustige wateroppervlak.
Een huil doorboorde haar gedachten en Emaya keek op. Haar moeder? Ze haalde diep adem, plakte een enorme grijns op haar snuit en rende zo snel als ze kon naar de plek waar het geluid vandaan kwam. Haar ijsblauwe ogen glommen vrolijk toen ze haar moeder zag. "Hai mam! Is het zover?" Ze stond te stuiteren toen ze met een brede grijns in haar moeders rode ogen keek. Dit was haar kans om haar geschiedenis volledig recht te zetten en een beetje mee te maken wat ze had gemist. En natuurlijk om in een roedel te zitten, samen met haar moeder. Misschien kon de witte wolvin het dit keer wel goed doen.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptydo aug 18, 2016 5:36 pm


Vredig lag Syren te slapen op haar favoriete plek in Serigala; de rotspartijen aan het strand. Het was er prachtig, ze had er de hele dag doorgebracht. Wel was het een toeristische trekpleister, ze had nou al twee onbekende wolven ontmoet én ze was haar toekomstige Alpha en vriend IJskonijn tegen het lijf gelopen.
Toen de avond viel zocht ze een mooi beschut plekje op. Ze zorgde er wel voor dat ze op het zachte zand ging liggen, op een hoogte waar de golven van de zee haar niet zouden kunnen bereiken. Ze had er namelijk geen zin in om in haar slaap gestoord te worden door een golf die over haar kop sloeg. Ze had een tijdje naar de sterren staan turen, tot ze uiteindelijk haar kop op haar voorpoten legde en haar ogen sloot.

Het was uiteindelijk geen golf, maar een krachtige huil die de wolvin wekte. Grommend schoot ze overeind, maar ze kalmeerde zo gauw als ze de stem van Amatariseu herkende. Haar ogen gleden over de omgeving, maar ze kon de witte teef zo gauw niet ontdekken. Er stonden namelijk een paar rotsen in de weg.
Grijnzend geeuwde Syren kort, rekte zich uit en begon te draven, wetende dat de tijd waarin ze weer tot een roedel zou behoren was aangebroken. Als Ama haar wilde hebben, natuurlijk. Maar aangezien ze aanwezig mocht zijn bij de ontdekkingstocht op het Eiland, nam ze aan dat ze in ieder geval niet meteen geweigerd zou worden.
Zand stoof op van onder haar achterpoten. Verderop onderscheidde ze twee witte figuurtjes, de een wat groter dan de ander. Amatariseu en haar dochter, vermoedde ze. Hoe heette ze ook alweer? Ze was er zeker van dat de teef haar naam had verteld. Oh ja, Emaya!
Slippend kwam ze tot stilstand. 'Syren meldt zich aan,' introduceerde ze zichzelf. Licht hijgend bleef ze staan wachten terwijl ze haar blik van de een naar de ander liet glijden.

_________________
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Utlissia

Utlissia


. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptydo aug 18, 2016 6:02 pm


Heathens.

Van zodra er een hoge huil door de rotsen gleed, wist Utlissia dat het tijd was en dat er een heleboel dingen zouden gebeuren. Het betekende dat Amatariseu haar oude rol als Alpha had opgepakt... Dat er een nieuwe roedel werd gevestigd. De vacht van de blinde wolvin ging er overeind van staan van opwinding. Het was ongelofelijk hoe de wolvin alles had doorstaan en daar bewonderde ze haar vriendin ook om, maar nóg ongelofelijker was hoe ze, na alles wat in het verleden gebeurd was, opnieuw de kracht had om de touwtjes opnieuw in poten te nemen. Nja, had zat in het bloed, hoorde ze wel hier en daar. De ambitie. De durf. De moed. Het leiderschap. In dat van Utlissia zat het ieder geval niet.
Meteen sprong de witte teef overeind, en zette kalmpjes koers naar de richting van het geluid. Er waren al meerdere wolven, rook ze, en nog geen onbekende ook. Ze ving twee glimpen van witte vacht op - Amatariseu en Emaya, vermoedde ze - en een bruinige. Er krulde zich meteen een verraste glimlach op haar snoet. Syren? Dat had ze niet verwacht, eerlijk gezegd. Met een nu iets opgewektere trend stapte Utlissia op het groepje af, waar Syren zich vrolijk en licht hijgend introduceerde. "Syren meldt zich aan." "En Utlissia ook," grinnikte ze er vrolijk achter aan, met een traag heen en weer gaande staart van blijdschap. Yes, al een deel van het oude Hero-groepje was herenigd - nee, dat mocht ze niet hopen. TRH was een afgesloten hoofdstuk. Verleden tijd. Ze wist ook dat Ama er liever niet over sprak en hield het ook liever zo.


_________________
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Utlissia_SIG
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptydo aug 18, 2016 6:36 pm

. Heathens .
Weinig fellas zouden begrijpen hoe erg ze naar dit moment had uitgekeken. Een echte roedel stichten. Leden krijgen die tenminste wat konden. Oh... hell... ze had over alles nagedacht. Een wolk van overbekende geur stoof haar kant op. Ama's oren trokken even. Het was haar dochtertje. 'Hai mam! Is het zover?' Met een grote grijns van oor tot oor keek haar dochter in haar rode ogen. 'Ye got stones in yer eyes?' grinnikte Amatariseu. Moest ze dat nou echt vragen? Met een tevreden blik inspecteerde de grote Albino de littekens op haar dochter's lijf. Damn, die waren nog razendsnel genezen. Goed zo. Ze zou dus minder moeite hebben met haar test. Want of ze nou verwant was of niet, ze moest zich eerst bewijzen. Ze zou niet gematst worden. Net toen Ama (er was maar een halve seconde verstreken) haar bek weer open wilde doen, hoorde ze poten rennen door het natte zand. 'Syren meldt zich aan,' klonk de bekende stem van de veelkleurige teef. Amatariseu draaide zich om en grauwde: 'Salute!' Heh.. natuurlijk ging ze niet meteen in Drill Sergeant modus, maar deze meid hield wel van een lolletje.

'En Utlissia ook,' grinnikte een stem achter haar. Tjeez... ze waren er wel allemaal snel bij. Voor de tweede keer draaide Ama zich weer om naar de volgende kandidaat. 'Jullie zijn er als de kippen bij, I'll give ye that!' zei Amatariseu op met een klein grijnsje rondom haar bek. Ze moest niet te jolig gaan doen, want anders nam niemand haar serieus meer. Niet dat ze een fan was van serieuze shait.. Hell no, als werd ze nog zo'n Shadow-achtige stijfkop. 'Nog enig idee of er anderen numbties van plan zijn te komen?' gromde Ama op een wat normalere toon. Ze keek het kringetje rond. Drie jonge maar als behoorlijk sterke teefjes. Eentje was zelfs blind, maar dat had bijna geen effect op haar kracht. Prima recruutjes. Met wat training waren ze binnen no-time perfecte krijgers.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Game

Game


. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyvr aug 19, 2016 11:33 am

Haar kalme bruine ogen gleden langs de doorgang naar Seaside. Een beetje onwennig stapte ze het zand op. Het was lang geleden dat Game strand had gezien. Maar dit. Dit was ongelooflijk mooi. Mooier dan Wolf Story. Ze zette haar grijze poten in het water. Het was koud, maar warmer dan het beekje in het noorden. Een paar zeemeeuwen vlogen door de duistere nacht. Duizenden sterren schitterden en de maan glom, hij glom alsof er vannacht iets speciaals zou gaan gebeuren. Ze sloot haar ogen.
Een luide huil opende haar ogen en de grijze teef liep rustig op het geluid af. Daar zaten Emaya, Amatariseu, een wolf die ze niet kende en.. Utlis! Ze glimlachte kalm naar de wolf en knikte. "Hallo," zei ze. daarna draaide ze zich om naar Emaya en Amatariseu. "Goed om jullie weer eens te zien. Hoe gaat het?" vroeg ze aan moeder en dochter. Ze dacht aan haar eigen dochter. Eila. Pijn flitste haar ogen in en uit, waarna ze zich omdraaide naar Utlissia, een goede vriendin van haar. Ut was blind, maar dat was amper te merken aan het gedrag van de witte wolvin. "Hé Uti! Hoe gaat het?" vroeg ze om een gesprekje aan te knopen met de blinde teef.

_________________
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . 24g9kxx
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyvr aug 19, 2016 9:34 pm


Ama gromde haar een bevel toe en leefde zich al helemaal in in haar rol van leidinggevende. Ze grijnsde speels.
Kort na haar aankomst arriveerde ook de blinde wolvin die ze eerder in het bos had ontmoet, Utlissia.
'Jullie zijn er als de kippen bij, I'll give ye that!' grijnsde hun soon-to-be Alpha.
'Ja, we wilden niets missen van het feestje,' antwoordde ze met een glimlach. Vervolgens keerde ze zich naar de blinde wolvin. 'Gaaf om jou hier weer terug te zien, Witje!'
Nog voor er een antwoord kon komen arriveerde er al een nieuwe rekruut. 'Hallo,' klonk er een kalme stem. Syren verdraaide haar nek en zag een wat oudere grijze wolvin het groepje naderen. 'Goed om jullie weer eens te zien. Hoe gaat het?' Blijkbaar was ze een bekende van iedere aanwezige behalve zijzelf. Even wachtte ze af tot er een begroeting kwam, maar de enige woorden die de teef nog sprak waren tegen Utlissia gericht. Kort fronste ze haar wenkbrauwen, ze werd genegeerd en dat was onbeleefd. Maar ze haalde haar schouders op en besloot zelf het initiatief te nemen. Deze wolven waren immers haar nieuwe roedelleden en waren als vervanging voor haar eigen familie.
'Heyhoi! Ik geloof niet dat ik jou al ken,' sprak ze vrolijk tegen haar oudere soortgenoot. 'Ik ben Syren.'

_________________
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Game

Game


. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyza aug 20, 2016 12:24 am

Aww arme Syren xD

Game ging rustig naast haar blinde vriendin zitten. Het duurde niet lang voor de vreemde wolvin op haar af kwam. Het jonge dier was erg vrolijk. "Heyhoi! Ik geloof niet dat ik jou al ken," sprak de kleine vrolijk. Game bekeek de vrolijke wolvin met een geamuseerde glimlach. "Ik ben Syren." "Hallo Syren, ik ben Game! Leuk om kennis met je te maken! Volgens mij ken je de rest al," glimlachte ze. Met haar kop wees ze de drie witte wolvinnen een voor een aan. Emaya stond te stuiteren op haar plek, naast Amatariseu, Ama stond met haar oude trotse houding in het midden en Utlissia stond rustig toe te kijken. Game was blij voor Ama dat ze haar dochter terughad, en ze was zelf blij omdat ze haar goede vriendinnen terughad. Als Tana nu ook nog eens zou komen...

_________________
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . 24g9kxx
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyza aug 20, 2016 10:24 am

. Heathens .
De vraag was haar bek nog niet uit of een grijze schim kwam tevoorschijn uit de duisternis. Gamelover. Uiteraard. Haar trouwe ex-Bèta. Hell yes. Amatariseu voelde zich opgelucht vanbinnen. Het leek er alsnog op de vele ex-Heroes nog steeds in haar vertrouwde. 'Ah, Game. Welkom bij het theekransje,' knikte de grote Albino haar grijze vriendin toe. Ze waren met genoeg Wolfjes om zichzelf een roedel te kunnen noemen. Met een inspecterende blik liet Ama haar vuurrode ogen over haar rekruten glijden. Allemaal teefjes. De jongste (Syren) was ongeveer 2,5 jaar, en de oudste (zijzelf) was 5,5 jaar. Het was niet dat ze iets tegen haar eigen geslacht had, maar toch had ze wel wat reuen kunnen gebruiken. Gewoon om aan te geven dat Ōkami voor iedereen was. Whatever. Genoeg gebabbel. Tijd voor actie. De laatkomers miste de intro maar. Amatariseu sprong op een platte steen aan de kant van de grotten, en ze schraapte haar keel.

'Good evening, fine ladies. Mag ik even jullie aandacht?' gromde ze luid en duidelijk boven het vriendelijke gebabbel van de rekruten uit. Prima dat ze het goed met elkaar konden vinden, maar ze zouden zich zo even moeten focussen. Want ja... ze moesten zich eerst bewijzen voordat ze zichzelf een waardig lid mochten noemen.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyza aug 20, 2016 10:39 am

Een voor een kwamen er nog drie wolven binnen. Allemaal teefjes. Haar vader was hier niet. Zou hij zijn plan om een roedel te gaan leiden echt doorzetten? Emaya beet op haar lip. De wolven die aankwamen waren Syren, die ze een keer had ontmoet op het strand, en daarna kwamen Utlissia en Game. Utlis en Game waren allebei ex-heroes. De jonge Syren stuiterde meteen op Game af. Blijkbaar was de jongste van het groepje net zo enthousiast als Emaya zelf!

Emaya voelde beweging naast zich. Toen ze haar kop omdraaide, zag ze dat Amatariseu overeind kwam. Ze stapte op een platte rots. Yes! Ze ging beginnen. Emaya liet haar blik over de groep glijden en twijfelde of ze wel sterk genoeg waren om echt een roedel te kunnen zijn. Ach ja. "Good evening, fine ladies. Mag ik even jullie aandacht?" gromde Amatariseu. Emaya had al de hele tijd bijna alleen maar aandacht voor haar moeder, en ze was ook het stilste van het stel. Ze kende iedereen hier ook al. Ze wist dat Syren de jongste was, dat Utlissia blind was en dat Game ex-béta en moeder van haar vriendin was. Nee, wacht, correctie: ex-vriendin. Anyhow, Emaya luisterde aandachtig naar de albino die daar op de rots stond.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyza aug 20, 2016 4:16 pm

Heathens.

Toen Ama's huil door het gebied ging, was de roodbruine wolvin bezig let het terrein te inspecteren. Ze had net iets verschrikkelijk interessants gevonden, een gesloten zwarte schelp met een langwerpige vorm die een meeuw had laten vallen toen ze haar gezien hadden. Het ding was een stukje opengebroken door de schok en er was een opening, net groot genoeg dat Suru haar klauw er tussen kon wurmen zodat ze het ding kon openbreken. Na een korte inspectie nam ze het bovenste gedeelte tussen haar kaken, hield het onderste gedeelte in het zand gedrukt met haar klauw en rukte de bovenste helft er met een krachtige draaibeweging af. De helft vloog door de lucht en landde wat verderop in het water, maar ze besteedde er geen aandacht meer aan en snuffelde nieuwsgierig aan de inhoud van de schelp - jammer genoeg niks meer dan een slijmerige, zoute, vlezige smurrie. Bah... Had ze hier al die moeite voor gedaan? Ze trok haar neus kort op totdat ze de bekende kreet van een wolvin hoorde, en ze kon een kort grijnsje niet onderdrukken. Amatariseu? Misschien was het niet erg om eens een kijkje te gaan nemen, nu ze toch tijd haar verspild aan een of ander aangespoeld ding. Met nieuwe moed krabbelde Suru overeind, het puntje van haar staart trillend van opwinding, en stapte in een stevig tempo weg naar de richting van het geluid.

Ze was zeker niet de eerste, want er waren al meerdere geursporen aangebracht toen ze koers zette naar de geblokte Albino. Een paar kende ze er al, maar ze kon er geen naam op plakken - teminste, nu nog niet. Met haar neus tegen de grond draafde ze door en merkte plotseling een groepje van drie witte gestalten, een grijzige shilouette en een bruinige glimp. De grootste van de drie moest wel Amatariseu zijn, en die bruinige kon wel de wolvin zijn waar ze kort geleden met op een zwijn had gejaagd. Ze draaide haar oren eerst naar de Albino en keek met een frisse blik in haar vuurrode ogen. Woops... Het leek erop dat ze net een speech wilde startten, te horen aan haar schrapende keel. "Ik hoop dat ik niet te laat ben om jullie theekransje bij te wonen," verontschuldigde ze zichzelf en liet zich neerploffen. Ze keek de rest rond met een warme blik, in het bijzonder naar de veelkleurige teef, omdat zij zowat de enige was die ze kende. De blinde teef, de grijze wolvin en witte wolf, die verdacht veel op Amatariseu leek, kende ze niet. Bij de grijze teef had ze al een vermoeden uit de verhalen van haar vader, maar ze had nog niet honderd procent zekerheid waardoor ze nog even zweeg.

_________________
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . N1a4oj
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Game

Game


. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyzo aug 21, 2016 11:15 am

Utlissia en Syren kregen allebei geen tijd meer om te antwoorden, want Amatariseu sprong op een rots. De albino schraapte haar keel en Game keek naar haar vriendin. Ze was echt veranderd. Ze weet nog dat Amatariseu TRH startte. Het was meer een kleine familie dan een roedel. En naïef, dat waren ze allemaal. De wolf die op de rots stond was trots, ze had getraind en had ook een felle blik in haar vlammendrode ogen. "Good evening, fine ladies. Mag ik even jullie aandacht?" Gejaagd gehijg zorgde ervoor dat ze omdraaide. Een jonge teef kwam aanrennen en ze leek op Ashia. Ongelovig bekeek ze de jonge teef, wat al snel weer omzette in haar gewone, ouwe, warme glimlach. "Ik hoop dat ik niet te laat ben om jullie theekransje bij te wonen," zei de jonge wolvin verontschuldigend. Hmm. Ze wist dus nu de naam van iedereen behalve deze nieuweling, die vrij veel op haar eigen overleden vriendin Ashia leek. Game schudde haar kop en keek weer naar Ama.
srs? Het is gewoon ik iemand anders ik iemand anders ik iemand anders xD

_________________
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . 24g9kxx
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyzo aug 21, 2016 12:25 pm

. Heathens .
Terwijl de Wolven onder haar weer wat stiller werden, liet Ama alle dingen die ze wilde gaan zeggen door haar kop stromen. Oké... misschien was ze dan toch een piepklein beetje opgewonden. 'Ik hoop dat ik niet te laat ben om jullie theekransje bij te wonen.' Suru? Amatariseu's ogen schoten meteen naar de langpotige teef, die neerplofte in het zand. Toppie. Ze had er 'n recruutje bij. 'Doe alsof je thuis bent,' grijnsde de Albino Ashia's dochter toe. 'However. Welkom, dames, bij de eerste bijeenkomst van Ōkami! Voor alle kariboes die 't vergeten zijn, mijn naam is Amatariseu en als echt denkt dat je in mijn roedel thuishoort, is het Alpha Amatariseu voor jou.' Ze nam even een tiende van een seconde om adem te halen. Ze sprong van haar steen af en koos blind iemand uit. Het was Syren. 'Geef me een goeie reden waarom ik jou zal toelaten.' Haar stem klonk nu wel een beetje als een Drill Sergeant, maar als Syren hersenen in haar kop had, zou ze weten dat dit als een test bedoeld was en niet om haar af te snauwen.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Syren

Syren


. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyzo aug 21, 2016 3:07 pm


De grijze wolvin glimlachte vriendelijk naar haar en stelde zich voor als Game. Syren zond een lachje terug en wilde reageren, maar Amatariseu vond dat het tijd was om te beginnen. Ze sprong op een rots zodat ze goed zichtbaar was en duidelijk verstaanbaar. De albino schraapte haar keel en vroeg om aandacht.
Nog geen seconde later hoorde Syren roffelende poten op het zand. Ze verdraaide haar nek en zag een roodbruine wolvin aan komen stormen, eentje die er wel heel bekend uitzag. Het was haar jachtpartner van een paar dagen geleden. Meteen wendde ze schuldbewust haar kop af. Tot nu toe had ze de wond die van haar borstkas tot haar oksel liep verborgen gehouden, telkens haar andere kant naar de anderen gericht, maar dat zou ze niet al te lang vol kunnen houden.
Ze luisterde met een schuin oor naar de woorden van de Alpha. 'Welkom, dames, bij de eerste bijeenkomst van Ōkami! Voor alle kariboes die 't vergeten zijn, mijn naam is Amatariseu en als echt denkt dat je in mijn roedel thuishoort, is het Alpha Amatariseu voor jou.' Syren onderdrukte de neiging om te salueren. Ze keek toe hoe de Albino van haar rots af sprong en recht op haar afmarcheerde. 'Geef me een goeie reden waarom ik jou zal toelaten.' Haar stem klonk bevelend. Syren aarzelde tussen een dramatische aftocht, of een snugger antwoord verzinnen. Ze koos bijna automatisch voor het laatste.
'Ten eerste kom je niet heel ver met een roedel zonder leden,' sprak ze met een uitgestreken smoel. Ze blikte kort de kring rond. 'Maar ik geloof dat je genoeg gegadigden hebt, dus een Syren meer of minder zou geen verschil maken.' Ze viel even stil en dacht na over haar volgende woorden. Ze wilde niet de indruk wekken dat ze geen interesse had om bij de roedel te horen. 'Maar aangezien mijn charmes toch een hoop goedmaken hier, is het waarschijnlijk hartstikke gezellig om me erbij te hebben. Die keuze is alleen niet aan mij om te maken,' besloot ze. Even twijfelde of ze nu niet te familiair was geweest. Maar het beeld dat ze van Ama had gekregen vertelde haar dat de imposante Albino niet zo gesteld was op etiquette en protocollen. Ze hoopte maar dat het beeld de juiste was.

_________________
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . 1zxplpf
Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyzo aug 21, 2016 3:52 pm

. Heathens .
Ze wist dat Syren wel wat kon hebben, maar zodra haar best wel felle woorden haar bek uit vlogen, kreeg ze toch een beetje spijt. Shait! Niet doen Ama! 'Ten eerste kom je niet heel ver met een roedel zonder leden,' begon Syren snugger met een uitgestreken smoel. Ah. Clever. 'Maar ik geloof dat je genoeg gegadigden hebt, dus een Syren meer of minder zou geen verschil maken.' Oh. Dat doe je wel Syren. Jij maakt zeker verschil. Amatariseu kon het niet laten even klein en snel te grijnzen. Ze was een perfect lid voor haar roedel. 'Maar aangezien mijn charmes toch een hoop goedmaken hier, is het waarschijnlijk hartstikke gezellig om me erbij te hebben. Die keuze is alleen niet aan mij om te maken.' Mooi einde. De gespierde Albino knikte en lachte zachtjes. 'Prachtig verhaal. Je bent geslaagd!' Ziezo. Het 1ste lid was geworven. Syren had zich al bewezen toen ze naar 't eiland waren gezwommen: ze was een een stuk jonger en kleiner geweest dan Ama en had alle shait gewoon overleefd. 'Goed. Wie is de volgende? Impress me.' Amatariseu ging liggen en vouwde haar voorpoten onder haar borst. Eens kijken wat de andere Wolfjes in petto hadden.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyzo aug 21, 2016 6:21 pm

Foonpost

Syren legde mooi uit waarom zij bij de roedel zou moeten. Zou zij dat wel kunnen? Haar reden was simpel. Te simpel? Zou ze wel toegelaten worden? Zou haar moeder haar voortrekken? Of niet..? Syren was geslaagd, hoorde ze. Amatariseu ging liggen met haar kop op haar poten. Emaya haalde diep adem en stapte naar voren. Ze keek haar moeder recht aan. "Ik wil bij de roedel omdat ik toen ik klein was een enorme fout heb gemaakt, waardoor ik me de vriendschappen en het gevoel van familie in een roedel niet meer kan herinneren. Bij de Shadows deed ik dagelijks bijna niks meer dan trainen, en ik was altijd het buitenbeentje. Ik wil daarom bij mijn moeder in haar nieuwe roedel. Omdat ik het niet in mijn eentje kan opnemen tegen de slechte wolven." Ze zei expres slechte wolven in plaats van Shadows. Omdat niet alle Shadows slecht waren. Emaya ging zitten en wachtte af.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyma aug 22, 2016 4:26 pm

. Heathens .
Emaya. Wacht... Emaya? Yup. Emaya. Amatariseu keek met een licht nieuwsgierige blik naar haar dochter, die met de stilte doorbrak door diep in te ademen en een stapje vooruit te doen. 'Ik wil bij de roedel omdat ik toen ik klein was een enorme fout heb gemaakt, waardoor ik me de vriendschappen en het gevoel van familie in een roedel niet meer kan herinneren. Bij de Shadows deed ik dagelijks bijna niks meer dan trainen, en ik was altijd het buitenbeentje. Ik wil daarom bij mijn moeder in haar nieuwe roedel. Omdat ik het niet in mijn eentje kan opnemen tegen de slechte wolven.' Er verscheen een kleine glimlach op Ama's smoel. Haar dochter wilde dit echt graag... maar met dit praatje alleen kwam ze er niet. Ook al hield ze meer van haar dochter dan van iedereen in de kring bij elkaar opgeteld, ze moest haar net als alle andere beoordelen. 'Ik zei.. Impress me.' Ze deed een stap voorruit. 'Laat me anders eens wat zien van...' Ze wist dat Emaya gewond was. Ze wist dat een lichtere bouw had. Ze wist dat ze jonger was. '.. je vechttechnieken zien.' Haar stem klonk niet dreigend of onaardig, eerder opperend. Ze gaf haar dochter een idee en geen bevel. Ze had nog nooit tegen haar eigen kinderen (of Mate) gevochten. 'Met mij of iemand naar keus. Je gevechtspartner maakt dan ook meteen kans toegelaten te worden.' Hopelijk 2 vliegen in één klap. Dan waren 3 van 5 binnen. Nou ja, eigenlijk 4, want Utlissia had haar respect al lang geleden gekregen. Maar misschien wilde haar blinde mattie nog een demonstratie geven van haar gave??

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyma aug 22, 2016 8:40 pm

Wacht wat? Haar moeder verwachtte dat ze ging vechten?! Emaya beet op haar lip en keek naar Amatariseu. Haar blauwe ogen flitsten van teef naar teef en ze koos de enige uit die ze niet kende. Degene die het laatst erbij was gekomen. "Hallo! Wat is jouw naam? Ik ben Emaya," vroeg ze aan de roodbruine teef. Ze wachtte het antwoord af.

Kort maar opa en oma willen dat ik naar buiten ga.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptyma aug 22, 2016 9:22 pm

Heathens

Amatariseu meldde dat ze er iets voor moesten doen als ze de Okami moesten joinen, en ze duidde haar eerste slachtoffer aan; haar jachtpartner. Met grote ogen moest Suru toekijken hoe de veelkleurige teef een geweldige speech aflegde. Geen wonder dat ze zonder twijfel toegelaten werd, en de roodbruine teef gunde haar een bewonderend knikje ten teken van enig respect. Ze leek dr wel een grappenmaker, maar zou zeker een goede kracht in de roedel zijn. Ja, ze zag het al volledig zitten.

De witte wolvin die verdacht veel op Amatariseu leek, verkondigde zichzelf aan als volgende kandidaat. Ze leverde ook een geweldig praatje, maar de Albino liet het niet bij dat. "Ik zei.. Impress me," zei ze terwijl ze losjes een stap naar voren zette. "Laat me anders eens wat van je vechtechnieken zien." Het klonk niet dreigend of uitdagend, meer als een inspiratiebron of een idee. En als wonder bij wonder bleef de blauwe, flitsende blik van de iets oudere teef bij haar stilstaan. Ze stelde zichzelf voor als Emaya waardoor Suru even rustig knikte, vervolgens naar voren stapte en sprak: "Ik ben Suru." Ze schudde haar spieren los en nam aan dat dit een soort van uitdaging was, dus vervolgde ze met een halve glimlach, halve grijns; "En ik neem je uitdaging aan."

- Telefoonpost, sorry!

_________________
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . N1a4oj
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptydi aug 23, 2016 10:23 am

. Heathens .
Ookal kon ze jachtwonden nog onder haar dochter's pels zien, Emaya leek niet te twijfelen. Aye... iets om trots op te zijn. Ook al was ze 'maar' een kwart Schots en opgevoed als door twee poedels, ze was taai! 'Hallo! Wat is jouw naam? Ik ben Emaya.' Amatariseu volgde haar dochter's blik. Suru was het slachtoffer. Aha. Een teef die jonger was, maar wel groot voor haar leeftijd. Goed, want die kende ze ook het slechts. Eens kijken wat die jong-Wolf in zich had. 'Ik ben Suru.' De roodbruine teef schudde haar spieren uit. Klaar voor het gevecht. Toppie. Ama grijnsde. 'En ik neem je uitdaging aan.' Ooh.. hell... yes... De gespierde Albino stapte even snel tussen de twee teven in. Nu ging de lol pas beginnen. 'Stoppen betekent stoppen, blijf weg bij de oren en staarten...' Shait, ze wist maar al te goed hoe het voelde om je zwabber te verliezen. Pijnlijk, alsof iemand een ruk aan je ruggengraat gaf en tegelijkertijd het vlees van je botten trok. Ze was blij dat de andere helft niet zo pijnlijk verwijderd was. Maar goed, dat was mensenmagie. '3... 2... 1... Start!' Opgewonden en vechtlustig sprong Ama tussen de 2 rekruten uit. Let the games begin.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptydi aug 23, 2016 11:17 am

Foonpost

Emaya glimlachte. "Ik ben Suru," zei de teef. Emaya knikte. "En ik neem je uitdaging aan," zei Suru erna. Emaya's glimlachje veranderde in een grijns. Emaya ging rustig zitten. Amatariseu sprong tussen de twee teven in en legde de regels uit. "3... 2.... 1.... Start!" zei Amatariseu en ze sprong weg. In plaats van aanvallen, bleef Emaya kalmpjes zitten. Haar spieren spanden onder haar dikke vacht en Emaya's blauwe ogen glommen uitdagend naar de teef tegenover haar. Ze zou voorzichtig moeten doen, want ze wou niet haar wonden openscheuren. Ze hoopte dat Suru dat ook begreep. Want anders zou Emaya niet mee kunnen doen.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptydi aug 23, 2016 9:21 pm

Heathens.

Er hing een gezonde spanning in de lucht toen Amatariseu tussen de twee wolvinnen sprong, maar Suru besteedde minder aandacht aan haar woorden dan ze eigenlijk zou morgen doen - ze was druk bezig met Emaya te bestuderen. De witte teef was een jaar ouder dan haar, gespierd en krachtig, een beetje zoals de Albino, maar ze keek verder ook lenig en soepel. Ze ging het voorzichtig aanpakken, want ze wist niet wat ze van Emaya moest verwachten - kracht of een verrassingaanval, dus leek het veiligste om af te wachten. "3...2...1..." begon Amatariseu af te tellen toen ze de laatste regels had afgesproken. Instinctief spande ze haar spieren en dook een beetje ineen, klaar om een klap te incasseren of aan te vallen terwijl de adrenaline door haar aderen stroomde. Nog even, nog even... "...Start!"

De geblokte teef sprong weg, maar er kwam geen razende Emaya in de plaats. Inplaats daarvan bleef de wolvin rustig zitten alsof er niks aan de hand was, met uitdagend gloeiende ogen. De roodbruine teef bedwong de neiging om te fronsen. Dit was hoogstwaarschijnlijk een afleidingsmanoeuvre, en ze was niet van plan daar in te trappen, nee. Ze sloop in aanvalshouding schuin opzij, terwijl ze haar blik strak op Emaya gevestigd hield, haar spieren bol en aangespannen onder haar vacht. Traag en alert cirkelde Suru meerdere malen rond haar heen, en ondekte enkele gemene wonden in haar vacht. Ze vocht nu slechts voor de eer, dus was ze niet van plan om er in te happen of de andere teef er pijn mee te doen. Voorlopig wachtte ze alleen af, want door haar tegenstander's reactie was ze niet zeker over wat ze zou doen. Haar ogen zeiden niks, dus sloop ze iets sneller door en spiegelde Emayas uitdagende glans in haar ogen terwijl ze die een stukje toekneep. Eens kijken wat ze zou doen.

_________________
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . N1a4oj
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptydi aug 23, 2016 10:56 pm

Emaya was niet iemand die het initiatief nam in gevechten. Seconden werden minuten terwijl het enige wat de twee teven deden, elkaar uitdagen was. Nadat Suru opzij was gesprongen direct na het startsignaal, was de teef rondjes om Emaya heen gaan lopen. Top. Emaya zou zelf moeten aanvallen. Dat was niet haar ding. Normaal gesproken zou de ander aanvallen, waarbij zij opzij sprong en de kans kreeg de ander te grijpen. Emaya was snel en slim, maar dat ging ten koste van haar kracht. Dus de jonge wolvin ontspande en keek ook niet meer uitdagend, maar ze checkte haar verwondingen even. Vooral die schouderwond zou nu nog makkelijk openscheuren. Haar voorpoot was al bijna genezen. Toen Suru schuin achter haar stond, draaide Emaya zich vliegensvlug om en deed een schijnaanval over de teef. Ze sprong eroverheen, draaide zich om en sprong erop. Emaya greep in de vacht in de nek van Suru.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Suru

Suru


. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptywo aug 24, 2016 9:43 am

Heathens.

Niets leek wat het leek in een gevecht, dat bleek al snel. Toen Emaya zich schuin voor haar bevond, draaide de teef zich vliegensvlug en lenig om, spurtte op haar af en vloog met een krachtige sprong over haar heen. Voor de roodbruine teef kon reageren zat haar aanvaller op haar rug met een stuk vacht van haar nek in een stevige greep met haar nek. De adrenaline zorgde ervoor dat Suru gromde, en ze dacht snel en doeltreffend na voordat ze door haar voorpoten hurkte, plots haar nek naar beneden deed en een sprong met haar achterpoten maakte, met de hoop Emaya zo van haar rug te laten vallen. Zich naar achteren gooien kostte teveel kracht en energie omdat Emaya ouder was en van nature ook wat zwaarder was - deels door haar dikke vacht - dus was dit een van de doeltreffendste opties waar ze zelf ook overeind bleef staan.

Met haar amberen blik keek Suru haar een tel aan, en rende toen recht op haar af. Haar lange poten raakten de zanderige grond nauwelijks toen ze rende, haar roodoranje ogen licht gloeiend van de opwinding die door haar lijf gierde Het was lang geleden dat ze nog eens gevochten had - dat was maar goed ook - maar ze herinnerde zich nog een paar tactieken waar ze haar leven dankbaar aan was. Ze hield op een wolflengte voor de wolvin ietsje in, spande haar achterpoten en zette zich af om op de wolvin te landen, niet zozeer op haar rug maar om een plek te raken, zoals de borst of de poten.

_________________
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . N1a4oj
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . 1zxplpf

Terug naar boven Ga naar beneden
Emaya

Emaya


Wolven profiel
Leeftijd: Ergens tussen 4 & 5
Geslacht: Teef
Partner:

. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Emptywo aug 24, 2016 3:10 pm

Emaya's poging om Suru vast te krijgen, lukte. Al zakte de jonge teef onder Emaya door haar voorpoten en ze maakte een rare sprong met haar achterpoten, waardoor Em gedwongen werd van de jongeling af te springen. Was Suru een paard ofzo? De witte wolvin schudde haar kop en draaide zich om, en keek in de amberkleurige ogen van de teef tegenover haar. Er zat een klein afstandje tussen de twee teven en Suru rende met hoge snelheid op Emaya af. Haar blauwe ogen registreerden het beeld en stuurde het naar haar hersenen, waarbij Em een enorme sprong opzij maakte. Ze had enorm snelle reflexen. In het moment van verwarring voor Suru sprong de witte teef met haar goede schouder tegen de ander aan, haar hele gewicht in de strijd gooiend. Ze zette een poot op Suru's schouder en grijnsde. "Wanneer zijn we klaar?" vroeg ze aan haar moeder zonder haar ogen weg te halen van Suru.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win

No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Heathens [Ōkami / Gesloten] .   . Heathens [Ōkami / Gesloten] . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Ironmill Rocks-
Ga naar: