Serigala


 

Deel
 

 Belive in Freedom

Ga naar beneden 
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyzo aug 14, 2016 1:57 pm

 
Snuivend nam hij de sterke zee geur in zich op, hij stond aan het begin van het strand, of terwijl de duinen. Voor hem lag een enorme zandvlakte met daarachter het zoute zeewater.  Het was leeg om hem heen, geen teken van een enig ander levend dier. Eindelijk rust. De zilverkleurige reu was nog nooit op een plek als deze geweest, natuurlijk had hij al heel wat plekken gezien op zijn leeftijd, maar het strand had hij nog nooit onder zijn poten gevoeld. Shawn keek even naar twijfelend achter, maar stapte daarna voorzichtig het strand op. Het was niet zo dat hij bang was voor het, voor hem ,onbekende gebied, allen voelde het voor hem nog niet bepaald prettig. Onnozel tilde hij zijn poten niet iets hoger op dan normaal, het zand plakte ontzettend onder zijn poten. De reu vroeg zich dan ook af of hij het hier wel goed aan had gedaan, om juist naar hier te komen. Toch had zijn nieuwsgierigheid hem hier gebracht.  Van andere wolven had hij gehoord dat de zee een vredige plek moest zijn, wie zou hij dan zijn om het niet te onderzoeken? Als wolf zijne had hij zo zijn plicht om alles in zijn omgeving te ontdekken. Net dat hij dacht dat hij heel Serigala al had door gestruind.. En dacht dat er niks meer voor hem was, kwam hij juist op deze plek terecht. Zijn neus had hij tijdens het lopen bijna op de grond gedrukt, er waren zulke verschillende geuren dat hij er iets duizelig van werd. Echter werd hij door de geuren die hij rook iets wantrouwig, hij kon ze allemaal niet precies plaatsen waarin hij direct twijfelde of hij wel alleen was. Het gebied beviel hem tot nu toe, niet bepaald. Er waren weinig plekken om je te verschuilen, het open gebied was prachtig om de ander te kunnen zien, maar bood verder weinig goede mogelijkheden.

“Stel je niet zo aan.” Mompelde hij in zichzelf, terwijl hij zichzelf er op betrapte dat hij iets wat onrustig werd. Nog altijd was de zilverkleurige reu niet genezen van zijn vlucht. Oké, hij had dan ook heel wat meegemaakt, wat hij zeker niet kon vergeten, maar eens zou hij het van zich af moeten schudden. Het was dan ook al een poosje geleden dat hij een vijand was tegengekomen of een gevecht had meegemaakt. De littekens waren dan bijna allemaal genezen, behalve dan een wonde bij zijn linker heup, dat op onverklaarbare reden steeds weer open ging. Shawn bedacht zich dat het zeewater misschien wel een oplossing kon betekenen voor dat probleem. Het zou een mogelijkheid zijn dat het zeewater de wond goed schoon kon maken. Afgezien daarvan, zou de aanraking van zeewater op zijn wond wel erg pijn doen.. Zijn oren gingen even nukkig naar achteren van die gedachte. Ergens in zijn hoofd, dacht hij het toch wel te gaan doen, pijn kende hij goed en wist hij intussen toch wel te verdragen. Alsof hij een soort schildpad was, had hij ondertussen ook eens schild gekregen wat hem zou beschermen tegen de verd*mde pijn, aanvallen maar ook emotionele gedachten wat zijn ziel kon breken.

Ondertussen was de reu aangekomen bij het water. Zijn poten waren nog op het strand te vinden, maar het klotsende water kwam ineens wel erg gevaarlijk in zijn buurt. Shawn stapte dan ook paar passen naar achteren, nog niet precies wetend of hij de gok wel zou wagen. De zee voor hem was groot, misschien voor hem toch wel iets te groot. De zee leek eindeloos, waarin hij zich afvroeg wat er in te vinden was. En wat als hij een gok zou wagen en opgeslokt zou worden? Zou hij zich kunnen weren tegen de zeemonsters? Of zou hij als voer worden aangezien? Een diepe zucht verliet zijn bek, deze onbekende plek zorgde voor een hoop onzekerheid. De zilverkleurige reu wist dat er ook wolven waren die wél de zee in zwommen, hij noemde ze zeeratten of terwijl piraten – afkomstig van de story’s die zijn moeder hem ooit vertelde. Zijn kijkers waren nog steeds op de grote zee voor hem gericht, alsof de zee zijn onzekerheid aanvoelde, werden de golven achterop iets onrustiger. Wit schuim kwam langzamerhand zijn kant op, wat het zicht van dichtbij in de zee iets verdoezelde. Shawn zette zijn poot van de grond, liet het even hangen boven het water, voordat hij langzaam zijn poot in het water zette. Natuurlijk was het niet erg diep waar hij stond, hij stond tenslotte maar in het begin van het water. Toch voelde het voor hem al ver genoeg. Het water was koud, kietelde door het zoute iets tussen zijn tenen. Nieuwsgierig, boog hij zijn nek, zo dat zijn neus boven het water hing. Plotseling, raakte het zeewater zijn neus, waardoor hij van schik wat stappen naar achteren nam. Proestend, snuivend probeerde hij snel van het zeewater in zijn neus weg te komen…

[OPEN]

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyzo aug 14, 2016 7:48 pm

KAI.
Een zilte zeelucht kwam haar tegemoet. Het was bijna alsof ze weer thuis was bij haar ouders, maar dat was niet het geval. De roedel waar ze geboren was leefde dichtbij de zee. Regelmatig trokken ze er dan ook op uit om het strand op te zoeken. Ze zich nog goed herinneren hoe ze dagen achter een sluitend op het strand aan het sparren was met leeftijdsgenootjes. Nog steeds kon ze het zand, de wind en de zee erg waarderen. Toen ze zich nog inwoner van Wolf Story kon noemen, was ze ook vaak op het strand te vinden. Als wolf hield je ervan, of je haatte het. Djinn was bijvoorbeeld nooit echt een fervent strandbezoeker geweest. De zwarte teef liep naar de waterrand en voelde hoe het zeewater langs haar poten trok. Een aantal tellen tuurde ze richting het oneindige. Door de sterke wind was het haar nog niet opgevallen dat ze niet de enige was die aan het pootje baden was. Ergens verderop ontdekte ze een andere wolfachtige verschijning. Een ietwat jongere reu die met z'n snuit wel heel dichtbij het water kwam. Een van de eerste dingen die ze leerde over het strand was dat je nooit met je snuit in het water moest gaan. Dat kon behoorlijk prikkelen in je neusgaten, waardoor je moeilijkheden kon krijgen met ruiken. En wie wilde dat nou? Ze zag hoe de reu opeens z'n snuit wegtrok. Ze greens even. Hoe vaak had ze dit tafereel wel niet meegemaakt. In een rustig tempo liep ze op de reu af en toen ze eenmaal een paar wolflengtes van hem verwijderd was, bleef ze staan. "Lekker hé?" merkte ze op, terwijl er een klein grijnsje op haar gezicht speelde. Nee, zeewater was op geen enkele manier een goede dorstlesser.

_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyzo aug 21, 2016 4:21 pm

 
Tot grote schrik van de zilverkleurige reu was het zeewater plotseling zijn neus binnengedrongen. Het zoute, prikkende water had er meteen voor gezorgd dat hij er op reageerde met een hoop geproest en gesnotter – om het zo snel als mogelijk weer uit zijn neus te kunnen krijgen. In zijn schrikbeweging had hij een aantal stappen achterwaarts gezet, hij stond dan ook niet meer met zijn voorpoot in het water maar een aantal veilige meters verwijderd van de begin van de oneindige zee. Zijn ogen had hij tijdens zijn benauwdheid dichtgeknepen, het zout had er dan ook voor gezorgd dat hij een onregelmatige ademhaling er aan over had gehouden. Alhoewel, het had meer uit paniek ontstaan dan de werkelijke aanraking met het water. Shawn schudde zijn kop, snoof nogmaals maar kreeg niks anders te ruiken dan de vreselijke geur van zout zee water. Meteen had hij door dat dit één van zijn vergissingen kon zijn: Het bezoekje naar het strand ging hem immers nu al niet van harte.

Als klap op de vuurpijl was er plotseling ook nog een stem hoorbaar. Verschrikt draaiden zijn oren heen en weer, hij had namelijk niets of niemand opgemerkt. En dat terwijl hij altijd zo oplettend op de omgeving om hem heen was. Wat geïrriteerd op hem zelf, nam hij het zichzelf erg kwalijk dat hij het zo maar door de vingers liet gaan. Het zat niet in zijn aard om zo nonchalant om te gaan met de dingen die om hem heen gebeurde. Hij was er juist op getraind om zijn zintuigen optimaal te gebruiken. Dat had hij ook nodig gehad op de taken die hij uitvoerde bij zijn oude roedel, de vlucht die hij daarna mee had gemaakt of eigenlijk nog steeds mee maakte. Hij wist niet precies hoe het er mee voor stond, maar een gevoel van vrijheid gaf hem het dit moment toch wel. Naja, zo zou het eigenlijk moeten voelen, het was nu juist weer omgeschakeld naar een betrapt gevoel. Shawn was namelijk opgevallen door een andere wolf. Zijn bruine ogen waren ineens gericht naar een zwart gevaarte, enkele meters van hem af. Opvallend waren haar rode ogen en de grijns op haar gezicht – die Shawn op dit punt niet erg kon waarderen. De wolvin had hij al een keer eerder ontmoet, als hij het zich goed herinnerde was dat bij het verlaten hoogbeners gebouw, een kasteel of hoe het ook werd genoemd. Iets wat nukkig dat het juist haar moest zijn, de alfa van The Shadows, of terwijl Pierce’s zijn leider, draaide hij zijn oren naar achteren. Gek genoeg wist hij haar naam niet eens, maar enkel haar functie, bedacht de reu zich.

“Je zou het ook eens moeten proberen,” antwoordde hij nuchter terug. Normaal gesproken zou hij direct argwanend en achterdochtig zijn met een ontmoeting, maar op dit ogenblik viel het hem nog reuze mee. De teef had geen vijandelijke houding aangenomen, oké, haar woordenschat was iets wat spottend, maar hij schatte in dat dat meer bij haar karakter hoorde. “Het geheim van een frisse adem.”


_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyzo aug 21, 2016 8:44 pm

KAI.
Iets vertelde haar dat ze deze wolf al eens eerder tegen het lijf was gelopen. De geur die de reu met zich meedroeg kwam haar bekend voor, maar ze kon niet echt bovenhalen hoe hun laatste ontmoeting nou precies was gelopen. Haar geheugen liet haar weer eens in de steek. Misschien was dan nu echt de tijd aangebroken dat ze langzaam oud werd. Ze betrapte steeds vaker grijze plekken in haar donkere vacht die er eerder nog niet zaten. Het had zo z’n charmes, maar zelf zat ze er niet op te wachten.

”Je zou het ook eens moeten proberen. Het geheim van een frisse adem.” Was het maar zo’n feest. Een slok zeewater was vooral het geheim voor een droge en zoute bek. Niks geen frisse adem. ”Dan zou ik in jouw geval lekker blijven door drinken.” Met de jaren was ze nog steeds niet beter geworden in vrienden maken.


_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyzo sep 11, 2016 3:02 pm

 
De bruine ogen van de zilverkleurige reu waren nog steeds gericht op de zwarte alfa van de beruchte roedel The Shadows – hij probeerde iets te kunnen opmerkingen in haar houding, hij zocht dan ook naar wat informatie over zijn aardsvijand Pierce. Deze wolvin, die zeker een naam had in dit gebied Serigala, was de enigste die hem wat kon vertellen over de wolf die hij zocht. Ze was namelijk de leider van het hele clubje wolven, waar ook Pierce zich bij had toegevoegd. Hij zelf twijfelde, het voelde alsof hij sinds lange tijd vrij was. Maar hij kon het zich amper voorstellen hoe het voelde, hij was dan ook nog nooit immers écht vrij geweest. Om er zeker van te zijn dat hij geen gevaren liep en eindelijk kon beginnen aan zijn eigen leven, was hij op zoek gegaan naar zijn vijand, Pierce. Maar tevergeefs, hij had geen enkele vers spoor kunnen ruiken wat er op duidde dat de reu wel eens in een heel ander gebied kon zijn. Nu probeerde hij iets uit zijn alfa te raden, maar de overvoedende zeegeur maakte het hem wel erg lastig. Hij kon er niet op uit wijzen of ze de geur van haar roedelgenoten met zich meedroeg.

Het enigste wat hem opviel was dat er bijna geen herkenning in haar ogen te vinden was. Ze was volgens hem wel wat aan het raadden, maar kon er zo duidelijk geen vat op krijgen. Shawn realiseerde zich dan ook dat hij de vorige keer geen naam had gezegd. Het enige wat hij haar als aankooppunt had gegeven was dat hij Pierce duidelijk kende. Wacht.. had ze het wel doorgegeven, vroeg de reu zich af. Hoe groot de drang ook was, hij zou niet zo gericht vragen. Ze was hem immers niks verschuldigd en daarbij kenden ze elkaar ook amper. “Dan zou ik in jouw geval lekker door blijven drinken,” Een kleine grijns vormde op zijn smoel, de opmerkingen van deze wolf waren goud waard.  Hij vatte het allemaal niet persoonlijk op, hij had zo de gave om zich af te zonderen. Daarnaast, al deed het hem wel wat, waarom zou hij zichzelf veranderen voor deze teef? Ze waren immers nog geen eens kennissen van elkaar. “De vorige keer was je wat vriendelijker,” Merkte hij op. In tegenstelling tot haar herinnerde hij het wel, zoals hij dacht was ze zelfs wat nieuwsgierig naar hem geweest. “Vanwaar zo ver bij je thuisbasis vandaan?” Jep, ook hij wist dat de roedel van deze wolvin zich schuil hield in het donkere bossen.

[állerkortst post met shawn ooit]


_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyzo sep 11, 2016 3:19 pm

KAI.
Haar geheugen liet haar haar duidelijk in de steek. Zo oud was ze toch ook weer niet? Het moest vast een korte ontmoeting zijn geweest waarin niet zoveel besproken was. Van zijn geur werd ze ook niet veel wijzer. Het was gewoon de geur van een reu. Geen sporen van een bepaalde roedel of wolf die haar een stapje in de goede richting kon helpen. “De vorige keer was je wat vriendelijker,” merkte de reu op. Hmm, dus hij kon zich de laatste ontmoeting nog wel herinneren. Langzaam begon er iets op te borrelen. Het was nog niet eens zo lang geleden geweest, maar deze reu was ze tegengekomen in de Hallow Tower. Veel kon ze niet van deze ontmoeting herinneren, maar wel dat hij Pierce gevraagd had. Die Pierce was nu al een tijdje uit het zicht verdwenen. Hij was al een poos niet op komen dagen, dus nam ze maar aan dat hij ver weg van Serigala was en de roedel achter zich gelaten had. Achja, ze had sowieso al niet zo’n hoge pet op van die reu. ”Vanwaar zo ver bij je thuisbasis vandaan?” vroeg de reu. Hij was duidelijk op de hoogte van het bestaan van de Shadows in Serigala. ”Ik kom hier lekker uitwaaien,” liet ze hem weten. ”Heb je Pierce al gevonden?” Ze wilde nu toch wel weten waar de reu zich bevond en wie weet kon deze reu haar daar wel mee helpen.


_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyzo sep 11, 2016 6:13 pm

 

Door zijn woorden had hij haar laten weten dat ze elkaar inderdaad al een keer eerder hadden ontmoet. Het duurde dan ook niet lang dat hij dan ook zag dat ze zich toch nog wel iets kon herinneren van hun gesprek. Als antwoord op zijn vraag antwoord ze simpel dat ze hier was om uit te waaien. De zilverkleurige reu begreep de woordenschat niet helemaal, waarom zou je je uitwaaien? Daarnaast stond er op dit moment ook niet zo veel wind dat je werkelijk wegwaaide. Anyway, de alfa gaf direct een vraag terug. Ze vroeg naar Pierce, of hij hem al gevonden had. Shawn ging daar toch wel met verbazing naar kijken, die vraag had hij zekerweten niet aan zien komen. Hij was wel opzoek naar Pierce, maar niet om de reu ook werkelijk te begroeten ofzo, nee, gewoon om zeker van te zijn dat hij  nu een vrije wolf was.. Pierce’s alfa was duidelijk niet op de hoogte van hun historie samen. “Is hij niet gewoon bij de roedel dan?” De zilverkleurige wolf was wel ontzettend nieuwsgierig geworden..

[flutjes]

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyzo sep 11, 2016 6:21 pm

KAI.
"Is hij niet gewoon bij de roedel dan?” vroeg de reu, die blijkbaar ook niet wist waar Pierce uithing. Het was al een tijd terug dat ze Pierce voor het laatst gesproken had. Eigenlijk kon ze zich het al helemaal niet meer herinneren. Hij was in ieder geval niet bij de laatste paar roedelactiviteiten geweest. Iets wat ze hem op zich wel kwalijk nam, want hij was iemand die zich behoorlijk had uitgesloofd om bij de roedel te mogen horen. Hoe dan ook, de reu leek dus van de aardbodem verdwenen te zijn en niemand wist waar hij uithing. "Nee, anders zou ik het je niet vragen." sprak ze. Ze vroeg zich af wat de band tussen die twee was. Het leek er wel op dat ze elkaar mochten. Familie misschien? Ze kon zich dat moeilijk voorstellen. Hoogstwaarschijnlijk kenden ze elkaar van vroeger. "Waarom ken je Pierce eigenlijk?" vroeg ze uiteindelijk. Ze wilde het toch wel graag weten.

_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptywo sep 14, 2016 9:19 am

 
Zijn gedachtes gingen meteen naar de zwarte reu toen hij hoorde dat hij niet in de buurt was, Shawn vroeg zich af waarom Pierce was vertrokken en wat daar de reden voor was. Aan de andere kant voelde hij een soort opluchting; het was immers een lange tijd geleden dat de zilverkleurige reu zich geen zorgen hoefde te maken om zijn veiligheid. Zijn leven kon nu eindelijk beginnen, hij kon gaan en doen wat hij wou- zonder dat hij daarvoor zijn tijd in zijn vijanden hoefde te steken. De Shadow alfa vroeg nogmaals hoe Pierce en hij elkaar kenden, maar daar had hij geen zuiver antwoord op. “Zoals ik zei; He’s just an old friend of mine,” Hij was niet van plan om er te veel informatie over kwijt te raken, het ging de wolvin gewoonweg niks aan. “We hebben samen in één roedel gezeten,” vertelde hij er nog bij. “Over roedels gesproken; waar houd de jouwe zich momenteel mee bezig?” Wie weet kwam er nog wel een interessant antwoord naar boven. Al vroeg hij zich af of ze die informatie wel zou willen delen.


_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptywo sep 14, 2016 5:02 pm

KAI.
De reu verklaarde dat hij en Pierce gewoon vrienden waren van elkaar. Toch had ze ergens het idee dat er meer achter stak, maar ze liet het maar voor even. Eigenlijk was het ook niet echt iets waar ze veel interesse in had. "We hebben samen in een roedel gezeten," legde de reu uit. Dat verklaarde op zich wel iets. “Over roedels gesproken; waar houd de jouwe zich momenteel mee bezig?” vroeg de reu plotseling. Tja, wat moest ze daar nou op zeggen. Momenteel wilde ze zich vooral richten op de banden binnen de roedel. Het was allemaal niet zoals vroeger en daar moest aan gewerkt worden. "Jagen, trainen, verdedigen van territorium en andere normale zaken." Verder ging het de reu ook allemaal niets aan. Natuurlijk lag nu de focus ook op de nieuwe roedel, maar daar had ze tot nu toe nog niet zo'n hoge pet van op. Het was Amatiriseu maar met d'r hondenclubje. Niets voor te vrezen dus. Ze verwachtte niet dat zij ooit het lef hadden om wraak de nemen op de Shadows. En mochten ze de ambitie krijgen om gebied te bezetten wat ook waardevol was voor de Shadows, dan zouden ze vanzelf merken dat dat niet de bedoeling kon zijn.

_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptywo sep 14, 2016 8:40 pm

 
Zoals altijd was de reu erg nieuwsgierig in de omgeving waar hij zich bevond – dan bedoelde hij niet alleen maar de plekken die hij kon ontdekken, maar ook wat er gaande was tussen de andere wolven die zich om hem heen bevonden. Hij had al vaag iets gehoord over een andere opkomende roedel, dat had dus te betekenen dat Pierce’s alfa er concurrentie bij had gekregen. Hoe dat precies zou lopen, twee roedels op één plaats zou hem benieuwen. Al zou hij er weinig voor vrezen, als loner had hij toch weinig met roedels te maken. Om toch wat op de hoogte te blijven, had hij zijn mond niet kunnen houden om het te vragen, als er een eventuele strijd, om een grondgebied of whatever, zou komen zou hij in ieder geval voorbereid zijn. Wel zo handig. Toch liet de alfa dat niet merken, ze vertelde dat haar roedel bezig was met de gewone ditjes en datjes of terwijl ze pratte over koetjes en schaapjes. Shawn knikte even, als teken dat hij het begrepen had. Opeens voelde hij het zoutige water weer tussen zijn teenkussentjes glijden, het water was verder het strand opgekomen. Iets wat geschrokken van het rare gevoel, stapte hij weer naar achteren. Zijn bruine ogen gingen van het water weer naar de zwarte wolf naast hem. Realiserend dat hij zich nog nooit had voorgesteld, vond hij tijd dat ze elkaars namen maar eens wisten. “Ik ben Shawn by the way,”

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyza sep 17, 2016 5:56 pm

KAI.
Na haar woorden bleef het even stil tussen het tweetal. De reu vroeg niet door over de Shadows nadat ze beknopt had uitgelegd wat er gaande was. Hoogstwaarschijnlijk had hij wel door dat hij toch niet aan antwoorden kon komen. "Ik ben Shawn by the way," liet hij weten na enkele seconden. "Kai." Ze hadden bij het vorige gesprek zich niet aan elkaar voorgesteld. Alhoewel je je kon afvragen of het echt wel een gesprek was geweest of gewoon een korte ontmoeting. Veel woorden waren er destijds niet uitgewisseld. "Dus, wat brengt jou leventje hier?" Ze had geen idee wat ze anders moest zeggen en echt dingen te doen had ze niet. Wie weet was deze reu wel interessant voor haar.

_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyma sep 19, 2016 11:39 am

 
Met een kort antwoord, gaf de Shadow alfa aan dat ze Kai heette. Nu had hij dus eindelijk een naam bij de teef gekregen wat het dus makkelijker maakte om haar te herkennen. Al hoewel, hij had nog niet erg veel wolven ontmoet, laat staan namen uitgewisseld. Hij zou haar dus sowieso wel herinneren. Daarna begon het toch wel akelig stil te worden tussen de twee wolven, hij moest dan ook toegeven, erg veel te zeggen had hij ook niet meer. Kai vond het nog wel nodig om het gesprek voort te zetten en opende dan ook haar bek om te spreken. “Dus wat brengt jou leventje hier?” Een goede vraag, al kon hij zich niet voorstellen dat het werkelijk interesse in hem zou moeten zijn. Eerlijk gezegd, hij wist het antwoord zelf ook niet, hij probeerde een plek te vinden om te settelen, maar dat zou niet zo gemakkelijk zijn als het klonk. “Zoekend naar een plek om te verblijven,” Luchtig hield hij zijn schouders op. “Maar ik denk dat ik er al over uit ben dat het niet dit nat gebied word.” Nee, het strand was niet een plek waar hij vaker zou komen. Later had hij zich dan ook voorgenomen om weer richting de vallei te slenteren.

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptywo sep 21, 2016 1:07 pm

KAI.
De reu vertelde dat hij zoekende was voor een plek om te verblijven. Op zich was Serigala een ideaal gebied voor een wolf. Qua natuur had het van alles te bieden en bovendien was hier voedsel genoeg. Ook werd je hier niet lastiggevallen door tweebeners. Dat was tenslotte uiteindelijk de reden geweest dat ze hierheen waren gekomen. ”Maar ik denk dat ik er al over uit ben dat het niet dit nat gebied word.” gaf de reu aan. Ze grinnikte even. Hij was niet de enige wolf die niet zo van het strand hield. Kai kon het wel waarderen, maar koos uiteindelijk toch liever voor het bos dan het strand. ”Er zijn zelfs roedels die hier hun thuis van hebben gemaakt,” merkte ze op. Okami had zich gevestigd op het eiland wat ietwat verderop in de zee lag. Het was op z’n zachtst gezegd een aparte keuze. Toen Kai er was geweest was er weinig nuttigs te vinden geweest. Voedsel was schaars. Er waren hooguit wat kleine knaagdieren en gevogelte te vinden. Daarnaast was het maar beperkt bereikbaar. Ze zouden wel de angst hebben dat ze weer weggejaagd zouden worden  uit de vallei of iets dergelijks.

_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyma okt 03, 2016 9:37 pm

 
Hij had geopperd dat hij een plek zocht om te verblijven, dit was dan ook zeker geen woord gelogen tegen de Shadow alfa, het enige was dat zij niet besefte dat het niet alle sinds makkelijk was voor hem. Zo wist hij nog steeds niet of hij nou voortvluchtig was of niet en zich al kon richten op de toekomst. Daar zal hij vroeg of laat wel achter komen wist hij, maar toch kon zat het niet in zijn aard om af te wachten tot het zover kwam. Hij was liever voorbereid op alles, daar kwam bij dat hij dus erg voorzichtig was met het kiezen van zijn verblijfplaats. “Er zijn hier zelfs roedels die hier hun thuis hebben gemaakt,” merkte Kai op. Shawn had even fronsend gekeken. De reu kon zich amper voorstellen dat een wolf hier vrijwillig zou willen verblijven, daarnaast vertrouwde hij de grote zee niet. Wie weet wat zich daar allemaal in bevond. Nee, dit gebied leek hem alles behalve veilig én nuttig. Want zoals hij al had geproefd, het water was niet eens drinkbaar en kwa voedsel had hij ook maar weinig geschikts gevonden. “Mmm, kan het me niet voorstellen,” Het feit dat ze over een andere roedel begon liet zijn oren wel even rinkelen. Hij had er wel vaag van gehoord, maar wist niet dat ze dit hun thuis hadden gemaakt. Zoals hij nu zag, leek de afla er wijnig problemen mee te hebben. “Je hebt het over je concurrentie nietwaar?” Zo nieuwsgierig als hij was, was hij eigenlijk ook wel benieuwd hoe de roedels over elkaar dachten.

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptydi okt 04, 2016 9:45 am

KAI.
DOok Shawn kon het zich blijkbaar niet voorstellen dat een roedel ervoor koos om het eiland als territorium te zien. Hij was zeker niet de enige wolf die er vragen bij stelde. "Je hebt het over je concurrentie nietwaar?" vroeg hij. Ze had eigenlijk gedacht dat Shawn wel op de hoogte was van Okami en de Shadow. De meeste wolven die wisten wel wat de geschiedenis van die twee roedels was. "Achja, of je het nou echt concurrentie kunt noemen," sprak ze al grijnend. Okami was wel het laatste waarvoor ze vreesde. Haar grootste vrees waren toch tweebeners, maar daar hadden ze tot nu toe nog geen last van gehad in Serigala.

_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptydi okt 04, 2016 12:12 pm

 
Afwachtend wat haar antwoord zou zijn, had hij zijn oren nieuwsgierig naar voren staan. Natuurlijk wist hij wel dat roedels in één gebied voor problemen konden zorgen, maar misschien was het op een plek als deze anders. Iets wat Shawn persoonlijk hoopte. Het was immers dan ook makkelijker om een te beslissen of hij hier zou blijven, de zilverkleurige reu had zich dan ook voorgenomen om verdere drama te vermeiden en zich een rustige plek op te zoeken. Hij was dus niet van plan om zich in een gebied te plaatsen waar er ruzie was tussen twee roedels, dat zou alles behalve prettig zijn. De alfa voor hem liet weten dat ze niet bepaald onder de indruk was van de andere nieuwe roedel. Iets wat hij niet erg begreep, wie weet wat de komst van de andere roedel kon betekenen voor The Shadows. “Ik hoorde ergens dat ze al best veel aantallen hebben,” opperde hij.

snel postje ergens tussendoor


_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptydi okt 04, 2016 12:15 pm

KAI.
"Ik hoorde ergens dat ze best veel aantallen hebben," opperde de reu. Kai wist niet precies wat de aantallen waren, maar ze hadden er in ieder geval een aantal. Toch waren er een behoorlijk aantal jonge wolven die ertussen zaten. Daarnaast waren de meesten niet echt goed getrainde wolven en hadden enkele een handicap. "Klopt, maar als je kijkt naar kracht, ervaring en dergelijke dan zit er toch wel een groot verschil in vergeleken met de Shads," legde ze hem uit. De Shadows waren vroeger een stuk groter geweest. Er waren tijden dat het echt een elite groepje was en dat maar bepaalde wolven erbij konden komen. Nu was het makkelijker, maar nog steeds was zeer zeker niet iedereen welkom bij de roedel. Serigala.

_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptydi okt 04, 2016 2:13 pm

 
De aantallen was niet het probleem liet de teef hem weten, in tegenstelling het bleken minder sterke wolven in de andere roedel te zitten dan in de Shadows. Shawn hield zijn schouders iets op, hij was dan ook niet precies op de hoogte van de roedels en hun aantal leden met daarbij wat voor leden de roedels bestonden. Het was dan ook trouwens niet iets waar de reu zich momenteel mee bezig hield. Om eerlijk te zijn, zijn eigen leven en zijn te behalen doel vond hij iets belangrijker dan de levens van de wolven om hem heen- met hun roedel problemen. Of hij het dus met de alfa eens kon zijn? Hij had geen idee wat hij er van moest vinden, hij wist enkel dat als hij dacht aan zijn eigen roedel ervaringen; dat er waarschijnlijk geen andere roedel kon bestaan in het eigen gebied. Vroeg of laat zouden er toch botsingen ontstaan ongeacht de aantallen en sterktes. “Wie weet worden ze wel sterker,” opperde hij tegen haar uitleg in. Het was niet zijn bedoeling om de alfa uit te dagen om haar roedel te versterken. Daarbij waren het haar zaken, hij hoefde zich er dus niet mee te bemoeien. “Maar ik ben er vrijwel zeker van dat een alfa als jij wel voorbereid zou zijn, mocht het zo ver komen.” Een oprechte kleine glimlach kwam op zijn snuit te staan, al was dit compliment niet bedoeld om te slijmen.

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptydi okt 04, 2016 2:28 pm

KAI.
De reu opperde dat de roedelleden van Okami misschien wel sterker zouden worden. Ze verwachtte ook dat Amatariseu nu vooral bezig was met het sterker maken van de roedel door al haar leden te trainen, maar de roedel bestond nou eenmaal niet echt uit vechters. ”Maar ik ben er vrijwel zeker van dat een alfa als jij wel voorbereid zou zijn, mocht het zo ver komen,” liet de reu weten. Blijkbaar had ze zijn vertrouwen wel gewonnen. Op dit moment lag alles op een lager pitje. Natuurlijk werd er wel gelet op vechttechnieken etc. Kova was momenteel nog deels in training en de jonge teef maakte grote sprongen. Daarnaast stonden er regelmatig jachtpartijen op de agenda. ”Maak je daar maar geen zorgen over,” zei ze. ”Jij hebt geen enkele ambities om je aan te sluiten bij een roedel?” Ze vroeg dit uit pure nieuwsgierigheid. De teef zou zelf geen leven kunnen voorstellen als solitaire wolf.

_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptydi okt 04, 2016 3:59 pm

 
Nogmaals liet ze hem weten dat ze zich geen zorgen maakte over de andere roedel en hun vorderingen om machtiger te worden in het gebied. De teef was dan ook van stellig van overtuigd dat er van concurrentie geen sprake was. Shawn had geen idee, maar uitgaand wat hij had gehoord van andere wolven onderweg, kon het best zijn dat ze gelijk zou hebben. “Jij hebt geen enkele ambities om je aan te sluiten bij een roedel?” Het roedelgesprek ging verder. Zich afvragend wat de wolvin nou werkelijk van hem wou, zag hij al snel nieuwsgierigheid in haar verschijnen. “Het leven als een solitaire wolf is zo slecht nog niet,” Tja, dit antwoord zou haar misschien wel iets verbazen. Eerlijk gezegd, had hij er –voordat hij uit zijn vorige roedel werd gezet- er net zo over gedacht, maar tot nu toe beviel het hem redelijk, afgaand van zijn erg plakkerige vijanden dan. “Je kan gaan waar je wilt gaan. Ooit aan gedacht hoe het zou zijn zonder geen enkele verplichting te hebben?” Ondanks het pochen over een eenzaam bestaan, had hij ook al ondervonden dat er niet enkel voordelen waren te vinden. Zo had hij ook al een hoop nadelen ondervonden, niet dat hij trouwens zou lopen klagen bij deze alfa voor hem. “Begrijp me neit verkeerd, met z'n allen vangen op een groot prooidier is nog steeds een groot gemis,” Een scheef grijnsje vormde op zijn snuit, tja, af en toe, had hij spijt en wou hij dolgraag de tijd terug draaien naar een paar maanden geleden. Toen hij tenminste nog deel uitmaakte van een iets.

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptywo okt 05, 2016 2:42 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
De reu beweerde dat het leven van een solitaire wolf nog niet zo slecht was. Iets waar zij zich weinig bij kon voorstellen. Kai had bijna haar hele leven in verschillende roedels gezeten. Ze had er maar liefst vier versleten. Maar deze reu leek weinig te moeten hebben van roedels. “Je kan gaan waar je wilt gaan. Ooit aan gedacht hoe het zou zijn zonder geen enkele verplichting te hebben?” sprak hij. Ze greens even. Blijkbaar wist hij niet hoe het er aan toe ging in de gemiddelde roedel. Zij had zich nooit ergens verplicht toe gevoeld. Tuurlijk waren er wel eens dingen waar je bij moest zijn, maar zover zij het wist was je altijd vrij om te gaan en te staan waar je wilde. ”Geloof me, als ik wil kan ik overal heen gaan,” sprak ze hem tegen. ”Daarnaast brengt het solitaire leven veel risico’s mee. Als je gewond raakt wie verzorgt je dan? En als je aangevallen word door een complete roedel dan is er niemand die je kan helpen.” Veiligheid lag hem nou eenmaal ook in getallen.    
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Shawn

Shawn


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptywo okt 05, 2016 6:24 pm


De interesse wat de teef bezat naar het solitaire leven, gaf hem de indruk dat ze niet anders gewend was dan om in een roedel te zitten, deel uit te maken van een groep. Daarbij wist hij ook dat zijn beweringen haar nogal raar in haar oren zouden klinken. Niet dat dat zo raar was, hijzelf had in eerste instantie hetzelfde gedacht. Toch viel het hem op dit moment niet echt tegen, maar dat kon ook komen omdat hij maar erg weinig andere wolven vertrouwde. De alfa sprak hem tegen, zei dat ze overal heen kon gaan waar ze heen wou. Shawn geloofde dat niet, als alfa had je verplichtingen om je roedel draaiende de houden. Daarbij zou ze zich toch altijd afvragen waar haar leden zich uitspookte? Blijkbaar zat de Shadows toch anders in elkaar dat hij van een roedel gewend was. Hij kon zich dan ook amper voorstellen dat een roedel zo vrij zou kunnen voelen, zijn historie vertelde dan ook anders. Nogmaals ging de discussie verder, Kai bracht dan ook een aantal minpunten van het eenzame bestaan in kaart. Shawn moest daar aan toegeven, die punten had hij dan ook al ondervonden. “Ik vraag me af tot hoever je hulp kan verwachten.” Tja, toen hij werd verbannen en werd gejaagd als een stuk prooi, was er ook niks van zijn oude roedelleden die hem een helpende poot aanbood, in tegenstelling, het bleken ineens allemaal vijanden te zijn. “Uiteindelijk kiest toch ieder voor zichzelf.” Zijn vertrouwen in grote groepen was afgenomen. Niet dat hij deze wolvin niet vertrouwen, haar verhaal over haar roedel geloofde hij nog niet. “Of wil jij mij vertellen dat de Shadow’s anders zijn?”

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Emptyza okt 15, 2016 7:23 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Ze had duidelijk een andere mening dan Shawn. Wat haar betrof bracht het leven in een roedel vele voordelen met je mee. Kans op voedsel was groter, meer gezelligheid en bovendien was je veel minder kwetsbaar. Kracht namelijk ook deels in getallen. ”Ik vraag mij af tot hoever je hulp kan verwachten,” merkte de reu op. ”Uiteindelijk kiest toch iedereen voor zichzelf.” De woorden lieten haar vermoeden dat de reu slechte ervaringen had met roedels in tegenstelling tot Kai. Zij had nooit het idee gehad dat ze beperkt was in haar mogelijkheden omdat ze onderdeel was van een roedel. ”Of wil jij mij vertellen dat de Shadows anders zijn?” Ze greens even bij het horen van die vraag. Shadows waren anders dan andere roedels, maar toch waren alle roedels in de basis hetzelfde. ”We helpen elkaar waar nodig, maar iedereen is in principe vrij om te gaan en te staan waar diegene wil. Er zijn natuurlijk zo nu en dan verplichtingen, maar die zijn allemaal ten goede aan jezelf,” legde ze uit. Voor wat, hoort wat. Zo zat het nou eenmaal in elkaar. Toch waren er wolven die niet geïnteresseerd waren in het roedelleven. Dat kon prima, maar zij zou er momenteel niet vrijwillig voor kiezen.  
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Belive in Freedom 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Belive in Freedom Empty
BerichtOnderwerp: Re: Belive in Freedom   Belive in Freedom Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Seaside :: Sea edge Beach-
Ga naar: