Serigala


 

Deel
 

 The Morning [Open]

Ga naar beneden 
Koda

Koda


The Morning [Open] Empty
BerichtOnderwerp: The Morning [Open]   The Morning [Open] Emptyvr aug 12, 2016 2:40 pm
Het was vroeg in de ochtend, de zon was net opgekomen.
Koda liep rustig op een drafje door het heuvelachtige landschap.
Twee maanden lang liep hij hier nu alweer rond in Serigala, waarbij hij enkele wolven had ontmoet.
De reu was hier eigenlijk gekomen om wat te vangen om zo zijn honger te stillen. Echter vroeg ook een andere geur al snel zijn aandacht.
Blijkbaar was hij hier niet alleen, een andere wolf moest hier ook rondlopen zoals hij had geroken.
Zijn blik zocht snel de omgeving af met als resultaat geen andere wolf te zien. Koda besloot dan maar zijn neus te gebruiken om zo de ander te vinden, want ja, zoals altijd was deze wolf wel nieuwsgierig.
Zijn ogen mochten dan vriendelijk staan, Koda liet wel goed op. Je wist nooit wie je tegen zou komen.

- Open

_________________

The Morning [Open] 2j42bvc
Terug naar boven Ga naar beneden
Vamp

Vamp


The Morning [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Morning [Open]   The Morning [Open] Emptyza aug 13, 2016 1:33 pm

 

Uitgelaten stond de witte wolvin op een heuvel, een zachte wind liet haar vacht wat heen en weer dwarrelen terwijl haar blik naar voren gericht  was. Voor haar lag het openlandschap, vol met prooi en andere dingen wat zeker haar interesse had gewekt. Ze was sinds tijden voor een moment alleen en had het dan ook iets verder weg gezocht, hoewel ze wist dat ze niet al te lang weg kon blijven. Met een zucht dacht ze aan de verplichtingen die haar nieuwe leven met zich mee droeg, het groot brengen van pups was dan ook niet iets om te onderschatten. Maar ze moest genieten zolang ze dit momentje van rust  had, niet dat ze het echter niet leuk vond om voor hun kleintjes te zorgen hoor – maar ze kreeg er een geïsoleerd gevoel bij. Tevens was ze nogal lui geworden, het was dan bijna altijd Khuolema geweest die voor het eten zorgde. Dit merkte Vamp dan ook toen ze hier naar toe was gekomen, ze had niet zo’n erg goede conditie, het vangen van een klein prooi dier, zoals een haas of fazant zou dan ook nog wel een uitdaging kunnen worden. Niet dat Vamp zich daar erg druk om maakte, ze hield wel van een uitdaging zo nu en dan. Ze snoof de ochtendlucht in zich op, het was best wel frisjes, wat niet gek was; het was dan ook nog erg vroeg. De zon was net op gekomen, wat betekende dat ze maar eens in actie zou komen, voordat ze het wist zou ze al weet terug moeten komen naar hun nest. Nog even liet ze haar ogen over het vrede uitziende landschap glijden, voordat ze besliste om richting het noorden te draven.

Dravend met haar neus over het natte gras, zocht ze naar een spoor  van prooi. Al snel pikte ze iets op, waarbij haar tempo hoger werd door enthousiasme. De geur die ze rook, was niet afkomstig van een prooidier, maar van een mede-soortgenoot. Spoedig zag ze het al; ze stond wat abrupt stil, met een aantal meters tussen hun in zag ze een bruin/grijzige wolf, opvallend waren zijn gele ogen.


_________________
The Morning [Open] J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Koda

Koda


The Morning [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Morning [Open]   The Morning [Open] Emptyma aug 22, 2016 9:56 pm
Een andere wolf stopte al snel daarna een paar meter voor zijn neus. Met zijn felle gele ogen keek hij haar is aan. Een teef, klein en slank met een sneeuwitte vacht met opvallende ogen.
"Hallo," begroette hij haar dan ook al vriendelijk.
Zijn ogen stonden oplettend, maar wel vriendelijk. Tegelijkertijd was hij ook wel benieuwd wie deze beste wolf dan was.
Inmiddels liep hij hier alweer steeds langer rond in Serigala en had zo enkele wolven ontmoet. Tot nu toe was dat dan ook nog prima verlopen en hij hoopte dat het dit keer ook niet niet veel anders zou gaan. Hij zat nou niet echt te wachten op een of andere slechte of zelfs gemene en kwade wolf.
Ondertussen wachtte hij nog rustig op andwoord terwijl zijn ogen haar nog vriendelijk aankeken.


- Sorry voor mijn late reactie. Kom om bepaalde redenen de laatste tijd niet erg veel toe aan posten. Ik hoop nu weer gewoon actief te kunnen posten.

_________________

The Morning [Open] 2j42bvc
Terug naar boven Ga naar beneden
Vamp

Vamp


The Morning [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Morning [Open]   The Morning [Open] Emptyzo sep 18, 2016 9:30 pm

 
De wolvin had niet het lef om direct dichter bij te komen, immers kende ze de wolf niet. Daarbij had ze wel eens ontmoetingen gehad die op zijn zachts gezegd niet zo goed waren afgelopen. Om zichzelf wat meer in veiligheid te stellen, had ze een aantal wolflengtes tussen hun in gehouden. Mocht het nou wel een aardige wolf blijken, kon ze altijd nog dichterbij lopen. In eerste instantie zag het er naar uit dat de onbekende wolf, een reu van ongeveer haar leeftijd, geen kwade bedoelingen had. Zijn ogen hadden een rustige en vriendelijke uitstraling, zijn houding was ontspannen maar toch meende ze ergens dat hij ook alert was. Niet geheel onlogisch natuurlijk, ze was voor hem net zo goed een vreemde als hij voor haar. "Hallo," was zijn simpele begroeting. Vamp knikte, liet zelfs een klein glimlachje doorwateren. "Gegroet," antwoordde ze formeel, misschien nog iets wat voorzichtig. "Jij bent vroeg op pad," merkte ze op, zichzelf iets wat bij elkaar pakkend om haar zelf vertrouwen wat te herstellen.

[ nu is het mijn buurt; sorry voor late rea]

_________________
The Morning [Open] J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Koda

Koda


The Morning [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Morning [Open]   The Morning [Open] Emptywo okt 12, 2016 1:06 pm
"Gegroet," andwoorde de wolf formeel terug. "Jij bent vroeg op pad," merkte ze op.
"Je moet wel wat hé?" Grijnsde de wolf even. "Voor de jacht," voegde hij er nog aan toe. "En, wat brengt jouw hier?" Vroeg hij nieuwsgierig maar toch ook wel op een nette toon volgens hem.
Zijn ogen, fel geel, stonden nog vriendelijk richting de ander terwijl ook zijn twee bruine oren alert naar voren stonden. Altijd nieuwsgierig was de reu zeker, en dit keer was dat dan ook niet anders.

- Sorry voor mijn hele late reactie! Zie maar als je nog wel verder wil met het topic of niet,


_________________

The Morning [Open] 2j42bvc
Terug naar boven Ga naar beneden
Vamp

Vamp


The Morning [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Morning [Open]   The Morning [Open] Emptyma okt 24, 2016 8:28 pm

 
“Je moet wel wat hé? “ Was het eerste antwoord van de vreemdeling. Vamp hield haar kop even scheef, zich afvragend wat de reu nou precies bedoelde met zijn antwoord. Die toelichting kwam echter al snel, de wolf antwoorde dat hij van plan was om te jagen. De witte wolvin knikte begrijpend toe, het was dan ook een mooie dag om vroeg te jagen. Erg koud was het namelijk nog niet en ook was er weinig wind wat kon hinderen. Al gouw kwam er een tegenvraag, natuurlijk, wat deed zij hier zo vroeg. Eigenlijk was het antwoord niet moeilijk om te geven, net zoals de reu kon ook zij behoorlijk hongerig in de ochtenden zijn. Daarbij was het voor Khuolema ook wel fijn om een keer een ontbijt op bed te kunnen krijgen.. Daarvoor zou ze trouwens eerst nog wat moeten vangen. Dat kon nog interessant worden, het was dan ook al een tijdje geleden dat ze een geslaagde jacht had gehad. “Hetzelfde als jou,” Glimlachte ze. “Ik hoop wat tussen mijn kaken te kunnen vangen.” De eerste vraag hadden ze nu al gehad, dat betekende daarentegen niet dat het gesprek al was afgelopen wat haar betreft. Haar interesse had de reu zeker al getrokken. “Mijn naam is Vamp.” Stelde ze zichzelf voor waarna ze met een afwachtende blik zijn kan op keek, nieuwsgierig naar wie hij was.

_________________
The Morning [Open] J5e2cp
Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
The Morning [Open] Empty
BerichtOnderwerp: Re: The Morning [Open]   The Morning [Open] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Raska Hills-
Ga naar: