Serigala


 

Deel
 

 Lyall

Ga naar beneden 
Lyall

Lyall


Lyall Empty
BerichtOnderwerp: Lyall   Lyall Emptyvr aug 05, 2016 12:10 pm

Naam: Lyall
Betekenis:
Schildwolf
Ras: Canis lupus columbianus
Geslacht: Reu
Leeftijd: 4 Winters

Uiterlijk:
Lyall is qua uiterlijk niet heel bijzonder. Hij is niet veel groter dan een gemiddelde wolf. Littekens van vroegere gevechten heeft hij ook niet, wat opmerkelijk is voor een wolf van zijn leeftijd. Zijn vacht is bruin tot lichtbruin. Om zijn nek zit een zwarte strook vacht, en opmerkbaar zijn de 3 zwarte strepen die syngroom over Lyall's rug lopen tot zijn staart.

Persoonlijkheid:
Lyall is een opzich zachtaardige wolf. Echter is hij gauw cynisch tegen anderen. Hij bemoeid zich meestal niet met anderen die niks met hem te maken hebben, omdat die hem niet intereseren. Hij kan het soms alleen niet laten een honende opmerking te maken als hij een ander een grote fout ziet maken. Ook al doet hij op deze manier niet echt zijn best kameraden te maken. Toch voelt hij zich wat alleen zonder familie of pack. Hij zal dat natuurlijk niet met iedereen delen. Hij zal er alles aan doen om zijn zwaktes aan de kant te zetten of niet te laten merken. Toen hij nog een cub was, was hem verteld dat zwakte tonen je dood betekende. En hij houd zich aan die gedachten vast. Mocht het toch lukken zijn zachte kant tevoorschijn te halen, heb je een trouwe maat die altijd achter je staat. Of je het dan goed of fout doet, dat maakt hem niet uit.

Ervaringen/Skill:

Vechten: genoeg om zich in leven te houden, maar tegen de meeste mannelijke wolven zal hij het onderspit delven.

Jagen: Lyall is een uitzonderlijk goede jager door veel ervaring en lang alleen leven.

slim: Lyall is niet de slimste wolf, maar zeker ook niet de domste. hij maakt beslissingen met logisch denken en redeneren.


Verleden:
Zal er ooit nog wel komen

_________________
Lyall 2l4bpu
Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: