Serigala


 

Deel
 

 . Haters gonna hate [AEDAN] .

Ga naar beneden 
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Haters gonna hate [AEDAN] . Empty
BerichtOnderwerp: . Haters gonna hate [AEDAN] .   . Haters gonna hate [AEDAN] . Emptyma jul 18, 2016 9:03 pm

. Haters gonna hate .
Ugh. Zomer. Te veel zon, te veel licht, te veel hitte. Niets voor een Albino zoals zij. Deze zomer was echt 'n volstrekte ramp. Al dagen lang zwierf de grote Wolvin rond, dwalend in de schaduwen van de bomen of struiken. Ze was magerder dan gewoon, omdat de hitte haar loom maakte en al haar pogingen tot jacht liet mislukken. En hell... 's avonds leken alle dieren in hun holletjes te kruipen om uit te rusten na al hun drukke zaakjes overdag. Oftewel, de zomer was frickin' vervelend. Hoewel... alleen de schemeringen waren mooi. Dan verdween de zon langzaam en werd het wat frisser. Een prachtig moment om er even op uit te gaan.

Ahh... dit waren een paar van die frickin' zeldzame momenten. Voldaan trok Amatariseu haar kop uit de modderige poel en ze likte haar bruine lippen af. Wonder boven wonder had ze hier de mudhole nog een poeltje weten te vinden waar geen thee mee gezet kon worden. Damn, misschien had ze wel hét heilige koude poeltje gevonden; het enige plasje water dat verfrissend en koud was! Genietend van de koude stroom die langzaam door haar lichaam trok, luisterde de geblokte teef naar haar omgeving. Kikkers kwaakten, modderpoelen borrelde zachtjes en de frisse wind speelde met de takken achter haar. Ze was de grens tussen het gothic-woud en The Valley. Ze was zelfs zo dichtbij dat ze de stank van de Shadjes ruiken kon. Maar ze voelde zich tevreden. Niet chagrijnig meer. Nope. Gewoon voldaan. Blij met dit eenzame maar relaxte moment. Geen pups waar ze voor hoefde te zorgen, geen stapel idioten die ze hoefde te leiden. Ze was vrij. Dus.... er was geen poedel die haar storen kon. Langzaam draaide ze Albino haar brede kop om. Haar gloeiende rode ogen speurde even het moeras achter haar af. Hm.. waar was die shaitige bron nou? Een beetje onhandig stapte Ama richting een bubbelende modderpoel aan haar linkerkant. De stoom die eruit dampte zei genoeg. Tijd om te chillen! Met een tevreden grijns op haar bruin geschilderde smoel liet Amatariseu haar spierwitte schouderwerk in de modder vallen, gevolgd door de twee spartelende achterpoten. Hell yeah! Modderbad!

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Haters gonna hate [AEDAN] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Aedan

Aedan


. Haters gonna hate [AEDAN] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Haters gonna hate [AEDAN] .   . Haters gonna hate [AEDAN] . Emptyma jul 18, 2016 10:25 pm

Voor Aedan was zomer altijd een tijd van actie geweest - of dat was het een jaar gelden. De meeste roedels verwelkomde de komst van nieuwe pups en leerde ze rond deze tijd wat basis vaardigheden, maar hun warme, veilige hol zouden ze voor een tijd nog niet verlaten. Normaal gesproken zou dit dus de tijd van het jaar zijn waarin zijn roedel aan 'pest control' deed. Ze waren uit op bloed en gingen alle naburige territoria af. Ieder wolvenhol dat ze konden vinden werd geplunderd en geen enkele pup werd in leven gelaten. De pechvogels die voor de pups zorgde en niet mee waren gegaan op jacht, werden ook de kop ingedrukt als ze niet snel genoeg maakte dat ze wegkwamen. Sommige sukkels hadden geprobeerd hun jonge te redden en tegen de indringers te vechten, maar ze waren met te veel; zijn roedel was reusachtig en niets of niemand kon wat tegen ze beginnen. De zomer was altijd een groot bloedbad.
Aedan stapte door het woud, zijn lippen likkend bij de herinneringen van het verleden. Hij miste die tijd. Miste zijn roedel en familie, ondanks dat hij dat nooit zou toegeven. Maar boven alles miste hij zijn broers. Het stoeien en vechten met Kellan, de jachten met Arayat en natuurlijk het uithalen van streken met Laki. Het was een geweldige tijd - de beste van zijn leven, maar hij zou nooit terug kunnen naar die tijd. En het was allemaal zijn vader's en moeder's schuld. Aedan haatte hen en iedereen mocht het weten ook. Ze hadden zijn hele leven geruïneerd en hem zonder pardon uit de roedel verbannen. Als hij hen ooit nog eens zou tegenkomen dan zouden ze de hereniging niet na kunnen vertellen.
De wolf klemde zijn tanden stevig op elkaar en versnelde zijn pas, sloeg zijn poten harder tegen de droge grond dan nodig was. Hij verveelde zich en het enige waar hij zich mee bezig kon houden was rond sjouwen en zijn gedachten laten varen naar meer vermakelijke tijden, maar het was als olie over vuur gooien en deed nieuwe woede doen herrijzen. De hoge temperaturen deden de situatie ook niets goeds. Zo zette hij al snel koers richting de eerste de beste bron van verkoeling die in hem op kwam: Mossley Marsh. De plek was niet favoriet bij de reu, maar op het moment deerde het hem niet zo waar hij zijn vuurtje kon blussen. Zelfs als dat gebied door menig wolf als gevaarlijk werd beschouwd.
De bomen maakte plaats voor een open terrein met riet, grassen en bovenal modder en water. Het leek verlaten, tot zijn rood-oranje ogen op een modderig figuur vielen. Oh, great. Gezeldschap. De zwarte wolf rolde zijn ogen en liep richting de verkoelende modder. "Sorry to interrupt," zei hij. Zijn toon maakte duidelijk dat het hem absoluut niet speet en met een smerige, natte plof parkeerde hij zijn achterwerk in het moeras, om zich vervolgens met hetzelfde geluid op zijn zij te laten vallen.

_________________

Have you ever asked yourself?
. Haters gonna hate [AEDAN] . Aedan_SIG3
Do monsters create war, or does war create monsters?


Terug naar boven Ga naar beneden
Amatariseu

Amatariseu


Wolven profiel
Leeftijd: 9,5 jaar
Geslacht: Teef
Partner: Scarleg II

. Haters gonna hate [AEDAN] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Haters gonna hate [AEDAN] .   . Haters gonna hate [AEDAN] . Emptydi jul 19, 2016 7:32 pm

. Haters gonna hate .
De modder bleek nog magischer te zijn dan ze had kunnen hopen. Met een tevreden brom draaide Ama zich op haar rug, genietend van de verkoelende modder die door haar alles behalve waterbestendige pels binnendrong en aan haar kleefde. Ze besefte zich nu pas wat voor beesten hier in zouden kunnen rondzwemmen, maar aan de andere kant.. nah, shait happens. Nu was het tijd om even te chillen en te genieten van een prachtig moment zonder... gezelschap?! Een plotselinge wolk van geur zweefde haar snuit in. Reu. Onbekende reu. Geen Shadje. Dat laatste liet haar even grinniken. Mooi; zelfs nu ze zo dicht op de grens zat, leken die schroothonden nog niet in te willen grijpen. 'Sorry to interrupt,' klonk een stem. Ugh. De toon zei al meteen dat hij niets van zijn woorden meenden. Damn, dus dan zat ze met zo'n typje opgescheept. Zo'n Wolfje die dacht: "Hé, laat ik eens dingen zeggen die ik meen! Ooh, kijk mij dan eens onverschillig en stoer doen!" Ama nam niet de moeite haar ogen te openen en haar mede-badgast aan te kijken. Whatever. 'Yeah, whatever. Enjoy yer bath.' Ze hoefde toch niet met iedere Wolf in Serigala te babbelen zodra ze ze tegenkwam?

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
. Haters gonna hate [AEDAN] . Amatar10
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
. Haters gonna hate [AEDAN] . Empty
BerichtOnderwerp: Re: . Haters gonna hate [AEDAN] .   . Haters gonna hate [AEDAN] . Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Valley :: Mossley Marsh-
Ga naar: