Serigala


 

Deel
 

 freakin' lapdogs [Shadows]

Ga naar beneden 
Kai
Administrator

Kai


freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Emptywo jul 06, 2016 6:33 pm

KAI.
Er waren alweer enkele maanden voorbij gestreken nadat ze hun intrede hadden gedaan in Serigala. Eigenlijk liep alles alweer net zoals vroeger. Een aantal gezichten waren vertrokken en een enkele erbij gekomen. Toch was het weer hoogtijd om de boel maar weer eens bij elkaar te roepen voor een kleine vergadering. Via via had ze toch wel vernomen dat de schoothondjes samen weer een kletsclubje vormden. Niet dat ze zich er erg druk om maakte, maar toch was het misschien wel handig om hier en daar wat dingetjes te bespreken. Ze liep naar de uitgang van de grot die dienst deed als nieuwe Shadow Cave. Ze stak haar snuit in de lucht en niet veel later was er een huil te horen. Ze verwachte wel dat de meesten wel redelijk in de buurt waren. Ze was dan ook wel nieuwsgierig naar wie er überhaupt zouden komen opdagen. Shads waren namelijk nogal uitgedund. Misschien moest daar ook maar eens verandering in komen. Ze liep weer de grot verder in en nam plaats op haar vaste stekkie. Haar ogen had ze op de uitgang gericht, wachtend tot iemand daar zou verschijnen.

[Voor alle leden!]

_________________
freakin' lapdogs [Shadows] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Nemy

Nemy


freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Emptywo jul 06, 2016 10:33 pmUitgedroogd, vermagerd en vermoeid stapte een oude bekende het gebied binnen. Haar eens zo elegante stappen waren slordig en aarzelend. Door een flinke wond in haar schouder was ze de laatste maanden gedwongen om te leven als een aaseter. Voedsel bestond verrot vlees en zo nu en dan een muis, als het haar lukte om die te vangen op drie poten.
Vermoeid hief ze haar kop omhoog. Ze herkende de bomen en rook een bekende aroma. Shadows. Ze grijnsde lichtjes. Verdomme, die zijn ook niet dood te krijgen.
Ze kreeg weer wat hoop, en zette haar oren naar voren. Ondanks alles had ze haar arrogantie niet verloren.
Nemy had behoefte aan een bekend gezicht, een goede maaltijd en warme slaapplaats. Hopelijk kon ze die vinden bij haar oude roedel. Misschien was dit alweer een nieuwe generatie, en kende ze niemand. Als dat het geval zou zijn wist ze in ieder geval genoeg namen van de Shadow legends. Plus, ze bleef het dochtertje van de (ex) baas. Een status die ze voorheen niet graag gebruikte, maar ze was te verzwakt om zich aan haar oude normen te houden. Na enkele minuten van ronddwalen klonk er een huil. Kai. Van opluchting zakte ze bijna door haar poten. Alsof de oudere wolvin wist dat ze haar hulp nodig had.
Zo snel als ze kon probeerde dieper in het gebied te komen. Takken waar ze voorheen moeiteloos overheen sprong waren nu grote obstakels. Vloekend op zichzelf kwam ze beetje bij beetje dichtbij.
Ze was er. Zonder er over na te denken stapte ze de grot binnen. Gelijk werd ze begroet door de rode kijkers van Kai. Ze glimlachte opgelucht. “Guess who's back?” zei ze met een grijnsje. Haar lichaam was dan wel verzwakt, maar haar karakter viel niet te breken. Ze liep naar de wolvin en zakte voor haar door haar poten. “Het spijt me.” Was het enige dat ze nog over haar lippen wist te persen._________________
freakin' lapdogs [Shadows] 2h3cx08
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Emptydo jul 07, 2016 10:01 am

Freakin’ lapdogs.

Met een geïrriteerde uitdrukking op haar gezicht keek Kova het wegspurtende konijntje achterna toen hij door een bos varens sprong, zijn bruinige lijf en zijn witte, wippende staartje niet meer dan een snelle waas. De langoor had ze al een tijdje achtervolgd maar ze was het steeds beu om in lucht te moeten happen. Er waren ook niet al te veel redenen waarom ze nu moest jagen; haar buik zat nog redelijk vol met de buit die ze met Craig gedeeld had, dus had ze er eigenlijk geen idee van waarom ze haar energie had verspild aan het achtervolgen van zo’n pluisje. Ze snoof de lucht op – de frisse geur van het donkere woud drong in haar neusgaten en bek, maar ze vond geen warme prooidiergeuren meer, enkel oude en vage aroma's die haast niet te ruiken waren. 


Haar geur ving echter wel iets anders op; de lucht van een ziek dier. Een wolf om precies te zijn. Het was nog vers, en stonk naar uitdorsting, ondervoeding, ontstoken wonden en vermoeidheid, dus had Kova geen idee wat zo’n wolf op hun territorium kwam doen. Haar brandende ogen knepen zich samen tot twee ijsblauwe spleetjes en ze spurtte vooruit naar de niet zo frisse geur van de teef, maar ze staakte haar beweging toen er een huil door de lucht kliefde. Kai. De zwarte Alpha wilde hen blijkbaar nog eens tesamen voor een bijeenkomst. Terwijl ze vreemde geur nog steeds op de hielen zat zette ze koers naar Blackwich Cave, maar daar leidde het spoor óók naar toe. Kova knipperde om te wennen in de duisternis van de grot en draafde in een stevig tempo over de rotsgrond. Kai was er al, en Kova begroette haar kalm met een knikje en een “Hallo.” Haar blik gleed achterdochtig door de ruimte en de uitgemergelde geur leidde tot een wolf die zich naast Kai had neergeploft. De jonge teef kantelde haar kop een beetje, maar knikte toen ook naar haar voordat ze ging zitten op een respectabele, maar ook niet te verre afstand van beide teven. Blijkbaar was dit een nieuw lid, of juist een ex-lid dat zich weer bij de Shad’s ging voegen. De teef leek echter niet in staat veel te doen door haar verwondingen, maar Kova besloot dat de meeste wolven het hier wel in hun eentje redden - toch verscheen een heldere glans in haar ogen die haar bezorgdheid half verraadde.


Laatst aangepast door Kova op do jul 07, 2016 5:35 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Emptydo jul 07, 2016 4:37 pm


Craig lag in een diepe schoonheids slaapje waarnaar er een huil van Kai door zijn oren ringelde, langzaam ging zijn rechteroog open maar viel alweer snel dicht nadat hij moest gapen. Hij rekte zijn voorpoten uit en krabbelde overeind. Craig was niet echt een ochtend persoon, ook al kon het natuurlijk al middag zijn. Diep in zijn holletje scheen niet veel zonlicht waar hij dus niet wakker van kon worden. Hij zuchtte diep en liep met zware poten zijn weg naar buiten, de zon stond hoog aan de lucht. Craig kneep zijn ogen tot spleetjes aangezien hij nog niet wakker genoeg was om tegen de zon te kunnen. Hij versnelde zijn pas naar waar het geluid vandaan kwam richting het Blackwich Cave. Craig had alweer een tijdje uitgekeken naar een nieuwe roedel activiteit, dit was daarentegen zijn kans om zijn roedelleden te leren kennen en met iedereen te bespreken wat de plannen waren over de nieuwe roedel die bijeen werd geschraapt door de schoothonden in de Valleys. Daar moest deze vergadering vast over gaan, Craig had het van Kova gehoord niet erg lang geleden. Craig hoorde het langzamerhand al meer wolven in Serigala over fluisteren, Kai moest het hoe dan ook weten. Toen hij Blackwich Cave naderde liep hij wat langzamer de grot binnen, drie teefjes verschenen in zijn zicht. Kai, Kova en een onbekende. Hij knikte naar de drie en ging naast de onbekende teef staan, langzaam liet hij zijn achterpoten op de grond zakken. De onbekende teef zag er mager en vermoeid uit Craig vroeg zich af wat er gebeurt zou kunnen zijn, ook al was hij geen bezorgt type al zeker niet voor een onbekende je moest toch wel wat meer waarde voor hem zijn. Hij keek op naar Kai. "Dus, de plannen?"

_________________
freakin' lapdogs [Shadows] Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Emptyvr jul 08, 2016 11:21 am

KAI.
Er was wat beweging te zien bij de ingang van de grot. Ietwat traag strompelde een wolf naar binnen. Ze had vele gezichten verwacht, maar Nemy, de dochter van Maximo, was niet eentje die ze had verwacht te zien. De teef was al een tijdje spoorloos geweest. Kai had erop gegokt dat ze op zoek was gegaan naar haar vader of misschien op eigen poten wilde staan. De teef zag er ook alles behalve gezond uit. Op haar schouder was een diepe wond te zien toen ze eenmaal dichterbij kwam. Ondanks de toestand van Nemy, werd ze nog wel begroet met een glimlachje. "Guess who's back?" Eigenlijk had ze de teef nu moeten uitleggen dat het niet de bedoeling was om zomaar de roedel te verlaten en dan weer terug te keren, maar dat deed ze niet. Ze was vooral blij om de teef terug te zien en ze had geen zin om de zoveelste wolf een preek te gaan geven. Nemy zei dat het haar speet. "Je ziet er nogal toegetakeld uit. Een aanvaring gehad?" vroeg ze. Ondertussen waren ook Kova en Craig verschenen. Kova zei zoals altijd maar weinig en Craig vroeg meteen naar de plannen die er waren. "Ga eerst maar even allemaal zitten. Hopelijk verschijnen er zo nog meer," sprak ze kalm. Tenminste, dat mocht ze hopen dat er meer kwamen. Ze verwachtte toch wel wat Shads hier. Waar waren haar kinderen? Aissar moest hier toch wel ergens rondlopen. En dan had je ook nog de zoon van Djinn die bij de laatste ontmoeting zijn gezicht ook nog had laten zien.

_________________
freakin' lapdogs [Shadows] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Neveah

Neveah


freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Emptyvr jul 08, 2016 1:20 pm


Haar kop hing laag ze had nog steeds trek van de lange tocht naar Serigala. Neveah had Ws nooit los kunnen laten, ze was daar geboren en getogen. Ze had daar haar beste herinneringen gemaakt, haar liefste vrienden voor zover ze die had en haar familie was compleet. Ze zuchtte alweer bij de gedachte. Neveah was haar neus achterna gegaan, geuren van the Shadows drongen haar reukzintuigen binnen en even later hoorde ze de huil van haar moeder. Een kleine glimlach verscheen rond haar snoet en van blijdschap ging haar staart heen en weer. "Misschien waren Aissar en Tank daar ook." Ze zette af en rende met volle snelheid richting het geluid. Neveah hoorde daarentegen nog steeds bij de shad's en hoopte zelf ooit net als haar moeder de leider te worden van The shadow's. Ze zal vast een hele hoop nieuwe wolven koppen zien. Ze naderde Blackwich Cave, ze liep de donkeren grot binnen. De rode ogen van haar moeder viel als eerste op. Verder had een witte teef - jonger als Neveah zelf - fel blauwe ogen. De ravenzwarte reu had fel gele ogen, hij had ongeveer de leeftijd van zijn moeder, zijn bouw was een stuk gespierder naast die van de vermoeide teef naast hem. Ze was duidelijk aangevallen door iets, de grote wond op haar schouder leek nog steeds te bloeden. Ze liet haar blik langs de drie onbekenden wolven gaan en knikte één voor één naar hen. Ze ging recht tegenover haar moeder zitten en liet een klein grijnsje tonen. "Hi mam."

_________________
freakin' lapdogs [Shadows] Bfh0m9
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Emptyzo jul 17, 2016 1:16 pm

 

Aissar was niet bepaald in de buurt te vinden toen het  gehuil van zijn moeder zijn oren binnenkwam. In tegenstelling, hij was in de  vallei toen hij doorhad dat zijn moeder het  boeltje bij elkaar wou brengen voor een meeting.  Wat geïrriteerd dat het nú het moment zou moeten zijn,  was  hij luid gapend opgestaan om zich vervolgens  naar het  Shadows gebied te begeven.  Nadat hij was opgestaan had hij zich  eerst uitgerekt, zijn pieren waren dan ook wat stijf geworden van het  lange dutje wat hij zojuist had gedaan.  Om ook niet al te stoffig aan te komen,  schudde hij zich eens uit, waarna  hij  uiteindelijk kon beginnen aan  de reis terug.  

Omdat hij wist dat hij waarschijnlijk het verste weg was, had hij  er een sneller tempo had gezet.  Zijn poten denderden over het  de donkerde aarde onder hem, terwijl  bomen langs  hem schoten.  Die wind hij voelde spelen met zijn vacht, gaf hem de energie om door te blijven rennen. Alsof hij zojuist een of ander wonder drankje had gedronken, bleek hij onvermoeibaar te zijn.  Het duurde dan ook niet al te lang dat hij  bij het  Shadows gebied  bleek te zijn.  Toen pas  vertraagde hij zijn tempo iets, hij wou natuurlijk niet al te hijgend  aan komen.
 
Aissar was aangekomen bij de donkere grot in het Shadow's bos.  De aanwezigheid van meerder wolven geuren vertelde hem dat hij nog steeds  - ondanks zijn  hoge tempo- (waarschijnlijk)    een van de laatsten zou zijn.  Enig sinds nieuwsgierig die er al waren was hij  de grot in gestapt.  In de grot waren er vijf  wolven te vinden, natuurlijk konden de felle rode ogen van zijn moeder niet missen.  Kai was dan ook de eerste die hij meteen opmerkte.  Als vanzelf sprekend  gingen ook zijn ogen naar de anderen,  die stuk voor stuk allemaal herkende.  Zo had hij Kova  al ontmoet bij hun vorige meeting, de  komst van haar bij deze meeting, bracht hem dan ook op het idee dat ze nu ook echt bij de roedel hoorde.  Daarnaast zag hij ook nog  Graig en Nemy, beide wolven had hij al een tijdje niet meer gezien.  Hij was dan ook best wel verbaast van hun komst. En tenslotte was er ook nog een familie lid van hem,  Naveah was ook  aanwezig. Een grijns was op zijn snuit   aanwezig,  het was al weer even geleden dat hij zoveel Shadows bij elkaar had gezien.  Zonder iets verder te zeggen plantte hij zijn kont op de  koude vloer.  Het voelde voor hem niet erg gepast om nou  met een luide begroeting  de roedel te begroeten, daarvoor was hij iets te laat aanwezig.  Aissar had zich naast Naveah gezet. Hij draaide zijn kop iets naar haar toe. " Goed dat je er bent."  Bijna was zijn familie weer compleet.

_________________
freakin' lapdogs [Shadows] 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Kai
Administrator

Kai


freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Emptydi jul 19, 2016 4:03 pm

KAI.
Gelukkig kwamen er nog twee bekende gezichten binnendruppelen. Haar eigen kroost, Aissar en Neveah. Tank verwachtte ze niet. Die was sowieso nooit zo van de Shads geweest en ging liever zijn eigen gang. Het zou haar niets verbazen als hij mijlen ver van hier was in een ander gebied. Nadat ze door beiden gegroet was keek ze het kringetje even rond. Wie weet kwam Pierce nog, maar die had ze ook al in geen tijden gezien. "Voor wie er nog niet op de hoogte was; er gaan verhalen rond dat die Hero-hondjes weer beginnen aan een praatclubje." De meesten zullen er vast wel iets over gehoord hebben, of althans dat er ze iets beraamden. Er was nu nog niet zoveel van te merken, maar het zou haar niet verbazen als die schoothonden binnenkort met een roedel kwamen opdraven. "Wie weet moeten we ze binnenkort een bezoekje brengen mochten ze ideeën krijgen om stukken grond in te pikken in de vallei." Want daar zat niemand op te wachten toch? Ondanks het feit dat hier in het bos redelijk wat voedsel te vinden was, trokken redelijk veel Shads toch vaak voor een jachtpartij naar de vallei. "Ohja, en we zullen jullie trainingen even wat opfrissen. Gewoon om jullie nog een beetje fit te houden en de tijd te doden. Daarom dacht ik aan duo's die samen eens in de zoveel tijd gaan sparren. Als Neveah samen met Kova binnenkort een keer aan de slag gaat en Aissar met Nemy. Dan houdt ik Craig wel in beweging." Dat laatste sprak ze met een klein grijnsje richting Craig. Ondanks dat ze wel even boos op hem was geweest, waren ze wel goede vrienden. "Heeft iemand nog iets leuks te melden?" voegde ze nog aan toe.

_________________
freakin' lapdogs [Shadows] 2ywwdpw
Terug naar boven Ga naar beneden
Kova

Kova


freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Emptyzo aug 14, 2016 8:27 pm

Freakin’ lapdogs.

Het duurde niet lang of er kwamen nog enkele andere wolven. Nummer éen was Craig, de zwarte reu met oranje ogen waar ze onlangs een hert mee had gedeeld. De tweede was een wolvin die Kova niet kende, maar het bleek de dochter van Kai te zijn. Daarna arriveerde Aissar, opnieuw nageslacht van Kai die ze onlangs had ontmoet bij het meer. "Voor wie er nog niet op de hoogte was; er gaan verhalen rond dat die Hero-hondjes weer beginnen aan een praatclubje," verkondigde de zwarte Alpha plots. Aha, zoals ze dus verwacht had begon de vallei zich weer te vullen met poedeltjes. Zonde van de prooi die ze naar binnen speelden. "Wie weet moeten we ze binnenkort een bezoekje brengen mochten ze ideeën krijgen om stukken grond in te pikken in de vallei." Inderdaad, dat konden ze wel eens doen. Het was eerlijk gezegd lang geleden dat er een beetje actie in haar leven kwam en ze haar poten eens vuil had gemaakt. Het enige wat ze nu deed, was eten, drinken, een keertje jagen en weer slapen. "Ohja, en we zullen jullie trainingen even wat opfrissen. Gewoon om jullie nog een beetje fit te houden en de tijd te doden. Daarom dacht ik aan duo's die samen eens in de zoveel tijd gaan sparren. Als Neveah samen met Kova binnenkort een keer aan de slag gaat en Aissar met Nemy. Dan houdt ik Craig wel in beweging." Neveah. Dat was vast de dochter van Kai, niet? Haar blauwe en van nature gloeiende blik gleed naar de oudere wolvin en ze knikte naar de wolvin. Ja, tegen haar zag ze het wel zitten.

_________________
freakin' lapdogs [Shadows] 009
Theme || Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Aissar

Aissar


Wolven profiel
Leeftijd: IV
Geslacht: Reu
Partner: Kova

freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Emptyma aug 22, 2016 11:07 pm

 

De oranje kleurige ogen van de reu was al lang over het groepje wolven gegleden, maar was even blijven hangen bij een roedel genoot van hem, Nemy. De rood, zwarte wolvin zag er wat slordig uit, zo te zien was ze nog gewond ook nog. Aissar begon zich af te vragen waar die had uitgespookt. Daarnaast was er ook nog Graig, een reu van zijn moeders leeftijd die hij voor het laatst een poos geleden had gezien in hun vorige gebied Wolf Story, waarom die ineens terug was gekomen was dan ook de vraag die er bij hem door zijn kop schoot. Ondanks dat er met hem erbij in totaal zes wolven waren, realiseerde Aissar zich dat het groepje eigenlijk nog niet compleet was, Zayn, een zoon van Djinn en Pierce waren (nog) niet aanwezig. Zijn oren bewogen even heen en weer toen hij hoorde dat Kai wou beginnen. Blijkbaar had ze geen zin om nog langer te wachten op de anderen, wat hij eigenlijk ook wel kon begrijpen. Geïnteresseerd wat de reden was van deze bijeenkomst spitse hij nieuwsgierig zijn oren. “Voor wie er nog niet op de hoogte was, er gaan verhalen rond dat die Hero-hondjes weer beginnen aan een praatclubje.” Mm, oh werkelijk?, was Aissar’s gedachte daarbij. Hadden ze het dan nog niet geleerd? Hij kon zich het gevecht tussen de twee roedels in het vorige gebied nog wel herinneren. Het verbaasde hem dan ook nog wel een beetje dat ze dan toch weer de moed bleken te hebben om weer opnieuw te beginnen. Ergens in zijn achterhoofd wou hij dan ook wel meer informatie over de opkomende roedel bij een schrapen, wie weet kon Emaya hem daarbij nog wel helpen. Hoewel hij ergens nog wel twijfelde of ze hem de informatie wel wou geven. Wie weet kon hij het los peuteren, hij had dan ook nog wel wat charme om dat voor elkaar te kunnen krijgen, niet? Kai bleek al een ideetje te hebben; ze wou binnenkort met de roedel richting de vallei vertrekken om de Hero’s, excuse me, goedaardige wolven, te laten weten dat ze niks konden claimen in het nieuwe gebied. Misschien was dit dan toch wel hun kans om ook aan de oude thuis-woners van Serigala te laten merken dat de Shadows dan ook echt aanwezig waren.

"Ohja, en we zullen jullie trainingen even wat opfrissen. Gewoon om jullie nog een beetje fit te houden en de tijd te doden. Daarom dacht ik aan duo's die samen eens in de zoveel tijd gaan sparren. Als Neveah samen met Kova binnenkort een keer aan de slag gaat en Aissar met Nemy. Dan houdt ik Craig wel in beweging." Wat verbaast kantelde zijn kop iets scheef bij het horen van deze zinnen. Het betekende dat ze weer in actie moest komen, was zijn moeder soms meer van plan dan een simpel bezoek aan de vallei? Hadden ze iets om op voor te bereiden? Aissar werd gelijk iets enthousiaster, hij hield dan ook wel van een beetje actie. Toch was er iets wat hem wat tegenhield: hij was ingedeeld met Nemy, maar zo te zien was die niet op haar optimale conditie. Hij zou iets rekening met haar moeten houden, Nemy zou dan ook moeten aansterken. Bijna wou hij al opstaan om naar de wolvin toe slenteren, maar de volgende woorden van zijn moeder lieten hem op zijn plaats zitten. Ze vroeg of iemand van de leden nog iets had te vertellen. Aissar wist zo niet direct niet wat en schudde dan ook zachtjes zijn kop hen en weer. Nee, dit keer kwam er geen interessant woord uit zijn bek.


_________________
freakin' lapdogs [Shadows] 6f1dgm
Terug naar boven Ga naar beneden
Craig

Craig


Wolven profiel
Leeftijd:
Geslacht:
Partner:

freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Emptywo aug 31, 2016 11:10 am
Craig zag één voor één onbekende gezichten binnen stromen. De jonge teef die vlak na Craig de grot binnen liep sprak Kai aan met moeder, hij trok een verbaasd gezicht en bekeek de teef. Ze had een grijze kleur vacht met fel gele ogen, net als Craig zelf. Craig had de ex partner van Kai nooit ontmoet of gekend maar de teef had niet veel weg van haar moeder tot zijn verbazing. Een brede zwarte reu liep ook traagjes de grot binnen, Craig herkende hem maar kon niet op zijn naam komen. Vlak nadat de zwarte reu binnen was en zichzelf naast de dochter van Kai had gevestigd begon Kai met haar speech. "Voor wie er nog niet op de hoogte was; er gaan verhalen rond dat die Hero-hondjes weer beginnen aan een praatclubje." Dus toch. "Wie weet moeten we ze binnenkort een bezoekje brengen mochten ze ideeën krijgen om stukken grond in te pikken in de vallei." Een klein grijnsje verscheen rond zijn snoet. Niemand zat er op te wachten dat een poedelroedel hun best zouden doen om stukken grond in te pikken. The Shad's konden daar het beste een stokje voor steken om een gezellig bezoekje te brengen aan de Vallei.

"Ohja, en we zullen jullie trainingen even wat opfrissen. Gewoon om jullie nog een beetje fit te houden en de tijd te doden. Daarom dacht ik aan duo's die samen eens in de zoveel tijd gaan sparren. Als Neveah samen met Kova binnenkort een keer aan de slag gaat en Aissar met Nemy. Dan houdt ik Craig wel in beweging." Dat laatste sprak ze met een klein grijnsje richting Craig. Dit betekende toch wel iets meer dan alleen bezoekje aan de vallei. Daarentegen mochten Kai en Craig toch echt wel even hun wat ouderen lichamen in beweging brengen. Kai vroeg of iemand nog wat leuks te melden had. Craig keek om zich heen en zag de zwarte reu al met zijn kop schudden. Hij bleef iets wat langer staren en zijn naam begon al vaagjes terug te komen. Aissar. Dat was het. Craig was hem wel eens tegengekomen in Ws. De zoon van Kai. "Wat zijn precies de plannen. Als de schoothonden uit de vallei daadwerkelijk een roedel aan het opstarten zijn, zijn wij de enige die daarvoor een stokje kunnen steken. Ze mogen niet meer stukken land in handen krijgen als wij. " Sprak hij kalm en vastberaden.

_________________
freakin' lapdogs [Shadows] Craig_SIG3
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
freakin' lapdogs [Shadows] Empty
BerichtOnderwerp: Re: freakin' lapdogs [Shadows]   freakin' lapdogs [Shadows] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Dalrey Forest :: Blackwich Cave-
Ga naar: